Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:52 Chcę mieć dziecko i szukam kandydatów na tatusia, który nie będzie w żaden sposób pociągnięty do odpowiedzialności z tego powodu... Serio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinga-pinga Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 11:58 Tradycyjnie to chyba najlepiej szukać w kapuście, można też pocztą lotniczą - ale to chyba dopiero na wiosnę bo obecnie są pewne braki wśrod kwalifikowanych dostawców. Poz Nie wierzę, że mozna takie pytanie i do tego w tym miejscu zdać na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mamba Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:03 Rozumiem Cię... faceci to tragiczne zjawisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
boski-zawodowiec Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:04 Napisz podanie, może rozpatrzę. Ale pamiętaj wymagania mam wysokie i nie wiem czy uda Ci się je spełnić. Musisz się opisać bardzo szczegółowo, bo wiesz że ja wybredny jestem. Ale nie dziw się, jak chcesz przekazać dziecku takie geny to musisz być wystarczająco atrakcyjna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Chcę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:06 już w przedbiegach odpadasz bo za wysoko nos zadzierasz i nie chcę by moje dziecko odziedziczyło taką skazę.... Odpowiedz Link Zgłoś
boski-zawodowiec Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:08 nie wiesz co mówisz, ale łaski mi nie robisz. miałem dobre chęci. myślę jednak że nie spełniasz wymagań iodpadłabyś w przedbiegach Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mamba Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:16 Takich macho jak Ty niszczę jednym palcem. Jesteście g... warci. Odpowiedz Link Zgłoś
boski-zawodowiec Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:23 do takiego jak ja nawet byś nie podeszła, odwagi by nie starczyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mamba Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:28 Pewnie że bym nie podeszła. W życiu bym się tak nie poniżyła... Odpowiedz Link Zgłoś
boski-zawodowiec Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:31 chyba chciałaś powiedzieć, że nie dostąpiłabyś zaszczytu Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mamba Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:17 Takich macho jak Ty niszczę jednym plcem. Jesteście g... warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Chcę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:51 no to gratulacje a jakie są wymagane preferencje?Ktoś w takiej desperacji nie myśli racjonalnie,choć z drugiej strony kobieta w ciąży jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek62 Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:16 A to ma się odbyć w sposób ortodoksyjny, czy w sposób wysoce zaawansowany technologicznie?? Odpowiedz Link Zgłoś
serniknazimno Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:28 a gdzie i kiedy będzie casting? Odpowiedz Link Zgłoś
boski-zawodowiec Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:31 mówiłem, najpierw podanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Chcę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:38 sluze pomoca,jakosc gwarantowana... Odpowiedz Link Zgłoś
boski-zawodowiec Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:40 mnie i tak nie przebijesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Chcę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:46 czarna.mamba nie daj się prowokować temu ...., nie warto nerwów sobie szargać! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mamba Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 12:47 Nie sprowokuje mnie :D Pozdrawiam Aniu, cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
boski-zawodowiec Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 15:13 i dobrze bo mogłabyś później płakać jakbyś się zawiodła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorosly Re: Chcę mieć dziecko IP: *.proxy.lucent.com 15.10.04, 13:54 Witaj Aniu. dosyc nietypowa prosba. kojarzy mi sie to ze "swiatem wedlug Garpa":-)) pewnie masz jakies kryteria, ktore tatus "przyszly" powinien spelnic. w kazdym razie chetnie podejme sie tego wyzwania i jezeli tylko uznasz, ze sie nadaje, to na pewno sie uda:-)) pozdrawiam, rob. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 14:07 napisz na adres mario2@gazeta.pl bardzo inteligentny,kulturalny człowiek...gorąco polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mamba Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 14:13 Zobacz ilu chętnych. Niedługo masz szansę żłobek założyć... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 14:18 Najlepiej zorganizuj casting, albo przetarg na *materiał genetyczny*, najlepiej dwoch dawcow, genetyka poradzi sobie...szukaj wsrod Noblistow, jeden to zdaje sie na miejscu. --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expercik Re: każda tak mówi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:23 a potem w skrzynce pozew o alimenty :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mamba Re: każda tak mówi, 15.10.04, 14:25 To jest nieżły biznes. Wymieszaj spermę np 20 facetów. Masz alimenty razy 10. Niezły dochód miesięczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 14:30 czesc :) mam na imie Mateusz i chce powiedziec ze masz strasznie fajny pomysl :) kto wie moze ja moglbym pomoc zrealizowac Twoje plany (?) jestem brunetem, 181cm wzrostu, podobno sympatycznym i przystojnym - tak mowia kobiety :) chetnie sie z Toba spotkam i mozemy o tym pogadac, pisz na mail: mateuszxyx@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Chcę mieć dziecko IP: *.atm4-0-5189.0x50c6ad36.svgnxx3.customer.tele.dk 15.10.04, 14:33 a ja nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patitu2 Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 15:50 A ja Cię rozumię. Nawet znam pobudki Twoje. Znałem nawet kogoś kto myślał podobie. Jeżeli mówisz poważnie daj znać, chętnie o tym porozmawiam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko Re: Chcę mieć dziecko IP: *.janet.waw.pl 15.10.04, 16:37 Czy pomyślałaś czego może chcieć DZIECKO? Myślę, że też chciałoby cieszyć się towarzystwem i zdrowym wpływem tatusia.... Wszak nie jesteśmy marionetkami, lecz ludźmi. Taka "zachcianka" jest trochę egoistyczna, choć rozumiem jej istotę, bo też chciałabym mieć dziecko, ale w fajnym, pełnym związku, który jak sądzę jest możliwy... Wszystkiego naj! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 20:51 Kurde to chyba jakiś żart. Na forum szukać kandydatów na ojca dziecka. No tego jeszcze nie było. Obiecanki cacanki a głupiemu stoi :) No i co świetną masz zabawę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Chcę mieć dziecko 15.10.04, 21:16 moze Murzynek Bambo,ma takie ladne krecone wloski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Chcę mieć dziecko IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.10.04, 22:38 Właśnie! Znam (z widzenia) dwie dziewczyny, które przywiozły sobie z zagranicy w brzuszku (chyba nie do końca świadome) Murzynków - jedna chłopczyka, druga dziewczynkę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Chcę mieć dziecko - to już jest koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 08:41 Faktycznie to nie był dobry pomysł żeby tutaj szukać tatusia dla mego dziecka, ale dziękuję za Wasze opinie i propozycje. Nie wycofuję się z pomysłu lecz zmieniam sposób poszukiwań. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i ciepło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina do AUTORKI IP: *.softomasz.pl 18.10.04, 10:54 Sory dziewczyno, co ty myslisz że dziecko to jakaś cholerna zabawka, którą jak się znudzisz to wywalisz na śmietnik ???? dziwię się że młoda " chyba" kobieta ma tak instrumentalne podjeście do dziecka. Zywy człowiek, żeby urodzić to trzeba miec możliwość żeby wychowac, a nie wiem czy ty zdajesz sobię sprawę co oznacza to pojęcie. JA proponuje użyć " banku spermy" skoro tak bardzo chcesz mieeć dziecko dla siebie, bez tworzenia jakiejś rodziny, to może sie sztuczne zapłodnij wtedy na serio bedzie wszsytko grało. Jak nie chcesz skorzystac to proponuję się wyluzować i nie rozbić z siebie wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
erazm1 Re: Chcę mieć dziecko - to już jest koniec 20.10.04, 13:36 no zaraz, zaraz, a może jednak bym się nadał? Odpowiedz Link Zgłoś
bope Re: Chcę mieć dziecko 18.10.04, 10:40 witam moge Ci pomoc napisz do mnie na bope@gazeta.pl jestem normalny, zdrow etc; wiecej przez email; :) ps b ciekawy sposob poszukiwan Odpowiedz Link Zgłoś
jan_kowalski Re: Chcę mieć dziecko 18.10.04, 16:16 Gość portalu: anka napisał(a): > Chcę mieć dziecko i szukam kandydatów na tatusia, który nie będzie w żaden > sposób pociągnięty do odpowiedzialności z tego powodu... Serio! co soe z wami dziewczyny dzieje do jasnej anielki ??? patologia .... i tyle .... :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano nic Re: Chcę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:29 Ano nic się nie dzieje. To się nazywa wyzwolenie kobiet czyli seksmisja. Panowie, ale czyja to wina??? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegowymafii Re: Chcę mieć dziecko 19.10.04, 14:03 ..ja tez chce i ze wszystkimi konsekwencjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Chcę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:35 a to już prawie niespotykane u współczesnych mężczyzn... gratuluję chęci i odpowiedzialności! I trzymam kciuku żeby Ci się powiodło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały_slipknot Re: Chcę mieć dziecko IP: *.autocom.pl 30.10.04, 20:14 FRAJERKA !!!!!!!!!!!!!!! lepiej zrobisz jak na czarnym rynku bachora kupisz albo z domu dziecka weżmiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś