aniela 17.10.04, 11:05 zmieniajac mi sklad w ulubionyh wymuszacie na mnie zmiane gustow, o czym jednak nie chcialabym dyskutowac. poswietuje troche niedziela w koncu a. ps zrobil mi sie gotowy półmiks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: zmiany zmiany a potem zmiany 17.10.04, 14:23 Tzn. przedkladasz slowa nad materie czy odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: zmiany zmiany a potem zmiany 18.10.04, 09:05 co ja tutaj robie, aha! A! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: zmiany zmiany a potem zmiany 18.10.04, 13:17 Edzioszko!!!! Wróóóóóć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do "starej" nazwy.... :) Pięknie proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: zmiany zmiany a potem zmiany 19.10.04, 11:06 Dziękuję :) PS. Nie pisuję aczkolwiek czytuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zmiany zmiany a potem zmiany 19.10.04, 10:05 mija czas i nic niezmienność zmian niezmiennie mnie zadziwia zmiennośc li to, czy li stałość... zanurzon w czasopłynność trwam li sam aby? OLDWAH Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 19.10.04, 10:09 oldpiernik napisał: > mija czas i nic > niezmienność zmian niezmiennie mnie zadziwia A moze niezmiennosc zmian zmian? Jedna pochodna dalej? Czesc, OldP:-) > zmiennośc li to, czy li stałość... > zanurzon w czasopłynność trwam li sam aby? > Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zmiany zmiany a potem zmiany 19.10.04, 11:39 nie sam zatem nizemienności meandry przemierzam niezmiernie, niezmiennie, zdziwiony zmiennością bezimienną pochodnych zmian być może wielu zmiennych Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 19.10.04, 17:22 czy tu zaszla zmiana? czy zaszla gdzies dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 19.10.04, 21:15 O, Anielo! Myślalem że pojechałas odbierąc biednym gdzieś do Ciepłych Krajów:-( A gdzieżeś ty? -- "Tak myślę, żywie to jeszcze moja Oleńka.. -żywie żywie, panie Andrzeju, jeno że z Radziwiłłem" Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 12:48 zmiana zaszła będą bliźniaki albo trojaczki w ostat3eczności czterobrygadówka OLDZMIENIONY Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 13:19 Kanuk: dobre na jeszcze lepsze? Brezly :) to Twoje slady rysich pazurów dawno snieg zasypal raczej :( OLD a stannotu profilem Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 15:29 A, bo ja teraz w trampakch chodzilem. Ale juz wracam. na skrzynke patrz, bo wlasniem co dostal. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 15:46 dowcip polityczny :) (czy to dlatego ze okazalo sie że wrog ma bron? ktoz mogl sie spodziewac ze nas tak zaskoczy?) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 15:57 Wrog podstepny bywa i przebiegly, a nawet chytry. Takoz lisio knuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 16:02 my nie jestesmy gorsi. wczoraj wyslalismy na teren wroga dwie rakiety ziemia- powietrze. dojdą za trzy godziny (to wina poczty) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 16:06 Aha, a jak dojda w foliowym worku z napisem: przesylka nadeszla zza granicy w stanie uszkodzonym, bo z nich szwagier poczciarza wymnotuje to i nowo z metalu. Chcialbym kiedys ukrasc pancernik na metal. PS. Aniela, mam co do ciebie objawy abstynenckie, dopiero teraz widze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 16:24 aha a straty wroga poza tym to oplata za ciezarowke ps czy chodzi o biala goraczke, czy lzejsze objawy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 16:35 Nie nie to raczej idzie o cos podobnego jak sie u Lema hed - jednostke szczescia definiowalo. Ze jedne hed to zadowolenie jakie odczuwa ktos kto szedl przez trzy kilometry z gwozdiem w buie, jak ten but moze wyrzucic etc. Z naciskiem ze dopiero teraz pojal co mu dokuczalo, hipoanielia, w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 16:40 :)))) aha i ja sklamalabym gdybym twierdzila pod przysiega, ze jest mi obojetny Twoj powrot w trampkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 16:45 Jak pisal wiec Jobs do Gatesa, kiedy M-soft zgdodzil laskwaie skompatybilizowac resztki Apple'a (bylo takie cos once upon a time, moglo nawet byc Rasa Panujaca) z Oknami: dziekuje ci Bill, swiat sie stal dzis lepszym miejscem. Jak tam Robinchudyzm, Anielu? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 16:49 glownie chudyzm. zasypuje sie papierami, to rozgrzewa bardziej niz zakopanie sie w plazowm piasku. a jak tam Twoje zwiazki? (w sensie: chemiczne) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 16:55 aniela napisała: > glownie chudyzm. zasypuje sie papierami, to rozgrzewa bardziej niz zakopanie > sie w plazowm piasku. Ale chudyzm z VATem? > > a jak tam Twoje zwiazki? (w sensie: chemiczne) U mnie na odwort niz w praniu: idzie o to zeby sie zbiegalo. Upior dzienny mam ostatnio dobry. Paru zbiegow z jednego upioru, chyba mnie w gazetce sciennej wywiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 16:58 1. aha czesc z vatem czesc bez faktury, jak to w zyciu. 2 to przez to zbiegowisko nie bylo Cie widac? uszedles w tlumie zbiegow zwyczajnie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:04 > 2 to przez to zbiegowisko nie bylo Cie widac? uszedles w tlumie zbiegow > zwyczajnie? Po trochu tez. A, jeszcze mialem wakacje, na okolicznosc tradycji kartoflanej. Chudyzm bez faktury? Faktycznie, istotna przyzcyna dla ktorej Panstwo nie lubi Robin Huduff i RobRoyow jest to ze nie palc VATu od wymuszen, co ejst wielkim niedopatrzeniem , wszak. Ja kiedys dawno temu wymyslilem ze 'Totalizator Przestepny buduje obiekty penitencjarne'. 'W dniu dzisiejszym wylosowano nastepujace paragrafy przestepstw i wykroczen. Numer 33 - bigamia, numer 42 - lapownictwo i dyscyplina dodatkowa: klusownictwo. Koncowka do odsiadki 137 - dni.' Etc etc. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:07 to wszystko dlatego ze temida jest slepa. chociaz czasem podglada przeciez/ a skad TWoja opalenizna pochodzi? czy to zagraniczna opalenizna jest? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:09 Zalezy ktora. Ta wrzesniowa nad trampkami to i owszem. A ta kartoflana to wiatry morza okolicznego ze sczegolnym uwzgledniem wyspy co sie Rugia nazywa mnie ogorzyly. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:12 to podejrzane skad masz tyle urlopu? czy aby nie z rozboju? (tak sie sklada ze mi brakuje troche urlopu akurat. czy to przypadek?) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:15 Jeden urlopow byl sluzbowy, melduje jak najposluszniej.´Jdalem, pilem itd. an koszt europodatnika, co uwazam za sluszne i sprawiedliwie. Urlop z rozboju mozna gdzies taniej kupic w outletach MSW? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:17 razem z innymi dowodami rzeczowymi. np siedemnastoma i pol milionami, jak podejrzewam. ps ale sie rozgadalam. jak nie ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:19 Aha, Anielu, slysze z prasy ze znowu jakies ruchy gorotworcze, czyli orogeneza nad toba. Wy musicie sie hamowac przed ironiczynmi smeichami kiedys ktorys kolejny Czubek przemierza korytarze, z jego niegeologicznym poczuciem uplywu czasu, co? Stare skale, co sie byle faldowaniu nie daja, ehe? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:23 aha ja sie tylko zastanawiam, czemu nie dostajemy deputatow. w postaci akcji pkobp na ten przyklad? nawet gornikom placa w naturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:24 Dostajecie, tylko w postaci deputowanych. Pisalem ci juz o mojej koncepcji zlotej rybki Murphyego? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:26 nie. czyzby historia o trzech zyczeniach przestala byc aktualna? (Murphy nie kojarzy mi sie z hepijendem) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:28 P:Zlota rybka Murpyhego. Czy spelnia zyczenia? O: Tak, ale wylacznie wlasne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:30 najgorzej jesli Ci zle zyczy. taka rybka. lub taki rekin (fnansjery) ps a bo musisz wiedziec ze se teraz u nas rekiny uwily gniazda wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:33 I robia wam na glowy, tak? A taki rekin to je duzo. Moze im jakie kukulcze jajo podrzucic? Anielu, wzywa mnie ciemna, mokra i zimna dal. Nie jest to Kozidrakowy zar pustyni. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 20.10.04, 17:34 aha nie wychodz bez parasolki. wszedzie grasuja promienie uv. paCi :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 21.10.04, 12:11 Aha, Anielu, TJJ sle ci wyrazy wspolczucia ('biedna dziewczyna, miec cale gniazdo rekinow na glowie') i wyraza nadzieje ze rekiny odlatuja na zime do cieplych krajow. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 21.10.04, 12:17 aha wyrazy wdziecznosci Jej na jej rece zloz a rekiny odleca przed latem. przyjda nowe grube ryby przeciez :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 21.10.04, 12:31 I siedzac ci na glowie, beda bezczelnie twierdzic ze sie od niej psuja?! Ide cos jesc. Moze byc ryba, byle chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zmiany zmiany a potem zmiany 21.10.04, 12:45 bede swiecic moim blaskiem. odaureolnianym. a ja ide zbawiac swiat. milego :) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: zmiany zmiany a potem zmiany 21.10.04, 13:21 Ja też chcę! Czuję się zaniedbywany przez SPAM ostatnio ;-/ (ups, popkorn mi upadł) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 21.10.04, 14:03 fdj napisał: > Ja też chcę! Czuję się zaniedbywany przez SPAM ostatnio ;-/ > > (ups, popkorn mi upadł) Tak sie na boku ustawiles, chcesz cos na skrzynke? Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: zmiany zmiany a potem zmiany 21.10.04, 15:11 Aha. Mam przygotowaną klatkę na gołębia. 24h service. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zmiany zmiany a potem zmiany 21.10.04, 16:05 OK. Poszlo cos, ale mam obawy czy doszlo. Daj znac co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś