• solosol Re: c.d.... 19.01.20, 16:14
      Czwarta kawa dziś. Ale jak poczytałem "wcionsz żywego" to mi humor podskoczył...the Beatles "Darling", "Stand by me"
      Im dłuzsze przerwy w uczestnictwie na "towarzyskich" tym jakby lepiej. I zaraz znowu
      ulubiona kawka. Piąta.
      Browara za to coraz mniej łykam, co urasta do jakiegoś sukcesu.
      Wygrywam z nałogiem. Trudniej jednak ze szlugami wygrać co moze potwierdzić
      własnym doświadczeniem Mrs. La Chans
    • solosol Re: c.d.... 26.01.20, 16:35
      I znów to "paskudne" wyliczanie sobie, pilnowanie itd. by w sumie mniej płacić - szludżki znowu, jak co roku, skoczyły o zeta wzwyż. Eeeeech
      • marco_5 Re: c.d.... 26.01.20, 19:43
        trzeba zadbac,...aby nasze akcje poszly w wzwyz, legalnie ..ma sie rozumiec ! :)
        co roku, wiadomo jak co roku wszystko podskakuje ...Eeeeech
        • solosol Re: c.d.... 26.01.20, 21:30
          abrakadabra...i gotowe, hmm :-)
        • solosol Re: c.d.... 31.01.20, 16:09
          Tak oto nadszedł kolejny koniec miesiąca...PIERWSZEGO MIESIĄCA NOWEJ DEKADY ( lata 20 - te ).
          I jakoś wszystko kręci się DALEJ, w najlepsze...czy to nie jakiś OMEN ?
          Zaraz ostatnia dziś kawka. Następnie powinien być ZLOT całej WIARY, jak kiedyś...
          Narka Gawiedzi Wy :-)
          • wcionszrzywy Re: c.d.... 31.01.20, 19:52
            A ciebie Solo Lurneta już zwyzywała tu prymitywnie i po chamsku (jesteś chyba ostatnim jej tutaj z całego tłumu khe khe absztyfikanów) czy jeszcze nie?
            • solosol Re: c.d.... 31.01.20, 21:15
              Otóż mam to szczęście ( chyba tak to nazwę), że nie wylała na mnie kublów pomyj i ścieków.
              Ale też nigdy nie zachwycała się mną, gdyż ledwo mnie niemal nie ośmieszała...nabijała się
              nieomal. Pamiętam, choć to już tyyyle czasu minęło.
              A poza tym to TU zamarło cuś "życie" ( wirtualne ), dlatego czasem tsza cuś wykrzesać z siebie :-)
              • wcionszrzywy Re: c.d.... 31.01.20, 22:04
                Myślę, że mógłbyś być jej (naturalnym, z braku laku, aczkolwiek pamiętam też, prócz tych prób ośmieszania, dość sympatyczne występy w twoim kierunku) następną ofiarą, chociaż z drugiej strony miałbyś okazję grzać się (może nawet latami albo i dłużej, hm) w świetle przez nią okazywanej tobie wspaniałomyślności (jeśli tak to można nazwać, hm), ku jej wielkiej przyjemności (jak to chyba ujęła - zawsze dobrze mieć jakiegoś przydupasa), słowami i zwrotami zapożyczonymi ze "Starszych Panów" lub innych, jakże wytrawnych i eleganckich scen, odegranych dla potrzeb jej próżności (licząc na dozgonną wdzięczność i uniżoność), niekoniecznie z szacunkiem, ale na pewno komediowo, hm.
                • marco_5 Re: c.d.... 31.01.20, 23:42
                  solo - mam wrazenie, ze Lurneta moglaby Ci z reki jesc, serio….ona potrzebuje tylko troche adoracji :)
                  nie standardowej, szablonowej ! przede wszystkim dlugie rozmowy o poezji, muzyka Chopina….dasz rade !
                  a moze ma jakies fajne kolezanki…? :) to mozesz cus tam przy okazji ...wiesz o co chodzi :)
                  • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 09:46
                    Lurneta tyle rozumie z Chopina, co z "mierz siły na zamiary". Znajomość romantyzmu u niej tak duża, że pojmuje tylko: "Ala ma kota" albo "Kasia ma papuga".
                    • marco_5 Re: c.d.... 01.02.20, 14:53
                      cos tam rozumie ... :)
                      nie mozemy przeciez kogos wyciskac jak cytryne, tak jak to ona robila przez kilka lat, ponizajac innych...ech !
                      o to przeciez chodzi, aby miec taki charakter jak ona …..trzeba po prostu przymruzyc oko i zachowac klase :))
                      • solosol Re: c.d.... 01.02.20, 17:45
                        No i co ? Jakoś nie widać tłumów TU.
                        Gdzie jesteś Gawiedzi...?
                        • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 18:10
                          Solo, nie błyszczysz tu inteligencją, bystrością, humorem i szarmanckim gestem. Nie proponujesz prawdziwego szampana i tańców w prestiżowych i modnych miejscach świata, czy choćby naszego ukochanego kraju. Nie ma tu do wygrania ekscytującej wycieczki ekskluzywnym statkiem po morzach i oceanach, to czego ty się tu spodziewasz, hm?
                          Już jesteś w takim wieku, że powinieneś wiedzieć, na co bierze ryba, tzn. na co babole lecą, hm.
                        • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 18:13
                          Mógłbyś tu chociaż wrzuci jakiś skan zaproszenia dla dwóch osób na bal emerytów, czy tam działkowiczów, hm.
                        • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 18:14
                          Prawdziwy mężczyzna najpierw płaci, a potem wymaga.
                          • solosol Re: c.d.... 01.02.20, 18:22
                            Aaaa to się zgadza. Bez kasy...nie ma...kołaczy czy jakoś tak...przekręciłem.
                            No i chyba tsza , jak sugerujesz Czarli, skręcić zjazd na imprezowe działkowanie...z grillem i browarkiem, a może butelką lepszego wina.....Tylko że raczej za wcześnie teraz, hmm?
                            • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 18:28
                              No, wrzuć jakieś zdjęcia z tej działki, gdzie dacza, basen 500 m2, ogród 5000 m2, a wszystko wygląda jak w polsatach, czy innych tefałenach, to i twoje tu ulubione babole na pewno się do ciebie kleić w końcu zaczną.
                              • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 18:30
                                No i jakaś muzyczka, hm. Jak cię na Zenka nie stać, to chociaż ten... eeee, Sławomir.
                            • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 18:33
                              Pomyśl o tym. Raz się żyje. Sprzedaj wszystko i zrób babolom imprezę życia.
                              • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 18:34
                                Inaczej dupy nie ruszą w twoim kierunku. Dobrze to wiesz.
                                • solosol Re: c.d.... 01.02.20, 18:49
                                  Taki lajf. Tylko że babsztyle są w realu a nie tu, wiesz dobrze. A licz
                                  • solosol Re: c.d.... 01.02.20, 18:50
                                    ...a liczą się w grze te do góra 30 lat...itd.
                                  • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 18:53
                                    Jak masz trochę kasy (lepiej dużo kasy), to możesz się zabawić z młodo wyglądającą.
                                    Jak się z kasą szczypiesz, to na spotkanie przychodzi babsztyl, co lata swojej świetności miała w ubiegłym wieku.
                                • solosol Re: c.d.... 01.02.20, 18:55
                                  A propos - kliknij sobie, takie czasy dzisiaj, portal randkowy Tylko tyija czy jakos tak...może trafisz cus w poblizu miejsca zamieszkania, hmm
                                  • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 19:03
                                    E tam. Nie w tym rzecz.
                                    Ja ostatnio doszedłem do wniosku, że na spotkanie chyba powinienem przychodzić bez okularów.
                                    A mam progresywne, przede wszystkim ze względu na czytanie w telefonie.
                                    I ostatnio (w tamtą niedzielą) spotkałem się z taką jedną (jedną z tych portali). Podawała, że ma 45, hm. A ja się tak na nią patrzę w tych okularach, przez które widać jak film w technologii 4k, na 55 calowym telewizorze, oglądany z 1 m, hm, i widzę jakąś 68 letnią, hm. I tak już od lat, hm. Chyba nie będę zakładał tych okularów na spotkania, bo to niemożliwe jest, że te kobiety tak staro wyglądają, hm.
                                    • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 19:07
                                      Dobrze, że chociaż była po historii sztuki, to se na temat malarstwa pogadaliśmy. 3 godziny!
                                      • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 19:08
                                        Aha, a na zdjęciach oczywiście wyglądała na 38, hm.
                                        • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 19:09
                                          Tak że tego, hm. Nie wszystko złoto, co się świeci, hm.
                                          • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 19:12
                                            Jeśli mam rezygnować z mojego świętego i jakże cennego dla mnie spokoju, to muszę stracić głowę.
                                            Inaczej wolę zapłacić i zapomnieć.
                                            • wcionszrzywy Re: c.d.... 01.02.20, 19:14
                                              Ale wciąż tu czekam na jakieś objawienie. Khe khe.
                                              • solosol Re: c.d.... 01.02.20, 19:59
                                                Sprawdziłem. To zwyczajne naciąganie. Nie wchodż w to - strata grosza.
    • cutecoupe8273823 Re: c.d.... 26.01.20, 19:16
      Hej :) www.gazeta.pl"
    • kasjerka8273 Re: c.d.... 26.01.20, 20:53
      Hej :) Właśnie odebrałam swój bon o wartości 500zł na zakupy w tesco! Polecam ten konkurs: www.bony-tesco.pl Moja znajoma też kilka dni temu wygrała :)
    • solosol Re: c.d.... 15.02.20, 20:38
      7 my weekend nowej dekady...a tu nic...zima ?
    • solosol Re: c.d.... 16.02.20, 14:02
      Karnawał wśród 40-50 latków...inspirujące...eehehe
      • solosol Re: c.d.... 22.02.20, 19:33
        No ale już sie kończy w tygodniu...
        Piorunem zeszło.
        Ósmy weekend czas zaliczyć.
    • solosol Re: c.d.... 22.02.20, 20:20
      Dużo DWÓJEK dziś w dacie : 20:20, 22.02.2020 r. Karnawałowo.
      • wcionszrzywy Re: c.d.... 22.02.20, 21:31
        Ale masz Solo szczęście, hm.
        W lotto zagraj.
    • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 14:26
      Wreszcie dotarło...LaCha to etatowa pracowniczka jakiegoś wydawnictwa warszawskiego na stanowisku korektorka...ciekawe zajątko...mnóstwo czytania między innymi okolicznosciami
      • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 17:25
        Cześć ociec, o czym pogadamy?

Lurneta na tapecie?

Wdzięczny temat, co?

Ta Lurneta ci się udała. Taka niewydarzona za bardzo, prawie jak ty.
        • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 17:36
          Może to skutek uboczny notorycznego ...czytania przez nią z racji zawodu, hmm. Ale charakterna to ona jest jak diabli.
          • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 17:40
            Zdrowo pierdolnięta.
            • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 17:49
              masz jej fotke chociaz...po tylu latach ?
              • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 17:56
                Tylko to, co pokazała na cafe.pl. Uśmiech tak totalnie sztuczny, że tylko ktoś strasznie zdesperowany, kto chwytałby się brzytwy, mógłby pokładać jakieś nadzieje ludzkich reakcji w jej zachowaniu.

Oczywiście,jest zdolna do uczuć, ale tylko przy założeniu, że ten ktoś w 100% jej przyznaje rację i w 100% da się jej poprowadzić. Jakiekolwiek odstępstwo od tego, kończy się totalną blokadą z jej strony, murem i atakiem wściekłej nienawiści.
                • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 18:05
                  Czerli, moglbys przeslac mi ten usmiech, bo nie widzialem jeszcze jak sie usmiecha...serio, przez ten czas caly....plizzzz
                  • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 18:06
                    Zwariowałeś? Taki uśmiech mieć na swoim komputerze? Przecież to jakby całe nieszczęście tego świata zapraszać do domu.
                    • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 18:09
                      co ci szkodzi..
                  • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 18:09
                    Poproś ją, może ci się spodoba.
                    Ona aktualnie szuka jakiego, coby jej tu komplementy prawił. Dokładnie tak przecież o tym mówiła.
                    Jeśli bawi cię sado-maso, to chyba słuszny twój wybór.
                    • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 18:15
                      Aczkolwiek podejrzewam, że będziesz najpierw musiał paść na kolana albo od razu na twarz, podczołgać się do jej stóp, całować je i przytakiwać na każde jej insynuacje i porykiwania. Dzisiaj przecież już (nawet jeśli dość delikatnie) powiedziała ci tu, czego oczekuje teraz po tobie.
                      • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 18:21
                        tja...dominować chce w relacji (-ach) i to bardzo...taki typ charakteru.
                        Ale w tym przypadku nie lubię być osobiście zdominowany przez...babę w końcu...babka ma być właśnie uległa...choć zgadzam sie że dominatorem raczej nie jestem, bardziej partnerem, rozumiesz , relacje wyrównane itd.
                        • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 18:23
                          No to nie wiem na co u niej liczysz, hm. Żeby być tu podnóżkiem?
                          • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 18:28
                            na jej foto od ciebie,,,noo
                            • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 18:30
                              No, bora. Poproszę ją o to, aby przesłała mi swoje zdjęcie z dedykacją dla ciebie.

"Wspaniałemu, inteligentnemu, prawdziwemu dżentelmenowi, przyjacielowi przez duże "P" z cafesrafe"

- Twoja oddana Lurneta.

Może tak być?
                              • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 18:34
                                czyli masz to fote z tym jej sztucznym usmiechem i na tyle sobie cenisz ze nie podzielisz sie....trudno, uuuhaha
                                • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 18:37
                                  Mam i straszę nim nie tylko złe dzieci.
    • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 19:25
      rozdział V Baboli zablokowany. Koniec piątego rozdziału x jakieś 100 stron maszynopisu A4 każdy...
      • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 19:31
        Jak myślisz, Solo, otwierać VI?
        • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 19:41
          a pisałeś że V - ostatni....więc ....
          może dosc juz tego babola...moze lepiej Babsztyle
          • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 19:42
            Ale przecież chodzi o to, że to na cześć baboli, naszych baboli.
            • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 19:45
              to brzmi jak za przeproszeniem "robale"
              • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 19:55
                Babol, to według słownika (jakiegoś tam, który googel wskazuje) między innymi kobieta niesympatyczna lub brzydka. Że brzydkie kobiety są, to wiadomo, ale mogą być niesympatyczne, czyli wtedy nie muszą być brzydkie, no i odwrotnie może też być.

Nikt przecież nie jest idealny, nawet jeśli często o kobiecie (młodej) tak się myśli, w pewnym okresie swego życia.
                • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.02.20, 19:58
                  Poza tym wiesz, ja mam sentyment do naszych baboli.
                  • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 20:03
                    Działaj. Byle dziś...:-))
    • solosol Re: c.d.... 29.02.20, 20:57
      One time goes by...everyday
    • solosol Re: c.d.... 29.03.20, 10:56
      Tak oto kolejny miech zszedł ...ITD.
      • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.03.20, 11:07
        Solo, w czasach zarazy, jakie mamy, twoje liczenie tygodni, miesięcy i lat, nabiera jakby innego sensu.

Aczkolwiek Ty nadal zmartwiony faktem przemijania.

Ciesz się każdą minutą!
        • solosol Re: c.d.... 29.03.20, 11:23
          a skąd tam, że ja zmartwiony...przemijaniem...właśnie chcę ci zakomunikować, iż tsza robić swoje, jak należy, i tak i tak.
          a co do tego paskudztwa to muszę zauważyć, iż zasadnicze przyczyny śmiertelności populacji pozostały nadal zasadniczymi, mimo iż nieco "dziadków" musi wczesniej odejsc z powodu chińskiej grypy
          • wcionszrzywy Re: c.d.... 29.03.20, 11:34
            Zobaczymy jak będzie. Ale jeśli umieralność na poziomie 3%, to będzie w normie :)

Generalnie zaczynamy żyć inaczej, nawet jeśli to wszystko minie szybko.

Będzie więcej otwartości (także cielesnej przyjemności) i miłości.

Jednak przestań liczyć dni, bo całkiem zgłupiejesz.
    • solosol Re: c.d.... 29.03.20, 20:00
      No to zmykam w real. Narka.
    • solosol Re: c.d.... 05.04.20, 20:56
      No i fart ! Traf chciał, że właśnie real sie uskutecznił - tak, wideoczat na fejsiezboku.
      I kto by pomyslał , że WIOSNA działa jeszcze na babsztyle, hmm
    • solosol Re: c.d.... 18.04.20, 15:14
      Obiad zjedzony ? U mnie ziemniaki, papryka konserwowa, pieczona karkówka.W porzo.
      • marco_5 Re: c.d.... 18.04.20, 15:49
        dobrze sie odzywiasz, nie powiem ....kto zmywa ..? :)

trawe chcialem kosic, w ogrodku cos zrobic....zaczelo lac ! ech...
        • solosol Re: c.d.... 18.04.20, 16:10
          u mnie slonce pieknie, ale troche poczekam na cieplejsze...trawniki wiadomo jak co roku
    • solosol Re: c.d.... 09.05.20, 17:22
      Wreszcie skosiłem na swoim RODOS trawniki.
      • marco_5 Re: c.d.... 09.05.20, 18:20
        oby nie za nisko....wszystkie sprawy pielegnacyjne zrobione ?
        • solosol Re: c.d.... 09.05.20, 18:30
          o marco_5 ;=) wygrabię nastepnym razem...teraz ma troche popadac ( oby wreszcie ...)
          moze dam azofoske na wzmocnienie...
          a tfuj trawnik jak sie prezentuje ? daj focie
          • marco_5 Re: c.d.... 10.05.20, 11:33
            nie mam pojecia jak wyszla ta fotka w necie....ma male "plamy" ( za krotko scieta)
            powiedzmy, na razie prezentuje sie jaszcze na 100% :) ....inne trawniki takie same.
            wczoraj zostaly sciete na 3cm, wyczyscilem recznie, dodalem nawozu...
            • marco_5 Re: c.d.... 10.05.20, 11:40
              mialo byc, nie prezentuje sie na 100 % ... ! :)

• solosol Re: c.d.... 10.05.20, 12:16
                acha ...gdzie ta działka leży ?
            • solosol Re: c.d.... 10.05.20, 12:12
              super ! to drugie koszenie chyba...?
              • marco_5 Re: c.d.... 10.05.20, 18:13
                ogrod mam przy domu....kosilem juz pare razy.
                lubie pobawic sie w ogrodnika, traktujac to jak relaks...
                • solosol Re: c.d.... 10.05.20, 20:09
                  nieee...ze po domem to wiedziałem wczesniej bo mowiles juz...
                  chodzi mi o miejscowosc...w Polsce czy w Niemczech
                  • marco_5 Re: c.d.... 10.05.20, 21:58
                    w Reichu :)
                    • marco_5 Re: c.d.... 11.05.20, 10:05
                      sniadanie zjadlem...najnowsze wiadomosci w TV widzialem - lepiej nie patrzec ! :(
                      trzeba przebrac sie i do ogrodu ..popracowac :)
                      a Twoj ogrod w jakim stanie jest ? ...mozesz startowac w zawodach ...na "Ogrod 2020" w Polsce ? :)
                      • solosol Re: c.d.... 11.05.20, 17:46
                        niestety....słaby zawodnik ze mnie w ogrodku...mimo że staram sie :-)
                        powiem tak : jako tako
                    • solosol Re: c.d.... 16.05.20, 11:04
                      Wochenende to ta mieścina w Reich Deutschland ?
    • solosol Re: c.d.... 10.05.20, 14:44
      jeszcze tylko niecałe 22 miesiące
      do 22.02.2022, 22:22
      raz na tysiąc lat tak - 10 dwójek
    • solosol Re: c.d.... 16.05.20, 11:55
      Google uncle jest też tłumaczem...wochenende = weekend.
      Tu we Wro... jest dziś nieco za zimno jak dla mnie by siedzieć na działce
      Ale w poniedziałek, 18 maja ma być w sam raz.
      Zdecyduję się na c.d. sezonu działkowego ? Pewnie tak, jeśli czasu i sił starczy...
      Korona mi nie straszna :-)
      • marco_5 Re: c.d.... 16.05.20, 16:48
        taka fajna trawa rosnie tylko na Wembley Park i w Düsseldorfie ..! :))
        nie gadaj ze jestes slabym zwodnikiem w ogrodku - degradujesz sie !
        nie mialem pojecia, co i jak....trzeba podpatrzec u innych ...zasadzic, podlewac i patrzec jak rosnie !
        popijajac na tarasie piwko ...:)

• solosol Re: c.d.... 16.05.20, 17:01
          Duseldorf to gdzies blisko Holandii. Sukces na serio !
          • solosol Re: c.d.... 16.05.20, 17:15
            jesli faktycznie tfuj trawnik hodujesz dzis tam...czy cuś
    • solosol Re: c.d.... 24.05.20, 15:30
      No taak...nie samą działką i pracą się żyje, no nie ?
      Zakupy, gotowanie, pranie, sprzątanie, no i te
      spotkania towarzyskie, no nie ?
      Aha, imprezy turystyczne obowiązkowo
      • marco_5 Re: c.d.... 26.05.20, 14:02
        nie pracuj za duzo, szanuj sie !
        nawet spotkania towarzyskie ...moga wykonczyc czlowieka :) nie tylko finansowo ...takze uwazaj !
        no tak...
        • nnn.1 Re: c.d.... 26.05.20, 14:16
          marco_5 napisał:

> nie pracuj za duzo, szanuj sie !
          ---------
          • marco_5 Re: c.d.... 26.05.20, 21:06
            mozna sie latwo domyslic, jakie kobiety maja do czynienia z takimi niby....wampirami ?
            • nnn.1 Re: c.d.... 26.05.20, 23:11
              No jakie?
      • solosol Re: c.d.... 27.05.20, 08:10
        fajnie. Jakas reakcja wreszcie. Wampiry czy nie ale TU ( na c.d. ) interesuje mnie konwersacja. Co nie ?
        tak że tego.
        • nnn.1 Re: c.d.... 27.05.20, 13:07
          solosol napisał:

> fajnie. Jakas reakcja wreszcie.
          ------
          • solosol Re: c.d.... 27.05.20, 20:19
            a sorry...nawet nie zgadłem ześ ty kobieta, hmm....
            może być tak czy owak
            kogo tu kwalifikujesie na wampira ?
            oto istotne pytanie...niewspółmiernie
            • nnn.1 Re: c.d.... 27.05.20, 23:54
              solosol napisał:

> a sorry...nawet nie zgadłem ześ ty kobieta, hmm....
              ________ Naprawdę? Nie szkodzi :) Moja płeć nie ma tu żadnego znaczenia.

> może być tak czy owak
              > kogo tu kwalifikujesie na wampira ?
              > oto istotne pytanie...niewspółmiernie

-------
              • solosol Re: c.d.... 28.05.20, 18:26
                byle "nie zakwaszać", co nie ?
                • nnn.1 Re: c.d.... 29.05.20, 14:37
                  solosol napisał:

> byle "nie zakwaszać", co nie ?

środowisko doskonale obojętne, co nie?
                • marco_5 Re: c.d.... 30.05.20, 08:57
                  bez spekulacji, pozostaje przy mojej wadze,....trzeba jakos wygladac i w ogole ...
                  problemy ? trzeba po prostu rozwiazywac...to normalka w zyciu !
                  albo do zakonu wstapic i na okraglo modlic sie z bracmi.. :)

• nnn.1 Re: c.d.... 30.05.20, 12:58
                    marco_5 napisał:

> bez spekulacji, pozostaje przy mojej wadze,....trzeba jakos wygladac i w ogole
                    > ...
                    > problemy ? trzeba po prostu rozwiazywac...to normalka w zyciu !
                    ---
                    • marco_5 Re: c.d.... 31.05.20, 15:26
                      no, z pewnoscia znalazlyby sie chetne/ni ...np. na mieszane klasztory !
                      byloby wesolo...zachowujac, ma sie rozumiec dystans :) w rozmowach...i w ogole !
        • marco_5 Re: c.d.... 27.05.20, 16:38
          solo, nie denerwuj sie ...wiadomo, Ty tutaj jestes ....Herr Direktor ! :)
          taka mala, szczera wymiana zdan nigdy nie zaszkodzi....wrecz przeciwnie.
          • marco_5 Re: c.d.... 27.05.20, 16:43
            nnn.1- jako doswiadczona kobieta wiesz doskonale - kto z kim ...ewentualnie za ile ? albo na kreche...:)
            a wiec, nie ma sensu odpowiadac na Twoje pytanie......No jakie ?
            wiadomo, te sympatyczne, interesujace o figurach bikini ...:) maja inne problemy...

hm...ciekawe do jakich kobiet zaliczasz sie ? :)
            • nnn.1 Re: c.d.... 28.05.20, 00:01
              marco_5 napisał:

> nnn.1- jako doswiadczona kobieta wiesz doskonale - kto z kim ...ewentualnie z
              > a ile ? albo na kreche...:)
              > a wiec, nie ma sensu odpowiadac na Twoje pytanie......No jakie ?
              > wiadomo, te sympatyczne, interesujace o figurach bikini ...:) maja inne prob
              > lemy...
              >
              > hm...ciekawe do jakich kobiet zaliczasz sie ? :)

Okrągłych. Ma to swoje zalety, bo bez większego wysiłku mogę toczyć się drogą życia :)
              • marco_5 Re: c.d.... 28.05.20, 17:36
                przyznaje, ze momentami z wysilkiem pokonuje niektore problemy zyciowe...
                tak mysle, moze przytyc troche.. ? :)
                • nnn.1 Re: c.d.... 29.05.20, 14:33
                  marco_5 napisał:

> przyznaje, ze momentami z wysilkiem pokonuje niektore problemy zyciowe...
                  > tak mysle, moze przytyc troche.. ? :)

Zawsze można spróbować, jaki efekt dałoby przytycie. Warto jednak pamiętać, że toczenie się ma, jak wszystko, również złe strony - nigdzie nie można się zatrzymać, można jedynie być zatrzymanym.
                  • nnn.1 Re: c.d.... 29.05.20, 14:36
                    Można również zostać zatrzymanym prze problemy :)
    • solosol Re: c.d.... 24.05.20, 15:38
      W deszczową niedzielę, jak dziś, możemy więc sobie spokojnie pogadać, co nie ?
    • solosol Re: c.d.... 14.06.20, 19:48
      Pięknie !!! Zaraz wakacje startują..WAKACJE 2020, a nawet NOWA ERA w polityce...;-)))
      • marco_5 Re: c.d.... 15.06.20, 13:27
        Wakacje ? - prawie wszedzie Corona pachna .....trzeba przeczekac !
        w ogrodzie tez fajnie, rowerek etc.....mozna wypady robic, tu czy tam....restauracji unikac !
        • marco_5 Re: c.d.... 15.06.20, 13:33
          obiecujaca jest nowa polityka ..:) ! aby Polska rosla w sile, a ludzie zyli lepiej....czy jak to bylo ! :)
          Zielone swiatlo dla ludzi pracowitych, ofiarnych i zdolnych ...:)))
        • nnn.1 Re: c.d.... 15.06.20, 14:36
          marco_5 napisał:

.mozna wypady robic, tu czy tam....

--
          • marco_5 Re: c.d.... 15.06.20, 17:59
            pozostalo zastanowic sie czego oczekujemy, oraz przemyslec, gdzie moze byc ewentualnie to....tam ? :)
            • nnn.1 Re: c.d.... 15.06.20, 21:28
              marco_5 napisał:

> pozostalo zastanowic sie czego oczekujemy, oraz przemyslec, gdzie moze byc ewen
              > tualnie to....tam ? :)

Po ustawicznym tu spowodowanym izolacją większość chce chyba po prostu jakiegoś przyjemnego tam :) Zależnie od posiadanych możliwości przemieszczania się. Jakichś szczególnych przemyśleń chyba nie trzeba.
              • marco_5 Re: c.d.... 16.06.20, 13:34
                pewnie, ze mozna przyjemnie, co wazne spokojnie spedzic wakacje ! Mazury, Bieszczady...etc.
                z dala od Hoteli, tlumow ludzi, nocnych lokali ....tyle jest przeciez fajnych Pensjonatow w ktorych panuje domowa atmosfera...
    • solosol Re: c.d.... 17.06.20, 08:55
      Czerny zniknął !!! od dwóch miechów ani śladu....hmm
      • marco_5 Re: c.d.... 17.06.20, 16:24
        Czerny ? podejrzewam ze na wyspach Bahama z jakas fajna laska delektuje sie zyciem ...!
        takiemu to dobrze...
        zastanawiam sie, analizuje....chyba zrobilem jakies bledy w zyciu ? :) ech....
        • marco_5 Re: c.d.... 17.06.20, 16:30
          a moze Czerny ten 1000 czny napisze ? :) chociaz watpie, wiadomo on gra w innej lidze !
          • nnn.1 Re: c.d.... 17.06.20, 18:35
            marco_5 napisał:

> a moze Czerny ten 1000 czny napisze ? :) chociaz watpie, wiadomo on gra w in
            > nej lidze !
            Na kraju pis ze. A jak już poczuje, że słabnie, to idzie się podratować na psychologię. Towarzyskie ma w nosie :/
        • nnn.1 Re: c.d.... 17.06.20, 18:37
          marco_5 napisał:

> Czerny ? podejrzewam ze na wyspach Bahama
          No przed pandemią był. I znowu jest. Rzeczywiście, konieczne jest spojrzenie w siebie... :D

z jakas fajna laska delektuje sie z
          > yciem ...!
          Super! Może milszy potem będzie.

• solosol Re: c.d.... 17.06.20, 09:07
      ooo ! jeszcze TYLKO 35 wpisów do 1000 tu..no proszę
      • nnn.1 Re: c.d.... 17.06.20, 18:38
        solosol napisał:

> ooo ! jeszcze TYLKO 35 wpisów do 1000 tu..no proszę

Fatalna o0kładka,
        • marco_5 Re: c.d.... 18.06.20, 00:34
          nooo, nie wszyscy sa sympatyczni …(nie chcialbym podkreslic ... jak ja) …:))
          • nnn.1 Re: c.d.... 19.06.20, 12:56
            marco_5 napisał:

> nooo, nie wszyscy sa sympatyczni …(nie chcialbym podkreslic ... jak ja) …:))
            Każdy jest trochę sympatyczny i trochę niesympatyczny. Dlatego nie ma nic do podkreślania :)

• solosol Re: c.d.... 18.06.20, 19:56
      No i jutro wieczorem...znów weekend...
      Albo WAKACJE 2020 !!!
      Zależy od wieku delikwenta/tki
    • solosol Re: c.d.... 20.06.20, 12:37
      Delikt rodzi roszczenie odszkodowawcze z reguły
    • solosol Re: c.d.... 15.08.20, 17:15
      Wątek...Motyw...Osnowa...Fabuła...Akcja
      - synonimy treści tekstu.
      Połowa miesiąca właśnie ucieka
      Lecz nikt na mnie i tak nie czeka
      Żale pretensje pojękiwania