Dodaj do ulubionych

adrenalina potrzebna od zaraz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:51
drzemie we mnie coś szalonego, długo przykryte było stertą obowiązków względem innych osób.obowiązki pozostały, ale chcę odszukać samą siebie, czuję jak rosnę i rozkwitam . jestem szczęśliwa i pełna energii z którą muszę coś zrobić. podpowiedzcie mi co robicie ze swoją energią (szachy, choć szlachetne - odpadają, lepienie garnków - odpada, sex odpada- i nie traktujcie tego jak prowokację)
Obserwuj wątek
    • password01 Re: adrenalina potrzebna od zaraz 18.10.04, 20:56
      Wybierz się w nocy sama do lasu. I zrób sobie spacerek. Jak posłuchasz tych
      szelestów i odgłosów to takiego pietra dostaniesz, że będziesz zwieać tak szybko
      że cała adrealina z ciebie wyleci :)). A jak jeszce będzie ci mało to idź na
      mecz piłki noźnej :)
      • Gość: karolina Re: adrenalina potrzebna od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:06
        pomysł nie głupi ale,......w nocy w lesie już byłam i to nie jeden raz; mecz
        piłki nożnej ? ja chcę żyć ,a ta propozycja kłóci się z moim celem. Ale
        dziękuję.:)
        • password01 Re: adrenalina potrzebna od zaraz 18.10.04, 21:14
          Poomysł z lasem dlatego że: 1.pora odpowiednia 2. większość kobiet po 10
          minutach tak zwiewa że aż miło i adrealina może robić to do czego została
          stworzona.
          Co do meczu to zależy jaką rolę chcesz odgrywać w tym widowisku. Masz do
          wyboru rolę myśliwego lub zwierzyny. Obywie dostarczają niezłej porcji
          adrealiny. Wybór należy do ciebie.
          • schizoo Re: adrenalina potrzebna od zaraz 18.10.04, 21:16
            napisz do mnie mejla ;)
          • Gość: karolina Re: adrenalina potrzebna od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:26
            mecz jednak tylko przed telewizorem, wolne tłumaczenie - "kibic" przeraża mnie
            nie cierpię chamstwa, agresji .Chcę mieć przyjemność z tej adrenaliny.
            • password01 Re: adrenalina potrzebna od zaraz 18.10.04, 21:36
              adrealina
              podwyższa ciśnienie krwi, zwiększa stężenie glukozy we krwi
              to hormon walki lub ucieczki.
              To nie ma nic wspólnego z odczuwaniem przyjemności.Przyjemność masz ż tego że
              zyciężyłaś lub uciekłaś :) Odpowiedzialne za to są endorfiny. Jak chcesz poczuć
              przyjemność bez adrealiny to proponuje
              Zapalić wysuszony listek konopi indyjskiej i wdychać dym :) - pobudza
              wydzielanie endorfin
              zakochaj się - naturna metoda :)
    • szefu13 Re: adrenalina potrzebna od zaraz 18.10.04, 21:38
      Idź pojeździć na gokartach.
      Idź ze znajomymi postrzelać się w Paintballa.
      Skocz na banji.
      Umów się z towarzystwem z Interku na spotkanie w ciemno.
      W ostateczności wsiądź w samochód i pobij rekord przejazdu przez Wawkę z
      pólnocy na południe lub na odwrót (aktualny chyba poniżej 10 minut :)))) ).
      Jak nie chcesz stwarzać zagrożenia dla innych, to wybierz się wozem do lasu
      nocą i wyłącz reflektory - zobacz ile tak wytrzymasz :)))))) Nie musi być
      bardzo szybko .... :))))))))
      • password01 Re: adrenalina potrzebna od zaraz 18.10.04, 21:55
        No podczas jazdy samochodem to jeszce sobie watro puścić fajną muzę taką co
        nakręca co mocniejszego wciskania prawego pedałka.
        No ale po takim rajdzie przez miasto to można szkody spowodować. Ja kiedyś w
        takich warunkach zawieszenie zostawiłem na krawężniku:)
      • Gość: Inna Bajka Re: adrenalina potrzebna od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:59
        Miałam kiedyś to samo i jesze gorzej. Kierowałam kilkudziesięcioma facetami i
        musiałam im raz na jakiś czas udowadniać kto tu rzadzi.
        Pomaga siłownia, ale taka na maxa, kingboksing i strzelectwo, ale tylko z broni
        ostrej.
        Przychodzisz taka najarana do domu, że . . .
        Ale to już inna historia.
      • Gość: LoOk23 Re: adrenalina potrzebna od zaraz IP: *.crowley.pl 20.10.04, 16:05
        a gdzie można sprawdzić takie czasy przejazdu przez wawę? napiszcie mi
        pliiizzzz: rodeoo@o2.pl
    • Gość: expercik Re: adrenalina potrzebna od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:57
      Bardzo bardzo mocny seks polecam, taki na juz na pograniczu SM :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka