Dodaj do ulubionych

Samotna mama 40+

05.03.20, 18:33
czy samotna mama 40 + ma szansę w tym zwariowanym świecie na normalny związek...?czy liczy się tylko wygląd i łóżko...? Znajdzie się jakiś odważny? Interesuje mnie inteligentny osobnik w zbliżonym wieku, z tolerancją na dzieci i potrafiący patrzeć sercem....najchętniej Poznań i okolice, ale to nie jest warunek, jeśli lubi podróżować:-)
Coś mi kiepsko idzie, a czas płynie... nie, nie jestem zdesperowana, tylko mam dość mierzenie się ze wszystkim samotnie.........
evzka
Obserwuj wątek
    • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 06.03.20, 08:52
      Bez wyglądu to marne szanse. Tak jak u mężczyzn jak i kobiet. A masz okazję kogoś poznać i odrzucasz od razu czy t eż jednak jakoś próbujesz i niestety w bliższej znajomości to już nie wychodzi?
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 06.03.20, 14:32
        poznaję, ale albo chcą tkwić w związku na odległość, albo boją się spotkania.....:-)
        • rtymi Re: Samotna mama 40+ 06.03.20, 21:07
          Napisz prosze rtymi@gazeta.pl
        • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 07.03.20, 10:18
          Ale tkwić na odległość z Tobą w ,,związku"., czy też w swoich własnych a Ty taka przy okazji? Duchowa? A tych bojących to rzeczywiście trudno przekonać do czegoś. Może boją się dasz im kosza i wolą żyć marzeniami jak to było by im dobrze z Tobą
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 09.03.20, 19:31
            haha cos w tym chyba jest....mam takiego wielbiciela, który mieszka rzut beretem ode mnie, ale już miał dwa podejścia i zawsze stchórzył, co nie zmienia faktu, że codziennie zaczyna i kończy dzień smsem do mnie:-)
            • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 19.03.20, 09:09
              Fajnie mieć takiego duchowego adoratora. Może na tyle mu wystarcza Twoja znajomość ? A Ty po prostu szukaj kogoś innego
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 19.03.20, 09:48
                tacy, przypatrujacy sie komus / czemus,....to na ogol szablonowi, powierzchowni ludzie,
                snujacy tylko ogolne jakies tam teoretyczne rozwazania, ...dalecy i slabiutcy w praktyce.
    • evzka Re: Samotna mama 40+ 06.03.20, 14:37
      dziękuję, jak nikt sie nie pojawi w najbliższym czasie to spróbuję....
      • beno40 Re: Samotna mama 40+ 03.04.21, 15:47
        Czekam jak co
      • scuzzy1987 Re: Samotna mama 40+ 28.10.21, 00:55
        Hey na jestem zainteresowany to mój numer telefonu 571-083-580.
        Pozdrawiam: Andrzej
    • l.george.l Re: Samotna mama 40+ 10.03.20, 02:18
      Żeby nie mierzyć się ze wszystkim samotnie... - trzeba sporo zaoferować w zamian. Właśnie jestem po rozstaniu z kochanką, która też nie chciała się mierzyć ze wszystkim samotnie, a że ja nie miałem czasu, by zajmować się jej domem, bo mam swój, żonę i absorbującą pracę, to związek zaczął się sypać. Musisz też wziąć pod uwagę, że w Twojej grupie wiekowej samotnych facetów, w dodatku normalnych facetów, na rynku nie ma. Ten, który pisze rano i wieczorem, ale spotkać się nie chce, z pewnością ma żonę. Utrzymuje z Tobą kontakt, by Cię ewentualnie bzyknąć, kiedy żona wyjedzie do matki czy na delegację. Założę się, że każdy żonaty facet marzy o okazjonalnej kochance. Tyle że znalezienie takiej, co to czeka na ławce rezerwowej, też wcale łatwe nie jest. Reasumując... liczy się wygląd, łóżko i gotowość do bycia w rezerwie bez ambicji gry przez cały mecz.
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 10.03.20, 22:35
        no to mam takiego w głębokim poważaniu.....a ten jest sam, po rozwodzie a ponieważ został publicznie ośmieszony....boi się wejścia w relację........ma do tego prawo, ale to jego życiu i jego czas mu ucieka.....myślę, że już jego czas minął......
        a Ty....no cóż...wiele sobą nie prezentujesz i pogratulować dobrego samopoczucia......wszystko kiedyś do człowieka wraca i to szybciej niż się wydaje......
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 10.03.20, 23:16
          masz stres w relacjach z facetami ?...ech
          przeciez to relaks, absolutny luz psychiczny...
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 11.03.20, 18:28
            nie, dlaczego...?? to oni z reguły mają :-D
            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 11.03.20, 20:06
              moze zaliczasz sie do wyjatkowych Kobiet ?
              przed takimi co poniektorzy czuja zahamowania, ...dystans emocjonalny :)
      • lucyferos Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 21:15
        Kurcze,bardzo ładnie i rzeczowo opisałeś zagadnienie.
        Tak to zazwyczaj bywa.
        Ale,co do "podaży" tzw. normalnych osobników płci obojga- pamiętajmy,że z czasem ludzie zmieniają się.
        Tak,że niekiedy po latach,nawet udanego związku,nie zawsze nam już po drodze ze sobą..
        Powodzenia życzę Koleżance z Poznania.
        Piękne i przyjazne miasto ( i piękne wspomnienia)..
    • john.adams10 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 07:05
      cześć kochanie, możemy napisać w e-mailu: adamsmaxwell08@gmail.com, napisz do mnie e-mail.
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.03.20, 20:37
        kocha nie.........
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 19.03.20, 23:04
          byc moze ... ? :)
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 20.03.20, 11:42
            to chyba tylko w ramach rozrywki i oderwania się od koronawirusa;-)
            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 20.03.20, 19:16
              o sobie mowisz ...? :))
              • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.03.20, 08:35
                nie...o tym zakochanym.......:-P
                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.03.20, 12:37
                  nie kazdy facet potrafi wprost okazac, ze jest zakochany....hm
                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.03.20, 13:12
                    ....ja rozumiem kobieca intuicja itp., ale bez przesady wróżką też nie jestem...
                    ...a z drugiej strony, zwracanie sie do kogoś per "kochanie" nie wiedzą nawet z kim się rozmawia, to trochę chyba nie tak..........
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.03.20, 16:20
                      zgadza sie, osobiscie per "kochanie" chcialbym zwracac sie do wyjatkowej dla mnie Kobiety ...
                      dla ktorej zgodzilbym sie nawet na znajomosc bez zobowiazan....jezeli mialaby takie zyczenie ! :)
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.03.20, 07:52
                        no nie, tak daleko nie chciałabym brnąć......ma być tylko mój na wyłączność :-D,
                        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 22.03.20, 11:20
                          to troche ciezka sprawa...
                          on musialby byc najlepiej z okolic Poznania..
                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.03.20, 17:13
                            haha...tak też napisałam.........
      • piogra Re: Samotna mama 40+ 28.10.21, 18:00
        Chętnie się spotkam z Tobą
    • john.adams10 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 07:17
      Witam, nazywam się John Adams, mam 50 lat i szukam kobiety do poważnego związku. jeśli ktoś jest zainteresowany, możesz napisać na mój adres e-mail: adamsmaxwell08@gmail.com
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 07:30
        ciekawe kiedy się okaze, że masz jakieś artefakty z którymi nic nie możesz zrobić a ja mam je wykupić, odebrać czy cokolwiek.......
        nie wierzę, że obcokrajowcy przeszukują fora i szukają miłosci........
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 10:12
          ej no, ten John zawrocil Ci w glowie ?
          z pewnoscia mysli, ze najwiecej witaminy maja polskie dziewczyny :)
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 13:16
            nie , ci wszyscy to tylko naciągacze.....wcale mnie nie kręcą...już kilku spławiłam, wiem o co chodzi.........nie dam się wkręcić......
            za tym stoją Polacy niestety.......
            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 15:10
              no popatrz,...nie wpadlbym na to, ze kryje sie za tym oszustwo !
              tego powiedzmy " kogos " - mozna znalezc po IT - adresie, skad nadaje.
              Pytanie ..czy warto babrac sie, zarobic ....krecac takie tanie numery ? :)

Dla mnie ktos sobie robi zwykle ..." jaja " :)
              Musialaby byc rzeczywiscie jakas idiotka ..piszac na ten E-mail.
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 15:21
                poza tym, trzeba by byc kompletnym durniem albo pijanym... aby taka fotke wstawic ! :)
                • evzka Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 16:40
                  "pienknie" wygląda:-D
                  wciągają kobiety w rozmowy, prawią komplementy i nagle okazuje się, ze mają jakąś przesyłke do odebrania, trzeba opłacić cło itp itd, pomysłów wiele-byleby zakochana sypnęła kasą...a potem szukaj wiatru
                  Pewnie się zaraz okaże, że to biedny wojskowy siedzi gdzieś na placówce, zdobył nielegalnie jakieś "artefakty" a Ty masz je odebrać głupia kobieto....
                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 20:05
                    Aby jakies pieniadze wyludzic to trzeba z taka "zakochana" najpierw pisac..aby byla zakochana ..:)
                    i przeslala kase...albo ?
                    ktora kobieta jest taka naiwna i przesle od razu pieniadze ? chyba taka, ktora nie mysli kompletnie.
                    nawet jakas milionerka nie pozwoli sie przez jakiegos nygusa wyrolowac, jezeli nawet o male sumy chodzi !
                    Pomysli, ze taki dupek nie bedzie robil ze mnie ..idiotki ! :)
                    • evzka Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 20:16
                      niestety naiwnych nie brakuje, a osoby spragnione miłości często tracą rozsądek.....
                      • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 23:05
                        aczkolwiek, fajnie przeciez ..zwariowac na punkcie milosci ..:) nooo bez przelewania pieniedzy..:))
                        noo dobrze, ze ty jestes rozsadna, widac dojrzala kobieta..!
                        naprawde, kiepsko ci idzie ? jak nadmieniasz...

• evzka Re: Samotna mama 40+ 13.03.20, 07:10
                          hmmm może to nie tak do końca, że zupełnie nikogo nie ma na horyzoncie, ale często jest tak, że chciałby ale...jeden się boi, drugi odzywa co 2 miesiące, trzeci......może nie będę zapeszać............
                          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 13.03.20, 10:11
                            a moze stawiasz za wysoko ..poprzeczke ?
                            fakt, tacy dochodzacy .."od czasu do czasu" - to troche komplikuje sytuacje !
                            albo ..i nie :) jesli, potrzebujesz swego spokoju...

• evzka Re: Samotna mama 40+ 13.03.20, 18:31
                              haha za wysoko...ma być tylko czytaty i pisaty?
                              ja nie muszę niczego stawiać, sami się boją, bo jestem osobą wykształconą i świetnie poradziłam sobie w wielu sytuacjach kryzysowych...zbyt wielu...więc Ci co mnie znają pewnie się zastanawiają po co mi facet, bo wydaje im się, ze trudno mi zaimponować......nie jestem z tych, którym facet jest potrzebny do holowania przez życie.......co nie zmienia faktu, że byłoby miło jakby taki się znalazł
                              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 01:08
                                jesli tylko czytaty i pisaty ...to moze za nisko stawiasz poprzeczke... ? :)

podpowiedz mi Plis, booo zaczynam sie bac - czym mozna ci zaimponowac :)
                                wiadomo, w dzisiejszych czasach...jakie co poniektore kobiety maja wymagania ....Porsche Macan itd. ech
                                nie wiem czy dam rade...
                                • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 08:19
                                  a co to jest? :-P
                                  ja nie nastolatka -blachara :-D
                                  tylko intelekt i inteligencja emocjonalna :-D
                                  jak to ładnie brzmi.......i straszy
                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 11:12
                                    to "tylko"...rzeczywiscie ladnie brzmi :)
                                    tak se mysle, moze sie myle...ze chyba "troche" za wysoko stawiasz ta poprzeczke ..
                                    albo....obnizasz jesli widzisz ze ktos nie daje rady..:)) typowe wyrafinowanie...
                                    chyba ze, potrafisz cos w zamian zaoferowac :) pytanie ..co ?

jestes zaradna, wyksztalcona...Ok ! nalezysz do atrakcyjnych kobiet ? :)
                                    • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 12:10
                                      jasne ..i dochodzimy do sedna....wolisz pustą miskę ale ładną czy pełną??
                                      atrakcyjność to pojęcie względne..jeden lubi to, drugi tamto.....ale nie chciałabym, żeby "mój facet " doceniał tylko fizyczność.......wypadek, choroba i co wtedy? ciało ulegnie zmianie a on powie, ze dziękuje?
                                      wolę w takim razie być sama.....
                                      • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 12:41
                                        ladnie to wszystko ujelas ..
                                        staram sie w pewnych sprawach w zyciu zawsze ...wyposrodkowac :)
                                        to znaczy, ...w miare ladna miska, nie musi byc calkowicie pelna,...dbam o linie :)
                                        • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 15:03
                                          zaradna, wykształcona...i jeszcze ciągle mało...........i jak tu dogodzić
                                          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 20:38
                                            hm...tak wirtualnie, przez internet ...ciezko :)
                                            aczkolwiek, licza sie twoje dobre intencje...ze myslisz nie tylko o sobie :)
                                            • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 21:59
                                              hahaha zabawne, ja o chlebie...Ty o niebie......
                                              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 15.03.20, 22:10
                                                wszystko przeciez pasuje...
                                                kawalek chleba nie spadnie z nieba za darmo, praca trzeba na niego zarobic...przyslowie ;)
                                                • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.03.20, 07:11
                                                  mi nic nigdy nie spadło...od kilku lat mierzę się ze wszystkim sama.....
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.03.20, 09:33
                                                    ech,...dlaczego sama i to na dodatek od kilku lat ..?
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.03.20, 09:55
                                                    bo to siła najwyższa zadecydowała.....a potem, hmmm...nigdy nikt nie wie kiedy jest ten moment na coś nowego, bezpieczniej omijać...
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.03.20, 22:57
                                                    a moze, rzeczywiscie czekasz na jakiegos ..krolewicza na bialym koniu..! i o tym nie wiesz..:)
                                                    albo, obecnie jestes na innej drodze..."nie omijasz" ?
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 17.03.20, 09:04
                                                    nie, to nie ja omijam...mam nadzieję, że teraz wyszłąm na przeciw...chociaż trochę koronawirus komplikuje:-), ale miejmy nadzieję, że będzie ok.....

a poza tym trzeba byc conajmniej księżniczką, żeby czekać na królewicza :-D
                                                  • rir Re: Samotna mama 40+ 12.04.20, 18:59
                                                    jaki był finał tak obiecująco zapowiadających sie karesów ?
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 13.04.20, 11:18
                                                    byl tylko polfinal, ktory zakonczyl sie remisem...
                                                    niewykluczone, moze dojsc do dogrywki ....kto wie ?
                                                    zycie jest przeciez pelne fajnych niespodzianek...:)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.04.20, 22:09
                                                    hmmm ......widzę, że wątek żyje nadal......
                                                    cóż izolacja pełna :-( jak pewnie u większości ludzi...........
                                                    czekamy na lepsze czasy.......
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 15.04.20, 13:38
                                                    czym zyjesz w izolacji ?
                                                    miloscia ? :)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 15.04.20, 20:13
                                                    w chwili obecnej raczej zdalną pracą niestety.............
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 15.04.20, 21:24
                                                    tez OK !....troche odmiany, caly swiat musi obecna sytuacje zaakceptowac ..
                                                    nieraz, trzeba brac wszystko jak leci ...inaczej zglupiejesz !
                                                    a te lepsze czasy, tak szybko nie przyjda ..:(
    • elka007 Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 01:34
      Oczywiście ma,jeśli nie będzie zamieszczać tak beznadziejnych postów.Plisss....potrzebuję samca na cito...cokolwiek ;-)....mrau;-)
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 11:48
        kotka w rui?? co to ma być.......
        • rir Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 17:20
          nie wiemy czy kotka. a może pod tym nickiem kryje sie rycząca krowa abc ?
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 18:44
            :-D dobre.......desperacja na pewno.......
          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 18:46
            abc - chce nas wpuscic w kanal ? ...cwaniaczka, oj nieladnie !
            mialem kogos innego na mysli .. no zobaczymy ! jak poleca akcje....dolar spadl :)

• evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 18:57
              ktoś tu chyba coś więcej o kimś wie .........
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 19:33
                gdzie tam,..czasami tak bywa jak w czeskim filmie, nikt nic nie wie ...
                a niby wszyscy, wszystko wiedza o innych ..:) to bardzo interesujace...serio
                • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 19:41
                  .....tyle czasu tu spędzacie......:-D
                  ok tego się trzymajmy.......czeski film....;-)
                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 20:10
                    akurat, duzo czasu spedzamy....
                    ostatnio, podobaja mi sie cos milosne filmy .. :) niebywale, nie potrafie znalezc wytlumaczenia...dlaczego ?

• evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 20:24
                      haha....to skutki izolacji pewnie :-)
                    • rir Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 20:46
                      wiesz... w pewnym wieku lepiej oglądac niż praktykowac : )
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 21:06
                        hahaha....no tak ...serce za wiele już nie zniesie...??
                      • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 21:32
                        to mozliwe, nie zaglebiejac sie w rozwazaniach...masz problemy z ogladaniem czy praktykowaniem ?
                        sympatyczna, interesujaca Kobieta to lekarstwo doslownie ....na wszystko :)

• stasi1 Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 08:47
      A tak w ogóle to ,,+" to duże czy małe? Bo niestety robi to różnice.
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 09:49
        3/4 :-D
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 16:34
          no wiadomo, modelka juz nie bedziesz :)
          z pewnoscia masz jakies tam cele, marzenia, ambicje zyciowe ...ciekawe czy wygorowane ? hm
          • rir Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 17:26
            kazdy ma je i nawet jak to wypiera
            • evzka Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 20:41
              tak, bardzo wygórowane..........uczciwego faceta u boku, który doceni to co ma............
              • rir Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 22:12
                A takich to jest wielu
                • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 08:30
                  .....na pęczki.......i dlatego jestem na forum :-(
                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 09:32
                    tylko na forum mozna konkretnych facetow zapoznac ? bez przesady...
                    aczkolwiek przyznaje, ze internet ulatwia w pewnym sensie zawarcie znajomosci...
                    jakiej ? .....to inna sprawa :)
                    • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 12:01
                      w dobie izolacji domowej...gdzie inaczej......a forum.....no cóż.......
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 00:26
                brzmi ...zyciowo, sensownie i realistycznie !
                • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 08:32
                  ...raczej mało realnie.........
        • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 09:19
          To szkoda że z Poznania, tak moglibyśmy się poznać.
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 12:03
            haha zawsze coś.........:-(
            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 14:42
              no tak ..:)
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 15:46
                wkrotce koniec izolacji, lato sie zbliza....nocne lokale beda otwarte !
                mysl optymistycznie ...:)))

www.youtube.com/watch?v=iOe6dI2JhgU
                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 15:52
                  i nie martw sie, ...nie planowane przygody sa najlepsze.. ! :)
                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 17:07
                    Ricky Martin :-)
                    eee nie martwię się, teraz to tylko przetrwać w zdrowiu.......
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 18:18
                      ano ..:)
            • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 09:30
              Skoro ja ewentualnie chciałbym Cie poznać to pewnie inni z Poznania i okolic tez będą to chcieli zrobić
              • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 09:42
                hihi to w ramach pocieszenia ;-)..................ewentualnie :-P
                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 11:05
                  ej no, chyba wiekszosc facetow chce poznac ...
                  sympatyczna, interesujaca Kobiete....potrafiaca zafascynowac :)
                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 11:46
                    ....ale to trzeba wyjść przed szereg i samemu też coś zaoferować............
                    a w pewnym momencie życia wielu już się nie chce, wolą tylko brać........bo są po kiepskim rozstaniu i trzeba sobie odbić np.....
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 13:27
                      jestem za bardzo niesmialy, aby wyjsc przed szereg ! :)
                      z tym tylko braniem i odbijaniem na kims - nieraz trzeba uwazac...aby nie wpasc z deszczu pod rynne ! :)
                      dasz rade...!
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 13:38
                        pewnie że dam..........jak zawsze z resztą :-D
                        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 18:32
                          wierze w Ciebie ..:)
                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 19:08
                            wierzę w siebie:-D
                            spoko, nie jest źle
                • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 08:13
                  Ale to ewentualnie było nie dlatego ze to Ty, tylko dlatego że w okolicach Poznania. Ale jak będziesz w Wawie to daj wcześniej znać to się umówimy na kawę. Ja w Poznaniu dawno nie byłem ale na razie się nie wybieram, chociaż kiedyś dość często jeździłem tam w delegację. Dobre to były czasy szkoda że wtedy nie było internetu
                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 08:33
                    hihi spoko będę pamiętać, chociaż ja się też raczej do Wawy nie wybieram.........
                    no ale cóż...życie :-D
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 09:10
                      widac, sytuacja krystalizuje sie ...tu czy tam :)) ?
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 19:16
                        hmmm.....wiem, że nic nie wiem :-D
                        chyba , że masz jakieś nadprzyrodzone zdolności...??
                        chyba po prostu głupawka na całą sytuację osobistą i krajową.........
                        bo cóż pozostało, tylko poczucie humoru nas ratuje ;-D
                    • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 20:34
                      Kiedyś na randkę wybrałem się do Berlina, teraz to w życiu
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 20:55
                        hahaha....nooo bardzo Ci zależało......chociaż warto było?? :-D
                        • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 09.05.20, 09:38
                          W Berlinie jako w mieście było dość fajnie, choć zimno. Z kobietą nic nie wyszło. Na pierwszej randce byłem 2 razy w Lublinie, w Płocku, Toruniu, Skarżysku Kamiennym- tu od razu pojechaliśmy w Góry Świętokrzyskie. Łodzi. Oraz oczywiście w Wawie i najbliższych okolicach. I we Wrocławiu , ale tutaj tylko z przy okazji że byłem przejazdem i czekałem na tą z Lublina.
                          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 09.05.20, 18:03
                            stasi - to Ty wesole zycie prowadziles :).....z tymi wszystkimi kobietami !
                            moze kiedys dostaniesz fajny spadek ...za bzykanie ? :)
                            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 09.05.20, 18:06
                              evzka - dyktujesz warunki partnerom ?.....ciekawe jakie ? ;)
                              • evzka Re: Samotna mama 40+ 10.05.20, 07:46
                                :-D takie , żeby był w stanie udźwignąć...........
                                a tak serio ma dbać o nas, mamy być dla niego ważne...........
                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 10.05.20, 11:49
                                  a Ty musisz o niego zadbac...:) ! najpierw.....
                                  aby wszystko nabralo dobrego obrotu :)
                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 11.05.20, 13:02
                                    wszystko z wzajemnością...to nie może być wyliczone coś za coś, jak ma być ok, to samo się poukłada.......
                                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 11.05.20, 14:55
                                      z wzajemnoscia....:)
                                      prawie wszystkie kobiety tak mowia ! :) na poczatku... a pozniej to wiadomo :(
                                      wierze Ci co mowisz :) !
                            • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 11.05.20, 08:08
                              Gdyby wesołe to bym tak nie jeździł. Jeszcze umawiałem się z dziewczyną z Nowego Jorku na wyjazd do Leningradu, ale nie wyszło. Ona pojechała sama
                              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 11.05.20, 09:43
                                jak wynika, udzielasz sie internacjonalnie....popieram ! ...czy ramach harytatywnych, nie tracac na tym ? :)
                                nalezy dopomagac Kobietom odczuwajacym potrzebe ...czegos :) oczywiscie z wzajemnoscia ...
                                inaczej ...dupa zimna :)
                      • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 10:08
                        dlaczego nie do Berlina..jesli juz wszystkie sympatyczne poznales ? :)
                        dla milosci Twego zycia warto przeciez ...
                        • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 11:31
                          jasne, ze tak :-D....................pytam tylko czy osiągnąłeś zamierzony efekt...
                          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 13:53
                            nie sadze, ze sie czegos dowiemy ;(....dzentelmen delektuje sie swymi milosnymi przygodami !
                            zachowujac przy tym powsciagliwa skoromnosc i dyskrecje...
                            • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 15:50
                              :-D w sumie to masz rację, ja tylko z innej perspektywy patrzę, że miałabym wyrzut sumienia, jeśli miałabym ciągać kogoś przez pół PL i nic by miało z tego nie wyjść np....
                              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 18:15
                                dlaczego mialoby cos tam nie wypalic ?
                                najpierw trzeba popisac troche o milosci :)...wymienic sie fotkami, telefonowac z soba...jesli wszystko zagra ?
                                na weekend zarezerwowac fajny Hotel albo przytulny Pensjonac i poznac sie "glebiej" ..:)
                                widzisz jakies wyrzuty sumienia.. ? ja nie...
                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 18:20
                                  a moze jakas przyszla narzeczona potrafi robic dobre mielone ?
                                  moznaby sie u niej spotkac i przy swiecach zjesc kolacje....wszystko do omowienia !
                                  bez problemow,....wyrzutow sumienia, oraz innych historii :)
                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 19:02
                                    :-D fan mielonych............. nie wiem, różną ludzie mają sytuację i rozpatruję to w kwestii finansowej..............a może nie powinnam ;-)
                                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 19:30
                                      e tam...przeciez mielone drogo nie wychodza ! do tego ogorki konserwowe albo surowka ...
                                      ziemniaki, moga byc zapiekane...ach, zapomnialem swiece dla nastrojowej kolacji...
                                      ile to moze wszystko kosztowac ?
                                      ciut, ciut wychodzi z pewnoscia Hotel i restauracja.....ale co tam, dla milosci i dla ukochanej wszystko...!!! :))
                                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 20:29
                                        tak trzymać :-D
                                        • staryalemlody Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 23:33
                                          O ja cię, ale litania!
                                          Wy tak na poważnie ? :D
                                          Ile można gadać o "d... marynie" i kotletach mielonych ? :D
                                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 07:36
                                            o kotletach dwa zdania.....o d...M... wcale :-D
                                            ale cóż każdy widzi co chce...
                                            a poza tym, nikt czytać nie kazał................
                                            • staryalemlody Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 09:32
                                              Nie ma co się obrażać, w końcu to tylko luźna gadka o ...
                                              No chyba że się mylę, i jest to "ukryty" portal randkowy :))
                                              Pozdrawiam i miłego dnia.
                                              • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 10:51
                                                eee nie obrażam się, tylko rozmawiamy....o różnych aspektach postrzegania tych samych rzeczy przez płeć odmienną :-D
                                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 10:55
                                                  tutaj nikt sie nie obraza, wszystko na luzie... ale zarazem na powaznie !
                                                  no, nie tak calkowicie serio jak np... politycy !!!
                                                  trzeba o mielonych pogadac, wyweszyc zapatrywania kobiety na sprawy kulinarne..to wazne.
                                                  inaczej,...po slubie bedziesz harowal i na dodatek przy garach stal....ech ! o innych sprawach nie mowie...
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 11:21
                                                    ...stanie przy garach to nie tragedia...jak jest dla kogo...:-)
                                                    pod warunkiem, że nie przesmradza, a poza tym zawsze można zamówić :-D
                                                  • nnn.1 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 13:55
                                                    A na czym polega nieprzesmradzanie?
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 15:12
                                                    stoisz pół dnia przy garach i jest np. rosół a on chce grzybową itp....:-D
                                                  • nnn.1 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 20:04
                                                    To jest przesmradzanie? Hm.

A co do zupy, to skoro został ugotowany rosół, to je sie rosół. I tyle :D A jak nie, to je się to, co potrafi się zrobić sobie samodzielnie. Rosół może stanowić podstawę grzybowej, więc... Mówisz: Do dzieła, kochanie! I opuszczasz kuchnię lekkim krokiem :D
                                                  • staryalemlody Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 20:26
                                                    W takim przypadku wrzucasz garść grzybków do rosołu i wszyscy zadowoleni :))
                                              • nnn.1 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 13:56
                                                Mielone maja drugie dno... Dlatego stały się tematem.
                                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 14:49
                                                  koniec z mielonymi albo poledwiczkami w sosie grzybowym etc. ! w Niedziele zaczynam poscic ! serio,.. kolejny raz planuje tygodniowy, zobaczymy jak dlugo wytrzymym ? sauna, baseny ..zamkniete !
                                                  tylko kranowka, ewentualnie mineralna oraz herbatki ziolowe..
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 15:14
                                                    ale co ? tygodniowy post...bez jedzenia? tylko woda?....czy ograniczenie ilościowe względnie jakościowe??
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 15:59
                                                    tylko woda, herbaty np. ziolowe bez cukru...
                                                    spacery, basen, sauna, male przejazdzki rowerowe....delektowanie sie zyciem :)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 16:05
                                                    o matko....pogratulować samozaparcia...........
                                                  • nnn.1 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 19:59
                                                    Jedzenie to życie. Nie można delektować się życiem, nie jedząc :D
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 20:07
                                                    to teoria jest mi bliższa zdecydowanie ;-D
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 20:27
                                                    wszystko z umiarem,....przede wszystkim papusianie !
                                                    bez umiaru bzykanie .. :)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 21:02
                                                    czas izolacji temu nie sprzyja....................
                                                    ani jednemu, ani drugiemu :-D
                                                    a post mi zdecydowanie nie sprzyja..........:-P
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 23.04.20, 00:15
                                                    nie dopatruje sie czegos na ...NIE :)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 23.04.20, 07:53
                                                    haha..........bo nie musisz ;-)
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 23.04.20, 12:38
                                                    nigdy nie musze, (nieraz sa wyjatki).....przewaznie chce .. ! :)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 23.04.20, 12:49
                                                    też wolę takie podejście do życia....chcę, nie muszę........ i wtedy wszystko jest przyjemniejsze w realizacji....nawet sprzątanie :-D
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 23.04.20, 16:26
                                                    wazne ...bez stresu !
                                                    wtedy wszystko nabiera innych, fajniejszych kolorow :)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 23.04.20, 16:39
                                                    .....co ma być to będzie, pewnych rzeczy nie przeskoczymy.............a życie jest wystarczająco stresujące, żeby sobie jeszcze pod górkę robić...:-D
    • krzysiek078 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 22:41
      Witam. Zapraszam na kontakt e-mail: chris0781@interia.pl
      Krzysiek, 39 lat, kawaler.
      Pozdrawiam
      • l.george.l Re: Samotna mama 40+ 23.04.20, 23:39
        39 l. kawaler? Kiepska rekomendacja.
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 24.04.20, 19:08
          dlaczego ? facet uzywal zycia ile wlezie.....
    • jessi69 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 09:30
      Ja chętnie bliżej Cię poznam. Lubię dzieci, jestem po rozwodzie . wysoki blondyn. chcesz pogadac zadzwon 723 500 435 jestem otwarty na świat - bez ograniczeń
    • majus_zaglebie Re: Samotna mama 40+ 03.05.20, 22:42
      POWODZENIA ŻYCZE , WYTRWAŁOŚCI, I ROZSĄDKU W WYBORZE PARTNERA, NA SZYBKO Z BLAKU LAKU TO ZUPKE Z NORA MOŻNA ZROBIĆ. NAPEWNO SAMEJ CI CIEZKO, WIEM COS O TYM MATULA WYCHOWAŁA NAS TRZECH , CHESZ MOŻEMY POROZMAWIAC JAK POCZUJESZ POTRZEBE JESTEM DANIEL
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 09.05.20, 11:22
        dziękuję, ale nie jestem zdołowana sytuacją, tylko po prostu, zastanawiam się głośno czy jest sens szukać.......ciekawi mnie jak to wygląda z męskiego punktu widzenia...........
        • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 11.05.20, 20:55
          A czemu nie miało by być sensu szukać? Przy odrobinie szczęścia można znaleźć to co się chce. Chociaż przeważnie trochę trzeba zmienić nastawienie.
    • aathor Re: Samotna mama 40+ 07.05.20, 13:17
      jeśli wystarczy facet, który będzie jedynie tolerował Twoje Dziecko, to możesz wpakować w niezłe problemy tak siebie, jak i Dziecko... tak , wygląd i łóżko bardzo się liczą, problem wtedy jeśli tylko to się liczy... powodzenia... P.S. ja odpadam, mam 56 lat...
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 09.05.20, 11:26
        .....spokojnie dam radę, jak zawszę, wiem co chcę i wiele rzeczy można wywnioskować nawet na podstawie tego co ktoś pisze..........teraz partner ma być na moich warunkach, pewne rzeczy można pertraktować, ale niektórych nie da się przeskoczyć czy ominąć.....nie znajdę , trudno..... nie z takimi rzeczami sobie radziłam

• malibu7841 Re: Samotna mama 40+ 24.07.20, 02:47
      masz chec to napisz moze cos zaiskrzy 691546986. milosz
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 01.08.20, 09:21
        evzka@gazeta.pl
    • moni4321 Re: Samotna mama 40+ 02.08.20, 12:32
      Evzka bardzo Ci kibicuję! Z ciekawością przeczytałam całe drzewko! Dużo tu prawd z czym także się zeknęłam. Ważne żeby wiedzieć czego się pragnie i aby się nie bać wierzyć, że są gdzieś osoby, które docenią, że mają doczynienia z twardo stąpającą po ziemi kobietą, która potrafi przed "TĄ właściwą" osobą opuścić swoją "gardę" 🤗 Ale tak jak napisałaś, nic na siłę 🌞 Trzymam🤜🤛 Moni z Wawy, jak się uda daj znać moni4321@ gazeta.pl.
      • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 02.08.20, 13:59
        tak w ogole, w pewnym sensie powinnismy wzajemnie sobie kibicowac... !
        kazdy cos tam chcialby w zyciu, wiadomo....jak w pokerze nie zawsze karta wchodzi :)
        tylko nie blefujcie za bardzo...:)
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 02.08.20, 19:59
        hej
        dzięki Monia, fajnie, że ktoś wierzy i uważa, że ma to jakiś sens..................faceci chyba naprawdę są z Marsa ............
        :-D
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 02.08.20, 22:44
          przewaznie wszystko ma jakis sens......chyba, ze go nie ma :) ale to inna sprawa...
          ciekawe, co z tymi facetami z Marsa ? hm...
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 02.08.20, 23:35
            ....ze ciezko pojąć co siedzi w ich glowie, wszystko jest niby ok a w kluczowym momencie dezercja...
            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 03.08.20, 00:21
              o jakie kluczowe sytuacje chodzi, jesli zaczynasz byc rozbrajajaco pelna powabu ? :) czy jak..
              po prostu nie wytrzymuja napiecia, obawiajac sie ze wszystko spieprza ?
              jesli tak...to trzeba podejsc do wszystkiego na luzie ! moze na Marsie wszystko inaczej leci ? :)

• evzka Re: Samotna mama 40+ 03.08.20, 07:53
                Haha to nie ten kontekst sytuacyjny....🤭wszystko jest pięknie, ustalone, dograne i .... zaczynam sie zastanawiac czy to tylko bajki na potrzeby internetu a nie potrzeba realnych relacji....opowiadaja co chcą a gdy dochodzi do weryfikacji opowiesci to znikają 😂 dobrze, ze jestem osobą logiczną i szybko kojarze fakty i drobne z pozoru niezgodnosci bo byloby mnostwo rozczarowań 😉
                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 03.08.20, 09:42
                  no,... juz sie nie tlumacz o jakie sytuacje chodzi, nie wchodzmy w szczegoly....kobiety potrafia prowokowac !

nie musisz spekulowac .....w jakim celu, kto i po co w internecie jest ???
                  jedni szukaja odpowiednich interesujacych kochanek, inni malzonki, lub po prostu przyjacioleki, a jesli cos fajnego cos wtedy wyniknie - to bedzie OK ! wtedy mozna isc na calosc.
                  pomysl, nikt nie bedzie sobie zycia rujnowal od razu, poniewaz wymienil pare wiadomosci z kobieta !
                  musialby byc glupi,....a co poniektore czekaja tylko na takich !
                  takze, za duzo nie mysl i bierz wszystko troche na luzie :)..jesli pozwala Ci na to Twoja sytuacja zyciowa ?

• evzka Re: Samotna mama 40+ 03.08.20, 10:37
                    pewnie różnie to wygląda, tylko dlaczego uważasz, że tylko kobiety są winne............
                    panowie też pogrywają, ciężko to wszystko wypośrodkować................
                    a rujnowanie życia...? bo ma się spotkać, to faktycznie wyzwanie.........
                    a luz do tego mam wystarczająco duży...........
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 03.08.20, 23:45
                      moze zle sformuowalem...kobiety facetow wyprowadzaja z rownowagi i odwrotnie :)
                      rujnowanie zycia - inaczej palenie mostow za soba ! ludzie spotykaja sie pare razy ..i dostaja swira !
                      rozstaja sie z druga osoba, a dzieci traca jednego z rodzicow....po krotkim czasie dochodza do wniosku ze
                      popelnili blad .....o nastepstwach nie mowimy - temat rzeka.

• evzka Re: Samotna mama 40+ 04.08.20, 15:01
                        na szczęście mnie taka sytuacja nie dotyczy co nie znaczy, ze jest lepiej......
                        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 04.08.20, 17:58
                          to znaczy masz za malo kleczacych przed Toba z kwiatami w reku adoratorow..? czy jak ..
                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 04.08.20, 19:11
                            myslałam o rujnowaniu życia...........
                            a co do tego mają adoratorzy w l.mn?
                            nie wystarczy jeden?
                            a poza tym czasy klęczących na kolanach z kwiatami w ręku to chyba jakaś zamierzchła przeszłość.........
                            teraz to panowie metroseksualni w modzie, spędzający więcej czasu w łazience i przed otwartą szafą niż kobiety.......... a żarówki nie potrafi wymienić czy gwoździa wbić.........
                            takie czasy......nie mówię, że ma wyglądać jak drwal, nie ubliżając nikomu, ale jakiś umiar w tym wszystkim i złoty środek wskazany
                            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 04.08.20, 20:26
                              Mysle, ze mialbym szanse u Ciebie 😎 aczkolwiek, sadze ze wybralabys innego 😩ale to inny temat...🥂
                              • evzka Re: Samotna mama 40+ 04.08.20, 20:32
                                😂sądzę że nie wiesz co w duszy gra😉ale ok 🥂
                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 05.08.20, 23:43
                                  lepiej nie wspominaj o duszy....boje sie piekla ! chyba ze jakas diablice przeciagne przez stol ...:)
                                  no i ...zalatwi mi na lewo bilet do nieba :)
                                  jak z Toba grzeszysz ? tylko nie klam...
                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 06.08.20, 06:53
                                    Prowokator🙃
                                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 06.08.20, 11:14
                                      wydaje mi sie, ze tez nie bedziesz miala lekko......wiesz gdzie ? :))
                                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 06.08.20, 11:40
                                        w piekle??
                                        takich nie biorą :-P
                                        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 06.08.20, 12:41
                                          nooo....tylko nie blefuj ! :) bo mozesz ominac sie z prawda....
                                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 06.08.20, 13:50
                                            Obawiam się, ze jestem daleko w tyle i jest wielu lepszych na spotkanie z 😈
                                            A w blefowaniu jestem kiepska🤔zawsze w karty przegrywalam🤣
                                            • nnn.1 Re: Samotna mama 40+ 07.08.20, 20:37
                                              ja zawsze przegrywałam, ponieważ nudziła mnie gra w karty
                                              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 08.08.20, 00:41
                                                pamietam takie fajne zabawy....kto przegrywal musial sciagac jakas czesc garderoby...
                                                specjalnie przegrywalas ? przyznaj sie ...
                                                • evzka Re: Samotna mama 40+ 08.08.20, 10:33
                                                  haha każdy mierzy wg siebie :-D
                                                  ciekawe ile razy tak zrobiłeś??
        • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 08.08.20, 14:43
          Skoro kobiety są z Wenus to wystarczy się umówić po środku, na Ziemi.
          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 08.08.20, 15:22
            ano ciekawe ...hahaha
            zapomnialas, jak z kumplem wychodzilas podczas gry do lazienki, ...niby odswiezyc sie....ach to byly czasy !
            • evzka Re: Samotna mama 40+ 08.08.20, 16:59
              chyba z kimś innym wychodziłeś:-D
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 08.08.20, 23:29
                toz nie z Toba ....nie znamy sie przeciez...:))
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 08.08.20, 16:56
            .........no i się umawiamy :-)
            • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 09.08.20, 10:47
              To fajnie że się umawiacie! I jakie efekty?
              • evzka Re: Samotna mama 40+ 09.08.20, 11:59
                Panowie są z Marsa ....🤔
                • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 10.08.20, 10:50
                  Czepiasz się tego. Trzeba ich sprowadzić na Ziemię.
                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 10.08.20, 11:51
                    kiedy oni wolą Marsa............
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 10.08.20, 17:17
                      a moze kogos wyjatkowego ?
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 10.08.20, 17:45
                        Tak...kogos wyjatkowego, zgadzajacego sie na szybki numerek, bez zobowiązań....
                        Sorry ale nie...
                        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 10.08.20, 19:22
                          z wyjatkowa szybki numerek ? to bylby grzech nie do przebaczenia....
                          aczkolwiek, taki pelen temperamentu moze byc nieraz efektywniejszy.. :)) to zalezy....doswiadczona kobieto
                          jesli chodzi o zobowiazania, to inna sprawa.... moze byc fajnie, nie spalajac za soba wszystkich mostow ..:)
                          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 10.08.20, 19:23
                            mam na mysli obydwie strony...
                    • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 11.08.20, 11:07
                      Może tylko ci się tak wydaje że wolą Marsa?
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 11.08.20, 22:14
                        Problem w tym że uznają tylko jedna płaszczyznę porozumienia....
                        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.08.20, 10:28
                          Gdzie tam jedna ....😍
                          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.08.20, 10:33
                            A tak w ogole,...pewnych spraw nie mozna na szybko wyjasnic...
                            • evzka Re: Samotna mama 40+ 12.08.20, 19:51
                              No wlasnie...nie mozna🤔
                        • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 13.08.20, 11:40
                          Skoro jest jedna znaczy że da się pogadać. Gorzej gdyby nie było żadnej
                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 13.08.20, 14:10
                            No tak, trzeba we wszystkim doszukiwac siw pozytywów 🤔
                            • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 14.08.20, 09:59
                              Bo nie powinnaś się nastawiac negatywnie! Może z tego wyszło u ciebie te złe doświadczenia? Uważałaś że mężczyźni są z marsa i okazało się że są z Marsa. Może warto dać im na początku szanse?
                              • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.08.20, 10:22
                                Uwazalam ze są normalni, jak mowia tak robią a okazuje sie ze to dwie inne bajki...
                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 14.08.20, 15:29
                                  jesli mowie kobiecie....Kocham Cie - to kocham !
                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.08.20, 15:41
                                    Haha zapewne 🙃
                                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 14.08.20, 16:28
                                      nie wierzysz ? : -(
                                      zdaje sie, ze nalezysz do kobiet ktorym trzeba codziennie milosc wyznawac, adorowac ...
                                      o innych sprawach lepiej nie mowic...ech

• evzka Re: Samotna mama 40+ 14.08.20, 17:43
                                        Adorowac to trzeba ksiezniczki i mimozy, ktore mogą sobie na to pozwolić, mnie zycie nie rozpieszcza....co nie zmienia faktu, że nadal wierzę w miłość i wartości, ktore nie dla wszystkich cos znaczą....
                                        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 15.08.20, 11:13
                                          zawsze wierzylem w milosc ..i tak pozostanie !
                                          chodzi o te wartosci ...masz na mysli dobra materialne ? :) czy co...
                                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 15.08.20, 11:29
                                            Kazdy mierzy wg siebie....
                                            A dobra materialne z nimi łatwiej ale nie zastąpią milosci, przyjazni, partnerstwa i tysiaca innych skladowych ktorych za pieniadze nie kupisz
                                            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 17.08.20, 12:47
                                              ano niby tak, kazdy ma tam jakas swoja rezepte na te wszystkie sprawy :)
                                              zycie samo scenariusze pisze ....
                                              • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.08.20, 19:18
                                                Niekoniecznie zgodne z naszymi planami czy marzeniami...
                                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 20.08.20, 13:14
                                                  masz w ogole jakies marzenia ? ....oprocz rycerza na bialym koniu :) z sakiewka pelna zlota i talarow ...
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 20.08.20, 14:25
                                                    no takich akurat nie :-)
                                                    a te co mam nie zdradzę, bo się nie spełnią..............
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 20.08.20, 19:42
                                                    znamy sie przeciez nie od dzisiaj....na ucho mozesz mi powiedziec.. ! :)
                                                    nie bede zazdrosny...obiecuje !
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 20.08.20, 23:13
                                                    Znamy sie to chyba za duzo powiedziane.😉..
                                                    A o co mozesz byc zazdrosny...??🤔
                                                    ...pojęcia nie MAM 🙃
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.08.20, 00:39
                                                    wiadomo, ze sie znamy poprzez ..Twoj watek !
                                                    zazdrosny ?...o to, o co nie bede zazdrosny :))
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.08.20, 07:59
                                                    Aha...czyli wszystko pozostaje w sferze mglistych niedopowiedzeń 😉
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.08.20, 12:57
                                                    nie chodzi o niedopowiedzenia, inne kwestie nie pasuja oraz nie harmonizuja z soba,
                                                    pisalismy juz kiedys o tym w Twoim watku.
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.08.20, 19:39
                                                    lubię jasne i klarowne sytuacje :-)
                                • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 29.11.20, 10:24
                                  evzka napisała:

> Uwazalam ze są normalni, jak mowia tak robią a okazuje sie ze to dwie inne bajk
                                  > i...
                                  Każdy stara się upiększyć. Ciekawe czy coś wyszło z twoich randek?
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 09.08.20, 19:32
                zamiast efektow, to juz kiedys byly rozbieznosci ! taki lajf...
                aczkolwiek po kolezensku wszystko moze sie wydarzyc....
                • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.12.20, 12:57
                  haha, jasne...dużo się dzieje.....więc miejmy nadzieję......:-)
    • boguspl7 Re: Samotna mama 40+ 04.11.20, 12:09
      Chcesz się spotkać?
    • szati20 Re: Samotna mama 40+ 15.12.20, 15:37
      aspedrom.com/24444313/1 to Cie zrelaksuje
    • ez1e Re: Samotna mama 40+ 16.12.20, 20:16
      Hej evzka jasne że, ma szanse. 40+ to jednak ludzie wg mnie zauważają, doceniają i wymagają więcej od ludzi niż po prostu wyglądać :) Trzymam za Ciebie kciuki.
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.12.20, 12:56
        hej
        ale ciężko przebic się przez tłumy tych, którzy chcą używać życia....mam nadzieję, że wszystko zmierza ku dobremu.....Nowy Rok, nowe rozdanie i tego się trzymajmy.....
        • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 26.12.20, 10:23
          Skoro zmierza ku dobremu to już jest zdecydowanie lepiej
      • tom_kruz_wiatraki Re: Samotna mama 40+ 26.12.20, 21:00
        Przeczytałem cały wątek tego foru, Powiem, ze teraz nabrałem radości z życia, minęło mi takie posępne nastawienie do wszystkiego co mnie otacza. Dzięki bohaterce Evzka wiem, że i na mnie przyjdzie kiedyś kolej. Cieszę się, że mimo przeciwności losu nie zdecydowałem się na coś, co mnie nie satysfakcjonowało. Trzymam
        kciuki, abyś również znalazła swojego właściwego partnera. Wiem, ze ciężko jest iść samemu przez życie (sam zbliżam się do 50-tki), ale ciężko bardzo iść na kompromis poniżej swoich oczekiwań. Potem właśnie kończą się wspaniałe związki, albo jedna strona zapomniała, co obiecała drugiej.
        Zazdroszczę Tobie tej wytrwałości w swoim postępowaniu. Według mnie to dzięki dziecku. Masz dla kogo żyć każdego dnia. Z mojego punktu widzenia nie warto zatracać swoich oczekiwań, wymagań odnośnie partnera.

Do końca trzeba być wiernym swoim wartościom.
        • evzka Re: Samotna mama 40+ 27.12.20, 10:57
          To miłe ze forum potrafi podniesc na duchu...myslalam że juz nikt tego nie przeglada...pozdrawiam świątecznie...
          • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 04.02.21, 12:09
            A czemu miałby nie przeglądać?
    • ga77-77 Re: Samotna mama 40+ 03.02.21, 09:39
      evzka napisała:

> czy samotna mama 40 + ma szansę w tym zwariowanym świecie na normalny związek..
      > .?czy liczy się tylko wygląd i łóżko...? Znajdzie się jakiś odważny? Interesuj
      > e mnie inteligentny osobnik w zbliżonym wieku, z tolerancją na dzieci i potrafi
      > ący patrzeć sercem....najchętniej Poznań i okolice, ale to nie jest warunek, je
      > śli lubi podróżować:-)
      > Coś mi kiepsko idzie, a czas płynie... nie, nie jestem zdesperowana, tylko mam
      > dość mierzenie się ze wszystkim samotnie.........
      > evzka

Ciekawy post i wątek; widzzę że autorce wątku znajomość się rozwinęła, ale cytowany post zainteresował mnie przede wszystkim jako zbiór oczekiwań kobiety w tym wieku i w takiej sytuacji.
      Evzka, jeśli tu jeszcze zaglądasz, zechciałabyś rozwinąć kilka użytych przez Ciebie określeń?

Tak na marginesie: wygląd i łóżko jednak są dla faceta istotne, nie miej co do tego złudzeń ;)

Ale ad meritum: co rozumiesz przez "normalny" związek (wiem, prawie tyle definicji ile osób tej definicji używających, ale co Ty przez to rozumiesz?).
      Co rozumiesz przez "tolerancję do dzieci"? Bo jedna (i raczej wiele jest takich) rozumie przez to "wersję max", czyli że facet ma się zaopiekować (także w sensie ekonomicznym) nią i jej dzieckiem/dziećmi; innej wystarczyć będzie to, że facet po prostu nie będzie wojować z jej dzieckiem, że będzie w stanie zrozumieć że dziecko czasem (a nawet więcej niż czasem) potrzebuje matki tylko dla siebie (czyli wersja z niewchodzeniem głębiej w rodzinę, ale bez wywoływania konfliktów z dzieckiem swojej kobiety). Bo wielu facetów woli takie "związki na odległość" właśnie dlatego, że nie chcą wchodzić w buty ojca dziecka swojej nowej kobiety. Mój śp. teść (zmarł przed moim rozwodem z jego córką, więc jak najbardziej określam go jako teścia, a nie ex teścia) do końca życia spotykał się z kobietami właśnie na zadzie osobnego mieszkania i drugi raz się nie ożenił, a jednym z powodów było to (mam świadomość, że ujął to brutalnie, ale według mnie przynajmniej uczciwie) że nie chciał łożyć na dzieci swoich aktualnych partnerek. I powiem szczerze, że rozumiem jego stanowisko.

I dlatego właśnie ciekawi mnie (ale to czysta ciekawość, nic więcej) jak Ty rozumiesz te powszechne formułki, mające jednak tak wiele możliwości interpretacji?
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 06.02.21, 22:01
        Masz rację, ile osób tyle nadinterpretacji... interesowalo mnie po prostu jak panowie postrzegają sprawy nowych relacji i związków...
        Tak jestem samotną mamą, ale nie z wyboru, pracuję i wystarczająco zarabiam, zeby utrzymac siebie i dziecko... to ten etap zycia, ze mogę a nie muszę.
        Lalką Barbi nigdy nie bylam, nie jestem i nie interesują mnie takie klimaty, a ze panowie to wzrokowcy...jakby to powiedzieć...ich problem...
        Jesli chodzi o dziecko i relacje partnera z nim, chcialabym, zeby byly przyjacielskie, z zauważaniem potrzeb dziecka i to raczej nie tych materialnych , bo ja je zaspokajam... nie chcę zeby dziecko bylo niezauwazalnym dodatkiem ....
        A normalny zwiazek to taki na dobre i zle, wsparcie, wzajemne zrozumienie, spędzanie wspólnego czasu, dbanie o siebie ....tylko tyle i az tyle...
        • ga77-77 Re: Samotna mama 40+ 07.02.21, 15:24
          evzka napisała:

> Masz rację, ile osób tyle nadinterpretacji... interesowalo mnie po prostu jak p
          > anowie postrzegają sprawy nowych relacji i związków...

A mnie interesowało jak kobiety do tego podchodzą. Tak więc nasza dyskusja to zwykła wymiana poglądów i informacji, nic więcej ;)

> Tak jestem samotną mamą, ale nie z wyboru, pracuję i wystarczająco zarabiam, z
          > eby utrzymac siebie i dziecko... to ten etap zycia, ze mogę a nie muszę.

Mogę, muszę... to też wszystko względne, ale z tego fragmentu (choć mogę źle interpretować) wynikałoby że MOŻESZ bo już masz dziecko i zegar nie tyka. Takie założenie też można przyjąć, choć dalej poruszamy się w obszarze względności, w którym znajdują się np. takie dylematy jak ten czy potrzeby matki są znikomej ważności przy potrzebach dziecka czy może jednak są tak samo ważne i tak samo trzeba się starać je zaspokoić?

> Lalką Barbi nigdy nie bylam, nie jestem i nie interesują mnie takie klimaty, a
          > ze panowie to wzrokowcy...jakby to powiedzieć...ich problem...

Tutaj chyba Ty dokonałaś nadinterpretacji (chociaż to może być ważny sygnał i informacja na temat tego, o czym ktoś pisał na inny forum w ramach tego portalu czyli o tym że kobiety masowo poprawiają zdjęcia na portalach randkowych): zwracanie uwagi na wygląd kobiety nie jest wcale jednoznaczne z tym, że facet oczekuje że kobieta będzie wyglądać jak najpiękniejsze gwiazdy Hollywood, które upchnęły setki tysięcy dolców w chirurgię plastyczną byle tylko zatrzymać czas. I to też indywidualna rzecz u każdego faceta, co uzna za "OK, może być", a co jednak skłoni go do dalszych poszukiwań. Zwracałem jedynie ogólnie uwagę, że faceci zwracają uwagę na wygląd i że seks jest dla nich istotny. A czy ich oczekiwania będą korelować z tym co kobiety mają do zaoferowania (i vice versa), to istotnie ich (ale po części i kobiet, bo jak się nie zgra, to nie wyjdzie) problem.

> Jesli chodzi o dziecko i relacje partnera z nim, chcialabym, zeby byly przyjaci
          > elskie, z zauważaniem potrzeb dziecka i to raczej nie tych materialnych , bo j
          > a je zaspokajam... nie chcę zeby dziecko bylo niezauwazalnym dodatkiem ....

I tu też taki trochę niejednoznaczny fragment. Ogólnie to jest w sumie bardzo śliska strefa, bo dla dziecka już sam fakt że rodzic spotyka się z kimś innym (po rozstaniu z jego drugim rodzicem) niekoniecznie musi być powodem do zadowolenia ( a nawet częściej nie jest niż jest, zwłaszcza gdy dziecko ma nadzieję na zejście się rodziców). I w takim układzie każda pierdoła może stanowić punkt zapalny, nawet wbrew intencji nowego partnera matki czy nowej partnerki ojca. Może wręcz bezpieczniejsze i bardziej pożądane jest upewnienie dziecka, że nowy partner nie zamierza absolutnie wchodzić w but ojca, bo ojciec jest tylko jeden i dziecko już go ma (analogicznie z matką), a i to może nie wystarczyć.

> A normalny zwiazek to taki na dobre i zle, wsparcie, wzajemne zrozumienie, spęd
          > zanie wspólnego czasu, dbanie o siebie ....tylko tyle i az tyle...

W sumie całkiem rozsądne, chociaż tu widzę akurat zaletę mieszkania osobno, bo to jednocześnie stwarza przestrzeń dla wspólnego przebywania matki i i dziecka tylko we dwoje, dla czasu należącego tylko dla nich.

Oczywiście wszystko powyżej to teoretyczne rozważania, tak jak ja to widzę.
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 07.02.21, 16:26
            Kazdy ocenia wg tego co sam przeżył i doświadczył, a że nikt nie zna mojej historii....
            Zadowolona mama to zadowolone dziecko, obie strony są tak samo ważne, a zegar biologiczny i tak tyka, nic go nie zatrzyma... a w związek mogę a nie muszę wchodzić, nie muszę szukac za wszelka cenę kogoś kto ulatwi nam życie.
            A jesli chodzi o dziecko, to jest totalnie inaczej, to właśnie ono każe, chce nawet samo szukać....
            Kazdy ocenia stereotypami, sytuacjami powtarzalnymi.... nigdy nie mówię sama jaka jest moja sytuacja ...z jednej strony to ulatwienie bo nikt nie bedzie ingerował a z drugiej strach doroslego faceta, że ktoś oczekuje od niego zaangazowania emocjonalnego... a z dzieckiem ciężko dyskutować...
            Nie, nie mówię że wszyscy, ale skoro komuś cos nie pasuje to pomiń i idź dalej a nie wylewaj swoich frustracji na osobę, ktorej nie znasz- i jest to tylko uogolnienie, ale kierowane do wielu panów... bo trudny rozwód, bo ciężkie relacje z własnymi dziećmi, ale co mi do tego, to wasze problemy, sami je rozwiązujcie,a nie celujecie w bezbronną osobę bo anonimowosc w sieci.... mamy takich dżentelmenów na pęczki.
            Zaczynam sie chyba oswajac z takim podejściem, trzeba miec grubą skórę i silną osobowość a przede wszystkim robic swoje nie patrząc na frustratów...tylko ile tak można?
            • ga77-77 Re: Samotna mama 40+ 08.02.21, 08:02
              evzka napisała:

> Kazdy ocenia wg tego co sam przeżył i doświadczył, a że nikt nie zna mojej his
              > torii....

(...)
              > Kazdy ocenia stereotypami, sytuacjami powtarzalnymi(...)
              > Nie, nie mówię że wszyscy, ale skoro komuś cos nie pasuje to pomiń i idź dale
              > j a nie wylewaj swoich frustracji na osobę, ktorej nie znasz- i
              jest to tylko u
              > ogolnienie, ale kierowane do wielu panów... bo trudny rozwód, bo ciężkie relacj
              > e z własnymi dziećmi, ale co mi do tego, to wasze problemy, sami je rozwiązuj
              > cie,a nie celujecie w bezbronną osobę bo anonimowosc w sieci
              .... mamy takich dż
              > entelmenów na pęczki.
              > Zaczynam sie chyba oswajac z takim podejściem, trzeba miec grubą skórę i silną
              > osobowość a przede wszystkim robic swoje nie patrząc na frustratów...tylko il
              > e tak można?

Mam wrażenie, że mylnie odebrałaś mojego posta jako jakiś atak czy pretensje do Ciebie, a tymczasem to nie był ani atak ani pretensje. To były jedynie czysto teoretyczne rozważania (a nie na przykład próba przygotowania gruntu pod znajomość), oparte na tym co (teoretycznie) i Ty chciałaś wiedzieć, tylko w drugą stronę. Chciałem wiedzieć jak takie rzeczy widzi kobieta, jakie ogólnie ma oczekiwania (ogólnie, czyli Twoje zdanie jako jeden z głosów w dyskusji, przydałoby się jeszcze kilka innych kobiecych opinii na ten temat).
              Oczywiście, że każdy ma inną sytuację i prawie zawsze jakimś aspektem ta sytuacja różni się od sytuacji innej (pozornie podobnej) osoby jakimiś szczegółami. Nie zarzucaj mi wiec ataku, bo Cię nie znam, więc tym bardziej nie mógłbym krytykować, bo nawet nie wiedziałbym dokładnie na podstawie czego. Jak już napisałem wyżej: pytałem z czystej ciekawości, a nie dla własnego interesu; tak samo bez ogródek dzieliłem się swoimi informacjami, z tych samych powodów: by powiększyć Twoją bazę informacji o swoją opinię (i na pewno powiększyłyby ją inne męskie opinie, przecież po to założyłaś wątek).
              • evzka Re: Samotna mama 40+ 08.02.21, 11:19
                Daleko mi od atakowania kogokolwiek
                • ga77-77 Re: Samotna mama 40+ 08.02.21, 15:51
                  evzka napisała:

> Daleko mi od atakowania kogokolwiek

OK, po prostu odniosłem wrażenie jakbyś się po moim poście nieco najeżyła (co by było zupełnie niepotrzebne i niezamierzone). :)
                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 08.02.21, 16:48
                  evzka, potrafilabys w ogole kogokolwiek zaatakowac...tak rowno, wiesz o co mi chodzi ..? 👹
                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 08.02.21, 19:35
                    Fizycznie nie🤣, ale na argumenty ....😉
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 08.02.21, 20:08
                      tz. ..manipulujac niby argumentami probujesz komus zrobic wode z..🧠 a nastepnie z kogos..☃️ ?
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 08.02.21, 21:59
                        Że Ty tak robisz to nie znaczy, że wszyscy... a powaznie albo są argumenty, albo ich brak....i tyle
                        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 09.02.21, 08:49
                          z takim czyms..."ze Ty"...przechodzac automatycznie do ataku ! nic nikomu nie udowodnisz, wrecz przeciwnie... nie zauwazylas ze caloksztalt mojej wypowiedzi jest zartobliwy ?
                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 09.02.21, 09:46
                            a ja to niby nie :-D, napisałam przecież "a powaznie".................
                            eee nie ma się co napinać i stresować...manipulowanie argumentami to już nie argumentacja.....
                            nie zależy mi na tym, zeby komuś dokopać........
                            życie robi to za nas...... więc po co........
    • izunia697 Re: Samotna mama 40+ 04.02.21, 23:33
      cześć szukasz miłości albo seksu bez zobowiązań tutaj wszystko znajdziesz www.hotrandeczki.pl
    • michalek77 Re: Samotna mama 40+ 08.02.21, 11:56
      I jak Twoje losy, czy udało Ci się poznać kogoś godnego uwagi ? Moja znajoma, też samotna mama znalazła sobie partnera przez ogłoszenie na www.boonga.pl - nie zraź się, strona sugeruje, że to ogłoszenia erotyczne, ale z pewnością jak się określisz, że nie szukasz znajomości, która zaczyna się od łóżka, to prędzej czy później trafisz na kogoś wartościowego.
    • delbrugo Re: Samotna mama 40+ 11.02.21, 04:57
      no pewnie. wszystko zależy od uśmiechu oraz figury. faceci nie rozpoczynają relacji z babą która się nie uśmiecha i tylko narzeka. druga sprawa to ubrania kobiety. musi być seksownie i każdy strój musi podkreślać figurę - talię, pośladki. nie ma że za gruba dupa. faceci lubią grube kobiece dupy. faceci nienawidzą zwałów tłuszczu na brzuchu, a to już co innego. jak chcesz wiedzieć więcej, pisz na maila delbrugo@gmail.com
      • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 11.02.21, 09:09
        co tutaj duzo mowic, niektore nie potrafia sobie nawet uswiadomic jakie oczekiwania maja faceci....a jesli, to ewentualnie tylko teoretycznie ! ..dodalbym jeszcze czesciowo
        • evzka Re: Samotna mama 40+ 11.02.21, 09:51
          🤣to wyjasnij z meskiego punktu widzenia, zeby wszystkie kobiety wiedziały
          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 11.02.21, 11:18
            komu i co tutaj wyjasniac ..Tobie ? jestes przeciez Kobieta z klasa ...
            • evzka Re: Samotna mama 40+ 11.02.21, 17:29
              Zabrzmiało złosliwie...
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 11.02.21, 21:44
                gdzie tam,....nie jestes zbyt wrazliwa kobieta, majaca od razu jakies bledne domniemania ?
    • beno40 Re: Samotna mama 40+ 03.04.21, 15:41
      Część aktualne?
      • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 20.09.21, 11:54
        Pewnie nie bo Marco trochę zdenerwował ewę.
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 20.09.21, 19:43
          gdzie tam, nie wiem czy w ogole potrafilbym zdenerwowac kobiete ?
          no, co poniektore wykorzystuja moja dobroc....
          • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 22.09.21, 17:14
            Ale to ty twierdzisz, ciekawe co one o tym sądzą?
    • beno40 Re: Samotna mama 40+ 03.04.21, 15:41
      Aktualne
    • przemyslaw.krajewski Re: Samotna mama 40+ 20.09.21, 11:22
      Z dużą dozą prawdopodobieństwa zakładam, że moglibyśmy się zgrać w przedmiotowym temacie ;)

Pozdrawiam
      P. (42)
    • przemyslaw.krajewski Re: Samotna mama 40+ 20.09.21, 11:23
      Z dużą dozą prawdopodobieństwa zakładam, że moglibyśmy się zgrać w przedmiotowym temacie ;)

Pozdrawiam
      P. (42)
      notoco6@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka