IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:18
witaj Leśny :)
nie może koleżanka nie pisać gdyż Mikołaj byłby niezadowolony, a ja nie chcę
rózgi pod poduszką (tak naprawdę to śpię bez poduszki i prezenty wkładano mi
do butów, jednak w ubiegłym roku czworonożny żeżarł mi czkoladowego mikołaja i
nie tylko - ale spokojnie nie ma już czworonoga).
:))))
zatem Leśny, jako że bliżej Leśny lasu i Wigilia niedługo i takie tam - można
coś w kwestii choinek wymyślec :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Florentyna Re: Leśny :) IP: *.chello.pl 08.12.04, 23:50
      Ojej, nikt się nie odzywa.
      A my mieliśmy dzisiaj wizytę duszpasterską . Proboszcz dobrodziej jest
      zachwycony naszą rodziną, i dobrze, niech się cieszy ,że ma choć jedno, w jego
      mniemaniu, modelowe stadło na naszym blokowisku. Skwapliwie mu przytakiwaliśmy
      i było ogólnie miło. I strasznie nieszczerze.
      Odezwijcie się jakoś pozytywnie, jak to tylko Wy potraficie. Mam nadzieję, że
      nie uśmierciłam Was swoimi sarkastyczno-pesymistycznymi nastrojami.
      Pozdrawiam winne {jutro spuszczam 30 litrów wina z balona}.

• Gość: kTośka Re: Leśny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:11
        przyzna koleżanka, iż pustawo na forumie się zrobiło - dosłownie i w przenośni.
        Koleżanka z sentymentu oglądała wpisy na forumie nie zabierając głosu dumając,
        iż to po próżnicy będzie.
        Zatęskniło mi się za Leśnym, Ryskym vel Drewnianym Traktorkiem i Koleżankami od
        Tortów i Wietką - jednak - tak jak wpisy dokonywał Leśny - stwierdzając, iż
        zapotrzebowania nie ma bo i nieszczęścia się pokończyły :))))) zatem wszystko w
        jak najlepszym porządku. :)))
        Jednak czekam na wasze wpisy - bo jakoś tak czuję, że nie tylko nieszczęście,
        smutek i niezadowolenie powodowały wpisy w ogóle :)))) o, nie!
        A koleżanka Florentyna zapewne magicznym zklęciem - balon wina - zaczaruje
        Leśnego i zjawi się by wieść wywody nad bukietami win takich albo innych (ja w
        tej materii zupełny dyletant! dla mnie jest albo dobre albo niedobre dla mojego
        podniebienia :)))
        pozdrawiam zatem i czekam na oznaki funkcjonowania na tym łez padole :)))
        jest dobrze i tak niech zostanie :)
    • Gość: Leśny Re: Leśny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:07
      Leśny w objęciach sophii, w delirce. Z powodu nieszczęsne życie, podłe blond.
      Ano, co robić. Stąd nie uczestniczy w internet, raz się tylko udzielił a to bo
      zabujał się w nieznanej blond, per procura uczestniczącej. Pozdrawia, oddala
      się. Po prawdzie to nie nadaje się on do uczestniczenia a to bo ciągle pod
      gazem, ciężko mu coś analitycznego wpisać. O, a zdziwiony że proboszcz przed
      świętami już się pofatygował, nie spotkał się jeszcze z takie zjawisko on.
      Trzeba żyć. Kłania się i idzie po kolejną sophie. Tyle i nic więcej od niego.
      • Gość: kTośka Re: Leśny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:06
        Leśny, daj spokój! co prawda blond to zawsze blond, ale Leśny - ile tych blond
        już było?! Leśny - zawsze tak jest, że to ta jedyna, ta naczelna, najważniejsza,
        naj... to samo u kobiet :))))
        ale Lesny, jak stwierdzasz filozoficznie - takie jest życie. Okrutne bo nikt nie
        obiecywał, że będzie inne, nikt nie mówił, że będzie zawsze przyjemnie - Leśny,
        ale jest jeszcze coś poza tym :))))
        Lesny, ile jeszcze przed Tobą? dużo, bardzo dużo, a może mało? a kto to wie?
        Leśny, a z kim na ten przykład ja będę pisała? tak pisała a nie inaczej? hę?
        z uporem maniaka i tak będę ja i mnie podobni :)))) szukali tych wpisów na
        takich wątkach :)))
        eh! Leśny! wracaj bo tak jakoś bez Ciebie :)))
        • Gość: Florentyna Re: Leśny :) IP: *.chello.pl 09.12.04, 23:11
          Leśny, wróć tu do nas. Właściwie następna sofia nie pomoże Ci za bardzo na
          nieszczęśliwe zakochanie, rozżalisz się jeszcze bardziej. A rozmowa z kimś
          życzliwym może i owszem.
          Florek bankietuje, nie odbiera telefonu. Przyrzekłam sobie się nie przejmować,
          poszłam do Centrum Sztuki Współczesnej na dyskusję o teatrze. Lepiej posłuchać
          ciekawych ludzi, popatrzeć na interesujące prace, niż topić się w złych myślach.
          Pozdrawiam artystycznie.
          • Gość: Leśny Re: Leśny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 09:45
            Ależ, leśny nie nieszczęśliwie zakochany, on pełen nienawiści, żądzy zemsty.
            Ale są aspekty które go powstrzymują. Prawdziwie, raz swego czasu był w CSW i
            się długo nie mógł otrząsnąć po tym co tam zobaczył, a to prześcieradła były na
            sznurkach. Tak to widział leśny, ale to miało tytuł i wskazywało że to dzieło
            sztuki. W takim razie w lasu więcej takich dzieł sztuki niż w piwnicach
            Metropolitan Museum of Art, z przekąsem zauważa leśny. Tylko trzeba to
            rozpropagować szerszej publiczności, na biletach będzie można pare zetów,
            rozmarzył się leśny. On nie może bez sophia, to wykluczone. Choć przysięgał,
            kajał się że w adwencie nic. Takie czasy. Trzeba żyć. On znika i poleca
            obejrzeć Bond, bo dają w reżymowej telewizji go. Ale to wieczorem. A leśny
            wybywa i nie będzie go w lasu czas jakiś. On znowu knuje, do większej akcji się
            szykuje. O, on w końcu sfiksuje. Tyle i nic więcej od niego. Pozdrawia, kłania
            się koleżankom wpisującym. Przejrzał tematy, wpisy, ale go nie rzuciły o
            posadzke. Takie czasy. Dużo dziwnych osób, person w internet.
    • rysky Re: Leśny :) 10.12.04, 20:46
      Witam wszystkich moich przyjaciół z dawna niewidzianych. Kłaniam się wszystkim
      niskim obyczajem. Długa tu nieobecność moja u Was moi drodzy spowodowana
      końcówką roku, robotę trza było nadgonić, pokierować zespołem w całości
      składającym się z kobiety. Ba, i to nie jednym, doszły dawne strachy a także i
      nowe, dręczące mnie i trzeba była im sprostać, z nimi powalczyć, a wtedy chowam
      się jak ślimak w skorupie i brykam z nimi w samotności. Ale dość tego użalania.
      Cieszę się, że was widzę, że idea leśna, chociaż nie tak głośna i obecna jak
      kiedyś, ciągle jest na forum ciągle, bo przecież najważniejsze by przyjaciele
      mogli od czasu do czasu się spotkać. Kiedyś słyszałem takie piękne powiedzenie,
      ze z prawdziwymi przyjaciółmi rozmawiamy a i pomilczeć warto, dlatego trochę
      milczałem razem z Koleżanką od tortów i Wietką. Pozdrawiam wszystkich i czekam
      na wpis lub jeśli ktoś ma ochotę na milczenie to przynajmniej na wpis z
      uśmiechem -:) -.Pa, to tyle na razie ode mnie.
      • Gość: kTośka Re: Leśny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:11
        wita koleżanka dawno niewidziango Ryskyego - martwiła się koleżanka - moze
        niepotrzebnie może potrzebnie, że środowisko leśne gdzieś w ściółkę się
        wgniecie. Jednak wraz z pojawieniem się dzisiejszych wpisów wróciła chęć do
        pisania :)))
        Cieszy koleżankę fakt powyższy - może i to dobra kwarantanna niewidzenia - może :)))
        zatem może coś nowego do głów przyjdzie?
        • jollya Re: Leśny :) 11.12.04, 20:11
          Witam Leśnych Przyjaciół z dawna nie widzianych!
          Prawda co kolega Rysky pisał, iż z prawdziwymi przyjaciółmi pomilczeć czasem
          trzeba:) Utwierdza mnie to w przekonaniu że idea leśna przetrwa:))))
          Tyle na dziś! Przeczuwam nadciagająco reaktywacje:)) wkrótce......
          Pozdrawiam gorąco koleżanke kTośke, milczacego kolege Rysky-ego, a także
          walczącego z ideałami blond kolege leśnego:)))
      • jollya Re: Leśny :) 13.12.04, 23:10
        ale bez przesady:))))
        • Gość: Leśny Re: Leśny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:59
          Jest i leśny, który się kłania koleżance. Leśny pod gazem był i w ostatnie dni
          raz się uwidocznił, wpisał w jakiś wątek ale nie pomni. Obawia się treści które
          mógł wyłożyć. On zyje, nie wykorkował zawiadamia. A jutro pracuje i pojutrze a
          to w związku gdzie wigilię szykuje, przyrządza, gorzałe zwozi. Jak to na
          wigilie, z przekąsem zauważa leśny. Wielu gości spodziewamy się, uczestników.
          Tym zajęty bo to i spożyje że mu na dwa dni starczy co oszczędność oznacza.
          Pozdrawia on Koleżankę od Tortów i zapytuje jak przygotowania świąteczne, a
          pytanie stąd się bierze iż leśny widzi, obserwuje iż wiele osób w kangurze
          dokąd chadza po sophie dostało, doznało amoku. O, ile tam się pieniędzy
          przelewa. Leśny ma budżet świąteczny niski stąd kupił suszone owoce on, dymem
          suszone. A w piątek mu grzyby przywiozą. Z innego lasu. Bo to go taniej
          wyniesie. A zna osoby które w kangurze za pięć stów wózek napełniały. Wielu
          bogaczy widział. Takie czasy, dywaguje leśny. W lasu skromnie, na śnieg
          mieszkańcy czekają. O, lesny przyrzekał że w adwent nic nie będzie ciągnął ale
          co rusz to te sophie. A bo to go ta blond epatuje, ciągle z nim gadać chce. A
          ma nowy narzeczony, dobrą posadę mający. Po co przeszkadza leśny w picie sophia
          tego nie wie. Pozdrawia raz jeszcze, kłania się, jak to leśny. Tyle od niego.
          Udanych tortów życzy, o nie powie, spożyłby taki w święta. Ale ciasto to mieć
          będzie, od żony strażaka zamówione. W piątek się leśny na nie zapisze.
    • Gość: kTośka Re: Leśny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 22:22
      dobranoc :)))
      • Gość: Florentyna Leśny. Do Ktośki i Januarego i innych IP: *.chello.pl 21.12.04, 21:47
        Przenieśmy się na ten wątek, bo tam ciężko otwierać 149 czy którąś tam stronę.
    • Gość: Leśny Re: Leśny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 00:14
      Leśny działa. Nie wykorkował. Leśny rodowity Polak tylko leśną grypsere
      stosuje, stąd tak a nie inaczej pisze, wpisuje, formułuje. Prawdziwie, on sam
      nie poeta ale z wieloma poetami się zna, z wieloma pije. Trzeba żyć. O, poeci
      głównie piją i to więcej niż sam leśny. Przykładowo nie dalej jak w zeszłym
      tygodniu pił z jednym poetą bruderszaft i on musiał pić z fotela bo nie miał
      siły wstać, na nogach się utrzymać. Widzi, zauważa że wykryto iż główne
      namiętności leśnego to blond i sophia. Ale nie może uwierzyć że są osoby nie
      wiedzące czym sophia, co to sophia. Co to blond wszyscy za to wiedzą. Leśny
      prawdziwie fanem blond. Ale nie tylko musi być blond ale jeszcze ładna.
      Najlepiej jak bardzo sztuczna, dużo specyfików nałożonych. Wszyscy mówią o
      lesnego guście że koszmarny. Nie znają się. Przyznać do namiętności sę wstydzą.
      I musi być do 24 wiosen. Bo potem to już nie barbie. No, Pamela ma już prawie
      czterdzieche, prawdziwie. Tyle rzekł. Leśny niemało zajęty a to urządzaniem
      świąt jak najmniejszym kosztem. Ale drogo w handlu, wysokie ceny. Mnóstwo
      narodu w amoku. Leśny w lasu cztery potrawy przewidział żywieniowe i jeszcze
      inne dodatki. Ale sophia w wigilię w odstawce. Pani z kiosku mu wcisneła płytę
      a to z kolędy. Ale nieładne aranżacje. Stąd kiedy był z jedną blond w duże
      centrum zaopatrzył się za pięć zeta w płytę na której wojsko śpiewa, wykonuje.
      Ci z werwą prawdziwie. Tyle od niego, choć tematów ma sporo i nieskromnie
      przyuważa że ciągle osoby, uczestnicy dywagują czy leśny aby żyje, działa. Tak
      i ono jest. Kłania się, pozdrawia. Wysoki poziom analizy wpisy reprezentują.
      Najbardziej wartościowe analityczne wpisy. Zastanowić się nad nimi wypada.
      • Gość: kTośka Re: Leśny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 02:32
        oooo, widzi koleżanka, że i Leśny nocny marek! ja już padnięta. po tym mieście
        wojewódzkim trza mi było wikinga do domu znajomych odwieźć i kraj nasz jakby się
        wstydził, że ulice dziwnie ponazywał, bo żadnego sensownego oznakowania nie ma.
        kiedyś zastanawialiśmy się z młodzieżą dlaczego ulica Dworcowa - kto to był
        Dworcow, albo Szpitalna - Szpitalnow? :))) dziwne nazwy serwują rodacy. A tak po
        prawdzie dobrze, że ptactwo jadam, co to jeszcze instynkt znajdowania drogi
        posiadłam, bo w ciemnościach jakoś się odnajduję. :)))
        Leśny - posiadam już psa - a właściwie kobitkę, blond (biszkoptowa). nazwana
        została Tosia - rasy - po pewnych przeróbkach - golden retwailer - a to dlatego,
        że kota Garfielda (dla pewności czytających dodam, że zabawka) na sznurku
        umieściliśmy i niby łagodny szczeniak rzuca się na niego z warkotem i szczekiem
        - dlatego mam wątpliwości czy szczenie nie zostało powite przez drugą
        przytoczoną część rasy. widok w domu ciekawy - jak w chałupie satanistów! :)))))
        Jutro trzeba mi drzewko kupować, albo po drodze wykarczuję gdzieś :)))
        lecę spać bo lecę z nóg
        Leśny - mam nadzieję się spotkać przy wigilinym ekranie :))))))))))))))))))
        • Gość: grześ Re: Leśny Ktoska i inni leśni ludkowie ZYCZENIA!!! IP: 62.29.137.* 22.12.04, 08:18
          grześ...życzy wszystkim leśnym ludkom, WSZYSTKIEGO NAJ z okazji Świąt Bożego
          Narodzenia, dużo pogody ducha, ogromu marzeń i spełnienia ich..bo czym byłoby
          życie bez rzeczonych marzeń...wiele nadziei..bo przecież kiedyś dla wszystkich
          musi zaświecić słoneczko...najwazniejsze to w serduszku..zatem tego też grześ
          życzy.
          Ps: no a dla leśnego przez którego (chyba) narodziła sie ta społeczność.. grześ
          życzy haremu efektownych skąpanych w sophi blod..
          :))))))))
          A "Naczelnym'.. aby chociaż w Wigilie przemówiły ludzkim głosem:)
          • Gość: kTośka Re: Leśny Ktoska i inni leśni ludkowie ZYCZENIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:03
            witaj Grześ :))) dawno Ciebie nie było u Leśnych, ale dobrze, że wracasz. Leśny
            też wraca, ale chyba te zawiriwania świąteczno-noworoczne dla wszystkich
            jednakie - zwariowane. :)))
            Grześ - słoneczko świeci zawsze - przecież wiesz :)))
            wszystkiego dobrego ode mnie dla Ciebie - a za życzenia od Ciebie - dziękuję
            :))) bardzooooooooooooooooooo
            do zobaczenia :) oczywiście w gronie leśnych ludków :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka