Dodaj do ulubionych

OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!!!!!!!

11.12.04, 17:33
Każdy lub prawie każdy kiedyś się na kimś przejechał, najczęściej na
ukochanej osobie, bo obcy nas nie interesują. W zależności od charakteru
cierpimy kilka dni lub latami. Ale czy jest sens cierpieć a nawet użalać się
nad sobą całe życie.
Osoby, które twierdzą, że się nigdy nie zakochają, co do cholery mają zamiar
robić, wstąpić do klasztoru. Większość ludzi marzy o kimś do kochania, a Wy
moglibyście się potknąć o uczucie i przejść dalej.
Powiedzcie mi, o co tu chodzi.
Obserwuj wątek
    • mati_77 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 17:37
      Prowokujesz? Kazdy ma cos za soba, czasem bol trwa dniami, czasem latami. Ja gdy
      mni sie wydaje ze sie pozbieralem, znowu to trace. ALe zycie toczy sie dalej.
      NAjwazniejsze zeby nie rozpic sie z tego zalu.
      • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 17:39
        Ty to wiesz i ja to wiem, ale inni nie.
        Chce wiedzieć dlaczego innym nie chce się zbierać. I szufladkują siebie i
        innych.
        • mati_77 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 17:41
          A czy warto sie tym przejmowac? Nie mowie o tym ze najlapeij byc egoista, ale ja
          probnowalem pomoc jedenj lasce, przy okazji i sobie. Bylo milo, cudownie. I
          pewnego dnia bez wyjasnienia stwierdzila ze nie, ze nie chce, ze nie wie. No i
          nie odbiera telefonow i smsow. Przestalem wiec sie narzucac. Po co?
          • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 17:46
            Ok. Ale czy nie jest to zastanawiające ... kur.wa, a co mnie to.
            Może zrobimy konkurs, kto ile razu dostał kopa.
            Ja już mam 4 na koncie.
            • mati_77 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 17:51
              Ja tak samo. Z tym ze jeden byl trwajacy 8 lat. Potem 3 krociotkie. Jedna moja
              milosc nie wypalila, bo....
              po 2 miesiacach okazalo sie ze laska ma faceta pracujacego we flocie
              dalekomorskiej i musi zerwac ze mna, bo koles wracal po 8 miesiacach do domu.
              Fakt ze laczylo nas glownie lozko.
              • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 18:00
                No to możemy sobie podać łapki, też miałeś "fajnie" ale mnie nie przebijesz.
                2 razy ten sam facet, taki był sprytny, a ja książkowym przykladem ślepej
                miłości.
                • mati_77 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 18:06
                  O nie Bajeczko, mam podobne doswiadczenia. Ale ta sama milosc potraktowalem jako
                  raz. Ale wiesz co, ten drugi raz bolal jeszcze bardziej niz rozstanie po
                  pierwszym razie.
                  Spadam na basen. WIeczorem odpowiem, pa!
                  • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 18:09
                    A ja spadam na Martini. Pa.
                  • Gość: ewulka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 11.12.04, 19:45
                    a ja wole basen w sobote z rana:)))
              • Gość: xy2 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! IP: .48.213.* / 80.51.176.* 11.12.04, 18:10
                Może zrobimy konkurs, kto ile razu dostał kopa.
                Ja już mam 4 na koncie
                > Ja tak samo. Z tym ze jeden byl trwajacy 8 lat. Potem 3 krociotkie. Jedna moja
                > milosc nie wypalila, bo....
                jak można znosić kopy przez 8 lat, nierozumiem wytłumacz prosze
                • mati_77 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 20:37
                  No wyrwales to z kontekstu. Po 8 latach nastapil koniec.
                  • Gość: xy2 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! IP: .48.213.* / 80.51.176.* 11.12.04, 20:40
                    jak to jest po 8 latach z rozstaniem. nigdy nie bylam w tak długim zwiazku i
                    jak patrze z perspektywy czasu mysle że to dobrze
                    • mati_77 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 21:21
                      Przez 8 lat, moze 7 i pol bylo fajnie. A pozniej bol, zal i zlosc. Teraz minelo...
    • diabel.tasmanski Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 17:46
      Niestety nic nie powiem :)
      • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 17:49
        Powiedz. Proszę. Już mówiełam możesz sobie poużywać.
        • Gość: xy2 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! IP: .48.213.* / 80.51.176.* 11.12.04, 18:11
          skąd taki dołek?
          po 20 zobaczysz reklame to Ci przejdzie:))))))))))))))
          • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 18:19
            Teraz się uśmiecham, a po 20 kolejny raz :)
            • Gość: xy2 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! IP: .48.213.* / 80.51.176.* 11.12.04, 18:23
              no widzisz jak niewiele trzeba:)
    • didi83 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 18:54
      Ja nie planuje sie zakochac ;]
      Fakt... ja sie moge potknac o milosc... to jeszcze ja kopne zeby poleciala jak
      najdalej...
      Po prostu jest taki typ ludzi co nie pasuja do stalych, powaznych zwiazkow, co
      umia kochac chwilowo, a na nastepny dzien zastanawiaja sie Co ja w nim
      widzialam... sa ludzie co kochaja, a jedno zdarzenie, mala irytacja i blokuja
      sie co z kolei jest nie do pokonania...
      ... abo po prostu Ci ludzie ne trafili jeszcze na odpowiednia osobe...
      • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 18:58
        Problem polega na tym, że twierdzą, że trafili (chyba, że to kolejna ściema),
        ale nie potrafią się zakochać i ze łzami mówią "sory, pa".
        • yuyanna Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 20:15
          Ja dostałam takiego kopa, że jeszcze dzis (po 4 latach) boli. No i niszczy mi
          nowe zwiazki.
          i co tu zrobić?
          pzdr y
        • mati_77 Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 20:40
          Jak martini? Ja po basenie i saunie zaraz otwieram z 2 przyjaciolmi flaszeczke.
          Wieczor zapowiada sie milutko...
    • Gość: ... Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:23
      Prawie każdy przeżył nieudany związek i cierpiał z jego powodu.
      Ból i cierpienie wpisane są w życie. Trzeba umieć podnieść się i nie odlądając
      za siebie szukać nowej przygody. A z nieudanego związku wyciagnąć wnioski.
      Rozdrapywanie ran doprowadzi w końcu do depresji.
      Jeśli doszukamy się błędów w nszym postępowaniu jest szansa, że następny
      związek z nową osobą będzie tym właściwym.
      Z każdego związku powinniśmy wyciągnąć drogowskaz dla siebie.
    • diabel.tasmanski Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 21:53
      No niektórzy faceci zakochują sie tylko raz w jednej kobiecie
      inni zakochują sie też tylko raz tyle że we wszystkich kobietach
      jeszcze inni nie zakochują się wcale
      • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 22:24
        To co robią Ci, którzy chcą na siłę zostać sami i udawać ,że jest im z tym
        dobrze
        • diabel.tasmanski Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 22:38
          E to chyba jacyś masochiści jak udają.
          • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 22:52
            A zresztą, po co mi to wiedzieć. Jest piękny wieczór u znajomych impreza,
            Martini się chłodzi, a ja leję łzy na klawiaturę.
            Diablo Twoje zdrawie. I was wszystkich oczywiście
            Szkoda tylko, że nie ma ff
            • diabel.tasmanski Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 23:09
              Chyba sie domyślam się o co chodziło password01 z tym okresem ochronnym dla
              Ciebie. Kręciliście ze sobą ???
              • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 23:27
                Diablo, czy u Ciebie czasami te zwoje mózgowe nie są pokręcone ponad przeciętną.
                Bo Ty chlopie za dużo myślisz. Koniec ochronki. Proszę mi dopie..ć.
                • diabel.tasmanski Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 23:29
                  Nie odpowiedziałaś.
                  • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 23:41
                    Diablo. To jest forum. Piszesz co chcesz i jak chcesz. Jak Ci się coś znudzi
                    zmieniasz nicka lub temat forum. Totalna anonimowość, jazda bez trzymanki.
                    Zupełnie inaczej niż na poczcie czy GG. Mam nadzieję, że zrozumiałeś.
                    • diabel.tasmanski Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 23:50
                      No ja już rozumiem. Już jakiś czas rozumiem , chciałem Cię tylko bardziej za
                      jezyk pociągnąć. Poczytałem sobie troche. I już wiem. Twoja odpowiedź jest mi
                      zbędna.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=18494418&a=18496672
                      Kur... nie moge sobie tego wyobraźić. A takiego gnojka zgrywał. Pękam ze śniechu
                      jak o tym pomyśle.
                      • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 11.12.04, 23:54
                        Diablo, jak Ty k... nic nie rozumiesz. Nie o to chodzi.
                        A tak na marginesie, to odbierasz czasami pocztę
                        • diabel.tasmanski Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 12.12.04, 00:02
                          Ty też odbierz
                          • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 12.12.04, 00:09
                            Ale z Ciebie konspirator :)
                            • diabel.tasmanski Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 12.12.04, 00:30
                              No pie..ca mozna dostać czytając prawie 1800 postów
                              • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 12.12.04, 00:39
                                No. I jeszcze poczta.
    • Gość: lukasz Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! IP: *.aster.pl 11.12.04, 23:48
      ja rozstalem sie 3 tygonie temu i nieogrnalem sie ani na chwile jak mial bym
      byc w takim stanie przez rok albo dluzej to sznur i do wisly
    • inna-bajka Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 12.12.04, 23:23
      Dzisiaj szału ciąg dalszy. Zaczynam gryźć i krzyczeć. Nie mylić z sexem
    • dorjana Re: OSZALEJĘ - JEST WE MNIE TYLE ZŁOŚCI !!!!!!!!! 13.12.04, 10:19
      To jest tak z,e bardzo sie cierpi..krocej lub dłuzej lub zawsze...ale jesli
      spotkamy nas wej drodze kolejnego czlowieka ...to zal zakopujemy.,zawsze
      wybaczam..co nie znaczy ..ze utrzymuje kontakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka