Dodaj do ulubionych

Polowanie na Tygrysa

13.05.02, 11:30
sztucer mam na naboje usypiające, Tomek Wilmowski uczył mnie strzelać, prosto
między oczy będę celować :)))
a dziewczyny pomogą mi potem przenieść łup na wrzosowisko :)
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:31
      moze cos na przynete by sie przydalo?:)
      • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:33
        przyneta moze byc tylko mlode miesko:) tak mysle
        • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:34
          to gdzie mam sie polozyc?:))
          • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:35
            hihihi walnij sie pod drzewkiem, ale wiesz musisz przyjac odpowiednia pozycje:)
          • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:36
            możesz u mnie na kolankach
            • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:37
              pytanie czy to nie odstraszy tygrysa?:)
              • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:39
                Tygrys nie jest bojazliwy, twarda z niego sztuka:)

na kolankach to ja moge usiasc:))
                • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:40
                  możesz! niby jak to zrobisz ? :)
              • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:39
                czarna pantera? z pewnością Go odstraszy :)
                • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:40
                  hihihhi tak bardzo sie mnie boi, drzy az na moj widok:)
                  • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:42
                    chyba nie tylko On drży ze strachu :)
                    • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:48
                      hihi, tylko czarne pantery z reguly poluja noca:) w dzien prowadza obserwacje i
                      robia notatki hihihi
                      • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:50
                        zanotuj: tygrys na dwudziestej :)
                        • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:54
                          z jego zwinnoscia zaraz bedzie na 22:)chyba sie przebiegne i wyprostuje
                          czlonki:)
                          • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:56
                            co Ty - będzie tam leżał jak kłoda do jutra:)
                            • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:57
                              tzw. sztywny pal azji:)?
                              • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:05
                                czarna_pantera2 napisał(a):

> tzw. sztywny pal azji:)?

to ja mam świńskie skojarzenia, czy Ty :)
                                • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:11
                                  hihihi oczywiscie ze ty:)
                                  • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:13
                                    to nie jest takie oczywiste
                                    moim zdaniem Ty:)
                                    • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:14
                                      probujesz mi cos wcisnac w usta?:)
                                      • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:15
                                        może :)
                                        • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:19
                                          hahaha wlasnie mi sie zdawalo ze cos mi dynda przed nosem:)
                                          • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:26
                                            no widzisz – masz przewidzenia :)
                                            • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:28
                                              omamy wzrokowe hihihi, mowilam ze noc to moja pora:)
                                              • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:30
                                                cio! - głodnemu chlebak na myśli cio? :)
                                                • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:42
                                                  hmm koty to drapiezne zwierzatka, wiecznie glodne:)hmmm zjadloby sie cos:)
                                                  • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:45
                                                    Jesteś z pewnością zbyt daleko, a więc - ja odpadam
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:49
                                                    wyobraznia ludzka nie ma granic:)coz to jest te 1000km hihih dla zwinnej i
                                                    glodej pantery hahaha
                                                  • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:53
                                                    a skąd wiesz że 1000 może 2000
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:56
                                                    tylko mi nie mow, ze bede musiala przez morze plynac!!!!
                                                  • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:01
                                                    może nie :)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:04
                                                    a ty ze mna tanczysz walca? krok do przodu , krok w tyl hihihih uwielbiam
                                                    tanczyc:)
                                                  • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:09
                                                    chciałbym ale się boję, choć też uwielbiam :)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:11
                                                    nie dziwie sie, bo masz czego...:)
                                                  • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:18
                                                    ale potańczyć można :)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:26
                                                    baaaaaaaaaa:)to jeszcze nikomu nie zaszkodzilo:)
                                                  • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:30
                                                    tjak... tyle, że po wszystkim zostanę zjedzony cio?:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:37
                                                    nie boj sie:) to kwestia ustalenia zasad:)swoich sie nie zjada:)
                                                  • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:43
                                                    tak chcesz mnie przekonać? głodnemu się nie wierzy :)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:55
                                                    hmmm pewnosci nie ma nigdy:) nie ma co czarowac:)ale kto nie ryzykuje ten nie
                                                    ma hihihi
                                                    (kurcze ale jestem przewrotna malpa)
    • ronja Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:43
      Cholera, na razie się nie objawia:(
      • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:44
        ronja napisał(a):

> Cholera, na razie się nie objawia:(

za mało amfy?:)
      • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 11:44
        Witaj Misiu;)
        • laelia Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:47
          Strasznie jesteście rozgadani, szeptem bo spłoszycie zwierzynę. Saqqara, ty
          masz być przynętą, co tam robisz na tych kolankach? :)))
          • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:48
            no jak to co? nęce!:))
            • laelia Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:49
              taaaaaaaaaaa, tylko że tygrysa miałaś nęcić :)
              • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:50
                hehehe, sorka, rozpedzilam sie:))
            • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 11:50
              Na kolanach?Raczej rozpraszasz:)
              • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:53
                tja?? dobra, dobra, juz zlaze:)
                • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:55
                  tak szybko:(
                • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 11:56
                  Posiedz jeszcze chwilę.Rozmarzyłem się:)
              • mascotte Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 11:53
                Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Na kolanach?Raczej rozpraszasz:)

tiak...., zwłaszcza mnie :)

• Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 11:57
                  Też to lubisz? :)
                  • laelia Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:02
                    kto by pomyślał, że taki sexowny wątek z tego wyjdzie, od razu widać z czym się
                    facetom kojarzy polowanie :)))
                    • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 12:06
                      Bo kobiety zamiast mówić wprost wysyłają skomplikowane sygnały.Potem
                      człowiekowi wszystko się kojarzy:)))
                      • laelia Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:11
                        coś tak czułam, że to wszystko nasza wina :)
                        • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 12:15
                          Bo kobieta ma wrodzone poczucie winy:)))
                          • laelia Re: Polowanie na Tygrysa/Crimen 13.05.02, 12:35
                            wrodzone to ma wdzięk, czar i inteligencję :)
                            • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa/Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 12:39
                              ...i poczucie misji którą ma do spełnienia:)
                              • laelia Re: Polowanie na Tygrysa/Crimen 13.05.02, 12:55
                                jakiej misji? ja nic nie wiem, chyba wagarowałam na tym wykładzie :)
                                • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa/Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 12:59
                                  Spokojnie, jeszcze dojrzejesz do działan misyjnych:)))
                                  • laelia Re: Polowanie na Tygrysa/Crimen 13.05.02, 13:02
                                    jeśli tą misją ma być zaludnianie świata, to ja na razie dziękuję :)
                                    • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa/Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 13:10
                                      No przecież mówię że do tego trzeba dojrzeć:)
                                      • laelia Re: Polowanie na Tygrysa/Crimen 13.05.02, 13:21
                                        a jakieś inne propozycje misji do wyboru? :)
                                        • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa/Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 13:37
                                          To wynika z wewnętrznych potrzeb, a nie zewnętrznych propozycji:)Do zobaczenia.
                  • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:02
                    przepraszam, ze przeszkadzam, na czyich kolankach teraz siedze? pogubilam sie:)
                    • laelia Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:04
                      hi, hi to znaczyłoby, że jedne z tych kolan są wolne?
                    • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 12:04
                      Nie wszystko Ci jedno?Ty jesteś przynętą:)))
                      • ronja Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:10
                        Cześć, Crimenku, z największa przyjemnością posiedziałabym u Ciebie na
                        kolankach i przywitała się dłuzej;), ale mnie dziś zawalili pracą...
                        Na szczęście są tu godniejsze Twych kolan :))))))))))
                        • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 12:13
                          Gdybyś usiadła to już bym Cię nie puścił.Snulibyśmy kombatanckie wspomnienia;)
                          • ronja Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:43
                            A ponadto prowadzili brutalną walkę wręcz, bo ja bym sie jednak do tej pracy
                            chciała wyrwać, coby szybciej odwalić i na konie po niej ruszyć:)))
                            • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 12:45
                              To koncz pracę i jedziemy na Dzikie Pola:)))
                              • ronja Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:01
                                Mrrrrrrrrrrrrrr...;)
                                • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 13:09
                                  No to w stepy;)
                                  • ronja Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:27
                                    Tego... nie mam doświadczenia, a śpi śie tam gdzie?:)
                                    Bo co pije to pamiętam: Spirytus z wadoju, sztoby sercem byt z taboju, tam w
                                    krainu daleku...:)))
                                    • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 13:36
                                      Jak to gdzie się śpi?Z głową na kulbace.Do zobaczenia Ronju:)
                                      • ronja Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:40
                                        A nie; Bo w stepi pyd wyrboju i ciąg dalszy taki sam:))))
                                        Na razie!:)
                      • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:34
                        aha, przyneta do bani, zamiast Tygrysow nece kolejne kolanka, wygodne zreszta;)
                        • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 12:42
                          A co z kubełkiem lodu?Przydał się? ;)
                          • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:47
                            owszem:)) mam miejscowe odmrozenia:))
                            • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 12:52
                              Lód należy stosować pod okiem specjalisty:)
                              • czarna_pantera2 Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:57
                                hihihi a co specjalista ma podbite oko:)
                                • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 12:59
                                  czarna_pantera2 napisał(a):

> hihihi a co specjalista ma podbite oko:)
                                  powiedzmy, ze oko:)))

• Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 13:00
                                  A Szakirka odmrożenia:)))
                                  • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:07
                                    hehe, wlasnie, teraz cos by sie goracego przydalo:)
                                    • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 13:12
                                      Świeże mięsko? ;)
                                      • saqqara Re: Polowanie na Tygrysa 13.05.02, 13:37
                                        a co? jest jakies obok Ciebie?:))
                                        • Gość: Crimen Re: Polowanie na Tygrysa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.05.02, 13:39
                                          Nie.Osobiście wolę lekko dojrzałe:)))Do zobaczenia.Znikam.
    • saqqara polowanie w toku, a Tygrysa niet! 13.05.02, 11:48
      gdzie ten Pregus do odstrzalu?
      • sonija Re: polowanie w toku, a Tygrysa niet! 13.05.02, 12:48
        wiecie co laski ...my tu same sobie tak piszemy na tym forum a tu w ogóle nie
        ma żadnych tygrysów , ani do odstrzału, ani do tańca, ani do różańca....
        • tygrysek_ Re: i w tym momencie pojawia się Tygrys,...... 14.05.02, 07:57
          ...idzie wolno w waszą stronę......
          ...widać wystające kły obnażone do połowy...
          ...w oczach ma dzikie i płomienne spojrzenie.....które mówi kto tutaj jest
          panem i władcą tych stepów...

..i wy chciałyście na niego polować??????
          ..na mistrza polowań???:))))

tygrysek...
          • ronja Re: i w tym momencie pojawia się Tygrys,...... 14.05.02, 08:51
            A tak mimochodem to załóż no nam nowe wrzosowisko, bo to już nam sięnie chce
            otwierać:)))
            • laelia Re: i w tym momencie pojawia się Tygrys,...... 14.05.02, 09:14
              i w tym momencie, kiedy urażony drapieżnik wylewa żale przed Ronją laelia
              skacze z drzewa i prosto na niego. Toczą się po trawie, ale Tygrysek nie może
              się wykręcić od buziaka w nos. Upolowany! :)))
              • tygrysek_ Re: ale Laelka,...... 14.05.02, 10:42
                ....nie trafia z buziaczkiem w nosek Tygryska tylko w usta!!!:)))
                ..i Tygrysek pada oszołomiony!:)))))))

tygrysek...
                • laelia Re: ale Laelka,...... 14.05.02, 10:45
                  oszałomiony Tygrysku, czemu nie zaglądasz pod nasz dąb? Czekamy, martwimy się,
                  ostatnio zaczęłyśmy knuć niecne plany :)
                • czarna_pantera2 hihi 14.05.02, 10:50
                  chyba jednak upolowanie tygrysa to nie taka trudna sprawa:) jak daje sie tak
                  latwo oszolomic hihihih
                  • tygrysek_ Re: hihi 14.05.02, 11:04
                    ...no niby tak......ale Tygrysek jest tylko oszołomiony słodkimi ustami
                    Laelki..........a to jeszcze nie oznacza że jest upolowany!!:)))
                    ...oszołomiony szybko może się pozbierać!!:))

tygrysek...
                    • czarna_pantera2 Re: hihi 14.05.02, 11:08
                      tygrysek sam sie moze zdziwic jak wpadnie we wlasne sidla:)oszolomienie moze
                      czasem trwac bardzo dlugo:)
                      • tygrysek_ Re: hihi 14.05.02, 11:44
                        ..masz rację....czasem może!!:))))))
                        ..tylko żeby guz na głowie nie został!:))
                        • czarna_pantera2 hmm 14.05.02, 12:14
                          nio wlasnie, z tymi guzami bywa roznie, czasami podczas zabawy mozna sie niezle
                          walnac:)))
                          • laelia Re: hmm 14.05.02, 12:16
                            zaczynam być zła!
                            • czarna_pantera2 Re: hmm 14.05.02, 12:22
                              nie badz:))) tygrys jest twoj:)))
                              • Gość: Aroska Re: hmm IP: 195.116.92.* 14.05.02, 12:32
                                ...no ciekawe...czego ja się tu dowiaduję...
                                • czarna_pantera2 hahaha tygrys ma przesrane:) 14.05.02, 12:36
                                  hihihi niezle numery tu wychodza, tygrysy to zabawne stowrzenia, ciagle by sie
                                  chcialy bawic:)
                                  • Gość: Aroska Re: hahaha tygrys ma przesrane:) IP: 195.116.92.* 14.05.02, 12:40
                                    ...tym bardziej jak są notorycznie zaczepiane...
                                    • czarna_pantera2 Re: hahaha tygrys ma przesrane:) 14.05.02, 12:41
                                      aroska:) spojrzmy prawdzie w oczy:) cmok
                                      • Gość: Aroska Re: hahaha tygrys ma przesrane:) IP: 195.116.92.* 14.05.02, 12:44
                                        ...net to nie prawda...:))))))
                                        • czarna_pantera2 Re: hahaha tygrys ma przesrane:) 14.05.02, 12:54
                                          ale wiesz ze gry i zabawy grupowe sa fajne:)
                                          • Gość: Aroska Re: hahaha tygrys ma przesrane:) IP: 195.116.92.* 14.05.02, 12:56
                                            ...ogólnie tak, ale są wyjątki...
                                            ...i zależy co kto lubi...
                        • czarna_pantera2 Re: hihi 14.05.02, 12:38
                          chyba zaraz zarobisz guza:) hihihi uwazaj!!!!
                          • Gość: Aroska Re: hihi IP: 195.116.92.* 14.05.02, 12:42
                            ...nie zarobi...nic na siłę...
                            • laelia Re: hihi 14.05.02, 12:48
                              zła jestem o to, że tygrys nie chce wleźć na wrzosowisko - obie jesteście
                              monotematyczne :)
                              • Gość: Aroska Re: hihi IP: 195.116.92.* 14.05.02, 12:51
                                ...bardzo dziękuję z komplement...
                                • czarna_pantera2 Re: hihi 14.05.02, 12:53
                                  ja rozniez, zeby pasowalo:) hihihhi moze tygrys jest uczulony na wrzosy:)
                                  • tygrysek_ Re: hihi 14.05.02, 13:01
                                    ...dajcie spokój bo Tygrysek będzie zły!!!!!
                                    ..a zły jest groźny!!
                                    ....co wy????? bić się będziecie????
                                    ......przecież to tylko luźne rozmowy o wszystkim i niczym....

...Laelka...wrócę na wrzosy....słowo!!!:))))
                                    • Gość: Aroska Re: hihi IP: 195.116.92.* 14.05.02, 13:04
                                      ...tak nisko jeszcze nie upadłam...o nikogo nie zamierzam się bić...
                                      ..."to tylko luźne rozmowy"...
                                      • Gość: cz.p.:) hahahaha IP: *.pozn.gazeta.pl 14.05.02, 13:08
                                      • tygrysek_ Re: hihi 14.05.02, 13:09
                                        ...to dobrze....miałem taką nadzieję...:)))
                                        • czarna_pantera2 Re: hihi 14.05.02, 13:10
                                          lepiej sie przyznaj jak cie to mile polechtalo:)
                                          • Gość: Aroska Re: hihi IP: 195.116.92.* 14.05.02, 13:13
                                            ...chyba nie zrozumiałeś ironii...
                                            • tygrysek_ Re: hihi 14.05.02, 13:22
                                              ...zrozumiałem.....ale pisząc że "miałem taką nadzieję: miałem na myśli to
                                              że tak nisko nie upadłaś....
                                              ...bo oceniam Cię wysoko....

tygrysek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka