Dodaj do ulubionych

NORMALNE dziewczyny

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.04, 16:02
istnieja takie? poprzez slowo "normalne" rozumiem przede wszystkim nie lecace
na pieniadze. to powinno tlumaczyc wszystko. normalne,znaczy w tym przypadku
idace tylko i wylacznie za miloscia...
Obserwuj wątek
    • Gość: expercik:) Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:15
      te normalne własnie lecą na kasę :)
    • Gość: Albano Boczello Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 21.12.04, 16:17
      To juz takie dawno wyginęły
    • Gość: gambinus Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.04, 16:25
      no to chlopaki,podbudowalem sie ;)
    • Gość: NORMALNA 1 (?) Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:36
    • diabel.tasmanski Re: NORMALNE dziewczyny 21.12.04, 20:48
      Podobno istnieją. Ja nie spotkałem . To chyba taka sama legęda jak o smoku
      wawelskim.
      • Gość: xy2 Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 21.12.04, 21:29
        a co z legenda o boskim.zawodowcu ktory przemienil sie w diabla.tasmanskiego:)
        • diabel.tasmanski Re: NORMALNE dziewczyny 21.12.04, 21:30
          nie znam tej legendy
          • Gość: xy2 Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 21.12.04, 21:32
            bo moze to nie legenda?:)))))
      • madziapoznan Re: NORMALNE dziewczyny 22.12.04, 09:33
        albo legenda o gentelmenach i mezczyznach...
        • madziapoznan Re: NORMALNE dziewczyny 22.12.04, 09:36
          tych prawdziwych... mezczyznach..
    • malinka48 Re: NORMALNE dziewczyny 21.12.04, 21:31
      są takie napewno:))szukaj
      • diabel.tasmanski Re: NORMALNE dziewczyny 21.12.04, 21:37
        Łatwiej znajdziesz świętego grala :)
    • Gość: acha Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 21.12.04, 21:32
      jasne, że są.... i to wiele. najwidoczniej źle szukasz....
      • Gość: matka normalnych Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.chello.pl 21.12.04, 22:06
        czy normalne znaczy niezależne, ambitne, mądre?
        faceci przed 30 boicie się
        szukacie "normalnych", a tak naprawdę uległych, podporządkowanych, nijakich.
      • diabel.tasmanski Re: NORMALNE dziewczyny 21.12.04, 23:32
        Albo ma za mało kasy i na poszukiwania nie starcza :)
        • Gość: intuicja Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 00:01
          A ja szukam normalnego faceta. Takiego, który nie leci tylko na kasę :)
          • diabel.tasmanski Re: NORMALNE dziewczyny 22.12.04, 00:08
            faceci zazwyczaj lecą na piękne młode laski , nie na kase :)
    • Gość: Ala Re: NORMALNE dziewczyny IP: 217.153.179.* 22.12.04, 00:19
      Istnieją, istnieją - czasem nawet bezskutecznie szukają NORMALNEGO faceta,
      Gambrinusie Drogi ;))
      • diabel.tasmanski Re: NORMALNE dziewczyny 22.12.04, 06:59
        Targowisko próżności
    • Gość: beta Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 09:07
      no wlasnie, ja moge zadac takie samo pytanie w stosunku do facetow? czy sa
      tacy? ja jestem normalna, nie chodzi mi o kase, ladny dom, samochod itd, chce
      po prostu spotkac normalnego faceta, ktory nedzie mial mi odwage powiedziec, ze
      cos mu sie nie podoba, nie bedzie uciekal przed problemami, takiego po prostu
      normalnego. wierze w milosc i czekam na nia caly czas. wierze ze kiedys
      nadejdzie. czy to jest dla facetow naprawde takie trudne byc normalnym? takich
      facetow chyba nie ma, a jak marze tylko?
      • tomskey Re: NORMALNE dziewczyny 22.12.04, 12:23
        Moze zechcesz napisać do mnie..? Zapraszam
      • Gość: XYA Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.04, 18:29
        a co ty mi tu berta...yyy...przepraszam beta pie..sz [wersja:bez emocji] nie
        zgadzam sie z twoim stanowiskiem. Dziekuje.
    • Gość: gamb(r)inus:) Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.04, 18:30
      no tak,tego sie mozna bylo spodziewac...to jednak istnieja i nawet szukaja tych
      normalnych...no to tak sie beda szukac w nieskonczonosc:/
    • envi Re: NORMALNE dziewczyny 22.12.04, 20:48
      Ja kiedyś taka byłam,wierzyłam tylko w miłość. Całe szczęście po moim ostatnim
      stałym związku z pewnym kolejnym dupkiem mi przeszło.Nie ma normalnych facetów.
      Wszyscy lecą na duże cycki i długie nogi. Najlepiej jeszcze jakby taka babka
      nie miała włsanego zdania,albo raczej żeby zdanie jej pana było najwazniejsze,a
      jej celem życiowym uszczęśliwianie go.
      Jak widze facetów w niby "szczęśliwych"związkach małżeńskich to nic tylko
      puścić pawia. Żona zajmuje się dzieckiem, a on się ogląda za co młodszą dupą w
      mini.
      Wybaczcie to słownictwo,ale jestem dziś zła i niedobra.
      W żadne miłości nie wierzę.
    • Gość: beta Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 08:01
      czyli... wniosek prosty, nie ma normalnych facetow!!! wielka szkoda!!!
    • jachowicz1 Re: NORMALNE dziewczyny 23.12.04, 12:09
      A JAK CHCESZ PRZEZYĆ SAMĄ MIŁOŚCIĄ BĘDZIESZ ZYC ZASTANOWIŁES SIĘ JA MAM 1200 ZŁ
      PENSI MÓJ CHŁOPAK 900 I CZASAMI NIE MAMY CO JEŚĆ I WTEDY MAM PRZYTULAĆ SIĘ DO
      NIEGO JAK MOJE DZIECKO WOŁA JEŚĆ POZDRAWIAM
    • zgaga01 Re: NORMALNE dziewczyny 23.12.04, 13:24
      Chwila...
      Z czegoś trzeba w końcu żyć: albo samej na życie zarobić, a wówczas ani czasu
      ani chęci na miłość juz nie znajdziesz, albo poszukać "sponsora", a wtedy
      miłość "sama przyjdzie"
    • Gość: gambinus Re: NORMALNE dziewczyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.04, 12:06
      tak,wiem,wiem trzeba za cos zyc... :/
    • jahipek Rozamwianie z kobieta o pieniadzach ??? 24.12.04, 15:00
      Slowo normalny pochodzi od slowa norma czyli inaczej powszechnosc,wiec jezeli
      wedlug Ciebie szuka z pieniedzmi to to stalo sie norma,a wiec normalne.
      To ze w wyscigu do pieknych panien wygrywaja kawalerowie przedsiebiorczy to
      zadna nowina.Wszak od dawna krazy opinia ze facet moze byc brzydszy od
      diabla,byle mial kase.Chyba jakas nienormalna bedzie jak bedzie szukala
      nieudacznika co zapewni jej
      gary,pranie i harowke w pracy ,oraz z dziecmi.
      Nie wiem jaki jest Twoj model normalnosci,ale wydaje mi sie ze masz wewnetrzny
      problem i zle postawiles pytanie.
      Postaw je tak :co Ty mozesz dac pieknej,madrej ,zdrowej kobiecie oprocz
      upierdliwego powtarzania wkolko "kocham Cie".
      Kobiety w kazdej epoce ,wolaly isc za chlebem niz glodem i uciskiem-ten kto mial
      kase mial i wladze.
      Dzis to sie przeklada na podroze do cieplych krajow,bywanie na balach i
      przyjeciach,komfortowym bezpiecznym zyciem.Czy twoja alternatywa to spocona
      malzonka zasuwajaca w fabryce???
      Dlatego tyle kobiet chodzi samotnych,bo mimo ze opuszczaja swoje wymagania,do
      pewnego minimum socjalnego to mase facetow nawet nie spelnia takiego.Wiec co tu
      rozmawiac o bogactwie.
      • madziapoznan Re: Rozamwianie z kobieta o pieniadzach ??? 24.12.04, 23:18
        wiec co? kobieta goniaca za pieniadzem i radzaca sobie sama w zyciu, z jakimis
        osiagnieciami nie potrzbuje juz nieudacznika, ktory dlatego, ze boi sie, zeby
        babki nie lecialy na niego ze wzgledu na kase, takowej po prostu nie ma.
        odwieczna rola kobiet jako kur domowych tudziez kucht, ktore czekaja z goracym
        obiadem czy kolacja na "wspanialego", "cudownego" zywiciela rodziny juz dawno
        przeminela. kobiety teraz same zarabiaja, utrzymuja, zywia. mezczyzni przestali
        byc mescy i niejednokrotnie nie sa w stanie stawic czola swiatu "po mesku".
        zycie zmusilo nas (kobiety) do zdobycia umiejetnosci radzenia sobie w zyciu
        samej.
        i to co pisales wczesniej - "Dlatego tyle kobiet chodzi samotnych,bo mimo ze
        opuszczaja swoje wymagania,do pewnego minimum socjalnego to mase facetow nawet
        nie spelnia takiego.Wiec co tu rozmawiac o bogactwie" - same potrafimy dorobic
        sie bogactwa czy "jakiegos standardu zycia", wiec oczekujemy ze i mezczyzni
        beda w stanie zaoferowac nam cos takiego.
        ja chcialabym mezczyzne zaradnego, potrafiacego poradzic sobie w zyciu w kazdej
        sytuacji. mezczyne, przy ktorym moglabym przestac musiec byc twarda, zawsze
        sobie radzaca mloda kobieta sukcesu...
      • Gość: robert Re: Rozamwianie z kobieta o pieniadzach ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 04:01
        Poprostu opadają ręce. Jahipek następnym razem poproś mamę żeby Ci kupiła
        górala zamiast książkę do psychologii. Załóż sobie własne forum i przestań na
        siłę uszczęśliwiać innych swoimi radami.
    • diabel.tasmanski Re: NORMALNE dziewczyny 26.12.04, 23:24
      Podtrzymuje moje poprzednie zdanie. Przez dwa dnie je weryfikowałem. Jeżeliu
      znajdziesz panienke która nie leci na kase to zagraj w totolotka na pewno
      wygrasz i nie bedziesz juz miał problemu z zadymi laskami :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka