Dodaj do ulubionych

Jak sie maja

16.05.02, 08:39
wszelkie sprawy?
Pytam sobie jak na Ryneczku- troche poplotkowac,
Panie Radco,
caluje raczki Pani mecenasowej ...
aaa widze ze i Pani doktorowa tez nie spi
...szacuneczek i ...ze dwa z sola niech mi Pani bedzie tak dobra...
A meczyk Pan wczoraj ogladal? W Realu???
...
Dzien dobry. Kawka?
A moze dzis ten kubek wreszcie sie zajmie swoim?
krm
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Jak sie maja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 08:42
      dzien dobry. Sprawy maja sie niezle. Poranne mleczko z platkami owsianymi robi
      swoje.
      • laelia Re: Jak sie maja 16.05.02, 08:47
        mleko na śniadanie? brrrrrrr.
        herbatkę poproszę zieloną i miłą rozmowę i czarujący uśmiech z męskich warg
        prosto :)
        • Gość: mario2 Re: Jak sie maja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 08:49
          Tylko mleczko. Zreszta nie tylko na sniadanie.
          Codziennie wypijam ok. 2 l tego boskiego napoju!
          • laelia Re: Jak sie maja 16.05.02, 08:49
            cud prawedziwy, że jeszcze żyjesz
            • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 08:50
              mleko??? fuj, tfu, brrrr
              poprosze krate piwa albo 3/4 finlandii;)
              • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 08:53
                saqqara napisał(a):

> mleko??? fuj, tfu, brrrr
                > poprosze krate piwa albo 3/4 finlandii;)

Witam wszystkich.Szakirko, jesteś boska:)))
                • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 08:56
                  Crimen
                  mow mi jeszcze:))))
                  • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 08:59
                    Chyba zaczniemy od pacyfikacji tych dwu "krat", które masz obiecane w fundacji;)
                    • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 09:13
                      ooo, fundacja uczciwa jest, jak obiecala, haracz oddala:))
                      Crimen, jedna krata dla Ciebie:))
                      • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 09:22
                        Rozpieszczasz mnie,jeszcze się zakocham;)
                        • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 09:29
                          alez nie mam nic przeciwko:))
                          jeszcze piwka?;)

• Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 09:33
                            Piwka nigdy dosyć.Sadystka, lubisz cierpiących facetów? :)))
                            • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 09:39
                              nie wiem, przeze mnie jeszcze zaden nie cierpial:))

prosze piwko:)
                              • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 09:41
                                Wiesz, przy pianie to nawet Ci wierzę:)))
                                • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 09:44
                                  no dobra, jest paru, ale to byl wypadek przy pracy, nieswiadomie mi to wyszlo,
                                  wiec sie nie liczy;))

piany na 2 palce:)
                                  • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 09:47
                                    I tu Cię mam:)))To dlaczego nie wierzysz w nasze "biednomisiostwo" ? :)))
                                    • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 09:55
                                      hehe, jeszcze nie :))

czestogesto Wasze biednomisiactow macie w 100% na wlasne zyczenie. kobieta daje
                                      wyrazne znaki ze "nie" ale upieracie sie jak osly a potem jest placz i zgrzytanie
                                      zebow.pojecie "byc przyjacielem kobiety" rozumiecie jednoznacznie jako droge do
                                      lozka, a to nie o to chodzi.
                                      jeszcze jedno?:)
                                      • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 10:01
                                        Oczywiście.Chyba emanujesz jakąś pozytywną energią.Dawno mi tak piwo nie
                                        smakowało:)))
                                        • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 10:08
                                          dziekuje, ja cala jestem pozytywna energia, a ze niektorym udaje sie czasem
                                          przeze mnie zaplakac...;)) bywa!

nie za cieple?:)
                                          • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 10:16
                                            W sam raz.Kobieta jest jak piwo, smakuje choć zawiera gorycz:)))
                                            • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 10:26
                                              hahahahahaha, dlatego teraz tak popularne jest piwo z sokiem?:)))

a moze jakas zagryzka?:)
                                              • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 10:32
                                                Można coś zakąsić , a cukier zabija smak.Nie uważasz? ;)
                                                • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 10:35
                                                  To prosze, jedno piwko i do wyboru: paluszki, czipsiki albo goloneczka:))

Cukier to biala smierc, nie uzywam!:))

• Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 10:51
                                                    Z Twoich rączek wszystko smakuje.Teraz ja się zrewanżuję piwkiem:)))
                                                  • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 11:04
                                                    ciesze sie ze smakuje, ale to pewnie dlatego ze nie ja to robilam, w kuchni
                                                    jestem beznadziejna;))
                                                    dziekuje bardzo, poprosze od razu dwa:))

• Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 11:09
                                                    Kuchnia to miejsce dla służby, a nie dla kobiety.Jest parę innych pomieszczen w
                                                    których kobiety lepiej się sprawdzają.Z lodówki? ;)
                                                  • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 11:14
                                                    Z lodowki, oszronione:))

Obawiam sie ze w chwili obecnej to ja robie za sluzbe;) ale i na mnie przyjdzie
                                                    moj czas! o jakie pomieszczenia chodzi? stryszek?;)
                                                  • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 11:16
                                                    Nie o tym myślałem.Może winda? ;)
                                                  • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 11:21
                                                    ??!! do czego moze sie przydac kobieta w windzie?? no chyba ze do zamkniecia
                                                    drzwi;) albo wcisniecia guzika, jelsi menscizna ma wzrost siedzacego psa:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 11:28
                                                    Poszukaj.Panterka już znalazła:)))
                                                  • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 11:43
                                                    chociaz daj mi namiary na to inne forum:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 11:59
                                                    Wchodzisz z towarzyskiego:)))
                                                  • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 12:31
                                                    hahahahaha, ide poczytac:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 12:43
                                                    Wez zimne piwo na drogę:)))
                                                  • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 13:01
                                                    zimne piwo to za malo, jest tu gdzies jakas lodowka? tak zebym mogla do niej
                                                    wejsc?:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 13:14
                                                    Chciałem iść po kubełek z lodem.Teraz, gdy mnie tak rozpaliłaś, to cierp:)))
                                                  • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 13:25
                                                    to nie moja wina? niechcacy..;)
                                                  • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 15:02
                                                    To zawsze jest niechcący, a człowiek zostaje sam ze swoim problemem:)))
                                                  • saqqara Re: Jak sie maja 16.05.02, 15:05
                                                    hahahahaha:)) przykro mi, ale nie moge pomoc. chyba?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 15:08
                                                    prowokacja? ;)
              • krzysztof.r.m Re: Jak sie maja 16.05.02, 08:55
                saqqara napisał(a):

> mleko??? fuj, tfu, brrrr
                > poprosze krate piwa albo 3/4 finlandii;)
                I cos jeszcze czy tak saute pojedziesz?
                Witaj;)krm

• Gość: mario2 Re: Jak sie maja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 08:50
              a czego ty od mleczka chcesz?
              • laelia Re: Jak sie maja 16.05.02, 08:53
                mleko jest podobno dobre dla dzieci a i tak co mądrzejsze są na nie uczulone :)
              • krzysztof.r.m Re: Jak sie maja 16.05.02, 09:02
                Gość portalu: mario2 napisał(a):

> a czego ty od mleczka chcesz?
                Znaczy ze ja?
                Ja stary mleko bardzo lubie. Nie cierpie tylko przegotowanego i cieplego.
                A reszta? Bardzo lubie.
                Gorzej z piwem...i to niekoniecznie musi byc przegotowane albo cieple. Podobnie
                mam z woda...
                Cieplego to tylko , ze koniaczku - brandy, ze chlapne. A i to jakos bez
                pragnienia jestem...
                A pragnien mam cala mase...
                Milego...
                krm
            • krzysztof.r.m Re: Jak sie maja 16.05.02, 08:53
              klaniam sie Panstwu...
              Laelia dla Ciebie kawa czy herbata, bo tego nigdy nie zapamietam ?
              Mario , przestan z tym mlekiem, bo przeciez lubisz takze piwko. Dwa litry mleka
              plus jakies piwko... to w co ladujesz jakies zarelko?
              Nie opowiadaj tylko , ze nosisz sobie zawsze przed soba zapasowy spadochron lub
              cos na jego obraz i podobienstwo....
              Pozdrawiam
              krm
              • laelia Re: Jak sie maja 16.05.02, 08:55
                dla mnie Krzysiu herbatka, ale jestem nieprzewidywalna i czasem chcę kawę stąd
                problemy :)
                • krzysztof.r.m Re: Jak sie maja 16.05.02, 08:57
                  laelia napisał(a):

> dla mnie Krzysiu herbatka, ale jestem nieprzewidywalna i czasem chcę kawę stąd
                  > problemy :)
                  Ale powiedzze koniecznie co slychac?
                  Jakie nowosci jakies pikantne szczegoliki, jakas aferka, romansik, przekret
                  finansowy...
                  cos z dreszczem!
                  krm

• Gość: samanta Re: Jak sie maja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 08:56
                czy mleko polane piwem sie nie zsiadzie? Musze to sprawdzic doswiadczalnie .
                • krzysztof.r.m Re: Jak sie maja 16.05.02, 08:59
                  Gość portalu: samanta napisał(a):

> czy mleko polane piwem sie nie zsiadzie? Musze to sprawdzic doswiadczalnie .
                  To sie Samantka w zyciu nie zsiadzie. Zreszta to mleko na ktorym chcesz podjac
                  probe nigdy sie nie zsiadzie. Szkoda i mleka i piwa...
                  Mleko zostaw w chlodnym, a do piwa dzubnij jakis serek...oscypek?
                  Moze
                  krm

• laelia Coś z dreszczem 16.05.02, 09:02
                    bo ta wiesz, zdradziła tamtego, ale tylko dlatego, że tamten ... no wiesz, a
                    wtedy przyszedł ten czwarty, nic wcześniej nie wiedział i , ech. Biedaka
                    milicja zabrała a on tak przecież kochał tamtą z parteru :)
                • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 09:00
                  Landryneczko, strajkujesz dzisiaj? :)))
                  • Gość: samanta Re: Jak sie maja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 09:04
                    poprzestane na oscypku bo piwa nie lubie. Boszsze...niedlugo wakacje.Bede zrec tonami oscypki i
                    popijac litrami rzetycki.Efekty uboczne murowane;))))
                    Cuks,nie strajkuje ale mam na 10.30 dzisiaj.Za to pozniej wracam.jest wojna,musza byc ofiary;)
                    • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 09:06
                      O ile pamiętam, próbowaliśmy wynegocjować jakieś zawieszenie broni.Doszło? ;)
                      • Gość: samanta Re: Jak sie maja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 09:25
                        mialam wylacznie na mysli moje godziny pracy:))
                        • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 09:32
                          W gniewie jesteś urocza;)
                          • Gość: samanta Re: Jak sie maja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:05
                            Crimen alez ty jezdes subiektywny!Chcesz zeby cie wysmiano za to co napisales przed chwila?;)))))
                            Spadam do pracki! Pa!
                            • Gość: Crimen Re: Jak sie maja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 10:07
                              Wiem co mówię;)Pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka