IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:16
Myślę że zawiodłaś śię na facecie i dlatego tak nadajesz na nas!Jesteś
feministką? Powinnaś się wyluzować!
Obserwuj wątek
    • didi83 Re: do didi83 27.12.04, 18:18
      ach po raz kolejny nie udal sie obraz psychologiczny Didi :[
      qrcze niech sie ktos wysyli...
      Ale widze, ze nosek juz korci co niektorych na "mala Didi" mrrr mrrrr
      Pozwol, ze Cie lekko oswiece....
      Jeszcze z nikim nie bylam tak blisko uczuciowo aby mnie zranil ;]
      Feministka nie jestem :] Mam do Was duza slabosc ;]
      • Gość: kemoT_ Re: do didi83 IP: 10.121.0.* 27.12.04, 20:23
        gorzej bedzie jak ludzie przestana na Ciebie reagowac..........wiec ciesz
        sie .z tego:)) pozdrowienia
    • Gość: pipek Re: do didi83 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:22
      faktycznie którys z nas kopnął ja w ten mały tyłek i dlatego tak marudzi i
      jęczy tutaj :))
      • didi83 Re: do didi83 27.12.04, 18:24
        Nie prawda ;]
        ale lubie rozdrazniony tlum :D
        • Gość: pipek Re: do didi83 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:26
          Mucha nie drażni, jest najwyżej upierdliwa.
          • Gość: as Re: do didi83 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:32
            piszczy jak stary lancuch w rowerze ale moze cos by z niej bylo gdyby ktos
            zrobil jej dobrze bo wibrator to cienki bolek brak mu ciala ust jezyczka itp.
          • didi83 Re: do didi83 27.12.04, 18:34
            Jelsi juz porownujemy do owadow to chyba bardziej pasuje komar noca :D gdy jest
            cisza i slychac tylko bzzzzzzzzzz bzzzzzzzzz Irytacja.. i rozdraznienie bo jak
            sie gasi swiatlo to komarzycy nie ma ;]
            albo jak osa podszac pikniku ;] trzeba nawet uwazac zeby jej nie zjesc w
            lakomstwie ;D
            hehhehee
            • Gość: pipek Re: do didi83 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:36
              wiem że marzysz o tym bzzzzzzzzzykaniu - ale na to trzeba zasłużyć.
              A do buzi żebys coś dostała to też trzeba łądnie poprosić.
              • didi83 Re: do didi83 27.12.04, 18:39
                No wiesz... :] do swojego zycia erotycznego nie mam zastrzezen (nie, nie mam na
                mysli tu wibka)
                • Gość: pipek Re: do didi83 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:48
                  bo widocznie jeszcze takowego życia nie miałaś - nie licząc może paru przygód w
                  szatni szkolnej i na wycieczce szkolnej w lesie.
                  • didi83 Re: do didi83 27.12.04, 19:02
                    nigdy sie nie bawilam w sex extremalny z rowiesnikami ;]
                • ewiku Re: do didi83... cd... 27.12.04, 19:04
                  didi83 napisała:

> No wiesz... :] do swojego zycia erotycznego nie mam zastrzezen (nie, nie mam
                  na
                  >
                  > mysli tu wibka)
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  i po co się komukolwiek tłumaczyć...
                  oni i tak tego nie zrozumią...
                  brak im kobiecości...
                  ... pozdr...

-------------------------------------
                  • Gość: waw Re: do didi83... cd... IP: *.chello.pl 27.12.04, 19:07
                    Lady, do you lake ice cream?
                  • didi83 Re: do didi83... cd... 27.12.04, 19:16
                    Fakt...
                    ale i tak wole wibka niz zadawac sie z meskimi karykaturami hehehe ;]
                    • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 19:20
                      widze ze dobry humor Ci dzisiaj dopisuje..:)))
                      • didi83 Re: do didi83... cd... 27.12.04, 19:39
                        Jak w kazdy wolny dzien pelen lenistwa ;]
                        az strach pomyslec,ze jeszcze tylko tydzien leniuchowania :[
                        Pozdrawiam ;]
                        • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 20:13
                          o, to widze ze na Forum bedzie wesoło..:)))
                          • didi83 Re: do didi83... cd... 27.12.04, 20:20
                            No ja nie wiem... chlip chlip nie lubia mnie tu ;]
                            nawet mnie wyganiaja!!
                            o... ;/
                            • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 20:23
                              daj spokoj,nie Ciebie pierwsza..:))))
                              to tylko "niegrzeczni"i bez kompletenego poczucia humoru .....:)

• Gość: as Re: do didi83... cd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:21
                            Wesolo wesolo! ciekaw jestem czy w lozku tez jest taka dobra jak w gadce?-
                            WATPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 20:25
                              to nie zalezy tylko od niej..;DDDD
                            • didi83 Re: do didi83... cd... 27.12.04, 20:40
                              no wiesz... jak smiesz watpic w Bogini Sexu???
                              FOCH
                              • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 20:46
                                o ,Pani wybacz ten nietakt z mojej strony..:DDD
                                • didi83 Re: do didi83... cd... 27.12.04, 20:57
                                  bylo do "as" ;]p
                                  • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 21:00
                                    no dobra,zachowam sie jak facet...w jego imieniu:)
                                    • didi83 Re: do didi83... cd... 27.12.04, 21:01
                                      qrcze... no ale sex z kims z netu...??
                                      TU mam wizje tej reklamy "Czesc Aniu ja tez mam 12 lat chcialbym Cie poznac" ;]
                                      • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 21:05
                                        niebezpieczna gra...to jest chyba karalne:DDDD
                                        • didi83 Re: do didi83... cd... 27.12.04, 21:10
                                          jak sie ukryjemy nikt Nas nie znajdzie ;]
                                          • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 21:12
                                            mamy tu kilku detektywów...moze byc problem:DDD
                                            • didi83 Re: do didi83... cd... 27.12.04, 21:14
                                              Zmienimy niki, tozsamosc, a nawet plec ;]
                                              Poza tym mysle, ze jak zlapia to i tak nie beda w stanie nic wiecej robic niz
                                              sie gapic ;]
                                              • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 21:17
                                                niewierna,jak mozesz..??;DDD
                                                gapic to sie beda z wrazenia;)
                                                • Gość: as Re: do didi83... cd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:26
                                                  hi hi hi -i pekac ze smiechu tez beda!!!!!!!!
                                                  • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 21:28
                                                    na twoj widok..???;DDD
                                                  • didi83 Re: do didi83... cd... 27.12.04, 21:37
                                                    Ja mysle, ze "as" chcial sie zapytac czy moze dolaczyc, ale, ze nie umie
                                                    rozmawiac z kObietami... to mu tak dziwnie to wyszlo...
                                                    As... nie, nie mozesz sie nawet patrzec ;]
                                                  • Gość: as Re: do didi83... cd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:41
                                                    Wole lepiej nie chce ! jeszcze nabawie sie wstretu do sexu i kobiet!wole sie
                                                    spa...ć niz patrzec na sex w wykonaniu didi
                                                  • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 21:41
                                                    ...no wiesz,a tak miało byc pieknie:DDD
                                                  • didi83 Re: do didi83... cd... 27.12.04, 22:09
                                                    As ... mala strata ;] ;]
                                                  • kotek_mru Re: do didi83... cd... 27.12.04, 22:19
                                                    ..amen...:DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka