kaya_ja 28.12.04, 09:56 straszne smutki mnie dzisiaj naszły ... kawa nie pomaga nawet bardzo słodka... lody może by pomogły ale boli mnie gardło hmmm..... uściski i rozmowa też pmagają...no ale sama siebie nie przytulę.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka48 Re: smutki... 28.12.04, 10:18 może cieplejsza wykładzina:))można się walnąć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: smutki... 28.12.04, 10:21 Oj Kaju!Nie daj sie smutkowi,przytulam bardzo mocno:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: smutki... 28.12.04, 10:30 3mam się mocno ale mnie dopadają tak czasami :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: smutki... 28.12.04, 10:34 Zrob sobie dzis cos tylko dla siebie..rozmowa zprzyjaciolką tez jest dobra..szkoda ,ze jestes tak daleko,buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: smutki... 28.12.04, 10:58 ...szkoda poszłybyśmy na kawę... Ps. zjadłam właśnie pyszną krówkę :):):) to się chyba skończy nadwagą to smutkowanie :):):) a co tam ...słodko mi mmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: smutki... 28.12.04, 11:13 Wlasnie czekolada pomaga na smutki,mam w torebceczekoladke z nadzieniem likierowo-truflowym,chcesz???? A na kawke pojdziemy jak przyjedziesz kiedys do Pozanania Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: smutki... 28.12.04, 11:15 ale kusisz takie nadzienie ja nie mogę ... wszystko to nic byle czekolada była ... Ps. jestem strasznym łasuchem Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: smutki... 28.12.04, 11:17 Na smutki to Ci sie nalezy,ja tez jestem łasuchem..polasuchowalybysmy na tej kawie..Wysylam wirtualnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: smutki... 29.12.04, 21:30 Na depresje najlepsza jest czekolada,duzo slonca (inny rodzaj swiatla),rozmowa z przyjacielem,spacer z psem... . Odpowiedz Link Zgłoś