Gość: Pom IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 11:31 Bo mi tu Opolem za bardzo zajeżdża!! Kituś, bez urazy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 11:33 popieram wszystkim czym sie da! jeszcze troche a bedzie festiwal w kolobrzegu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:34 saqqara napisał(a): > popieram wszystkim czym sie da! jeszcze troche a bedzie festiwal w kolobrzegu;) chabry z poligonu,chabry z poligonu...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 11:35 a buuuuuuuuuuuuuuuuuu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:38 saqqara napisał(a): > a buuuuuuuuuuuuuuuuuu ;) ja tez buuuuuuuuu:( bo wiecej z repertuaru kołobrzeskiego nie pamietam a chciałabym sie jeszcze nad sakukuarą poznęcać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 11:39 hehehe, podpowiem: czerwone maki serce w butonierce....:)) tonacja e-much. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:44 saqqara napisał(a): > hehehe, podpowiem: > czerwone maki > serce w butonierce....:)) > > tonacja e-much. e tam,wracam do opola: diamentowy kolczyk łez kropelka słodka co tu kryc nie znaczy nic ale cieszy mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:02 niech zyje bal, bo to zycie to bal jest nad bale.... jak mam umrzec od Opola, to sie sama wykoncze w wielkim stylu, a co tam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:04 saqqara napisał(a): > niech zyje bal, bo to zycie to bal jest nad bale.... > > jak mam umrzec od Opola, to sie sama wykoncze w wielkim stylu, a co tam!:)) a ja konsekwentnie pozostaje w marnym stylu: zakazany owoc ciągle wisi mi nad głową:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:05 ....hulali w opolu i pili kakao hulali w opolu i pili kakao:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:08 a bylo "łojezusicku"??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:11 nic nie słysze spiewam dalej kolorowych jarmarków! blaszanych zegarków pierzastych kogucików baloników na druciku :)) a moze to sopot????! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:13 jak sopot to ałła pugaczowa i "budzie swiat, budzet sonce...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:16 to ja obnizam jak zwykle poziom i denis rusoss(jezu,jak to sie pisze??:) gooooodbye my love,gooooodbye:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:27 zaczynam wymiekac.. moze łitnej chusta i "it's not righr, but okey...";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:31 ach,to przeciez tez sopot!:)) a sabrina nie łaska??? boys boys boys i'm looking for a good time:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:33 no to tina wieczniezywa i "simply the best..":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:35 bryan adams- you know it's true every thing i do i do it for you:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:39 to tradycyjnie 20 minut przerwy a w tym czasie nadamy wiadomości:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:43 mozna isc sie napic? zaschlo mi w gardle od tego miauczenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:44 stoiska z oranżadą i paluszkami koło płota:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:45 to ide, moze sie o jakas gwiazde kolo stoiska z paluszkami obetre;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:51 i tak nie rozpoznasz:( one tak z bliska to całkiem inne,te gwiazdy,nie do poznania, bo je w telewizji przez ponczoche kamerują,mówie pani:( :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję, - hi,hi 17.05.02, 12:53 zazdrośnice ?:)) Gość portalu: oona napisał(a): > i tak nie rozpoznasz:( > one tak z bliska to całkiem inne,te gwiazdy,nie do poznania, > bo je w telewizji przez ponczoche kamerują,mówie pani:( > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:53 oooo?! naprawde? to ja zasmucona jestem, ale moze po ochroniarzach rozpoznam? tacy sie tylko kolo gwiazd kreca?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:57 ich nie widac zza tych ochroniarzy:( tylko w telewizji takie wysokie mogą udawac, a tak,to kurduple...np.taki ten,no..jak mu tam...ściema,mówie pani :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:15 mowi Pani? taka sciema? łolaboga, to ja sie wogole nie łobetre? nawet ło takiego chłopa jak byk? kurduple? łomatkoboska, budem ryczec!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:23 ee,szkoda było z chałupy sie ruszac:((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:29 fakt, lepiej sobie na krowki na pastwisku popozierac. mucza tak piknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:31 pikniej niz te łopolskie muzykanty łot siedmiu błolesci) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:39 a jok jesce moja mucka sopranem pociagnie kaj jej moj chop na kopyto wlezie, hoho moja Pani;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:50 a zeby pani slyszała jak moje prosiacki w chlewiku slicnie krumkają!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:52 dyc PAni powiada? moje kurki cosem to maja taki dobry dzin i robia spiewy na 4 glosy! az mi sie cosem uleje z radosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 11:35 Witaj Pomciu.A chórek bezjajecznych skąd wezmiesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 11:43 Witaj.:) Ja tam im pod sukienki nie zaglądam.:) Oni nie śpiewają tak bezjajecznie zresztą.:) Dziś wraca mi werrrrrwa.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:01 Nie trzeba im zaglądać pod sukienki, aby usłyszeć czy mają jaja.Czy w związku z tą werwą będziesz kąśliwa? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 12:09 Oczywiście, że będę!!! Na swój sposób, rzecz jasna.:) Ale jak potrafisz sobie dać radę z dzikimi kocicami to Pomcia Ci kuku nie zrobi.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:12 Nie zrobi, bo mnie lubi.Gdyby chciała, to by mogła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 12:13 Masz mnie za wredną małpe? Jak nie lubię to walę przez łeb? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:27 Mnie tam nigdy nie walnęłaś, ale widziałem Cię w akcji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.arcor-ip.net 17.05.02, 12:42 I sie towarzystwo rozśpiewało jakby,przygrywka do parapetówy u Czorta,czy na razie trening tylko?I dlaczego śpiewa się tu jakieś klamoty typu chabry czy inne grzyby,jeśli świat dysponuje tyloma innymi pięknymi utworami spod budki z piwem?Starzejecie się w tempie ekspressowym,czy kuwa jeszcze browara nie było rano w gardziołku?No to strzelcie po dwa i gadajcie/śpiewajcie/po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:58 Aż przyjdą czasy,gdy te kutasy, Będą przed nami na baczność stać! Ręka nie zadrży, jak liść osiki, Gdy będziem wraże mordy lać! :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:16 ja nie bardzo w temacie spiewow spod budki ale zawsze moge: gul gul, bul bul, gul gul...;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:30 no to chlup w ten gupi dziob ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:32 I znowu się zaczyna.Kiedy ja wytrzezwieję?Ale podobno bratnie dusze zawsze się odnajdują:)))Twoje, Szakirko;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:40 hm, od kiedy my jestesmy na Ty? tak tylko pytam;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:50 Widzisz, cały wczorajszy dzien wyleciał mi z pamięci.Co my właściwie robiliśmy? Nie przeszliśmy na ty? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:52 przeszlismy, ale nie pamietam czy caly konieczny!! obrzadek zostal wypelniony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.arcor-ip.net 17.05.02, 14:03 Też jakieś wyimaginowane problemy sobie stwarzacie.W dzisiejszych czasach człowiek wydymać się zdąży ze trzy razy,mówiąc sobie na pan i pani,a potem się można dopiero zapytać o imię. Co do dyngolenia pod budką z piwem,to obowiązkowo trzeba zachować pewne formy i mówić do siebie per Pani docent,Panie dyrektorze.Wtedy reszta towarzycha będzie patrzała lekko zadziwiona,co nie znaczy,że takie formy ochronią nas przed oberwaniem po ryju,ale to już,jak mawiał Adolf H.,całkiem inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 14:07 O tak, konwenanse ważna rzecz. Dlatego Leziu nie moge zamieszkać z Tobą w kartonie bez zameldowania!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 14:07 Obrzadek można powtarzać wielokrotnie.Nie jest to niemiłe, o ile się nie mylę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.arcor-ip.net 17.05.02, 14:12 Każde obrządki pogańskie,pomijając składanie ofiar z ludzi były przeważnie miłe,więc tym bardziej tradycję trzeba kultywować. Pomcia,mordeczko.To może ty się nie wprowadzaj do mojego kartona-ja się wprowadzę do twojego... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 14:15 Leziox kolejny raz obdarles mnie ze zludzen! a ja mialam taka ochote na chwileczke zapomnienia! ech..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 14:17 Leziutek, malpiszonie, nie zmiescilbys sie, nawet jakbym chciala. a i tak nie chce, hie hie.:) Takam jezd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 14:27 Lezio, zwalniasz karton?To ja go anektuję.Pomci nie słuchaj.Pogada sobie i jej przejdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 14:38 Wrrrr. Typowe męskie gadanie.:) Ale niech będzie - dajcie mi sie wygadać, bo potem jak coś powiem... to znowu będzie że nelsona zakładam.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.05.02, 23:41 Wsłuchany w jej melodyjny głos, nerwowo ściskał pilota w dłoni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.arcor-ip.net 18.05.02, 21:50 Chyba nie nadążam,to tak się teraz robienie tych rzeczy nazywa?Sciskanie pilota? No niech tam.Pomcia,ja ci chciałem pomóc,no ale jak mnie nie chcesz w swoim kartonie,to nadal zadowolę się swoim i dla Crimena nie oddam go. Saqqara,a co ty ździebełko jedne,na Lezia się niby obraziłaś?I za co?Ze szyjki nie nadstawił do possania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:00 Trudno Lezio, dalej pozostaję bezdomny:)A co do pilota. Przecież to byłby ideał, partnerka sterowana pilotem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.arcor-ip.net 18.05.02, 22:14 Nawet nie śmiem marzyć o takiej perspektywie-guzik i leci po piffko,guzik i się rozbiera,a potem sprząta nago mieszkanie,guzik i...a kurwa,zaraz z sercem kłopotów dostanę jak dalej sobie powyobrażam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:25 Mnie też na samą myśl w dołku ściska.Cała władza w jednej ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:33 bajek siem dupki naczytaly i teraz u kardiologa wyladuja od wyuzdanych wyobrazen;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:42 Samcia, wiesz że marzyłem o specjalnym pilociku do Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:47 hehehehe ..wiem cuksik,wiem .Czyzbys juz zarzucil swe marzenia,cio?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:50 Nigdy Samciu, ale jestem realistą.Najważniejszy jest Czorcik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:09 jezuuu..to na czorta tyz dybiesz?;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:15 Mam listę faworytek, ale nie ujawnię jej na forum.Spadnę jak jastrząb na niewinne ofiary:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:18 pierdu,pierdu...I juz widze jak wszystkie ci ulegaja,hahahaha:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:27 No z tym faktycznie może być problem, ale może któraś ulegnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:31 Najgorzej jak ktos ma duzy apetyt cuksik;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:34 Nie przesadzaj.Podobno mnie znasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:47 no wlasnie wiec dlatego ta lista jakos mi nie pasuje tutaj;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 23:54 Dobry wieczór.:) Czytam wlaśnie bardzo ciekawą rozmowę powyżej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:55 Czolem Pomcia,juz po imprezce?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję Pomcia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:01 Witaj nocą.Co Cię zainteresowało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:59 No dobra, żartowałem.Przed Tobą nic nie ukryję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 00:02 nooo,nie badz taki ekshibicjonista!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:07 Coś mi ten dziś wolno chodzi. Imprezka udana, choć bez szaleństw.:) Widze, ze tu jakies polowanie na czarownice sie odbywa!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:09 Pom, chyba straciłem wątek.Kto tu na kogo poluje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:15 Nie mam pojęcia, z kim Ty się zadajesz, skąd mam wiedzieć, czyś biedna owieczka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:18 Jak to skąd?Taki biedny byłem że darowałaś mi życie.Już nie pamiętasz Pom? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:22 Taki biedny byłeś, że darowałam Ci życie?:) Miałam nie darować? Gubię się Crimenku... to mam być tą modlichą w końcu czy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:25 Nie masz być modlichą.To był argument za orzeczeniem(za przeproszeniem Wysokiego Sądu) kto tu faktycznie jest biednym misiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:31 Nie jestem modlichą i nigdy nie bylam. A jak kto strachliwy, to widac nawet motylka by siem bał.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:34 Byłem u psychoanalityka, dostałem fotografię i już się nie boje.Jesteś drobnej postury:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:38 Jestem mała ale byk!:) Zapytaj Samci.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:44 Samcia właśnie przekonała mnie że nie należy wierzyć kobietom, ale Tobie wierzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:48 Jesteś samobójcą.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:50 Ufam prawniczkom.Już raz mnie ułaskawiłaś, to teraz nie zmienisz wyroku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:54 Ja nikogo nie utożsamiam z zawodem i nie lubię jak na mnie się tak patrzy.:( Szkoda...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:58 Żartuję Pomcia.Nie smuć się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 01:00 To nie było szczególnie miłe... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 01:05 Przepraszam, naprawdę nie chciałem Cię drażnić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 01:11 Nie drażnisz, tylko smutno mi się zrobiło. Ale już jest ok.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 01:14 Wiem jak trudno Cię rozweselić.Gdy jeszcze raz to zrobię po prostu daj mi po łbie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 01:17 Dam po łbie z dziką rozkoszą.:) Co tam minusy, bedziesz miał główkę jak jeden wieeelki minusik.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 01:18 Od razu mi lepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 01:27 Idę spać Crimenku. Baw się dobrze. Dobranoc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 01:33 Dobranoc Pomciu.Zostałem tylko ja i Lezio.Też znikam.Miłych snów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:08 To już mogę się ubrać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qocur jakoś mi to nie bardzo pasuje... IP: 194.181.188.* 20.05.02, 13:55 ...gregorianka do "towarzyskich"???? To może jeszcze do "erotycznego" zaproponujemy psalmy albo którąś z bachowskich Pasji??? ;-) Nie chcę się wymądrzać, ale co byście powiedzieli raczej na Monteverdiego? Lub jakieś renesansowe śpiewanki francuskie - Janequin na ten przykład? Odpowiedz Link Zgłoś