Dodaj do ulubionych

Śpiewy Gregoriańskie proponuję

IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 11:31
Bo mi tu Opolem za bardzo zajeżdża!!
Kituś, bez urazy.:)))
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 11:33
      popieram wszystkim czym sie da! jeszcze troche a bedzie festiwal w kolobrzegu;)
      • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:34
        saqqara napisał(a):

> popieram wszystkim czym sie da! jeszcze troche a bedzie festiwal w kolobrzegu;)

chabry z poligonu,chabry z poligonu...:))
        • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 11:35
          a buuuuuuuuuuuuuuuuuu ;)
          • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:38
            saqqara napisał(a):

> a buuuuuuuuuuuuuuuuuu ;)

ja tez buuuuuuuuu:(
            bo wiecej z repertuaru kołobrzeskiego nie pamietam
            a chciałabym sie jeszcze nad sakukuarą poznęcać:))
            • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 11:39
              hehehe, podpowiem:
              czerwone maki
              serce w butonierce....:))

tonacja e-much.
              • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:44
                saqqara napisał(a):

> hehehe, podpowiem:
                > czerwone maki
                > serce w butonierce....:))
                >
                > tonacja e-much.

e tam,wracam do opola:

diamentowy kolczyk
                łez kropelka słodka
                co tu kryc nie znaczy nic
                ale cieszy mnie:)))

• saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:02
                  niech zyje bal, bo to zycie to bal jest nad bale....

jak mam umrzec od Opola, to sie sama wykoncze w wielkim stylu, a co tam!:))
                  • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:04
                    saqqara napisał(a):

> niech zyje bal, bo to zycie to bal jest nad bale....
                    >
                    > jak mam umrzec od Opola, to sie sama wykoncze w wielkim stylu, a co tam!:))

a ja konsekwentnie pozostaje
                    w marnym stylu:

zakazany owoc ciągle wisi mi nad głową:))
                    • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:05
                      ....hulali w opolu i pili kakao
                      hulali w opolu i pili kakao:))
                      • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:08
                        a bylo "łojezusicku"??:)
                        • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:11
                          nic nie słysze
                          spiewam dalej

kolorowych jarmarków!
                          blaszanych zegarków
                          pierzastych kogucików
                          baloników na druciku :))

a moze to sopot????!
                          • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:13
                            jak sopot to ałła pugaczowa i "budzie swiat, budzet sonce...;))

• Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:16
                              to ja obnizam jak zwykle poziom
                              i denis rusoss(jezu,jak to sie pisze??:)

gooooodbye my love,gooooodbye:))
                              • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:27
                                zaczynam wymiekac..
                                moze łitnej chusta i "it's not righr, but okey...";)
                                • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:31
                                  ach,to przeciez tez sopot!:))

a sabrina nie łaska???
                                  boys boys boys
                                  i'm looking for a good time:)))
                                  • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:33
                                    no to tina wieczniezywa i "simply the best..":)))
                                    • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:35
                                      bryan adams-
                                      you know it's true
                                      every thing i do
                                      i do it for you:))
                                      • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:36
                                        ooooo :) padlam!
                                        • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:39
                                          to tradycyjnie 20 minut przerwy
                                          a w tym czasie nadamy wiadomości:))
                                          • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:43
                                            mozna isc sie napic? zaschlo mi w gardle od tego miauczenia;)
                                            • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:44
                                              stoiska z oranżadą i paluszkami
                                              koło płota:)
                                              • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:45
                                                to ide, moze sie o jakas gwiazde kolo stoiska z paluszkami obetre;))
                                                • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:51
                                                  i tak nie rozpoznasz:(
                                                  one tak z bliska to całkiem inne,te gwiazdy,nie do poznania,
                                                  bo je w telewizji przez ponczoche kamerują,mówie pani:(
                                                  :)))
                                                  • men_ Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję, - hi,hi 17.05.02, 12:53
                                                    zazdrośnice ?:))

Gość portalu: oona napisał(a):

> i tak nie rozpoznasz:(
                                                    > one tak z bliska to całkiem inne,te gwiazdy,nie do poznania,
                                                    > bo je w telewizji przez ponczoche kamerują,mówie pani:(
                                                    > :)))

• saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:53
                                                    oooo?! naprawde? to ja zasmucona jestem, ale moze po ochroniarzach rozpoznam?
                                                    tacy sie tylko kolo gwiazd kreca?;)

• Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:57
                                                    ich nie widac zza tych ochroniarzy:(
                                                    tylko w telewizji takie wysokie mogą udawac,
                                                    a tak,to kurduple...np.taki ten,no..jak mu tam...ściema,mówie pani
                                                    :)))
                                                  • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:15
                                                    mowi Pani? taka sciema? łolaboga, to ja sie wogole nie łobetre? nawet ło takiego
                                                    chłopa jak byk? kurduple? łomatkoboska, budem ryczec!:)

• Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:23
                                                    ee,szkoda było z chałupy sie ruszac:(((
                                                  • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:29
                                                    fakt, lepiej sobie na krowki na pastwisku popozierac. mucza tak piknie..
                                                  • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:31
                                                    pikniej niz te łopolskie muzykanty
                                                    łot siedmiu błolesci)
                                                  • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:39
                                                    a jok jesce moja mucka sopranem pociagnie kaj jej moj chop na kopyto wlezie, hoho
                                                    moja Pani;)
                                                  • Gość: oona Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:50
                                                    a zeby pani slyszała jak moje prosiacki w chlewiku
                                                    slicnie krumkają!:)
                                                  • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:52
                                                    dyc PAni powiada? moje kurki cosem to maja taki dobry dzin i robia spiewy na 4
                                                    glosy! az mi sie cosem uleje z radosci;)
    • crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 11:35
      Witaj Pomciu.A chórek bezjajecznych skąd wezmiesz? :)))
      • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 11:43
        Witaj.:) Ja tam im pod sukienki nie zaglądam.:) Oni nie śpiewają tak
        bezjajecznie zresztą.:) Dziś wraca mi werrrrrwa.:)))
        • crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:01
          Nie trzeba im zaglądać pod sukienki, aby usłyszeć czy mają jaja.Czy w związku z
          tą werwą będziesz kąśliwa? :)))
          • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 12:09
            Oczywiście, że będę!!! Na swój sposób, rzecz jasna.:) Ale jak potrafisz sobie
            dać radę z dzikimi kocicami to Pomcia Ci kuku nie zrobi.:)))
            • crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:12
              Nie zrobi, bo mnie lubi.Gdyby chciała, to by mogła:)))
              • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 12:13
                Masz mnie za wredną małpe? Jak nie lubię to walę przez łeb? :)
                • crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:27
                  Mnie tam nigdy nie walnęłaś, ale widziałem Cię w akcji:)))
                  • Gość: leziox Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.arcor-ip.net 17.05.02, 12:42
                    I sie towarzystwo rozśpiewało jakby,przygrywka do parapetówy u Czorta,czy na
                    razie trening tylko?I dlaczego śpiewa się tu jakieś klamoty typu chabry czy
                    inne grzyby,jeśli świat dysponuje tyloma innymi pięknymi utworami spod budki z
                    piwem?Starzejecie się w tempie ekspressowym,czy kuwa jeszcze browara nie było
                    rano w gardziołku?No to strzelcie po dwa i gadajcie/śpiewajcie/po ludzku.
                    • crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 12:58
                      Aż przyjdą czasy,gdy te kutasy,
                      Będą przed nami na baczność stać!
                      Ręka nie zadrży, jak liść osiki,
                      Gdy będziem wraże mordy lać!

:)))))))))))))))))))))))))))
                      • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:16
                        ja nie bardzo w temacie spiewow spod budki ale zawsze moge:
                        gul gul, bul bul, gul gul...;)
                        • crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:21
                          Witaj wśród swoich:)
                          • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:30
                            no to chlup w ten gupi dziob ... ;)
                            • crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:32
                              I znowu się zaczyna.Kiedy ja wytrzezwieję?Ale podobno bratnie dusze zawsze się
                              odnajdują:)))Twoje, Szakirko;)
                              • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:40
                                hm, od kiedy my jestesmy na Ty? tak tylko pytam;))))
                                • crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:50
                                  Widzisz, cały wczorajszy dzien wyleciał mi z pamięci.Co my właściwie robiliśmy?
                                  Nie przeszliśmy na ty? :)))
                                  • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 13:52
                                    przeszlismy, ale nie pamietam czy caly konieczny!! obrzadek zostal wypelniony:))

• Gość: leziox Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.arcor-ip.net 17.05.02, 14:03
                                      Też jakieś wyimaginowane problemy sobie stwarzacie.W dzisiejszych czasach
                                      człowiek wydymać się zdąży ze trzy razy,mówiąc sobie na pan i pani,a potem się
                                      można dopiero zapytać o imię.
                                      Co do dyngolenia pod budką z piwem,to obowiązkowo trzeba zachować pewne formy i
                                      mówić do siebie per Pani docent,Panie dyrektorze.Wtedy reszta towarzycha będzie
                                      patrzała lekko zadziwiona,co nie znaczy,że takie formy ochronią nas przed
                                      oberwaniem po ryju,ale to już,jak mawiał Adolf H.,całkiem inna historia.
                                      • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 14:07
                                        O tak, konwenanse ważna rzecz. Dlatego Leziu nie moge zamieszkać z Tobą w
                                        kartonie bez zameldowania!!
                                    • crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 14:07
                                      Obrzadek można powtarzać wielokrotnie.Nie jest to niemiłe, o ile się nie
                                      mylę:)))
                                      • Gość: leziox Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.arcor-ip.net 17.05.02, 14:12
                                        Każde obrządki pogańskie,pomijając składanie ofiar z ludzi były przeważnie
                                        miłe,więc tym bardziej tradycję trzeba kultywować.
                                        Pomcia,mordeczko.To może ty się nie wprowadzaj do mojego kartona-ja się
                                        wprowadzę do twojego...
                                        • saqqara Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 14:15
                                          Leziox
                                          kolejny raz obdarles mnie ze zludzen! a ja mialam taka ochote na chwileczke
                                          zapomnienia! ech..;)
                                        • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 14:17
                                          Leziutek, malpiszonie, nie zmiescilbys sie, nawet jakbym chciala. a i tak nie
                                          chce, hie hie.:) Takam jezd!!!
                                          • crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję 17.05.02, 14:27
                                            Lezio, zwalniasz karton?To ja go anektuję.Pomci nie słuchaj.Pogada sobie i jej
                                            przejdzie:)
                                            • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: 2.4.STABLE* 17.05.02, 14:38
                                              Wrrrr. Typowe męskie gadanie.:) Ale niech będzie - dajcie mi sie wygadać, bo
                                              potem jak coś powiem... to znowu będzie że nelsona zakładam.:))
                                              • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.05.02, 23:41
                                                Wsłuchany w jej melodyjny głos, nerwowo ściskał pilota w dłoni:)))
                                                • Gość: leziox Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.arcor-ip.net 18.05.02, 21:50
                                                  Chyba nie nadążam,to tak się teraz robienie tych rzeczy nazywa?Sciskanie pilota?
                                                  No niech tam.Pomcia,ja ci chciałem pomóc,no ale jak mnie nie chcesz w swoim
                                                  kartonie,to nadal zadowolę się swoim i dla Crimena nie oddam go.
                                                  Saqqara,a co ty ździebełko jedne,na Lezia się niby obraziłaś?I za co?Ze szyjki
                                                  nie nadstawił do possania?
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:00
                                                    Trudno Lezio, dalej pozostaję bezdomny:)A co do pilota. Przecież to byłby
                                                    ideał, partnerka sterowana pilotem:)))
                                                  • Gość: leziox Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.arcor-ip.net 18.05.02, 22:14
                                                    Nawet nie śmiem marzyć o takiej perspektywie-guzik i leci po piffko,guzik i się
                                                    rozbiera,a potem sprząta nago mieszkanie,guzik i...a kurwa,zaraz z sercem
                                                    kłopotów dostanę jak dalej sobie powyobrażam...
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:25
                                                    Mnie też na samą myśl w dołku ściska.Cała władza w jednej ręce.
                                                  • Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:33
                                                    bajek siem dupki naczytaly i teraz u kardiologa wyladuja od wyuzdanych wyobrazen;)
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:42
                                                    Samcia, wiesz że marzyłem o specjalnym pilociku do Ciebie:)))
                                                  • Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:47
                                                    hehehehe ..wiem cuksik,wiem .Czyzbys juz zarzucil swe marzenia,cio?:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:50
                                                    Nigdy Samciu, ale jestem realistą.Najważniejszy jest Czorcik:)))
                                                  • Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:09
                                                    jezuuu..to na czorta tyz dybiesz?;))))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:15
                                                    Mam listę faworytek, ale nie ujawnię jej na forum.Spadnę jak jastrząb na
                                                    niewinne ofiary:)))
                                                  • Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:18
                                                    pierdu,pierdu...I juz widze jak wszystkie ci ulegaja,hahahaha:))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:27
                                                    No z tym faktycznie może być problem, ale może któraś ulegnie;)
                                                  • Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:31
                                                    Najgorzej jak ktos ma duzy apetyt cuksik;)))
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:34
                                                    Nie przesadzaj.Podobno mnie znasz;)
                                                  • Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:47
                                                    no wlasnie wiec dlatego ta lista jakos mi nie pasuje tutaj;)))
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 23:54
                                                    Dobry wieczór.:) Czytam wlaśnie bardzo ciekawą rozmowę powyżej.:)
                                                  • Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:55
                                                    Czolem Pomcia,juz po imprezce?:))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję Pomcia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:01
                                                    Witaj nocą.Co Cię zainteresowało? :)
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:59
                                                    No dobra, żartowałem.Przed Tobą nic nie ukryję:)
                                                  • Gość: samanta Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 00:02
                                                    nooo,nie badz taki ekshibicjonista!;)
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:07
                                                    Coś mi ten dziś wolno chodzi.
                                                    Imprezka udana, choć bez szaleństw.:) Widze, ze tu jakies polowanie na
                                                    czarownice sie odbywa!! :)
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:09
                                                    Pom, chyba straciłem wątek.Kto tu na kogo poluje? :)
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:15
                                                    Nie mam pojęcia, z kim Ty się zadajesz, skąd mam wiedzieć, czyś biedna
                                                    owieczka?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:18
                                                    Jak to skąd?Taki biedny byłem że darowałaś mi życie.Już nie pamiętasz Pom? :)
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:22
                                                    Taki biedny byłeś, że darowałam Ci życie?:) Miałam nie darować? Gubię się
                                                    Crimenku... to mam być tą modlichą w końcu czy nie?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:25
                                                    Nie masz być modlichą.To był argument za orzeczeniem(za przeproszeniem
                                                    Wysokiego Sądu) kto tu faktycznie jest biednym misiem:)))
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:31
                                                    Nie jestem modlichą i nigdy nie bylam. A jak kto strachliwy, to widac nawet
                                                    motylka by siem bał.:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:34
                                                    Byłem u psychoanalityka, dostałem fotografię i już się nie boje.Jesteś drobnej
                                                    postury:)))
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:38
                                                    Jestem mała ale byk!:) Zapytaj Samci.:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:44
                                                    Samcia właśnie przekonała mnie że nie należy wierzyć kobietom, ale Tobie
                                                    wierzę:)
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:48
                                                    Jesteś samobójcą.:))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:50
                                                    Ufam prawniczkom.Już raz mnie ułaskawiłaś, to teraz nie zmienisz wyroku:)))
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 00:54
                                                    Ja nikogo nie utożsamiam z zawodem i nie lubię jak na mnie się tak patrzy.:(
                                                    Szkoda...:(
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:58
                                                    Żartuję Pomcia.Nie smuć się;)
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 01:00
                                                    To nie było szczególnie miłe... :(
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 01:05
                                                    Przepraszam, naprawdę nie chciałem Cię drażnić:)
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 01:11
                                                    Nie drażnisz, tylko smutno mi się zrobiło. Ale już jest ok.:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 01:14
                                                    Wiem jak trudno Cię rozweselić.Gdy jeszcze raz to zrobię po prostu daj mi po
                                                    łbie:)
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 01:17
                                                    Dam po łbie z dziką rozkoszą.:) Co tam minusy, bedziesz miał główkę jak jeden
                                                    wieeelki minusik.:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 01:18
                                                    Od razu mi lepiej:)))
                                                  • Gość: Pom Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 01:27
                                                    Idę spać Crimenku. Baw się dobrze. Dobranoc.:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 01:33
                                                    Dobranoc Pomciu.Zostałem tylko ja i Lezio.Też znikam.Miłych snów:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: Śpiewy Gregoriańskie proponuję IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:08
                                                    To już mogę się ubrać? :)
    • Gość: qocur jakoś mi to nie bardzo pasuje... IP: 194.181.188.* 20.05.02, 13:55
      ...gregorianka do "towarzyskich"???? To może jeszcze do "erotycznego"
      zaproponujemy psalmy albo którąś z bachowskich Pasji??? ;-)

Nie chcę się wymądrzać, ale co byście powiedzieli raczej na Monteverdiego? Lub
      jakieś renesansowe śpiewanki francuskie - Janequin na ten przykład?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka