Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:00 Czwartek czwartkiem ale czy w sobote cos organizujemy czy nie? Czy ktos mi odpowie na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 02.02.05, 09:42 Ja sprobuje ...odpowiedziec ;-) Z tego co mi wiadomo, kilka osob w sobote z pewnoscia nie bedzie. Ale moze reszta ekipy zglosi akces, a moze ktos nowy sie przylaczy??? A moze dopiero jak bedzie jakis konkretny pomysl na sobote, to beda tez chetni ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN SOBOTA 21:00 MELA VERDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:59 Co Wy na to aby spotkac sie w sobote w MV o 21:00? Wypijemy piwko i potem pojdziemy do klubu sie pobawic. Jutro wyszukam jakas fajna impreze. Ilu chetnych bedzie? Przyjdzcie wszyscy ! Niektórzy to widzę jak nie mieli gdzie iśc na Sylwestra to się pierwsi rwali a teraz juz olewaja sprawe. Mam jedynie prosbe do Cheyenne aby tradycyjnie zarezerwowala stolik. Pozdrawiam z nadzieją że będzie nas duuuuuużo !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: SOBOTA 21:00 MELA VERDE IP: *.k.mcnet.pl 03.02.05, 12:18 no to bawcie się dobrze dzisiaj i w sobotę... ...i do zobaczenia we wtorek A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: SOBOTA 21:00 MELA VERDE IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 03.02.05, 17:05 Wiem kogo nie bedzie. Kto bedzie??? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 148.81.231.* 03.02.05, 17:31 Cheyenne, jesteś tam? Witaj, Ann z tej strony. Mam nadzieję, że mnie pamiętasz, byłam tylko na pierwszych spotkaniach, m.in na tym najwcześniejszym (na Odyńca). Kilka spraw mi przeszkodziło w udzielaniu się na forum, szczegóły może na razie pominę. Odszukanie was sprawiło mi trochę kłopotu, ale widzę, że wspólne imprezowanie trwa. Chętnie przyłączę się na jakąś wspólną imprezę, może w tę sobotę. Cóż, cieszę się, że was odnalazłam w nowym wątku. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 04.02.05, 09:37 Hi, oczywiscie, ze pamietam. Witam ponownie wsrod nas! Do zobaczenia jutro ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne W Sobote nie w Mela Verde ale w MUZIE o 21.05!!! IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 04.02.05, 13:23 Sorry, w MV od srody nie ma wolnych miejsc. Zrobilam rezerwacje w MUZIE na 21.05 - godzina nietypowa po to, zeby rezerwacja jakos sie wyrozniala ;-) Nie bede musiala paradowac z gazeta ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne PS. W Sobote nie w Mela Verde ale w MUZIE o 21.05 IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 04.02.05, 14:57 Maila wysylam partiami, na kilka / kilkanascie adresow jednoczesnie ;-))) Probowalam wyslac jednego na wszystkie adresy, ale sie nie dalo ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:21 no to jutro balujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra41 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 04.02.05, 19:13 No ja sie tez chyba zapisze. Jeszcze nie bylam na zadnym spotkanku, ale chyba Was odnajde Pozrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:40 kto dzisiaj bedzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 13:24 fajnie sie wczoraj bawilismy i niech zaluja ci którzy nie byli !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 80.72.38.* 06.02.05, 13:59 absolutnie :-))zabawa była super Dan,jedno zapytanie tylko mam :-)) bo chyba wyszłam wczoraj na sponsorkę impreski a nic o tym wczesniej nie wiedziałam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 15:46 fakt faktem - jestem ci winien za jednego browara. 2-go kupowalem w barze i tam placilem. spox. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 80.72.38.* 06.02.05, 18:34 sorki ze tak na forum poruszyłam te kwestię ;-), ale wygląda mi na to ze rachunek który został nam przedstawiony był zdecydowanie zawyżony (i nie chodzi tu o 1 beer:), mogę cię prosic byś się do mnie odezwał: (elka55@gazeta.pl), bo musze przeprowadzic drobne śledztwo, a'propos spożycia :-)) i ewentualnie udac sie do muzy - spróbować wyrwac moją kasę z powrotem (pani powiedziała ze mozna zareklamowac rachunek?) pozdrawiam e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Co za dzien! IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 07.02.05, 09:26 W drodze do pracy zaliczylam 2 wywrotki, tzn 2 upadki na zmrozony, oblodzony, chodnik ;-) Na szczescie jestem cala i zdrowa ale te upadki z samego rana wyprowadzily mnie z rownowagi - psychicznej ;-))))) Jak tam plany jutrzejsze piwkowanie, nadal aktualne ??? Moj kalendarz przypomnial mi wlasnie, ze jutro do 19.00 mam poumawiane terminy ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 Re: Co za dzien! IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 07.02.05, 10:02 czesc no to masz szczescie w nieszczesciu ;) dobrze ze jestes cala :) jesli jutrzejsze piwo jest aktualne to ja sie pisze. szkoda ze Cie nie bedzie cheyenne... moze mozesz zmienic terminy z kalendarza ;) pzdr k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 08.02.05, 08:56 sa jacys chetni? czekam na propozycje pzdr K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.k.mcnet.pl 08.02.05, 11:27 Witam po przerwie :-) to może spotkajmy się w MV dzisiaj o 19.00... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 Re: i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 08.02.05, 12:24 czesc Aga :) ja potwierdzam przybycie do MV o 19. czy ktos jeszcze jest chetny? pzdr K ps. Aga wyslij mi swoj nr kom. na chmiele2@yahoo.com dzieki i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.gov.pl 08.02.05, 13:08 też sie chetnie przylacze do Was nie udalo mi sie dotrzec w sobote to moze dzisiaj... justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 Re: i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 08.02.05, 13:27 czesc Justyna milo ze sie spotkamy :) znak rozpoznawczy to jak zwykle Gazeta Wyborcza ;) do zobaczenia pzdr K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.k.mcnet.pl 08.02.05, 13:31 Mam nadzieję, że nie będzie tłumów, bo nie mogę się tam dodzwonić, żeby zrobić rezerwacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 Re: i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 08.02.05, 14:20 tez mam taka nadzieje ale kto wie. jesli nie wyjdzie to zawsze mozemy isc gdzies indziej ale punkt zbiorki pozostaje ten sam tzn MV o 19:00 pzdr K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.k.mcnet.pl 08.02.05, 15:31 udało się zarezerwować stolik dzisiaj jest tam jakaś impreza no i 20% rabatu do miłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.k.mcnet.pl 08.02.05, 15:32 udało się zarezerwować stolik dzisiaj jest tam jakaś impreza no i 20% rabatu do miłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.k.mcnet.pl 08.02.05, 15:32 udało się zarezerwować stolik dzisiaj jest tam jakaś impreza no i 20% rabatu do miłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: i co z tym dzisiejszym piwem? IP: *.k.mcnet.pl 08.02.05, 15:34 udało się zarezerwować stolik dzisiaj jest tam jakaś impreza no i dają 20% rabatu do miłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 148.81.231.* 08.02.05, 15:40 Chętnie się wybiorę,tylko mała kwestia: jaki jest adres?. Wydaje się, że wszyscy wiedzą ...Może czegoś nie doczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.k.mcnet.pl 08.02.05, 15:59 z przyzwyczajenia nie piszemy adresu :-), bo to niemalże stałe miejsce spotkań... adres to Chmielna 8 tj. dokładnie na przeciwko Muzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka MV g. 19.00 IP: *.k.mcnet.pl 08.02.05, 16:05 Rezerwacja jest zrobiona na hasło "Ostatki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 czerwona rekawiczka IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 09.02.05, 08:47 wczoraj po spotkaniu w MV zostala znaleziona czerwona rekawiczka. Wlascicielke prosze o kontakt na chmiele2@yahoo.com. pzdr K ps.dzieki wszystkim za przybycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: czerwona rekawiczka IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 09.02.05, 09:32 Hi, zguba moze nalezec do Justyny, dzwonila do mnie wczoraj wieczorem, dalam jej numer kom. do Agi. Nie wiem czy Justyna czyta forum ale jej adres @ z pewnoscia znajdziesz na liscie adresatow, do ktorych wysylalam moje @. Nie bede podawac jej @ na forum bo jest to @ firmowy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 Re: czerwona rekawiczka IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 09.02.05, 10:30 dzieki cheyenne zaraz do niej napisze pzdr K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: czerwona rekawiczka IP: *.k.mcnet.pl 09.02.05, 11:09 Również wielkie dzięki... Pozdrowionka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 Re: czerwona rekawiczka IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 09.02.05, 11:29 czesc Aga teraz trzeba zaczac myslec o kreglach i balandze na promie :) pzdr K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: czerwona rekawiczka IP: *.k.mcnet.pl 09.02.05, 11:53 No cześć, Kręgle w przyszłym tygodniu - koniecznie... no i będzie okazja pogadać o dalszych planach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 padla propozycje... IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 09.02.05, 11:35 ... pojscia na kregle do BUW-u w przyszlym tyg. i co wazniejsze weekendowego (w blizej nieokreslonym terminie w lecie) wyjazdu do Szwecji samochodem lub pociagiem + promem. czy znajda sie jacych chetni? cheyenne, czy mozesz (to twoj przywilej) zalozyc nowy topic? pzdr K Odpowiedz Link Zgłoś
n8663 Re: padla propozycje... 09.02.05, 14:25 czesc! czy mozna dolaczyc do imprezowego grona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: padla propozycje... IP: *.k.mcnet.pl 09.02.05, 14:30 oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
n8663 Re: padla propozycje... 09.02.05, 14:31 serrrdecznie dziekuje. Niestety dzis dopiero znalazlem to zacne forum. Jakie sa najblizsze plany? T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 Re: padla propozycje... IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 09.02.05, 14:46 kregle w BUW-ie w przyszlym tyg. i wycieczka do Szwecji w terminie pozniejszym. moze impre w sobo w jakims klubie ale to jeszcze bedzie ustalane na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: padla propozycje... IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 09.02.05, 16:58 Kregle???? Gdzies juz widzialam podobna propozycje ;)))) Chetnie sie wybiore, czekam na podanie konkretnego terminu. PS. Zrzekam sie przywileju zakladania watku "weekend w Szwecji". To nie moj "pomysl", nie moj "temat". Pozwolisz, ze pozostane przy dotychczasowym? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:04 Witajcie:) Czy w sobote gdzieś się spotykamy? Jak zwykle mam prośbę do Cheyenne o rezerwację stolika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
1977tommy I'm back :) 09.02.05, 23:13 Ale mnie tu dawno nie było ... ale jak komuś zblokowali wyjście z pracy to musi pracować :( A mam zapytanie zupełnie nie apropos ... Może ktoś ma ochotę i czas przede wszystkim na wyjazd narciarki w ostatnim tygodniu lutego?Ewentualnie można go powiązać z wyjazdem na łyżwy ;) Właśnie się dowiedziałęm, że będę wtedy mógł wziąć urlop i zacząłem coś organizować. Miejsce jest do negocjacji - zarówno kraj jak i zagranica :) więc jeśli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam na mailika:) Pozdrawiam Was serdecznie, T 1977tommy@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 10.02.05, 10:43 Hmmmmm, na razie nie ma zadnych planow na weekend. Od jutra przez kilka dni nie bede miala dostepu do netu wiec byloby mi baaaardzo milo, gdybys wzial sprawe w Swoje rece i podjal sie organizacji ewentualnego spotkania i zarezerwowal stolik w jakims klubie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne73 W piatek o 19.30 na lyzwy sie wybieram ;-) 10.02.05, 14:43 Na Stegnach slizgac sie zamierzam ;-) Sa inni chetni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: W piatek o 19.30 na lyzwy sie wybieram ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:13 hmmm jak mnie ladnie poprosisz to moze sie skusze(ale ostrzegam ze jestem mega bufonem)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: W piatek o 19.30 na lyzwy sie wybieram ;-) IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 10.02.05, 15:49 hmmm jak mnie ladnie poprosisz to moze sie skusze(ale ostrzegam ze jestem mega bufonem)pozdrawiam. Mnie to nie zraza ;-) Jezdzic umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: W piatek o 19.30 na lyzwy sie wybieram ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:37 hmm no ten tego troszke potrafie,mysle ze bede jezdzil duzo lepiej od wiekszosci na lodowisku,a poza tym swym wdziekiem oczaruje otoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne73 Re: W piatek o 19.30 na lyzwy sie wybieram ;-) 10.02.05, 16:45 Zeby mnie tylko nie zamurowalo z wrazenia na Twoj widok bo wtedy nici z jazdy ;- Odpowiedz Link Zgłoś
n8663 Re: W piatek o 19.30 na lyzwy sie wybieram ;-) 11.02.05, 10:14 Jakie lyzwy polecacie? chcialbym kupic... tomek Odpowiedz Link Zgłoś
passione Re: W piatek o 19.30 na lyzwy sie wybieram ;-) 11.02.05, 15:12 Witam wszystkich aktywnych i nie aktywnych uczestników tego forum. Dziś całkowicie przypadkowo trafiłam na tan wątek, powiem szczerze ze popieram waszą inicjatywę. Chciałam bym dołączyć do was, jeżeli oczywiście macie miejsce dla jeszcze jednej duszyczki :-))))))) Czekam na kontakt passione@gazeta.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:26 Czy idziemy sie gdzies dzisiaj bawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cheyenne Co u licha? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 14.02.05, 09:55 Zakochaliscie sie czy co? Skad ta cisza? Odpowiedz Link Zgłoś
chmiele2 Re: Co u licha? 14.02.05, 10:26 witam wszystkich w dzien zakochanych :) to swieto to jedna wielka sciema i go nie lubie - czysta komercja i brak "polskich korzeni". cheyenne mysle ze wszyscy sa zapracowani a nie zakochani...na to chyba nie mamy czasu :( smutne bo to b.piekne uczucie mimo wszystko :) pzdr K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: Co u licha? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 14.02.05, 10:48 Nie rozumiem dlaczego sie irytujesz? Dzien jak kazdy inny. Ja tam lubie wyslac pozdrowienia do smoich bylych ( obecnych )"obiektow westchnien" i vice versa tzn. lubie dostac pozdrowienia od kogos (?). Jak sama nazwa wskazuje jest to "dzien zakochanych",np. ja bezustannie sie w kims "bujam" ;-) bo jak sam stwierdziles to b.piekne uczucie mimo wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi a co z kręglami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:09 witajcie :-) czy chetni na kręgle np we środę lub w inny sympatyczny :-) dzień to się znajdą? pozdrawiam e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: a co z kręglami?? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 14.02.05, 11:20 Ha, jak widze, mamy podobne mysli ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchforum Re: Co u licha? 14.02.05, 11:13 Jasne. Prawdziwe polskie Święto, to Święto Wszystkich Świętych. Jest cool i takie bardzo polskie i zawsze pro jedynym wartościom, a nie imperialistyczne, poskudne............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cheyenne Co z kreglami? idziemy? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 14.02.05, 11:17 Podobno sa wstepne plany na srode? Ktos potwierdza udzial? Miejsce to chyba BUW, godz. 18.00-18.30. Odpowiedz Link Zgłoś
duchforum Re: Co z kreglami? idziemy? 14.02.05, 11:22 Nie, tam nie, bo skończyły się czasy, gdy można było w BUWie bezkarnie się kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cheyenne Re: Co z kreglami? idziemy? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 14.02.05, 11:23 Co bys radzil duchu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchforum Re: Co z kreglami? idziemy? 14.02.05, 11:29 Świetna kręgielnia jest na Bemowie w Carrefurze i przy Ostrobramskiej w Promenadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: Co z kreglami? idziemy? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 14.02.05, 11:42 A cos swietnego w "centrum" znasz duszku???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Idziemy! W srode w BUWie okolo 18.00-18.30 IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 14.02.05, 11:22 Idziemy na kregle oczywiscie.... Tzn. na razie ide sama, pojdzie ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: Idziemy! W srode w BUWie okolo 18.00-18.30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:39 a moze jednak BUW? ja optuje za lokalizacja gdzieś w centrum (czyli BUW byłby najlepszy:-)) a nie na odległym Bemowie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Idziemy! W srode w BUWie okolo 18.00-18.30 IP: *.k.mcnet.pl 14.02.05, 11:49 hejka, Jestem za BUWem Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cheyenne Re: Idziemy! W srode w BUWie okolo 18.00-18.30 IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 14.02.05, 11:54 I baaaardzo dobrze! Zatem.... w Buwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JolKol Re: Co z kreglami? idziemy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:56 ja mam sprawdzone Bemowo tam jest Hokus Pokus w Cinema City i w srode po 18.00 godz kosztuje 79 zł lub 11 zł za jedna gre od 1 uczesnika a i 2 zł za butki :):0 trzeba rezerwowac dzień wcześniej , dośc kameralnie w porównaniu do Arco bo z 8 torów chyba tylko :) W Buwie ceny ciut może większe w granicach 5-10 zł więcej - warunki porównywalne ;) tez trzeba zarezerwowac dzien wczesniej.......... Arco - 120 zł za godz......... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: kręgle BUW środa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:02 to ile jest chętnych? 3, 4 czy więcej? i czy juz rezerwowac 1 tor dla nas w BUW- ie na środę (środa pasuje zainteresowanym?)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: kręgle BUW środa IP: *.k.mcnet.pl 14.02.05, 15:43 ja potwierdzam obecność Odpowiedz Link Zgłoś
n8663 Re: kręgle BUW środa 15.02.05, 09:08 czesc! czy nowicjusz tez moze sie dolaczyc? Jak mozna Was poznac? Tomek Gość portalu: endi napisał(a): > to ile jest chętnych? 3, 4 czy więcej? i czy juz rezerwowac 1 tor dla nas w BUW > - > ie na środę (środa pasuje zainteresowanym?)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: kręgle BUW środa IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 15.02.05, 10:30 Poznasz nas, cos wymyslimy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cheyenne ENDI, ZAREZERWUJESZ TOR W BUWie? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 15.02.05, 09:52 Pls, daj znac ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 213.195.142.* 14.02.05, 17:11 hejka.W kręglach nie czuję się pewnie, bo jeszcze nigdy nie grałam, czyli właściwie nie czuję się wcale. A może by tak kiedyś na bilard wyskoczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cheyenne Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 14.02.05, 17:32 W jednym i w drugim przypadku chodzi o precyzyjne przetoczenie kulki z punktu a do punktu b. Technika jest troche inna i za inne rzeczy przyznawane sa punkty. Zreszta Ann, nikt z nas do specjalistow w kreglach nie nalezy, ja po 2 piwie jestem happy, jak kula sunie po swoim torze! O stracaniu kregli nawet nie marze ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 213.195.142.* 14.02.05, 17:44 Tak sprawa wygląda lepiej. Tak właśnie mogłabym wyobrazić sobie siebie grającą w kręgle ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: kręgle BUW środa IP: 80.72.38.* 14.02.05, 18:52 a może jacyś panowie się przyłączą? żaden tym razem nie zechce nas oczarować swym wdziękiem ;-)))?? Odpowiedz Link Zgłoś
n8663 Re: kręgle BUW środa 15.02.05, 09:10 Gość portalu: endi napisał(a): > a może jacyś panowie się przyłączą? żaden tym razem nie zechce nas oczarować > swym wdziękiem ;-)))?? to ja juz pytalem, czy nowa twarz moze dolaczyc. I jestem facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:40 Chętnie się przyłącze. Macie jakieś pomysły na weekendy? W tygodniu za bardzo nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
chmiele2 bilard&kregle 14.02.05, 22:32 mowiac szczerze to tez wole bilard niz kregle bo nigdy w nie nie gralem. a w mniejsze kulki jakos mi lepiej idzie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.3.pl / *.3.pl 14.02.05, 22:58 Chętnie przyłączę się bez róznicy czy to będzie bilard, czy kregle, czy też coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: kręgle w BUWie środa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:20 oczywiscie zarezerwuję tory (chyba 2?) na jutro na 18.30 i wszyscy chetni nowi są bardzo mile widziani :-)) o szczegółach (hasło - szczególnie dla "nowych") poinformuję :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: kręgle w BUWie środa IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 15.02.05, 10:28 OK, super! Dzieki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: kręgle w BUWie środa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:26 2 tory na jutro (środa) na godzinę 18.30 są zarezerwowane na 1 h tymczasem (z mozliwością przedłużenia o kolejną godzinę o ile będą chętni) koszt 90 pln/h/tor (koszt wypożyczzenia trampek jest w cenie :-)) a i hasło rezerwacji "forum" tak też do zobaczenia jutro zaprasza: komitet organizacyjny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 148.81.231.* 15.02.05, 16:05 Ja w środę nie mogę, ale widzę,że ktoś tu jest chętny na bilard. Może zorganizujemy jakieś wyjście, chociaż przyznaję, że nie mam wWarszawie sprawdzonego lokalu. Na razie zdarzyło mi się grywać na wakacjach - to był jeden ze sposobów na spędzanie deszczowych dni. Może ktos jest bardziej zorientowany i poda odpowiednie namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
chmiele2 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 15.02.05, 17:13 z tego co wiem to moi znajomi chodza do klubu na bilard na 17-go stycznia (okecie) a o reszcie nie slyszalem bo w Wie jeszcze nie gralem. jesli bedzie ktos chetny to chetnie sie umowie rowniez na bilard :) pzdr K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 148.81.231.* 15.02.05, 17:23 No to kompletujemy grupę. Kto jest chętny, niech da znać. PS Bilard to świetna zabawa. Pozdr i już uciekam, ale oczywiście będę śledzić wasze (nasze)wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 15.02.05, 17:37 Czy to sa plany na trwajacy tydzien czy na ktorys z kolejnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.k.mcnet.pl 16.02.05, 10:24 teraz to ja się pogubiłam :-), idziemy dzisiaj na kręgle czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 16.02.05, 10:29 Idziemy. Ja bede ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: kręgle-dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:42 no oczywiscie ze idziemy dzis na kręgle -rezerwacja od 18.30 jest :-) i do zobaczenia e ps a hasło jest: 'forum' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: kręgle-dziś IP: *.k.mcnet.pl 16.02.05, 10:59 oki, a ktoś może przyjść wcześniej np. o 18.00 - wiecie kończe prace o 17.30 a do domu za daleko, a na zakupy to mi sie nie bardzo chce, wiec może ktos na wczesniejsze piwko by przyszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: kręgle-dziś IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 16.02.05, 11:15 Chce wyjsc dzisiaj o 17.00, powinnam byc wczesniej jednak u mnie wiele zalezy od szybkosci MZK ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: kręgle-dziś IP: *.k.mcnet.pl 16.02.05, 11:23 :-) na tak z MZK to różnie bywa... Zadzwonię do Ciebie przed wyjściem, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne Re: kręgle-dziś IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 16.02.05, 11:32 OK ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś