Dodaj do ulubionych

+/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza

• Gość: chmiele2 Jak po kreglach? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 17.02.05, 08:33
      kto byl? pzdr K
      • Gość: endi Re: Jak po kreglach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:23
        oczywiscie silna damska grupa:-))) a panowie... jak zwykle dużo szumu... a
        później nawet się nie pojawią :-)))
        • Gość: chmiele2 Re: Jak po kreglach? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 17.02.05, 10:45
          no ta to nasz znak rozpoznawczy ;) poderwalyscie kogos? ;) pzdr K
          • Gość: endi Re: Jak po kreglach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:19
            tak, oczywiscie :-)) kilka kul od 8 do .. kg ;-)) i starszych panów z duzymi
            brzuszkami :-)
            • Gość: chmiele2 Re: Jak po kreglach? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 17.02.05, 12:19
              no wiedzisz Endi my sie po prostu nie nadajemy na kregle ;) jestesmy mlodzi i
              bez brzuszkow (jeszcze by nas kula poiagnela za soba do dziury ;)...
              • Gość: Cheyenne Nastepnym razem bedzie bilard ;-) IP: *.hochtief.de 17.02.05, 12:30
                Namowie dziewczyny na mini spodniczki i gleeebokie dekolty.

Do gry w bilard nie ma bardziej odpowiedniego ubioru ;-))))
                • Gość: chmiele2 Re: Nastepnym razem bedzie bilard ;-) IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 17.02.05, 16:17
                  kochana, ty chyba chcesz zebysmy sie wykonczyli przy stolach i popadali na
                  zawal...miej litosc i takie atrakcje zostaw na jakis sobotni wieczor. pzdr K
              • Gość: endi Re: Jak po kreglach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:03
                przez grzecznośc :-) nie zapytam: do czego sie nadajecie ;-))))? (ale to jest
                pytanie retoryczne)
                pozdr e
                • Gość: chmiele2 Re: Jak po kreglach? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 17.02.05, 16:15
                  przez grzecznosc nie odpowiem do czego sie nadajemy ;)
                • n8663 Re: Jak po kreglach? 18.02.05, 09:04
                  to moze nadajemy sie nadajemy sie na narty na szczesliwicach, albo na wycieczke
                  rowerowa po sniegu!
                  troche mi glupio, bo jako nowuicjusz narobilem moze lekkiego szumu i nie
                  przyszedlem, ale nie dalem rady. czy nadal moge byc zaproszony na spotkanie?

tomek

Gość portalu: endi napisał(a):

> przez grzecznośc :-) nie zapytam: do czego sie nadajecie ;-))))? (ale to jest
                  > pytanie retoryczne)
                  > pozdr e
                  • Gość: endi Re: Jak po kreglach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:02
                    rozumiemy, rozumiemy, że w ciągu tygodnia czasem różne przeszkody się
                    pojawiają.. :-) a nowe osoby sa zawsze mile widziane :-) (pod warunkiem że sie
                    kiedys pojawią , a nie na zawsze pozostaną wirtualne:))
                    miłego dnia
                    • Gość: cheyenne Re: Jak po kreglach? IP: *.hochtief.de 18.02.05, 10:15
                      Od rana przegladam rozne serwisy kulturalno - rozrywkowe i szukam pomyslu na
                      jutro. Znalazlas cos interesujacego?????
                      • Gość: endi Re: na razie brak pomysłu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:53
                        ale to sytuacja przejsciowa :-) moze jednak spróbować obrać kierunek na le
                        madame jutro, co wy na to?? (ale jeszcze nie przejrzałam skarbnicy jaką jest
                        periodyk "co jest grane";-))
                        • Gość: Agnieszka Re: na razie brak pomysłu IP: *.k.mcnet.pl 18.02.05, 11:10
                          no hej, u mnie wszystko zależy od pogody, bo jak tak dalej pójdzie będę musiała
                          przerzucić się na komunikacje publiczną... dzisiaj ledwo z domu wyjechałam, nie
                          sypią, nie odśnieżają i breja po kolana!!!!
                          • mad29man do Agnieszki 18.02.05, 11:19
                            Hej, Ty też grałaś z nimi w kręgle? Ja też chce :-)
                            • Gość: Agnieszka Re: do Agnieszki IP: *.k.mcnet.pl 18.02.05, 11:23
                              nie... ale następnym razem nie przepuszczę i zarówno Ty, jak i inni chętni są
                              zawsze mile widziani
                        • Gość: cheyenne Re: na razie brak pomysłu IP: *.hochtief.de 18.02.05, 11:29
                          Ja juz wiem co bedzie jutro w Le Madame i ...jak najbardziej jestem za ;-)))))
                          • Gość: endi Re: czyli pomysł już jest - le madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:49
                            to o której ( a może od której:)? i kto jeszcze byłby chętny? a co do pogody -
                            to ma się zmienić :-)) nie wiadomo tylko czy na lepsze :-))
                            • Gość: Agnieszka Re: czyli pomysł już jest - le madame IP: *.k.mcnet.pl 18.02.05, 11:53
                              jak się jutro odkopię to przyjadę :-))))
                              • n8663 Re: czyli pomysł już jest - le madame 18.02.05, 12:02
                                a co bedzie w le madame i o ktorej?
                                i jeszcze pytanie nowicjusza: jak Was poznac?

Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> jak się jutro odkopię to przyjadę :-))))
                              • mad29man Re: czyli pomysł już jest - le madame 18.02.05, 13:12
                                Ja to się muszę najpoerw wyqrować z grypsa, więc chwilowo się nie piszę. Ale le
                                madamme jest super tylko to jest klub dla homo nie wiadomo (podobno)
                                • Gość: endi Re: czyli pomysł już jest - le madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:31
                                  w le madame jest jutro o 22 impreza pt: "gra ze stereotypami" - klimat z
                                  niemeickich kabaretów lat 20- tych i atmosfera londynskiego zycia klubowego /
                                  drag king/ queen etc i impra moze byc fajna, :-))
                                  ps a klub moze jest i.. homo, ale ma fajowy klimat i ciekawe / różne imprezy:-)
                                  a znak rozpoznawczy : moze byc gazeta "co jest grane" które mogę trzymac w
                                  lewym reku :-)
                                  tylko o której się umawiamy? 21.30? spróbowac zrobic rezerwację??
                                  • n8663 Re: czyli pomysł już jest - le madame 18.02.05, 14:39
                                    a moze gazeta "Wermaht" jak w kapitanie klossie? wiec moze tez klimatem do lat
                                    dwudziestych nawiazywac...

> w le madame jest jutro o 22 impreza pt: "gra ze stereotypami" - klimat z
                                    > niemeickich kabaretów lat 20- tych i atmosfera londynskiego zycia klubowego /
                                    > drag king/ queen etc i impra moze byc fajna, :-))
                                    > ps a klub moze jest i.. homo, ale ma fajowy klimat i ciekawe / różne imprezy:-)
                                    > a znak rozpoznawczy : moze byc gazeta "co jest grane" które mogę trzymac w
                                    > lewym reku :-)
                                    > tylko o której się umawiamy? 21.30? spróbowac zrobic rezerwację??
                                    >
                                    • Gość: endi Re: czyli pomysł już jest - le madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:45
                                      niestety nie posiadam najnowszego numeru :-)) więc mógłbyś czuć się zagubiony :-
                                      )) a i nie mam takiego munduru, by tematycznie pasować do owej gazety :-))
                                      • n8663 Re: czyli pomysł już jest - le madame 18.02.05, 14:53
                                        mundur nie jest potrzebny a nawet niewskazany, wystarczy oldskulowy plaszczyk.

> niestety nie posiadam najnowszego numeru :-)) więc mógłbyś czuć się zagubiony :
                                        > -
                                        > )) a i nie mam takiego munduru, by tematycznie pasować do owej gazety :-))
                                        • Gość: cheyenne Re: czyli pomysł już jest - le madame IP: *.hochtief.de 18.02.05, 14:59
                                          Jaka zolnierka?
                                          A o filmie pt. "Blekitny Aniol" zapomnieliscie?

• Gość: endi Re: czyli pomysł już jest - le madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:48
                                            nie, ja w błękicie się nie pokażę :-))), ustalamy: gazeta w garści i tyle :-))
                                            a godzina zbiórki 21.30 - odpowiada??
                                            spróbuję cos zarezerwować, ale informację o tym podałabym później, ok??
                                            • Gość: cheyenne Re: czyli pomysł już jest - le madame IP: *.hochtief.de 18.02.05, 15:51
                                              Za kilka chwil nastapi u mnie przerwa na laczach do poniedzialku.

Gdyby nastapila jakas zmiana planow to pls o informacje SMS-em ;-)))))

• Gość: endi Re: czyli pomysł już jest - le madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:17
                                                oczywiscie, do tych do których mam kontakt telefoniczny to ... nie omieszkam
                                                poinformować :-)) ale tez info na forum zamieszczę :-))
                                            • n8663 Re: czyli pomysł już jest - le madame 18.02.05, 16:10
                                              a ja jeszcze bede czytal forum jutro, na wypadek, gdyby cos sie zmienilo.

> nie, ja w błękicie się nie pokażę :-))), ustalamy: gazeta w garści i tyle :-))
                                              > a godzina zbiórki 21.30 - odpowiada??
                                              > spróbuję cos zarezerwować, ale informację o tym podałabym później, ok??
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:26
      Witam wszystkich - mialem problemy z netem i widze ze ominelo mnie granie w
      kregle:)
      Cos planujecie na najblizszy czas?
    • Gość: Ann Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 148.81.231.* 18.02.05, 15:44
      Hejka.I ja się przyłączam na jutrzejszą imprę. Pozdrowienia dla wszystkich ;))
      • Gość: Agnieszka Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.k.mcnet.pl 21.02.05, 11:44
        Witam wszystkich,
        UUU spadliśmy na 3 stronę...
        A.
    • Gość: cheyenne Po sobocie...:-) IP: *.hochtief.de 21.02.05, 13:55
      Szukam w gazetach relacji i zdjec z sobotniej imprezy i ...nic nie znalazlam!
      • Gość: Agnieszka Re: Po sobocie...:-) IP: *.k.mcnet.pl 21.02.05, 14:20
        no własnie ja też nic nie znalazłam :-)
        • Gość: cheyenne Re: Po sobocie...:-) IP: *.hochtief.de 21.02.05, 14:28
          A wlasnie, przypomnialo mi sie....

Co nasza nowa kolezanka zrobila z trofeami zdobytymi na imprezce, mam na mysli
          ten obciety krawat i cudza sukienke ;-)))
          Bo my to ponioslysmy wylacznie straty, Ty szalika zas ja mam bluzke cala
          upaprana woskiem i chyba nic z niej juz nie bedzie ;-)
          Boli tym bardziej, ze byla brand new ;-(((((
          • Gość: Agnieszka Re: Po sobocie...:-) IP: *.k.mcnet.pl 21.02.05, 14:46
            No właśnie niektórzy to mają szczęście, a ja dzisiaj bez szalika zmarzłam jak
            nie wiem co... szkoda rzeczywiście tej Twojej bluzki, może jednak uda się ją
            jakoś uratować...
            Nie wiem co koleżanka zrobiła z krawatem, ale sukienkę miała zostawić "na
            ciężkie czasy" :-))))
            • n8663 Re: Po sobocie...:-) 21.02.05, 19:33
              Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> No właśnie niektórzy to mają szczęście, a ja dzisiaj bez szalika zmarzłam jak
              > nie wiem co... szkoda rzeczywiście tej Twojej bluzki, może jednak uda się ją
              > jakoś uratować...
              > Nie wiem co koleżanka zrobiła z krawatem, ale sukienkę miała zostawić "na
              > ciężkie czasy" :-))))

WItam serdecznie,
              czyli impreza sie jednak odbyla? bez info na forum?

tomek
              • Gość: endi Re: Po sobocie...:-) IP: 80.72.38.* 21.02.05, 20:10
                impreza owszem sie odbyła i była: jazzy :-)))a ja cały wieczór z gazetą w reku
                paradowałam i po co?? oczywiscie znowu na darmo :-)))) eeechch....
                ps a info na forum było ze idziemy napewno, tylko nie udało mi sie zarezerwowac
                stolika :-((
                pozdr e
                • Gość: Agnieszka Re: Po sobocie...:-) IP: *.k.mcnet.pl 22.02.05, 09:26
                  ... no ale mimo braku rezerwacji zawsze jakaś wolna europaleta się znalazła :-
                  ))))
      • Gość: cheyenne Re: Po sobocie...:-) IP: *.hochtief.de 22.02.05, 10:13
        Pomyslalam sobie, ze gdyby nie ten "incydent" z selekcja na wejsciu to obsluga
        lokalu byla wyjatkowo mila. Nawet "ochrona" przy wyjsciu byla ciekawa, czy
        dobrze sie bawilismy ;-))))
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:14
      nie moglem z Wami być ale widze ze zabawa byla udana:) Mam tyle spraw na glowie
      ze czasu brak na wszystko.
      ps.co wyscie tam wyprawialy? szaliki, bluzki, krawaty???? :))))) niezle !!!
      • Gość: Agnieszka Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.k.mcnet.pl 22.02.05, 09:31
        witaj, niech zostanie naszą słodką tajemnicą to co tam się działo :-)))
        a następnym razem po prostu przyjdz - zaniedbujesz nas ostatnio...
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:32
      jak tylko bede mogl to oczywiscie pojawie sie na imprezie :) Wiec prosze nie
      pisac, ze ktos kogos tutaj zaniedbuje:)
      • Gość: marian Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.plusgsm.pl 22.02.05, 23:59
        DObry Wieczor!
        to kiedy jest planowaqna nastepna impreza?

• Gość: Agnieszka Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.k.mcnet.pl 23.02.05, 16:55
        ojoj przecież tylko żartowałam :-)
        • n8663 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 23.02.05, 18:51
          Witam bardzo serrrdecznie!
          czy w najblizszy weekend planowana jest moze impreza? do le madame nie dotarlem,
          bo nie udalo mi sie potwierdzenia od Szanownych Bywalcow forum odszukac.
          Ale ma nadzieje, ze kiddys sie uda...

pozdrawiam Szanownych
          • Gość: endi Re: impreza - sobota IP: 80.72.38.* 23.02.05, 23:25
            hmmmm, a są jakieś ciekawe pomysły na sobotę? jakies spotkanie przy kawie/piwie
            itp? w jakimś ciekawym wnetrzu?
            pozdr
            e
            • Gość: Agnieszka Re: impreza - sobota IP: *.k.mcnet.pl 24.02.05, 08:57
              no hej, hmm chyba nie znajdziemy ciekawszego wnętrza niż jest w le Madame, ale
              może nowi chętni mają jakiś pomysł...?
              A.
              • Gość: endi Re: impreza - sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:59
                świetnie, ze nie jestem odosobniona jeżeli chodzi o wrażenia z le madame :-)),
                ale ci którzy się nie dostali w ostatnią sobotę do środka lokalu mogą mieć inne
                zdanie :-))
                a w tę sobotę chyba około 20.00 jest jakiś koncert , nie pamietam tylko
                szczegółów :-))
                to co znowu w le madame w sobotę?? co na to inni?? znajdą się chętni?
                pozdr
                e
                • Gość: Agnieszka Re: impreza - sobota IP: *.k.mcnet.pl 24.02.05, 13:08
                  może uda mi się odzyskać mój szalik :-)))))
                  • Gość: endi Re: impreza - sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:18
                    na takie atrakcje bym nie liczyła :-)))
                    • Gość: marian ciekawe wnetrza i klimaty IP: *.plusgsm.pl 24.02.05, 20:37
                      z ciekawych klimatow to ja proponuje nadwislanskie lokale gastronomiczne. maja
                      swoj urok, a piwo nie zawiera zbyt wysokiego haraczu.
    • Gość: Aśka 26 Re: +/- 30l. single z WAW - jutrzejsza impreza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:14
      Witam Was,
      jestem tu nowa ale chętnie bym się przyłączyła do jakiejś imprezki, szczególnie
      że samotność daje mi się we znaki bardzo mocno.
      Le Madame brzmi całkiem nieźle, czy ktoś się pisze na jutrzejszą imprezkę?
      Pozdro i czekam na odzew.
      • Gość: Agnieszka Jutro Le Madame o 19.30? IP: *.k.mcnet.pl 25.02.05, 11:33
        • Gość: Aśka 26 Re: Jutro Le Madame o 19.30? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:36
          z przyjemnością, tylko..., jak was poznam?
          • Gość: endi Re: Jutro Le Madame o 19.30? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:08
            super, ze sie jutro spotykamy w ulubionym lokalu :-)) a kto jeszcze dotrze?
            co do znaków rozpoznawczych, to ... pewnie najlepsze byłoby : "hasło.."-
            "odzew.." :-) albo tradycyjnie : gazeta w garści :-))
            • Gość: Agnieszka Re: Jutro Le Madame o 19.30? IP: *.k.mcnet.pl 25.02.05, 12:40
              Niech może zostanie ta gazeta :-))
              Umówmy się przy szatni o 19.30...
              tylko nie zmuszajcie nas do spędzenia całej imprezy stojąc przy szatni z gazetą
              w ręku :-))
              • Gość: endi Re: Jutro Le Madame o 19.30? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:42
                albo rotacyjnie będziemy dyżurowac przy szatni :))podczas gdy inni będą
                wylegiwać się na europaletach :-)))
                • Gość: Agnieszka Re: Jutro Le Madame o 19.30? IP: *.k.mcnet.pl 25.02.05, 12:51
                  dobra to ja zrobię grafik leżenia na paletach ;-)
                • Gość: Agnieszka Re: Jutro Le Madame o 19.30? IP: *.k.mcnet.pl 25.02.05, 15:40
                  Ja już sobie idę... do zobaczenia jutro
    • chmiele2 i juz po urlopie 27.02.05, 17:44
      witam ponownie po krotkiej przerwie. zauwazylem ze preferencje lokalowe ulegly
      pewnym modyfikacjom z czego sie niezmiernie ciesze :) jak udala sie impre w ten
      weekend? pzdr dla wszystkich K
      • Gość: cheyenne Re: i juz po urlopie IP: *.hochtief.de 28.02.05, 08:52
        Ja takze wrocilam z krotkiego wyjazdu ;-)))

Jak tam sobotnie szalenstwa ???? Bylo tak fajnie jak przed 2 tyg. czy jeszcze
        lepiej ????
        • Gość: endi Re: i juz po urlopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:06
          no szaleństw tym razem nie było :-((, ale całkiem spokojnie jak na ten lokal ,
          nie mniej jednak - było miło :-))
          a
          oczywiscie przestałam 1/2 wieczoru z gazetą w reku :-)) i... na darmo :-)),
          mam nadzieję ze wyjazd udany :-)?
          pozdr
          e
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:39
      Hej ! jak po imprezie? cos cisza zapanowala na forum:) Mam nadzieje, ze w
      najblizsza sobote bede mogl razem z Wami sie pobawic. Pozdrowionka !
    • Gość: cheyenne Moze spotkamy sie w tygodniu na kreglach IP: *.hochtief.de 28.02.05, 10:46
      albo bilardzie / piwie itp. itd?
      Np. w czwartek ?
      • Gość: Agnieszka Re: Moze spotkamy sie w tygodniu na kreglach IP: *.k.mcnet.pl 28.02.05, 11:15
        Hej, padł pomysł, żeby w czwartek wybrać się do Klubokawiarni...
        • monikap5 Re: Moze spotkamy sie w tygodniu na kreglach 28.02.05, 15:11
          Witajcie,
          pomysł z Klubokawiarnią bardzo mi się podoba ;))
          • Gość: milosnik klubokawi Re: Moze spotkamy sie w tygodniu na kreglach IP: *.plusgsm.pl 28.02.05, 21:06
            Czesc!
            bardzo chetnie bym dolaczyl do spotkania w Klubokawiarni, jeski akceptujecie
            nowe twarze.

Tomek
            • Gość: endi Re: klubokawiarnia IP: 80.72.34.* 28.02.05, 23:08
              to super że będziecie się bawić w klubo :-), ja poproszę was o bardzo krótkie
              streszczenie wydarzeń
              pozdr
              e
              • Gość: cheyenne Re: klubokawiarnia IP: *.hochtief.de 01.03.05, 08:59
                O, Endi! A ja myslalam, ze pomysl pojscia do KK powstal podczas sobotniej
                imprezy i ze jestes jego "wspoltworczynia" i bedziesz wspoluczestniczka ;-)

Hmmmm, w takim razie kto sie wybiera???
                • Gość: endi Re: klubokawiarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:26
                  sorki, ze zawiodłam nadzieje :-)) owszem wspomniałam o klubo :-) bo to mój
                  ulubiony przystanek :-)) ale niestety do czwartku włącznie trochę jestem
                  wyłączona :-(
                  ale mam nadzieje ze sytuacja i okazja wyjscia do klubo jeszcze sie powtórzy i
                  wtedy obowiązkowo się stawię :-)
                • monikap5 Re: klubokawiarnia 01.03.05, 13:19
                  Witajcie,
                  potwierdzam Klubokawiarnię w czwartek..
                  Kto jeszcze się wybiera?
                  • Gość: Agnieszka Re: klubokawiarnia IP: *.k.mcnet.pl 01.03.05, 13:48
                    no hej, no to ja się wybieram, a o której się spotkamy?
              • Gość: cheyenne Re: klubokawiarnia IP: *.hochtief.de 01.03.05, 16:25
                Oczywiscie, wszystkiego sie dowiesz ;-)
                • Gość: mikosnik kk Re: klubokawiarnia IP: *.plusgsm.pl 01.03.05, 21:07
                  Ja tez! czy moge?

tomek
                  • Gość: Agnieszka Re: klubokawiarnia IP: *.k.mcnet.pl 02.03.05, 09:08
                    możesz, możesz...
                    • Gość: milosnik kk Re: klubokawiarnia IP: *.plusgsm.pl 02.03.05, 19:59
                      super!
                      od ktorej zaczyna sie spotkanie i jaki bedzie znak rozpoznawczy? CJG?

Tomek
                  • Gość: kleo Re: klubokawiarnia IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 01:39
                    mam nadzieje, ze nowe twarze przyjmiecie w goscine
                    • Gość: Agnieszka Re: klubokawiarnia IP: *.k.mcnet.pl 03.03.05, 14:52
                      nowe twarze są zawsze mile widziane...
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:11
      Hej hej - wiec w czwartek klubo ? A czy w sobote cos bedzie organizowane? Widze
      ze Aga stala sie główną organizatorką wiec pytam jakie plany na sobote bo
      jestem chetny:)
      • Gość: Agnieszka Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.k.mcnet.pl 02.03.05, 09:10
        plany na sobotę pewnie powstaną we czwartek...
        pzdr i do miłego...
        • Gość: endi wyjscie do klubokawiarni - czwartek IP: 80.72.34.* 02.03.05, 19:55
          wystepując jako rzecznik Agnieszki :-)) niniejszym przekazuję informację, że
          jest propozycja by spotkać się np w sheesha (bar? lounge?) przy ul.
          sienkiewicza około 19.30 a następnie udać się do klubokawiarni
          znak rozpoznawczy dla 'nowych' pewnie zostanie podany jutro
          życze miłych wrażen
          a ja mam nadzieje na spotkanie z szanownym towarzystwem w sobotę :-)
          • Gość: cheyenne Re: wyjscie do klubokawiarni - czwartek IP: *.hochtief.de 03.03.05, 09:10
            Ja to bym zaproponowala, aby osoby zainteresowane podaly wlasne znaki
            rozpoznawcze. Chetnie wciele sie w role mysliwego ;-)))))
            • Gość: Agnieszka Re: wyjscie do klubokawiarni - czwartek IP: *.k.mcnet.pl 03.03.05, 09:49
              :-)))
              to może ja jednak spróbuje później zarezerwować stolik w Sheesha...
              Endi dzięki za pomoc i do miłego w sobotę.
              • Gość: chmiele2 Re: wyjscie do klubokawiarni - czwartek IP: *.devs.futuro.pl 03.03.05, 11:17
                czesc ja niestety nie bede mogl sie z wami spotkac ani dzis ani w sobo.
                najgorsze jest to ze nie wiem kiedy w ogole bede sie mogl z wami spotkac :(
                no coz taki life...
                zycze udanej zabawy i do zobaczenia pzdr K
            • Gość: Agnieszka Re: wyjscie do klubokawiarni - czwartek IP: *.k.mcnet.pl 03.03.05, 14:56
              Nie udało mi się dodzwonic do sheesha, ale może nie będzie tłumów i jakiś
              stolik się dla nas znajdzie...
              w razie czego znakiem rozpoznawczym niech będzie gazeta aktivist.
              pzdr
            • Gość: Agnieszka Re: wyjscie do klubokawiarni - czwartek IP: *.k.mcnet.pl 03.03.05, 17:16
              i udało się... mamy stolik na dole, w rogu po prawej stronie :-)
      • Gość: Agnieszka Sobota - Klubokawiarnia IP: *.k.mcnet.pl 04.03.05, 09:44
        to co spotykamy się w sobotę o 22.00 przed Klubokawiarnią?
        • Gość: Agnieszka wobec nastałej ciszy... IP: *.k.mcnet.pl 04.03.05, 14:03
          ... mam rozumieć, że w sobotę nie imprezujemy :-(
          • Gość: cheyenne Re: wobec nastałej ciszy... IP: *.hochtief.de 04.03.05, 14:45
            Trudno mi powiedziec, jak to bedzie ze mna. Nie najlepiej sie czuje, nie wiem,
            czy zdrowotnie podolam sobotniej imprezce ;-(

Na mnie nie liczcie, niestety ....;-((((
            • Gość: endi Re: wobec nastałej ciszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:54
              ja to bym sie gdzieś wybrała :-) klubok. - moze byc :-)
              • Gość: Agnieszka Re: wobec nastałej ciszy... IP: *.k.mcnet.pl 04.03.05, 15:58
                to może się jakoś po prostu jutro zdzwonimy....
                • bitter-sweet Re: wobec nastałej ciszy... 04.03.05, 16:09
                  Agnieszko albo Ago - znowu nie wiem, do której piszę...;( podeślij mi pocztą
                  namiar na siebie, to będę miała szanse spotkać się z wami w sobotę;)
                  • Gość: Sasiedzi Re: wobec nastałej ciszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:21
                    Pozdrowienia od forumowiczow z sasiednich watkow, bawcie sie dobrze,
                    gratulujemy Wam inicjatywy i wytrwalosci, usciski i papatki. Sasiedzi
                    • Gość: Agnieszka Re: wobec nastałej ciszy... IP: *.k.mcnet.pl 04.03.05, 16:25
                      dzięki wielkie
                      i też pozdrawiamy...
                  • Gość: Agnieszka Re: wobec nastałej ciszy... IP: *.k.mcnet.pl 04.03.05, 16:28
                    wysłałam... :-)
                    • Gość: endi Re: wobec nastałej ciszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:00
                      ok, to do usłyszenia jutro :-) i tymczasem miłego weekendu :-)
                    • bitter-sweet Re: wobec nastałej ciszy... 04.03.05, 17:16
                      dostałam i vice versa;)))
    • Gość: cheyenne Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.hochtief.de 07.03.05, 09:25
      Hi, jak tam impreza, udana?

Ann chciala do WAS dolaczyc, jednak jak widze umawialiscie sie poza netem.
      Co prawda mam telefony do wiekszosci z Was, ale nie wiem czy moge je
      udostepniac innym(????????).

Kurcze, przedzieralam sie dzisiaj w drodze do pracy przez zaspy, co za
      poniedzialek!
      • Gość: endi Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:36
        hej, jak tam szanowne zdrowie??
        owszem umawiałyśmy się poza netem "-( ale wyglądało to na brak zainteresowania
        innych więc stało się jak stało..
        a co do telefonów to można udostępniać znajomym znajomych, bo wg zasady:
        znajomi naszych znajomych są naszymi znajomymi :-)
        a może na kulig dziś :-))
        pozdrawiam bardzo śnieżnie
        • Gość: Agnieszka Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.k.mcnet.pl 07.03.05, 10:44
          Cześć,
          a ja tylko dodam, że impreza udana :-)
          a na słowo śnieg zaczynam mieć alergię - ledwo z domu wyjechałam i chyba
          skorzystam dzisiaj z komunikacji publicznej :-)
          Pa pa
    • Gość: cheyenne Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.hochtief.de 07.03.05, 10:49
      Kulig powiadasz? Saneczki jakos zorganizuje tylko kto je pociagnie?

A moze bitwa na sniezki????
      • Gość: endi Re: kulig IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:55
        by pociągnąć saneczki to najpewniej jakiś jeleń /ewentualnie renifer by się
        przydał :-)) hehe
        a może by znowu jakieś kręgle zorganizowac lub tym podobne atrakcje :-)
        znajdzie się ktos chętny na jakies wyjscie w tygodniu?
        • Gość: Agnieszka wyjscie w tygodniu... IP: *.k.mcnet.pl 07.03.05, 12:14
          ...ja zawsze chętnie, ale mogę dopiero we czwartek...
          A.
    • Gość: Ann Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 212.69.68.* 07.03.05, 15:54
      Przyznaję, że chciałam się w tę sobote z wami pobawić , ale cóż, nie udało się.
      Za rzadko pojawiam się na forum, tudziez na imprezach, bo przyznaję często coś
      mi "wyskakuje"i pomimo chęci nie udaje mi się dotrzeć. Może w tę sobotę.
      Cheyenne, zastanawiałam się, czy się jednak nie wybierasz. A telefon faktycznie
      pozostaje, gdy droga netowa zawiedzie-mam nadzieję, że to dogramy. Pozdrawiam
    • Gość: Ann Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 212.69.68.* 07.03.05, 15:59
      A skoro mowa o sniezkach- przyznaję, że sama małam ochotę dzisiaj się z kimś
      porzucać. Pogoda jest naprawdę extra.
      Doczytałam teraz, że chcecie się wybrać w tygodniu-czwartek mógłby być, tylko
      podajcie wczesniej szczegóły :)
    • Gość: Cheyenne bitwa na sniezki IP: *.hochtief.de 07.03.05, 16:41
      To moze sprobujemy dac haslo na forum? Znasz jakies fajne miejce blizej
      centrum? Bo u mnie na peryferiach jest takich miejsc sporo np. tereny wokol
      toru na Stegnach. Moze w jakims parku? Czekam na sygnal ;-)))))
      • Gość: Agnieszka Re: bitwa na sniezki IP: *.k.mcnet.pl 07.03.05, 17:15
        Wiecie co, jak macie taki nadmiar energii to zapraszam do mnie, bo nie radzę
        sobie z odśnieżaniem a przy okazji możnaby ulepić gigantycznego bałwana...:-)))
        • Gość: cheyenne Re: bitwa na sniezki IP: *.hochtief.de 07.03.05, 17:19
          Ale to nie to samo ;-)))))
          • Gość: Agnieszka Re: bitwa na sniezki IP: *.k.mcnet.pl 07.03.05, 17:27
            to zrobimy tak - najpierw odśnieżymy, później bitwa na śnieżki a na końcu
            bałwan, hmm? :-)))
            • Gość: endi Re: dzień kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:39
              najlepszego dla kobiet! odwiedzających to forum :-) (może święto niesłuszne,
              ale życzenia zawsze można złożyć :-))
              • Gość: Agnieszka Re: dzień kobiet IP: *.k.mcnet.pl 08.03.05, 12:03
                a nam to nawet zarządca budyku wręczył po tulipanie :-)
    • Gość: chmiele2 Dzien Kobiet IP: *.devs.futuro.pl 08.03.05, 12:35
      wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobiet :)
      i dla tych co lubia to swiaet i dla tych ktore go niecierpia ;)
      pzdr K
      • Gość: Agnieszka Re: Dzien Kobiet IP: *.k.mcnet.pl 08.03.05, 13:08
        a dziekujemy bardzo...
        • Gość: endi Re: Dzien Kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:38
          oczywiscie dziękujemy :-)
          pozdr
          e
      • Gość: cheyenne Re: Dzien Kobiet IP: *.hochtief.de 08.03.05, 16:46
        Skoro mamy dzisiaj dzien kobiet to zaszaleje odrobinke i ... skoncze wczesniej
        prace ;-))

Pa ;-)
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:04
      Wszystkiego naj naj dla szanownych kobiet z tego forum.
    • Gość: cheyenne weekend IP: *.hochtief.de 09.03.05, 09:03
      Wiem, ze dopiero sroda ale juz mi sie po glowie weekend placze ;-)

Jak bylo w miniony weekend w KK, warto tam pojsc? Chetnie gdzies sie wybiore w
      najblizsza sobote, ktos sie przylaczy?
      A co do kregli w tygodniu - to raczej beze mnie, na jutro zaplanowalam lyzwy
      (oczywiscie na Stegnach g. 19.30 ;-))) - ale jeszcze sprawdze i potwierdze ;-)
      Ktos sie przylaczy?
      • Gość: Agnieszka łyżwy jutro... IP: *.k.mcnet.pl 09.03.05, 09:57
        bardzo chętnie... trzeba trochę się rozruszać, zwłaszcza, że zima dobiega
        końca...
        W KK muzyka ok, tylko towarzystwo trochę hmm młode :-), ale ja (i chyba reszta
        też) dobrze się bawiłam, więc jakby co to chętnie się tam jeszcze wybiorę...
        A.
      • Gość: chmiele2 Re: weekend IP: *.devs.futuro.pl 09.03.05, 10:24
        czesc lyzwy jutro raczej odpadaja ale moze w koncu uda mi sie z wami spotkac w
        weekend. bede sledzil wpisy i odpowiem przed weekendem. pzdr K
      • Gość: cheyenne Re: weekend IP: *.hochtief.de 09.03.05, 10:30
        O Aga, przylaczasz sie jutro do lyzwowania ???? Super, dla mnie bedzie to tym
        wieksza motywacja, zeby pojsc ;-))))
        A na weekend przyda sie szybko jakis fajny pomysl, wysle do wszystkich info
        mailem bo nie kazdy zaglada na forum. Moze akurat zbierzemy wieksza grupe ;-)

PS. Chmiele, czlowieku, tak dawno Cie nie widzialam, ze juz zapomnialam jak
        wygladasz ;-))))
        • Gość: Agnieszka Re: weekend IP: *.k.mcnet.pl 09.03.05, 10:58
          ja też sama to bym w życiu się nie zmobilizowała :-)rozleniwiłam się ostatnio
          strasznie...
          no właśnie niedługo zapomnimy jak nasi Koledzy wyglądają... może i Daniel też
          dołączy tym razem (?)
          • Gość: cheyenne Re: weekend ( do DANa ;-)))) IP: *.hochtief.de 09.03.05, 11:12
            Tez mam nadzieje, ze sie przylaczy ;-)

Daniel, jestes TAM ???????
            Liczymy na Ciebie ;-)))))
      • Gość: chmiele2 Re: weekend IP: *.devs.futuro.pl 09.03.05, 11:35
        cheyenne, nic nie obiecuje ale postaram sie was nie rozczarowac i jak
        najszybciej sie z wami spotkac.
        Tak a propos to Ciebie tez dawno nie widzialem...
        pzdr K
        • Gość: cheyenne Re: weekend IP: *.hochtief.de 09.03.05, 11:44
          cheyenne, nic nie obiecuje ale postaram sie was nie rozczarowac i jak
          najszybciej sie z wami spotkac.

Postaraj sie ;-)))
          • Gość: chmiele2 Re: weekend IP: *.devs.futuro.pl 09.03.05, 12:30
            postaram postaram ;)
            pzdr K
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:08
      Kochane moje najmilsze koleżanki - bardzo długo Was nie widziałem ale obiecuję,
      że na 100% będę w sobotę i się pobawimy. Na lyzwy chciałbym ale nie dam rady.
      Mam wiele spraw do załatwienia i dlatego ostatnio Was zaniedbałem. Co do sportu
      to akurat tego mi nie brakuje. Jak tylko coś ustalicie gdzie się wybieramy w
      sobotę to napiszcie. Chętnie bym się gdzieś zabawił bo długo już nie byłem w
      żadnym klubie. Pozdrawiam.
    • Gość: cheyenne lyzwy dzisiaj IP: *.hochtief.de 10.03.05, 11:10
      tak jak pisalam wybieram sie na g. 19.30, ewentualna zbiorka kilka minut
      wczesniej gdzies w "hali odpraw" ewentualnie juz na lodzie ;-)

Jak na razie zainteresowane sa wylacznie osoby "znajome" wiec znakow
      szczegolnych podawac nie musze ;-))))
      • Gość: Agnieszka Re: lyzwy dzisiaj IP: *.k.mcnet.pl 10.03.05, 11:28
        w takim razie do zobaczenia w "hali odpraw" :-)), będę ok. 19.15
        • Gość: cheyenne Re: lyzwy dzisiaj IP: *.hochtief.de 10.03.05, 16:34
          Dzisiaj to chyba powinnysmy juz krecic pierwsze piruety prawda?????

Bo te wszystkie toeloopy, axle i inne tego typu historie zostawilabym jednak na
          inny (nastepny) raz ;-)))
      • Gość: Agnieszka Re: lyzwy wczoraj IP: *.k.mcnet.pl 11.03.05, 09:28
        ... ja się czuję jakby po mnie walec przejechał, że nie wspomnę o poobcieranych
        nogach :-(
        • Gość: endi Re: lyzwy wczoraj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:08
          a czemu to czemu :-)))? walec też był na łyżwach??
          pozdr
          e
          • Gość: Agnieszka Re: lyzwy wczoraj IP: *.k.mcnet.pl 11.03.05, 10:12
            ha ha ha, łatwo Ci się śmiać - mnie naprawdę wszystko boli :-(
        • cheyenne73 Re: lyzwy wczoraj 11.03.05, 11:09
          Ja wrecz preciwnie - jestem w swietnym humorze a i kondycyjnie czuje sie
          calkiem niezle! Ale jezeli chodzi o weekend to ...pustka! Kompletnie brakuje mi
          pomyslow.
          Pls help!!!!!
          • Gość: endi weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:20
            Aga, wcale się nie śmieję z łyżwowej kondycji, to był wyraz solidarności ;-))
            a co weekendu to ja mam pomysły, ale niestety bardziej kulturalne, niż
            rozrywkowe :-)tj kino dziś, a teatr jutro :-)- wiec pewnie nieatrakcyjne ;-)
            pozdr
            e
            • cheyenne73 Re: weekend 11.03.05, 12:33
              A jaki spektakl??? Zreszta i tak skonczy sie okolo 22.00 (napozniej). W sam
              raz, zeby sie jeszcze gdzies wybrac ;-)))
              • Gość: chmiele2 Re: weekend IP: *.devs.futuro.pl 11.03.05, 13:33
                witam szanowne lyzwiarki :) ja spalem jak zabity kondycja w miare ok ale tez
                podobnie jak Aga mam otarta noge ;) ale nic to najwazniejsza dobra zabawa. moze
                jeszcze uda nam sie wybrac na male co nieco tej zimy. pzdr K
                • Gość: Agnieszka Re: weekend IP: *.k.mcnet.pl 11.03.05, 13:53
                  ja bym jeszcze chętnie się wybrała w tym sezonie, bo chociaż obolała jestem to
                  czuję jakiś niedosyt :-)
                  a co do weekendu to patrzę i patrzę na to co się w Warszawie dzieje i nie mam
                  zielonego pojęcia gdzie moglibyśmy iść - może znowu Klubokawiarnia albo Le
                  Madame...?
                  • cheyenne73 Re: weekend 11.03.05, 14:10
                    W Le Madame wolalabym sie przez jakis czas nie pokazywac, "ostatnio" zbyt
                    czesto tam bywalam ;-)))
                    KK nie wiem, nie bylo mnie z Wami w wminiony weekend, wiec nie mam zdania.

Po glowie chodza mi same "eksperymenty" typu Regeneracja czy Pruderia.
                    Poza tym kompletna pustka w glowie ;-(((( Nie wiem, moze to jakies przejawy
                    znudzenia stoleczna oferta klubowo - rozrywkowa ;-(((
              • Gość: endi Re: weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:00
                w narodowym (scena - laboratorium dramatu -chyba sie nazywa) przedstawienie
                pt "111" ale lekko mi sie pomieszało, bo myślałam ze jest jutro, ale okazuje
                się ze w niedzielę :-(
                za to w le madame (naszym ulubionym ) hehe jest jutro "das kuchendrama" o 19 (
                nie wiem tylko po ile bilety)
                • cheyenne73 Re: weekend 11.03.05, 14:15
                  Ja najchetniej poszlabym na 4.48 Psychosis, od dawna poluje na ten spektakl.

Jeszcze sie odezwe w tej sprawie ;-))))
                  • bitter-sweet Re: weekend 11.03.05, 18:43
                    tjaaa... tytuł wydaje mi się adekwatny do pewnych sytuacji - dziewczyny,
                    wpiszcie mnie też na listę chętnych, ok?;)
    • Gość: Ann Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 148.81.231.* 10.03.05, 15:23
      Hejka. Chętnie dołączyłabym się na sobotnią imprezę i w związku z tym podaję
      mój adres skrzynki: ann27@tlen.pl. Będę wdzięczna za info. Pozdr.
      • Gość: Jola Może Kulig w Puszczy Kampinoskiej ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:20
        Mam pomysł – Kulig w Kampinosie – 15 zł od osoby za godzine hasania saniami po
        Puszczy Kampinoskiej – wieczorem mogą być do tego jeszcze pochodnie ; sanie 10
        osobowe. Co Wy na to? do tego może być ognisko jeszcze...........
        ale ten weekend jest zajęty może być w tygodniu lub następny weekend, jak
        dopisze snieg ...... Co WY na TO???
        • Gość: Gość Re: Może Kulig w Puszczy Kampinoskiej ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:20
          Propozycja kuligu byla w zeszlym tygodniu i na innym forum i jako osobny watek
          KULIG>>>>>>>>>>>>>>i nie bylo ani jednego chetnego.
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:09
      Hej !;)Co w koncu juro robimy bo nie widze konkretnych informacji?!? Idziemy
      gdzies jutro?
      • paulau Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 13.03.05, 14:13
        Bardzo lubię czytać Wasze Forum.To miejsce emanuje pozytywną energią:)
        Pozdrawiam wszystkich!

Paula
    • Gość: taki jeden Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 212.180.161.* 12.03.05, 00:03
      Ciekawa inicjatywa z tym forum. Czy ktoś coś więcej napisze, bo wpadłem tu
      przypadkiem i nie do końca się orientuję w tym co robicie ? W razie czego
      polecam się z pocztą : orlik1010@op.pl

pozdrawiam

:)
    • cheyenne73 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 14.03.05, 09:05
      Ale kiszka z tym weekendem!

W piatek wyszlam wczesniej z pracy (niespodziewane zaproszenie na kawe ;-) i
      jakos tak nie do konca mi sie udala organizacja imprezki ;-)))

Mam jednak nadzieje, ze spedziliscie fajny weekend ;-))))

Pozdr ;-))))
      • Gość: Agnieszka Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.k.mcnet.pl 14.03.05, 11:05
        Cześć
        Ja niestety i tak bym nie mogła stawić się na sobotnią imprezę mimo szczerych
        chęci...
        Ale mam nadzieję, że w tę sobotę uda się coś zorganizować...
        Pozdrowienia dla wszystkich i miłego dnia.
        Aga
      • Gość: Agnieszka a czy są tu fani jeździectwa? IP: *.k.mcnet.pl 14.03.05, 11:23
        w weekend są zawody na Torwarze - może ktoś ma ochotę się też wybrać?
        • Gość: chmiele2 Re: a czy są tu fani jeździectwa? IP: *.devs.futuro.pl 14.03.05, 11:52
          czesc jesli to zawody w jezdzie powolnej na lyzwach albo najatrakcyjniejszych
          wywrotkach na lodzie to mysle ze mamy spore szanse na czolowe lokaty ;)
          a tak serio to co to za imprezka? pzdr K
          • Gość: Agnieszka Re: a czy są tu fani jeździectwa? IP: *.k.mcnet.pl 14.03.05, 11:56
            :-))))
            a tu są szczegóły...
            www.polishprestige.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=64
            • Gość: tomek Re: a czy są tu fani jeździectwa? IP: *.polkomtel.com.pl 14.03.05, 14:22
              ja jestem fanem wyscigow, ale jeszcze nic sie nie dzieje.
              www.wyscigi.pl/
              • Gość: Agnieszka Re: a czy są tu fani jeździectwa? IP: *.k.mcnet.pl 14.03.05, 15:02
                za wyścigami raczej nie przepadam....
      • n8663 kino? 14.03.05, 13:10
        Czesc!
        mam okrutne zaleglosci kinowe. czy moze zebrala by sie grupa na film glowa w mur?

milego,
        tomek
        • Gość: chmiele2 Re: kino? IP: *.devs.futuro.pl 14.03.05, 14:35
          czesc. ja z racji pracy musze zaliczyc "czasem slonce, czasem deszcz"... ;)
          czyli mega/hiper/gigahit z Bollywood
          pewnie beda mnie pozniej bolaly zeby hehe
          pzdr K
          • n8663 Re: kino? 14.03.05, 14:47
            tego nie widzialem, ale tez i nie planuje ogladac.
            milego,
            tomek
            • Gość: endi Re: kino? i inne atrakcje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 15:05
              'głową w mur' - polecam gorąco - film jest kapitalny!:-)
              a czasem słonce... to bym obejrzała ale na raty :-))) bo 3,3 h nie wysiedzę w
              kinie

a może przed zawodami z jeździectwa ktoś zechciałby się wybrać na koncert ?
              gra grupa / zespół o nazwie 'stilo' = muza będąca połączeniem jazz + etno + folk
              (o ile dobrze pamiętam) we czwartek galeria kordegarda przy krakowskim
              przedmieściu godz 20.00
              ktoś reflektuje?
              pozdr
              e
              • Gość: Agnieszka Re: kino? i inne atrakcje IP: *.k.mcnet.pl 14.03.05, 15:11
                do kina mogłabym się wybrać, ale kolega Tomek to zwykle wirtualnie się z nami
                spotyka :-))
                a propozycja koncertu jest kusząca więc jakby co Endi to ja się wpisuje na
                listę...
                • n8663 Re: kino? i inne atrakcje 14.03.05, 15:29
                  ostatnio na zdrowiu podupadlem, ale teraz jest juz ok.
                  w czwartek bede.

tomek
                  • Gość: endi Re: kino? i inne atrakcje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 15:45
                    to super lista jest otwarta :-))) jeszcze uzupełnie info :-) i podam znaki
                    rozpoznawcze :-) dla wirtualnych koegów :-)
                    • Gość: Justyna Re: kino? i inne atrakcje IP: *.aster.pl 15.03.05, 13:28
                      Ja na Stillo w czwartek bardzo chętnie! Czekam na info:)
        • cheyenne73 Re: kino? 14.03.05, 16:15
          Owszem, wybieram sie na wspomniany film.
          Chwilowo nie pasuje mi jednak godzina emisji ;-)))

Co do czwartku - na razie nic nie obiecuje, wszystko zalezy od planowanego
          wyjazdu sluzbowego ;-(
          Jezeli nie pojade to bede ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka