Gość: Przyszła tancerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 07:58 Hej! Chcę się zapisać na kurs tańca... jednak nie mam partnera... Może tutaj go znajdę? Preferowany wysoki 30-latek z Poznania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenon gajowniczek Re: Szukam partnera IP: 80.53.160.* 01.02.05, 18:04 Ja proponuje uczyc sie tańczyc kaczuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Szukam partnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:38 A co to znaczy wysoki? Mam być jak ten słynny dźwig Linden do budowania wieżowców czy wystarczy standard? No bo oprócz wzrostu to spełniam wymagania, a do tego lubię i (chyba) umiem tańczyć. Ale czy tu chodzi o taniec nowoczesny? No bo to tego raczej się nie nadam. Nie wygnę się tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszła tancerka Re: Szukam partnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:42 Wiesz... ja mam na boso 175cm... więc wskazany jest ktoś wyższy o jakieś 8-10 cm (minimum...;-)) I nie chodzi o wygibasy... spokojna głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Szukam partnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:12 No cóż, musisz więc tańczyć sama. Ja też mam 175 cm, więc się nie nadaję. A że wzrost dla ciebie najważniejszy to cóż..... Połamania nóg! I obcasów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszła tancerka Re: Szukam partnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 07:40 Dzięki:-) A wydawało mi się, że nie jestem taka wysoka.... Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: Szukam partnera 03.02.05, 18:03 Czesc. Ja moglbym chetnie sie pogibac (mam nawet dyplom ukonczenia kursu ; ), tylko ze...musialbym dojezdzac jakies 350 km ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszła tancerka Re: Szukam partnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 07:19 Hej! Dzięki za szczere chęci... faktycznie... jesteś troszkę za daleko;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś