Dodaj do ulubionych

Cholera.Lubie ten moj fotel...

08.02.05, 19:58
Cisza, spokoj I NIKT NIE ZRZEDZI>>>.ha!
Obserwuj wątek
    • Gość: xy2 Re: Cholera.Lubie ten moj fotel... IP: .48.242.* / 80.51.176.* 08.02.05, 20:59
      tylko nie przyrośnij do niego, HA
      • anisua Re: Cholera.Lubie ten moj fotel... 08.02.05, 21:24
        ale ile można siedzieć w fotelu...nuuuuuuuuuuda;)
        • Gość: obca Re: Cholera.Lubie ten moj fotel... IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 21:58
          hej obcy 34 ! gdzie sie podziewasz ? czy ten Twoj fotel to jest " bujany "
          hmmm jak tak to daleko Cie przeniosl !!!!
          • obcy34 witaj obca 08.02.05, 22:02
            Nie. nie jest bujany. za to kojarzy mi sie z zapachem cygar, koniakiem netem i
            ksiazka.
            • Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:04
              czesc !!! ktora godzina ???!!!!
            • libressa Re: witaj obca 08.02.05, 22:04
              Wiesz co dobre...:))))
              • Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:06
                to nie banal to rzeczywistosc !!! tylko trzeba ja dobrze zrozumiec !!!
                • libressa Re: witaj obca 08.02.05, 22:10
                  sorry obca, ale moj post był do Obcego 34 :)
                  • Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:13
                    przeprosiny przyjete ! sama radosc jak ktos jeszcze umie sie odezwac po
                    ludzku !! czasami sama nie wierze w to co czytam !! ale przeciez podobno
                    jestesmy tylko ludzmi !
                • obcy34 Re: witaj obca 08.02.05, 22:12
                  wpol do pierwszej. swiat sobie powoli zasypia.
                  • libressa Re: witaj obca 08.02.05, 22:14
                    Znam inny świat, w ktorym jest 22.15...zaledwie wieczór :)
                  • Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:15
                    wiesz co to ja zazdroszcze temu swiatu ktory moze zasnac ! ale 2 godziny
                    roznicy to gdzie to jest w kzora strone ? chociaz troszeczke powiedz prosze
                    prosze !!
                    • obcy34 Re: witaj obca 08.02.05, 22:18
                      kazdy ma taki swiat jaki sobie wybral. na sen polecam koniak dagestanski i
                      tabletke stilnox-u. sen spokojny i nadchodzi cicho. dwie godziny z kawalkiem to
                      niewielka roznica. 4 godziny lotu
                      • Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:21
                        wiesz co super ! ale jak juz koniak to metaxa ale 7 gwiazdek przynajmniej dla
                        mnie ! hmm 4 godziny lotu ? masz cieplo czy zimno ? bawimy sie w zgaduj
                        zgadula ?!
                      • libressa Re: witaj obca 08.02.05, 22:22
                        Wybrałes piękny świat...na wschód, a moze na południe...a moze na pólnoc...:)
                        hennessy polecam bez tabletki, ale za to holenderskie cygarko...;)
                        • obcy34 Re: witaj obca 08.02.05, 22:27
                          wole kubanskie- taki jedyny snobizm.co do koniaku rowniez mam inny smak ale
                          moze to jedynie przyzwyczajenie. a moze po prostu latwiejsz dostep. ja tego
                          swiata nie wybieralem. wybralem droge.tutaj po prostu dotarlem. 300 km ode mnie
                          jest zima. u mnie nie. takie dziwne klimaty
                          • libressa Re: witaj obca 08.02.05, 22:30
                            Kubańskie są mocne...ja lubie lekkie aromatyzowane...może przyzwyczajenie...;)
                            Droga moze piekniejsza niż cel...może byc tgym jedynym dobrym , co nas
                            spotyka...Chyba kiedys byłam tam...Tam są wszystkie klimaty...:)
                          • Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:35
                            dziwny klimat ma np. w Irlandia ? ale chyba za wilgotny ! ja dzisiaj nie moge
                            zbyt dlugo lacze sie poprzez modem i nie jestem u siebie jak wroce do Polski to
                            na pewno odezwe sie na Twoje gg. u mnie tez zima a 800 km na wschod tzn w
                            Polsce sniegu pod dostakiem !! mam teraz - 8 chyba na zew, wczoraj podalam Ci
                            moj adres jezeli masz ochote czasami pogadac tzn popisac to jestem pod nim
                            chyba do konca lutego a potem gg. przynajmniej do 20 lutego nie bedzie mnie w
                            domu a wiec nie bujaj sie zbyt mocno !! acha ! to nie jest bujany !
                            zapomnialam , jeszcze 5 min. i koniec ! wiesz nie mozna kogos naciagac na
                            koszty ! lubisz Stefana Rabba wlasnie leci program z nim na pro 7 jest b.
                            dobry !
                            • obcy34 Re: witaj obca 08.02.05, 22:40
                              ja posiedze tu zdecydowanie dluzej. mam tu wszystko czego mi trzeba. no moze
                              oprocz tego jednego co zostawilem w Polsce.ale....po to tu przyjechalem.
                              • Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:46
                                a wiec do moze do jutra ! albo za kilka dni ! acha co do cygar to dla mnie to
                                abstrakcja, nie pale !! szkoda ? chyba nie ! a tak nawiasem mowiac pisales o
                                tabletkach na sen czy o czyms innym ? tej nocy tylko do 5 rano nie spalam juz
                                mnie trafia szlag ! sama nie wiem co robic !!! a wiec milej nocy ! przynajmniej
                                ktos moze sie wyspac !!! a ja znowu co pol godziny na zegarek i tak do rana !"
                                cholera dlaczego ta noc taka dluga ????? !!!!!!!!
                                • obcy34 Re: witaj obca 08.02.05, 22:48
                                  noc to dobry czas
                            • obcy34 libressa 08.02.05, 22:41
                              gdzie bylas? co to za miejsce gdzie spotkalas wszystkie klimaty?
                              • libressa Re: libressa 08.02.05, 22:45
                                To wielki kraj kiedys był i miał je wszystkie, teraz jest inaczej...;)
                                Wymieniony przez Ciebie koniak, przypomniał mi tamten czas...tamto miejsce :)
                                • obcy34 Re: libressa 08.02.05, 22:50
                                  niewiele stracil ze swojej wielkosci
                                  • libressa Re: libressa 08.02.05, 22:57
                                    Jest piękny, urzekający, przerażający, ale uwodzi pięknie, chciałabym do
                                    pewnych miejsc tam wrócić, niestety...wiem,że juz ich nie ma, wyniszczyła je
                                    wojna :(
                                • Gość: obca Re: libressa IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:51
                                  libressa ! pozdrawiam i do uslyszenia !! milych snow ! pa! a ja ide najpierw i
                                  zrobie sobie goraca kapiel i duzo duzo piany kieliszek czegos dobrego a w lozku
                                  bede liczyc hmmm moze baranki wiem absurdalne ale na co jeszcze mozna liczyc !
                                  • libressa Re: libressa 08.02.05, 22:58
                                    Dobranoc *obca*...:)
                                    • obcy34 Re: libressa 08.02.05, 23:01
                                      niestety. wojna trwa tu kazdego dnia. to jedna z rzezc, ktorej zrozumiec w tych
                                      ludziach nie jestem w stanie. czasem mam wrazenie, ze jesli ktokolwiek jest w
                                      stanie ich zniszczyc to tylko oni sami
                                      • libressa Re: libressa 08.02.05, 23:06
                                        To bardzo twardzi ludzie...górale...zahartowani, rzadza sie swoimi prawami,
                                        wielonarodowość, masz racje...samodestrukcja, nie maja innego wroga oprocz nich
                                        samych...
                                        • obcy34 Re: libressa 08.02.05, 23:09
                                          rzeczywiscie.ich prawa sa niezmienne. do samounicestwienia wlacznie
                                          • libressa Re: libressa 08.02.05, 23:12
                                            Ale trwaja, czy to nie jest zadziwiające??
                                            Może w tym "szaleństwie jest metoda", to wiekszości Muzułmanie,
                                            to wpisane w religie :)
                                            • obcy34 Re: libressa 08.02.05, 23:16
                                              trwaja. trwac za kazda cene.za cene zycia dzieci.moze i to jest
                                              metoda.moze.ludzie zaszczuci jak psy zaczynaja kasac jak psy. coz.polityka. w
                                              XXI wieku
                                              • libressa Re: libressa 08.02.05, 23:20
                                                Nie tyle polityka, co konkretne pieniadze i wpływy z/w handlu...czego , to
                                                doskonale wiemy...dzieci, sa warte tyle, ile moze karabin, one rodza sie
                                                w wystarczajacych ilosciach :(
                                            • obcy34 Re: libressa 08.02.05, 23:17
                                              dobrej nocy libressa
                                              • libressa Re: libressa 08.02.05, 23:21
                                                Dobrej nocy Tobie, nie taki Obcy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka