Dodaj do ulubionych

HEATH cz.... (któraś tam z kolei)

IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 11:14
witajcie kobietki:))

kaj mój harem sie podziewa???:)

Ronka, Anka, Szaki , Martuha, Silvi , i inne ;))))

----
jestem z miasta:)

Obserwuj wątek
    • saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 11:20
      harem nie czul sie zaspokojony i sobie znalazl innego pana:P
      • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 11:31
        dezercja k.wa mać ???? ooo nieeeeeee!!! tera żeście pzregieły!!
        shaki weź no je pozbieraj i mie tu przyprowadź na dywanik:))

ogłoś że Master wrócił ;)

• saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 11:40
          jaka dezercja??? se Monster poszedl to i harem tez;)
          • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 11:45
            nie MONSTER tylko MASTER kobito!:) tyś jest jak radio M. usłyszy jedno powie
            drugie hehehehe

wiec gwoli pie.. wyjaśnienia,...Master se nie poszedł ino miał dużo pracy :)
            zrozumiano ??? a teraz prosze reszte przyprowadzić bo obróce tyłem i wygrzmoce
            za kare:)

• saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 11:56
              i to ma byc kara? wez mnie nie rozsmieszaj!:)
              jak ladnie poprosisz, np na kolanach to moze i przyprowadze....;)))
              • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 12:17
                ty mie tu nie nerwuj ino przyprowadzaj;)
                Master czeka!!!

• saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 13:01
                  oj kocykowaty, to sie chyba nie doczekasz. z tego co wiem jedna juz sobie
                  dziecko bez Twojej pomocy zalatwila, a reszta pewnie tez nie proznuje;)))
                  hihihi:DDD
                  • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 13:05
                    no jaaa a podobno kobiety takie porządne hehehehe
                    • saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 13:17
                      w haremie? czy Ty sie chopie slyszysz?:)))
                      • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 13:30
                        mówie ogólnie , w haremie wiadomo , same....:)))

i co ?? znalazłaś je ? Master czeka!

• saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 13:50
                          Ty tak nie narzekaj na harem. zreszta: jaki pan-taki kram:PPP

Monster...lepiej sie poloz i odpocznij, dlugo to potrwa;)
                          • ronja Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 22.02.05, 17:57
                            Mrrrrrrauuuuu, Mentor wróciuuuuuuu;)
                            Witajcie, suonka, a coś mnie własnie tak dziś podkusiło,żeby tu zajrzeć na
                            nasze wrzosy:)
        • czort master?? 07.03.05, 08:05
          ozesz w dziaslo szarpany!!!
          master jak z koziej dupy traba!:))
          tajgierek, co by ty byl panowaty - wszystkie jednym glosem by zaszczekaly!!!
          a tak chiba pejczyk za krotki.
          kaj jedziesz w weekend, mordo zakazana, he????
          • Gość: tygrysek_ Re: master?? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 07.03.05, 14:54
            teraz jade do Krakowa, ale do Wawy tez sie musze wybrac :D
            a co ?? stawiasz litra ??:D
            • czort Re: master?? 08.03.05, 09:43
              dupa! twego pije!!!
              • Gość: tygrysek_ Re: master?? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 08.03.05, 10:07
                o nie ni emoja droga, ja w gości jade :))
                Ty mi stawiasz litra a Marta co innego:)
    • Gość: sew Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.gpw.com.pl 22.02.05, 08:45
      !!!
      • saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 22.02.05, 10:30
        ????
        • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:46
          Roooooooooonnnnnnnnnnjjjjjjaaaaaaaaaaaaa:)))))))))
          babo jedna kaj zes sie podziewala ?????
          • ronja Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 05.03.05, 10:26
            A róznie:) To to tam, to z tym browara, to z innym flaszkę:)
            • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 07.03.05, 07:36
              Ronja a moze by tak do Wawy zjechac na weekend jakis sie razem napic ???
              co Ty na to ???:)))

• Gość: Slawek Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.pl / *.obr.pl 07.03.05, 08:15
                Ja nie Ronja, ale chetnie bym z tobą jakie piwko wychylił :)
                Pozdrawiam
                • saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 07.03.05, 09:13
                  tez bym sie chetnie na to piwo zalapala, ale sciagniecie Kocykowatego jak widze
                  graniczy z cudem...chyba ze mu ktos nowe numery Cats'a obieca:)
                  • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 07.03.05, 10:05
                    szaki jak mi Catsa obiecasz to napewno zajade:)))

• saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 07.03.05, 10:46
                      ok, masz jak w banku, hehehe:))
                      • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 08.03.05, 07:00
                        ok kicia, w takim razie zajade:D
                        ale ma byc nowy numer + dodatek na Video :))

• saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 08.03.05, 09:40
                          i moze jeszcze panienka z rozkladowki na zywo??? nie za duzo sobie
                          wyobrazasz????
                          :)
                          • czort Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 08.03.05, 09:43
                            zobacz- jaki pieprzony zachlanny siem zrobil!!
                            • saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 08.03.05, 09:51
                              widac od dawna zadna go nie chciala to chociaz na ketsy sobie popatrzy:)
                              • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 08.03.05, 10:06
                                no widzisz kicia, ino ketsy mi zostały :(((
                                wiec kup mi chociaż z dodatkiem CD:))
                                • saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 09.03.05, 09:37
                                  i maljutki reczniczek tez Ci kupie, zebyc mogl bezdzwonka ocierac:)
                                  • Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 09.03.05, 11:35
                                    nie no po co mi ręczniczek???? obliże sobie:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka