Gość: tygrysek_ IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 11:14 witajcie kobietki:)) kaj mój harem sie podziewa???:) Ronka, Anka, Szaki , Martuha, Silvi , i inne ;)))) ---- jestem z miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 11:20 harem nie czul sie zaspokojony i sobie znalazl innego pana:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 11:31 dezercja k.wa mać ???? ooo nieeeeeee!!! tera żeście pzregieły!! shaki weź no je pozbieraj i mie tu przyprowadź na dywanik:)) ogłoś że Master wrócił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 11:40 jaka dezercja??? se Monster poszedl to i harem tez;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 11:45 nie MONSTER tylko MASTER kobito!:) tyś jest jak radio M. usłyszy jedno powie drugie hehehehe wiec gwoli pie.. wyjaśnienia,...Master se nie poszedł ino miał dużo pracy :) zrozumiano ??? a teraz prosze reszte przyprowadzić bo obróce tyłem i wygrzmoce za kare:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 11:56 i to ma byc kara? wez mnie nie rozsmieszaj!:) jak ladnie poprosisz, np na kolanach to moze i przyprowadze....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 12:17 ty mie tu nie nerwuj ino przyprowadzaj;) Master czeka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 13:01 oj kocykowaty, to sie chyba nie doczekasz. z tego co wiem jedna juz sobie dziecko bez Twojej pomocy zalatwila, a reszta pewnie tez nie proznuje;))) hihihi:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 13:05 no jaaa a podobno kobiety takie porządne hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 13:17 w haremie? czy Ty sie chopie slyszysz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 13:30 mówie ogólnie , w haremie wiadomo , same....:))) i co ?? znalazłaś je ? Master czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 21.02.05, 13:50 Ty tak nie narzekaj na harem. zreszta: jaki pan-taki kram:PPP Monster...lepiej sie poloz i odpocznij, dlugo to potrwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 22.02.05, 17:57 Mrrrrrrauuuuu, Mentor wróciuuuuuuu;) Witajcie, suonka, a coś mnie własnie tak dziś podkusiło,żeby tu zajrzeć na nasze wrzosy:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort master?? 07.03.05, 08:05 ozesz w dziaslo szarpany!!! master jak z koziej dupy traba!:)) tajgierek, co by ty byl panowaty - wszystkie jednym glosem by zaszczekaly!!! a tak chiba pejczyk za krotki. kaj jedziesz w weekend, mordo zakazana, he???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: master?? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 07.03.05, 14:54 teraz jade do Krakowa, ale do Wawy tez sie musze wybrac :D a co ?? stawiasz litra ??:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: master?? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 08.03.05, 10:07 o nie ni emoja droga, ja w gości jade :)) Ty mi stawiasz litra a Marta co innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.gpw.com.pl 22.02.05, 08:45 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:46 Roooooooooonnnnnnnnnnjjjjjjaaaaaaaaaaaaa:))))))))) babo jedna kaj zes sie podziewala ????? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 05.03.05, 10:26 A róznie:) To to tam, to z tym browara, to z innym flaszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 07.03.05, 07:36 Ronja a moze by tak do Wawy zjechac na weekend jakis sie razem napic ??? co Ty na to ???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.pl / *.obr.pl 07.03.05, 08:15 Ja nie Ronja, ale chetnie bym z tobą jakie piwko wychylił :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 07.03.05, 09:13 tez bym sie chetnie na to piwo zalapala, ale sciagniecie Kocykowatego jak widze graniczy z cudem...chyba ze mu ktos nowe numery Cats'a obieca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 07.03.05, 10:05 szaki jak mi Catsa obiecasz to napewno zajade:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 07.03.05, 10:46 ok, masz jak w banku, hehehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 08.03.05, 07:00 ok kicia, w takim razie zajade:D ale ma byc nowy numer + dodatek na Video :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 08.03.05, 09:40 i moze jeszcze panienka z rozkladowki na zywo??? nie za duzo sobie wyobrazasz???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 08.03.05, 09:43 zobacz- jaki pieprzony zachlanny siem zrobil!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 08.03.05, 09:51 widac od dawna zadna go nie chciala to chociaz na ketsy sobie popatrzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 08.03.05, 10:06 no widzisz kicia, ino ketsy mi zostały :((( wiec kup mi chociaż z dodatkiem CD:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) 09.03.05, 09:37 i maljutki reczniczek tez Ci kupie, zebyc mogl bezdzwonka ocierac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: HEATH cz.... (któraś tam z kolei) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 09.03.05, 11:35 nie no po co mi ręczniczek???? obliże sobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś