Dodaj do ulubionych

Nie chcę mu mówić

23.02.05, 14:35

Nie chcę mu mówić, bo boję sie, ze on nie czuje tego co ja i zacznie mnie
unikać. Wole byc blisko nie będąc znim niz daleko. czuję do niego cos
wyjatkowego, ale do mojego meża tez. Tylko to co czuje do mojego męża to
calkiem inne uczucie. Zreszta wyszłam za niego z miłości, ale mówia, ze można
kochać dwie osoby. Ja chyba tego doświadczam i nie zycze tego nikomu...
Obserwuj wątek
    • magdaraf2 Re: Nie chcę mu mówić 23.02.05, 14:37

Kocham tego faceta, który jest przyjacielem mojego meza zupełnie wyjatkowo.
      Tak, myślę, ze to miłośc. Taka ktorej doświadczaja nieliczni podczas swojego
      zycia, ale wiem, ze to uczucie na zawsze pozostanie platoniczne
      • Gość: Kicia Re: Nie chcę mu mówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:41
        Chcialabym powiedziec ze bylam w takiej sytuacji, ale czy mozna kochac i
        przestac kochac kogos, kogo sie kocha naprawde? Wiem jednak, ze mozna kochac 2
        osoby zupełnie i naczej i nie umiec z żadnej z nich zrezygnowac.
      • alertian Re: Nie chcę mu mówić 23.02.05, 14:42
        najpierw zadaj sobie pytanie czy Twoja rodzina coś dla Ciebie znaczi i ile,bo
        takie miłości owszem zdarzają sie ale jeżeli jesteś szcześliwa z mężem to
        niewarto psuć tego co piękne dla chwili uniesienia.Postaw się w sytuacij jak by
        to Twój mąż postąpił tak z Twoją koleżanką(nie rób drugimu co tobie nie
        miłe)!!!!!!!!!!!
    • Gość: ja Re: Nie chcę mu mówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:23
      zastanów się, czy to drugie uczucie to nie zwykła fascynacja, tęsknota za tymi
      czasami, kiedy to na widok obecnego męża biło Ci serce. Miłość ma różne
      oblicza. Zafascynowanie, zakochanie z czasem przeradza się w prawdziwą miłość.
      O tą codzienną miłość trzeba dbać, bo tak łatwo ją starcić, tak łatwo może
      zwiędnąć. Ten drugi mężczyzna ma życie, w którym jest pewnie sporo szarości i
      codziennośći. Dlatego jeśli kochasz męża, to rozdmuchaj miłość którą do niego
      czujesz, odnajdź w nim, to za co go pokochałaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka