Dodaj do ulubionych

Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg

09.06.02, 21:52
Moj facet mnie zdradzil z pewna starsza ode mnie o 11 lat ignorantka - teraz
kolej na mnie! Jej juz zniszczylam zycie rodzinne, jak i zawodowe, jego
owinelam sobie wokol palca i jest na kazde moje zawolanie - zaznaczam, to on
blagal mnie o to, abym nie odchodzila, teraz nadszedl moj czas.
Szukam faceta, z ktorym moglabym zdradzic mojego "ukochanego", ktorego
nienawidze (!!!), a ktoremu musze odplacic przed odejsciem pieknym za nadobne.
Chetni musza spelniac nastepujace kryteria:
-wyzsze wyksztalcenie: papiery do wgladu! w koncu nie puszcze sie z byle
kierowca
-brunet
-szczuply, ale umiesniony i wysportowany
-inteligentny
-olbrzymie poczucie humoru
-wzrost min. 1,85
-auto: Audi A-4 Avant
-dom z basenem
Czekam na oferty!
Chetnym wysylam zdjecie, nie mam teraz czasu ani ochoty, aby opisywac swoje
walory.
Pa!
Lakszmi
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 21:55
      wiesz...mamy tu dobrego psychiatre na forum,moglby ci pomoc,tak mysle.Zniszczylas kobiecie zycie
      bo sie przespala z twoim mezem???!!! Rozwiedz sie moze lepiej co?
      • lena8 Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg 09.06.02, 21:58
        to jest jakaś podpucha:)
        • Gość: mina Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg IP: *.turboline.skynet.be 09.06.02, 22:14
          tam podpucha... ja spelniam kryteria! wysylaj zdjecie!
          • lena8 Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg 09.06.02, 22:18
            Mina nie gadaj, ze Ty facet bo nie uwierze:))
    • Gość: hm Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.06.02, 22:16
      a ja sobie mysle ze chciala pofantazjowac:)
      • Gość: mina Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg IP: *.turboline.skynet.be 09.06.02, 22:17
        a ja chetnie sie z ta panienka spotkam! nie przeszkadzac dziewuchy!!!
        • Gość: samanta Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 22:20
          Minusia,jezdes potworem!:)
      • lena8 Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg 09.06.02, 22:20
        fakt fantazję to ona ma dużą:)
        • Gość: mina Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg IP: *.turboline.skynet.be 09.06.02, 22:21
          WON STAD BABISZONY!!!! dajcie mi spokojnie porandkowac!!!
          • lena8 Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg 09.06.02, 22:24
            ale widzisz, ze babka uciekła, tylko my zostałyśmy i tez mamy fantazję:)))
    • Gość: Dobi Doberman champion po medalistach zgłasza się IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 22:21
      • Gość: hm Re: Doberman champion po medalistach zgłasza się IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.06.02, 22:22
        wow supermen?:)
      • Gość: mina Re: Doberman champion po medalistach zgłasza się IP: *.turboline.skynet.be 09.06.02, 22:22
        lakszmi, nie bierz go - dobermany to erotomany w najgorszym tego slowa
        znaczeniu, ble!
      • lakszmi do dobermana 09.06.02, 22:23
        nie mozesz byc facetem! jestes kolejna zawistna podstarzala baba na ktora nikt
        juz nie poleci! ale jesli znasz kogos interesujacego, to czekam na zdjecie, na
        priv, oczywyscie. Pa!
        • Gość: mina Re: do dobermana IP: *.turboline.skynet.be 09.06.02, 22:25
          lakszmi!!! ja ci wysle zdjecie!!! jestem mlody! piekny! baby na mnie leca i
          mam najnowsze volvo! chcesz mnie?
          • lena8 Re: do dobermana 09.06.02, 22:27
            nie zapomnij o basenie:))
            • Gość: mina Re: do dobermana IP: *.turboline.skynet.be 09.06.02, 22:28
              kurwa, nie mam basenu, ale mam swiezo zamontowana fontanne w lazience!
              • Gość: hm Re: do dobermana IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.06.02, 22:30
                spoko, mozna przytargac jakis basen panstwowy:)
                • Gość: mina Re: do dobermana IP: *.turboline.skynet.be 09.06.02, 22:31
                  wstawi sie na gumno taki szpitalny i tez bedzie dobrze! basen jest basen!
              • lakszmi Mino... 09.06.02, 22:32
                nie klnij, ignorantko, na moim watku z laski swojej.
                Lakszmi
              • lena8 Re: do dobermana 09.06.02, 22:32
                to sie nie nadajesz miał byc basen, zacznij lepiej kopac dół w ogrodzie:))
                • Gość: mina Re: do dobermana IP: *.turboline.skynet.be 09.06.02, 22:33
                  ja ignorantka??? ja??? ignorujesz mnie??? nawet nie wiesz, co tracisz, glupia
                  cipo!
        • Gość: Dobi Od Dobermana IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 23:06
          Zgoda.Przed szczepieniem :
          Prześlę Ci foto mojej kości ogonowej w zamian za Twoje EEG i zaświadczenie o
          byciu wolnym od wścieklizny.
          Swymi zwierzęcymi zmysłami wyczuwam bowiem w Tobie jakąś aberację A i mój
          agent -inseminator prosił, abym był czujny.

Nie bez znaczenia pozostaje jeszcze kwestia Twgo rodowodu i umaszczenia, choć
          zakładam, że podniebienie masz czarne.

Aha koszty krycia ponosi zamawiająca.
          • Gość: hm Re: Od Dobermana IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.06.02, 23:08
            w koncu biznes to biznes:)
    • Gość: Crimen Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.06.02, 23:28
      Przychodzi jakaś nowa na towarzyski i zaraz chce faceta dla siebie:)))Tu już
      wszyscy są obstawieni.Zamiast wypisywać listy życzen trzeba trochę powalczyć i
      odbić jakiś wahający się egzemplarz:)))
      • Gość: leziox Re: Szukam przystojnego, 29-35, z ktorym zdradze mojeg IP: *.arcor-ip.net 10.06.02, 00:02
        Lakszmi,czy jak tam się wabisz.Jak czytam tego rodzaju oferty,to rzygać mi się
        chce.Pomijam już twoje porypane wymagania,co do zasobności twojego wymarzonego
        dymaciela,jego auta,czy wyglądu.Jesteś sama na tyle piękna,żeby tego rodzaju
        przystojny facet,z kasą,chatą i samochodem zniżyć się chciał do twojego poziomu?
        A może wyglądasz jak pierwsza lepsza szantrapa spod budki z piwem,której nawet
        za darmo nikt tknąć nie chce?I ciekawe,dlaczego mąż cię zdradził ze starszą o
        11 lat kobietą?
        Zresztą najlepsza rada dla ciebie brzmieć będzie:wydymaj się sama.Zdrowiej dla
        twojego serduszka oraz wyolbrzymionej żądzy posiadania.
    • pastwa Do lakszmi 10.06.02, 02:22
      A dłubac palcem w dupie w Twojej obecnosci może ten wybraniec ?
      • lakszmi do - a coz to za nick paskudny?! - pletwy 10.06.02, 03:17
        nie, zdecydowanie nie moze!
        • lakszmi Re: do - a coz to za nick paskudny?! - pletwy 10.06.02, 03:19
          lakszmi napisał(a):

> nie, zdecydowanie nie moze!

sorry, jest juz tak pozno, ze zle odcztalam twoj nick, do pastwy - tez nieladne! -
          naturalnie; nad kim sie pastwisz? hihihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka