Dodaj do ulubionych

Atrakcyjny-młody szuka SPONSORKI

10.03.05, 05:38
WITAM
Mam 24 lata i jestem przystojnym, gorącym studentem z Warszawy.
Szukam Pań chętnych na niezobowiązujące spotkania. Z mojej strony gwarantuje
higienę, dyskrecję i przede wszystkim ...sex w bardzo dobrym wykonaniu.
POZDRAWIAM...
Obserwuj wątek
    • agnesea77 Re: Atrakcyjny-młody szuka SPONSORKI 10.03.05, 08:30
      weź się leniu lepiej do roboty a nie będziesz żerował na innych
      • Gość: Felek Re: Atrakcyjny-młody szuka SPONSORKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:25
        Ozesz,a juz miałem się posmiac z "goracego" chłopa lecz widze że wlazły tu
        oczywiscie najmadrzejsze w galaktyce-kobity-i robią porutę-a tego tym zakłamanym
        pysiorkom darować nie mogę,oj nie.Po pierwsze moje drogie damy-na swiecie więcej
        podobnych obiboków mamy w wydaniu kobiecym-ich się nie krytykuje(bo przeciez
        kobiety,ciężko pracują
        ,ciężkie czasy i wogóle pełne zrozumienie) lecz jak chłop chce zarobic w ten sam
        sposób to już wielki wrask że nierób.Nie wiem kobity,czy wy się kierujecie jakas
        babska solidarnościa jajników czy może ochraniacie rynek przed dobrą konkurencją??
        A gdyby którejś z was przyszło do łba powiedziec ze to mezczyżnie nie przystoi
        to ja juz góry wam powiem-to czy waszym kolezanką przystoi robić to z
        dwoma,trzema na raz,za marne grosze,ze zwierzętami,starymi
        dziadami,transwescytami i inne swiństwa jakich pełno na necie??Jesli chcecie
        mówić ogodności-najpierw wejrzyjcie w siebie i swoją,babską cześc.A poza tym po
        cięzkiej nocy powinnyscie juz sapc bo wieczorem znów szpileczki i na miasto:)
        • agnesea77 Re: Atrakcyjny-młody szuka SPONSORKI 10.03.05, 10:32
          ależ felku czy ja powiedziałam że obibokowi-kobiecie wolno? wcale nie, tak samo
          uważam, że powinna wziąć się do roboty a nie żerować na innych :))) i nie
          twierdzę, że im przystoi się w ten sposób poniżać
          a co do szpileczek i miasta... hmmmm... zdziwiłbyś się
        • Gość: querthin Re: Atrakcyjny-młody szuka SPONSORKI IP: *.dbln.cable.ntl.com 10.03.05, 10:32
          Oj Felek, Felek, przesadziles troszke. Ja nie wyczytylem z opinii dziewczat ze
          akceptuja to w wykonaniu kobiecym, mysle ze tak samo bylyby zdegustowane.
          Do atrakcyjnego- mlodego: naprawde jest tyle innych stron gdzie moglbys
          zamiescic ogloszenie, nie wydaje mi sie zeby portal gazety byl odpowiedni.
          • agnesea77 Re: Atrakcyjny-młody szuka SPONSORKI 10.03.05, 10:33
            hahaha chyba czytasz w moich myślach
            • Gość: querthin Re: Atrakcyjny-młody szuka SPONSORKI IP: *.dbln.cable.ntl.com 10.03.05, 10:36
              Mozesz mnie nazywac Kosiarzem Umyslow:) Pozdrawiam
              • agnesea77 Re: Atrakcyjny-młody szuka SPONSORKI 10.03.05, 10:43
                hahaha aż strach pomyśleć, że mógłbyś odkryć moje obecne myśli :P
                • Gość: CloseYourEyes Re: Atrakcyjny-młody szuka SPONSORKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:20
                  Znowu te lesby...
    • Gość: jola Re: Atrakcyjny-młody szuka SPONSORKI IP: *.dami.pl / *.dami.pl 10.03.05, 09:31
      Współczyję ci ,że aby żyć musisz zależeć od kobiety.Jeżeli twój seks jest tak
      dobry jak twoja chęć do pracy to naprawdę ci współczyję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka