Gość: samotna IP: *.chello.pl 17.03.05, 19:35 Samotne nastolatki-jak to zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Samotne nastolatki IP: *.chello.pl 17.03.05, 19:39 Nie siedzieć przed kompem, tylko wyjść do znajomych, na spacer... Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Samotne nastolatki 17.03.05, 19:39 uczyć się razem do matury - będzie raźniej. Towarzystwa to tu nie znajdziecie, bo Policja szuka tych, co to z dziećmi...:) Ostrożnie więc. Może na lody się umówicie, albo do kina? A może w gumę na podwórku poskaczcie:) Powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Samotne nastolatki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 19:41 Ty sie lepiej zajmij nauka!! to ci na dobre wyjdzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Samotne nastolatki IP: *.chello.pl 17.03.05, 19:43 Rozumiemy trudny okres dorastania, ale bez przesady,ile masz lat? starzy w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Samotne nastolatki IP: *.chello.pl 17.03.05, 19:44 tak w domu, 17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Samotne nastolatki IP: *.chello.pl 17.03.05, 19:48 ja w Twoim wieku nie miałam stałego łącza, ale za to mnóstwo zainteresowań, a maturka w ty roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Samotne nastolatki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 19:48 Ale smutno Ci bo nie masz przyjaciół czy dlatego ze nie masz drugiej polówki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Samotne nastolatki IP: *.chello.pl 17.03.05, 19:49 i to i to , bardziej to 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuja Re: Samotne nastolatki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:52 Na lody..dobre,takie wygłodzone lodziareczki potrafią uczynić facetowi sporo przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Samotne nastolatki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 19:55 A w szkole nie ma nikogo ciekawego???a masz rodzenstwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Samotne nastolatki IP: *.chello.pl 17.03.05, 20:52 mlodsze rodzenstwo, pomozcie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Samotne nastolatki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 21:28 Ale jak chcesz zeby Ci pomóc???? a z kad jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Samotne nastolatki IP: *.chello.pl 17.03.05, 21:30 z wawy, np. co mam isc do marketu i rozgladac sie za chl.?co zrobic zeby samodzielnie zpoznac sie z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Samotne nastolatki IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:36 > co mam isc do marketu i rozgladac sie za chl.? Powiedz rodzicom, żeby wydawali Cię jak najszybciej za mąż. Jesteś już nadającą się do tego kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Samotne nastolatki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 21:44 OOO do Wawy z Wrocka mam daleko zeby Ci jakos pomóc ale mam tam kumpla bardzo dobrego:)) a w czym tkwi Twój problem??? tzn dlaczego nie mozesz nikogo poznac??? wawa to duze miasto:)) a z wychodzeniem za maz to sobie jeszcze daruj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Samotne nastolatki IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:03 Nicole, do czego Ty ją namawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Samotne nastolatki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 22:10 A niby do czego Twoim zdaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Samotne nastolatki IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:20 Chcesz ją zdeprawować. Powinna porozmawiać z rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Samotne nastolatki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.05, 16:48 A na czm Twoim zdaniem polega moje deprawowanie jej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Samotne nastolatki IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:01 > A na czm Twoim zdaniem polega moje deprawowanie jej??? >OOO do Wawy z Wrocka mam daleko zeby Ci jakos pomóc ale mam tam kumpla bardzo >dobrego:)) Takie z Ciebie niewiniątko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Samotne nastolatki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.05, 19:48 Nadal nie rozumiem o co Ci chodzi??? przecież ja nic złego nie napisałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Samotne nastolatki IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:07 A po co tej 17-letniej pannie Twój "dobry kumpel"? W tym wieku trzeba mieć się na baczności i nie zawierać bliskich, przygodnych znajomości z płcią przeciwną, bo to może się niedobrze skończyć. Było i jest wiele tego przykładów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Samotne nastolatki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.05, 21:38 No bez przesady:)) mnie chodziło o to, zeby sobie poklikała z nim na gg:)) to jej weselej by było:)) cos taki podejzliwy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Samotne nastolatki IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:51 >zeby sobie poklikała z nim na gg:)) Co to znaczy "na gg"? Poklikać może sobie z każdym bez "fizycznej" znajomości, i to niekoniecznie z kimś z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Samotne nastolatki 19.03.05, 08:44 nie śmiejcie się ..... ale włąsnie ja tak miałam, że w wieku 20 spokojnie mogłam wyjśc za mąż ......... ale potem się pokomplikowało poszłam na studia i poznałam faceta z którym zwlekalismy w sumie az sie rozpadło:( niezłę dno i deprecha........ WYCHODZCIE ZA MĄŻ ale tylko za wartościowych . ja takiego miałam ...... teraz nie mam się nawet do kogo przytulić ........ czekam na ostatni dzień swojego życia Odpowiedz Link Zgłoś
signiore Re: Samotne nastolatki 18.03.05, 17:04 No risk no fun - musisz się odważyć na jakąś znajomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Samotne nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:51 Ja tez jestem z Warszawy , mam pewnie mase znajomych w Twoim wieku, jesli masz 18-20 lat. Oni maja rozne hobby, zainteresowania, gdzies naleza, dokads chodza , ucza sie, moge Cie z nimi poznac. Napisz cos o sobie, czy gdzies sie uczysz, a moze chcesz gdzies popracowac, praca tez dobrze robi na takie stany, jak Twoj.Glowa do gory, napisz cos o sobie , pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnesea77 Re: Samotne nastolatki 18.03.05, 21:35 o tak, jesteś dojrzałą kobietą więc trzeba ci pomóc i znaleźć w końcu chłopa bo się nam zmarnujesz a tak szybko zajdziesz w ciążę, utoniesz w garach i pieluchach a my będziemy mieć spokój :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Samotne nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:44 I po co Ty to piszesz? Prosi o pomoc, wiec pomoz, a nie dowalaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
agnesea77 Re: Samotne nastolatki 18.03.05, 22:47 toć właśnie chcę pomóc znajdziemy jej chłopa bo przecież już jest staruchą która dawno powinna była zacząć się pieprzyć no i będzie szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
azja29 Re: Samotne nastolatki 18.03.05, 22:51 Czy to zawsze działa? (tzn. pieprzenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Samotne nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:59 Nie rozumiem, skad w Tobie tyle zgryzliwosci. Nie rozumiesz, ze masa mlodych ludzi jest teraz zagubionych, bo rodzice tluka forse, a oni siedza od dziecka przy komputerach i sa wlasciwie tzw. sierotami rodzinnymi. Nie wie dziewczyna, co ma robic, bo jej tego w domu nie nauczyli, nie pokazali. Wiec, skoro sie z tym do nas zwraca, to jej pokazmy, co moze zrobic fajnego, wartosciowego....... Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Samotne nastolatki 19.03.05, 00:22 a my tu chrzanimy bzdury a ona albo już smacznie śpi albo tańcuje gdzieś w Stolycy:) Tak to już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczek dziwaczek Re: Samotne nastolatki IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.03.05, 09:50 Zależy ile macie lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Samotne nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:41 Kto, ja - 34, samotna - 17, a reszta ............. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfus19m Re: Samotne nastolatki 11.12.16, 19:14 Umów się , spotkaj , pogadać itp. Ja jestem z Białegostoku możemy spotkać się gdzieś w Centrum pogadać lub popisać 576067514 Odpowiedz Link Zgłoś
tretek Re: Samotne nastolatki 02.01.17, 07:23 Ale macie pożywkę :D A dziewczyna napisała całe trzy linijki :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
aroden nie dosc tego... 02.01.17, 12:32 tretek napisał(a): > Ale macie pożywkę :D A dziewczyna napisała całe trzy linijki nie dosc tego... teraz juz dawno nie nastolataka, a moze i juz po rozwodzie, ale za to z przychowkiem... Odpowiedz Link Zgłoś