Dodaj do ulubionych

Internetowe serwisy randkowe

18.03.05, 09:46
Mili Forumowicze,
Czy korzystacie z takich serwisów, co o nich sądzicie i jakie macie
doświadczenia?
Czy kobiety ok.50 mają szansę znalezienia tam normalnego faceta?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktosia Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:09
      Chyba rok temu, w swojej naiwności wpisałam się na listę Sympatyycznych.
      Tam raczej nie ma szans na znalezienie partnera, przyjaciela.
      Faceci szukają głównie przygód, a my kobiety mamy jakieś idiotyczne nadzieje i
      same kolejne rozczarowania.
      • mmadziula1 Re: Internetowe serwisy randkowe 28.03.05, 15:54
        To ja mam chyba szczescie do ludzi. Poznalam w ten sposob kilka naprawde
        sympatycznych i wartosciowych osob.
    • malinka48 Re: Internetowe serwisy randkowe 18.03.05, 11:25
      tak jak i w realu:))możesz spotkać fajnych ludzi i kretynów.Życzę
      powodzenia,zaryzykować można:))
    • Gość: LiterkaA Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:05
      Ja tez nie mam najlepszych wspomnień z prób poznania faceta w tych serwisach.
      Niestety raczej trafiają tam same najgorsze odpady (nie mówię,że wyłącznie),
      zdarzją się "prawdziwi", ale ja przyciągam do siebie wyłącznie zadufane w sobie
      i zarozumiałe ochłapy.
      Zrezygnowałam z tej formy, bo to poniżające.
      • Gość: m Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.alpat.net 18.03.05, 14:00
        ja wlasnie poznalam ówczesnego partnera na www.randki.o2.pl ale nie mam 50 lat- mimo wszystko spróbuj i sama szukaj.
      • northumberland Re: Internetowe serwisy randkowe 18.03.05, 15:59
        ... hm, ale - tak szczerze - to przeciez chyba glownie oszustow, mitomanow i
        polglowkow mozna sie w takich miejscach spodziewac.. ?
        wiec skad to rozczarowanie.. ( bo rozgoryczenie rozumiem..)
        • Gość: Cudna Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:11
          Mądre słowa, ale jakaś iskierka nadziei jeszcze się tli.Przecież ten swiat nie
          składa się z samych mitomanów i oszustów.
    • Gość: Trocia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: HA! Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:49
        A w Randki - Interia jest taki dupek: ses - od 2 lat ma lat 48 i głównie
        podnieca go wysyłanie świńskich sms-ów. Bywał też w Sympatii jako wk69.
        A poza tym, to 99% facetów z tych serwisów to masz racje - odpady - malutcy
        ludzie potrzebujący dowartościowania!
    • Gość: Gość Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:46
      Oczywiście, też go znam. Ma na imię Maciek.
      Nic ciekawego, kolejny chętny na łatwiznę.
    • Gość: back Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:29
    • Gość: Sobótka Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:57
      Witaj, również wiem o którego Maćka chodzi, głównie pisze rymowankmi, mieszka
      gdzieś pod Warszawą i podobno ma jakąś firmę.
      Nigdy nie ma czasu, ale niespodziewanie pojawia się pod blokiem i wprasza.
      Dziwny człowiek,chyba chodzi mu tylko o sprawdzenie czy jeszcze "może"
      cokolwiek.
      A ses z Interii, chce tylko numer komórkowy i wysyła sms-o takiej treści, że
      nie wiadomo co z tym zrobić. Ja musiałam zmienić numer kom. żeby się odczepił.
      W tych serwisach są w 90% dewianci seksualni i faceci szukający naiwnych kobiet.
      W kilku z nich pojawia się obrzydliwy grubas, który swoją sylwetkę
      określa "muskularna", a wygląda jak wieloryb. W treści swojego anonsu
      napisał:"sprawię abyś nie czuła się bezpańska", nie mówiąc już o tym co
      wypisuje dalej. To też wyjątkowe g.
    • pendragon_pl Re: Internetowe serwisy randkowe 19.03.05, 19:01
      heheh współczuję Wam po prostu :)
      Napiszcie coś jeszcze o randkowych facetach :)
      Bardzo fajny post. Może by tak stworzyć post o randkowych kobietach?
      Niestety ja tego zrobić nie moge, bo nie mam żadnych doświadczeń z tymi serwisami.
    • Gość: Gość Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:59
      Kolega ma całkiem dobry pomysł.
      Otóż, po przykrych doświadczeniach z facetami z internetowych randek,
      postanowiłam sprawdzić o co tu chodzi.
      Dlaczego panowie są aż tak bardzo rozwydrzeni i pewni swojej doskonałości.
      Co powoduje ich stan nieprawdopodobnego samozadowolenia.
      Jak pomyślałam, tak uczyniłam.
      Zarejestrowałam się w jednym z serwisów jako: mężczyzna, własna firma, wiek 55-
      58 lat, dom, ogród, itp.
      Zdjęcie użyczył mi mój brat.
      To co stało się później jest po prostu żenujące!
      Zostałam zasypana(zasypany) lawiną listów od kobiet przeróżnych, ich
      propozycje, natarczywość, natręctwo, były uwłaczające godności nie tylko
      kobiety, ale wogóle ludzi.
      Do faceta z wykształceniem wyższym, niepalącego, z dużego miasta,pisały kobiety
      ładne, młode, starsze, brzydkie, grube, palące, mieszkajace w pipidówie,
      mężatki ze wsi, podające się za mieszkające w innych krajach. P A R A N O J
      A!!!! Nie byłam w stanie odpisywać na wszystkie listy, więc panie ponawiały
      propozycje, podawały numery telefonów, proponowały wyjazdy na juz zaplanowane
      imprezy, proponowały przyjazd po mnie, do mnie, obiecywały wszystko!
      I dlatego nie dziwię się facetom, że wykorzystują nas, bo jesteśmy głupie, bo
      dajemy się nabierać, bo liczymy na niewiadomo co, a facet to też człowiek po
      przejściach i szuka baby z mieszkaniem, gdzie mógłby zakotwiczyć się. A i
      dobrze byłoby gdyby miała samochód i forsę i komputer z dostępem do internetu,
      bo przecież nic nie szkodzi poeksperymentować dalej. Dlaczego miałby zatrzymać
      się na jednej głupiej, skoro tak wiele jest chętnych do zaofiarowania mu
      wszystkiego za tylko jego pobycie przez chwilę z nią. Za ten promyk nadziei.
      Za to, że pozwoli zapłacić za siebie w restauracji, albo zawieźć się na
      weekend lub urlop.
      Głupie jesteśmy miłe Panie, strasznie głupie. Na własną prośbę dajemy się
      oszukiwać i okradać z ostatnich nadziei.
      I tym smutnym akcentem kończę moje spostrzeżenia na w/w temat.

Od tamtej pory unikam takich miejsc jak serwisy randkowe.

• Gość: Idiotka Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:15
        No właśnie i pewnie ja też nie jeden raz zrobiłam z siebie idiotkę!
    • Gość: dawid Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:24
      Nie rozumiem was kobiety...przecież wiadomo ze 95% tych ogłoszeń to albo wielka
      lipa, albo chodzi o ... no na pewno nie o znalezienie partnera na stałe. Więc po
      co z tego korzystać. Niestety internet to pole popisów dla wszelkiego rodzaju
      połgłówków i dewiantów a wśród facetów takowych nie brakuje.
      • Gość: AGA Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:16
        Wszystko to prawda, ale gdzie wobec tego szukać znajomości?
        Do knajpy sama kobieta nie pójdzie, dyskotek dla dinozaurów nie ma, na urlopy
        jeżdżą raczej pary.A zrsztą ci sami dewianci chodzą po ulicy.
    • Gość: niezapominajka Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:01
      Nowłaśnie, ilu z nas - tych, którzy uwierzyli w znalezienie "tam" przyjaciela
      siedzi teraz samotnie w domu, bo "on" lub "ona" spędza święta z żoną, mężem?
      • Gość: Radek Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.03.05, 13:12
        Witam !
        Jestem w szoku to co tu przeczytałem. Ja byłem zarejestrowany w jednym z
        serwisow randkowych i chciałem poznac dziewczne jako kumpele , nie miałem
        innych zamiarów. Czy sądzicie ,ze faktycznie wszyscy ,którzy sa tam
        zarejestrowani sa równi? Takie swerwisy myśle ,ze sa bardzo potrzebne , bo jak
        moze poznać jakiegos faceta np; dziewczyna 25 lat , pracuje od 10 do 22 ma
        wolne tylko w weekendy , a prawie wszystkie jej znajome maja juz rodzine ?
        Nie mozna upraszczac ,ze ktos sie zraził do debila , który ma odchyły i nagle
        wszyscy tak beda sadzić ,ze poznawanie przez internet to nie jest ta droga!
        Myśle ,ze takie serwisy randkowe bardzo ułatwiaja kontakt i dosc czesto za
        bardzo ułatwiaja = dewianci.
        W realnym swiecie tez sa dewianci i np; na dyskotece w pubie tez mozna takowych
        spotkac.
        Dziewczyny , ktore szukaja głowa do góry na pewno znajdziecie. A to ,ze z
        jakims kolesie przez internet nie wyszło to trudno znajdziecie innego.
        Pozdrawiam
    • Gość: NORT Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 13:35
      Ja polecam forum www.randkionline.prv.pl
      Coraz wiecej ludzi tam zaglada:)
    • sklonowana40 Re: Internetowe serwisy randkowe 27.03.05, 16:45
      Probowac zawsze mozna, ale sądze, ze coraz trudniej o normalność w tych
      portalach. Mysle, ze my kobiety zachowujemy sie tam fatalnie, ponizajaco, jak
      prawdziwe desparatki, rzucajace sie na byle jakie spodnie. Artystyczne fotki,
      piekne romantyczne teksty, podawanie sie jak na tacy. A faceci szukaja tam
      zwyklej okazji do dupcz..... i nic wiecej, niewielu szuka tam kobiety na zycie.
      Owszem, mysle, ze sa wyjatki, ale to takie nieporadne istoty, ze trudno na nie
      trafic:)
      Ja spedzam w pracy prawie caly dzien, resztki wolnego czasu w domu z dziecmi i
      trudno by mi było znalezc kogos w realu ( bo do pracy jezdze samochodem:),
      zakupy robie w biegu, a kawe pije w domu:) Wiec gdybym musiala szukac, pewnie
      poszlabym na randki internetowe... :))
      • Gość: mała Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 08:33
        Temat mnie zainteresował. Sama zbieram materiały do dużego opracowania, teraz
        myślę, że wyjdzie z tego wręcz powieść. Jestem w sympatii, ale sama nie
        przejawiam aktywności, tylko czekam na sygnały od panów, początkowo miałam być
        tylko zbieraczem materiałów i obserwatorem.Powiem szczerze, że większość moich
        doświadczeń jest pozytywna - ludzie, z którymi się spotykam lub spotykałam są
        na poziomie, nie szukają naiwnych kobiet, które mają im coś materialnego
        ofiarować- są w pewnym sensie samotni w związkach, To oni mi wiele ofiarują i
        to niekoniecznie w wymiarze materialnym, ja też tego nie szukam. Rozmowy z nimi
        są bardzo ciekawe.Dodam, że bliżej mi do 50 niż 40. Spotkałam też jednego
        (przed 30)żigolaka, szukającego właśnie naiwnych kobiet, które mają go po
        prostu utrzymywać.Trochę mi go szkoda, bo jest przystojny, inteligentny i ta
        zwyczajnie to fajny z niego człowiek, a tapla się w błocie i to takim, że mnie
        przeraziło!!! - czasy się zmieniły, kiedy setki mężczyzn czeka na kobiety, te
        sypiące kasą też wolą zmieniać facetów jak rękawiczki, więc to dla niego
        kiepskie perspektywy. Jego urocze dygresje, rozmowy na GG na pewno ożywią
        moje "dzieło". Wątek mnie ciekawi, ponieważ wzbogaci to co robie. Aha jeszcze
        dodam, że przez pewien czas byłam na portalu pod 4 nickami, żeby zobaczyć jakie
        znaczenie ma nick, preferencje itp.Bardzo, bardzo ciekawie to wyszło.
        • karrla Re: Internetowe serwisy randkowe 28.03.05, 15:26
          można gdzies zapoznać się z tym Twoim "dziełem" bo zapowiada sie ciekawie :)
          sama pobawiłam sie trochę na serwisach randkowych ale chyba zbyt twardo po
          ziemi stąpam i lekko nieufna jestem bo nie mam jakiś drastycznych wspomnień,
          pewnie, że trafiali sie palanci ale mam też 2 bardzo sympatycznych kolegów
          poznanych w ten sposób
          • Gość: mała Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 02:48
            Jak będzie gotowy to dam znać, na pewno pierwsze jako artykuł w gazecie.Pozdro
            • karrla Re: Internetowe serwisy randkowe 29.03.05, 20:08
              już się nie mogę doczekać w związku z tym życzę .... jasności umysłu i szybko
              piszącej maszyny
    • didi83 LUDZIE!!! 28.03.05, 15:46
      Dajecie jakims tlukom z netu Swoje adresy domowe???
      No to koles ma rozrywke niezla... nabijac sie z kobiet ;/
      no pieknie, pieknie................
      a telewizji to sie nie oglada? a Reklamu "Czesc Aniu ja tez mam 12 lat" to sie
      nie widzialo??? ;/
      glupota ludzka mnie czasami przeraza..... Macie co chcialyscie... jestem
      zlosliwa? NO PEWNIE.. podawac obcym z netu miejsce zamieszkania... kretynizm
      • Gość: as netowe znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:53
        Ja też jestem na sympatii i poznałem tam ciekawe osoby. Spotkałem wspaniałą
        dziewczynę, ale dla obu stron to Nie To do końca. Psioczycie tu, ale ludzie tak
        się poznają i ten sposób będzie coraz popularniejszy bo czasu wszyscy mają coraz
        mniej. Coraz więcej jest małżeństw i to udanych ludzi którzy tak się poznali,
        ale ż esą szumowiny-a w "realnym" życiu nie ma ich ? pozdrawiam.
        • didi83 Re: netowe znajomości 28.03.05, 16:01
          Ej... ja nei mowie, ze ludzie poznani przez net sa gorsi... ale odrobine
          wyobrazni... to wyglada tak, ze jakis koles lazi po necie i kolekcjonuje adresy
          naiwnych kobiet..
          a nie lepiej spotykac sie z poznanymi w necie na miescie? Przynajmniej na
          poczatku?
    • Gość: k. Re: Internetowe serwisy randkowe IP: *.aster.pl 29.03.05, 11:49
      Jestem wstrząśnięta tym co przeczytałam. Gdybym była nie wiadomo w jakiej
      potrzebie, to nie szukałabym faceta przez internet! Nawet nie wiedziałam, że są
      jakieś serwisy randkowe. Nie bylabym tez skłonna oskarżać za wszystko kobiet,
      mężczyźni też są rózni. Często wyjeżdżam i miałam niejedna okazję poznać
      jakiegoś "pana" ale śmieszy mnie ich zachowanie, bo wydaje im sie, że są pępkami
      świata. fakt, bez facetów świat byłby okropny, ale nie można za wszelka cenę ich
      zdobywać.
    • krzysiek_dwadziesciapare Re: Internetowe serwisy randkowe 29.03.05, 12:28
      kilka dni temu nudziłem sie w robocie jak mops, do tego byłem na potwornym kacu
      - więc postanowiłem wejść na czata - coby mi czas szybciej zleciał.
      wśród masy tłuków zaczepiła mnie kobietka, dziewczyna w moim wieku. Gdy
      zapytałem ją, co ciągnie ją na czata odpowiedziała, że pracuje 6 dni w tygodniu
      po 12h [dwie roboty ] i zwyczajnie NIE MA CZASU na poznanie kogoś "żywego".
      wydaje mi sie, że podobnie jest z randkami - pomijam oszołomów i dewiatów - ale
      jest to sposób na poznanie kogoś dla tych, którzy w życiu są zbyt zaganiani

"Czy kobiety ok.50 mają szansę znalezienia tam normalnego faceta?"

moja ciotka mieszkająca w niewielkim mazurskim miasteczku mając lat 45 spotkała
      wreszcie "tego" faceta. Wszyscy już na nią postawili krzyżyk - a kobieta
      wywineła taki "numer"...
      • mala03 Re: Internetowe serwisy randkowe 31.03.05, 00:14
        Wyciągam wątek. Interesuje mnie bardzo, jakich nawiedzonych, sprytnych lub
        rozchwianych emocjonalnie ludzi spotkaliście. Nie wiem skąd dziś konieczność
        logowania się, więc jako "mała" jestem w adresie bez ł i z 03.
        jeśłi ktoś nie chce pisać na forumproszę o listy na moją pocztę. Mam juz sporo
        ciekawego materiału do napisania swojego "arcydzieła". Pozdrowienia dla
        wszystkich:)mała
    • mala03 Re: Internetowe serwisy randkowe 31.03.05, 16:25
      No co tam nikt nie ma żadnych ciekawostek? Proszę popiszcie trochę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka