zgredek_ojejku 30.03.05, 10:23 MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSCY ZOBACZĄ TEN POST.... OFICJALNE ZAŻALENIE ZOSTAŁO ZŁOŻONE. ZOBACZYMY CO Z TYM ZROBIĄ. ALE NAJPRAWDOPODOBNIEJ SERWER IM SIĘ WYSYPAŁ I TYLE..... CIERPLIWOŚCI ROBACZKI CIERPLIWOŚCI :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgredek_ojejku Re: Znikające wątki. 30.03.05, 10:28 Jak wszystko wróci do "normalności" to wywalę ten link z opisu forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
jim01 Re: Znikające wątki. 30.03.05, 10:32 Oj, a myślalem że to Wielki Cenzor zadziałał Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Znikające wątki. 30.03.05, 10:32 to nie jest na moje nerwy;)częściej wątków nie ma,niż są. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Znikające wątki. 30.03.05, 10:40 O! jesteście bek... zato forum telewizja znowu przenieśli... pewnie to przez to, rzeźbią coś na forumach i nas co chwila rozłączają... beszczeluchy jedne....a my tu nerwy tracimy... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Znikające wątki. 30.03.05, 10:45 cholera znowu was nie ma...to nie na moje nerwy.. ide stąd... "czytalność" nam spadnie i jeszcze POLONIA nas przegoni... że o DZIEWIARSTWIE nie wspomnę...a właśnie..ciekawe czy u nich też tak jest.. idę sprawdzić... tu się dzisiaj nie da wytrzymać..hmmm, może do jakiej roboty się wezmę...? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Znikające wątki. 30.03.05, 10:46 007, ale tu mozna pogadac, gdzie pojdziesz jak leje, he? Odpowiedz Link Zgłoś
meegrena Re: Znikające wątki. 30.03.05, 11:17 Całe szczęście, że jest w ogóle jakaś możliwość kontaktu! Bo już zaczynał mi się objawiać "syndrom odstawienia" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond OJEJEK!!!- dostałem odpowiedż ! 31.03.05, 11:04 upss. za szybko wysłało..jeszcze raz dostałem odpowiedź, podobno mamy błąd na stronie. ale nie wiem o co chodzi...? "Witam, faktycznie w okresie okołoświątecznym mogły wystepować problemy z funkcjonowaniem niektórych serwisów portalu. W tej chwili już wszystko powinno działać poprawnie. Pozdrawiam" odpowiedziała pani z "działu napraw i porzadków wiosennych" Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: OJEJEK!!!- dostałem odpowiedż ! 31.03.05, 11:09 Mowilem ze cos im sie podupcylo... ale u mnie juz wczoraj bylo wsjo OK Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: OJEJEK!!!- dostałem odpowiedż ! 31.03.05, 11:16 a ja musze sie co chwila logowac, wam tez tak jest?;-> Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: OJEJEK!!!- dostałem odpowiedż ! 31.03.05, 11:17 niestety...tak Odpowiedz Link Zgłoś