gianni_vonsacze 30.03.05, 13:13 polska - irlandia płń. ja obstawiam porządek 3-1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenka82 Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:20 3:1 to rok temu bylo:P teraz bedzie 2:1 dla naszych Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:24 polska - irlandia płń. to irlandie sa dwie?jak koree? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: jaki wynik obstawiacie? 31.03.05, 01:28 irenka82 napisała: > polska - irlandia płń. > to irlandie sa dwie?jak koree? oj Irenko... Irlandia Polnocna z Belfastem Irlandia z Dublinem poszukaj troche na ten temat sobie Odpowiedz Link Zgłoś
margareta2 Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:36 obstawiam 3:1 dla naszej reprezentacji i będę trzymać kciuki - mam nadzieję, że mnie nie zawiodą (tym bardziej, że obejrzę to spotkanie na żywo). Odpowiedz Link Zgłoś
brytan5 Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:38 2:0 dla nas. Wymęczone, ale jednak 3 punkty Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:39 3:2 U nas Smolarek, Franek i Żuraw z karnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:40 aasiek napisała: > 3:2 > U nas Smolarek, Franek i Żuraw z karnego :) pozostaje tylko pytanie: CZY ŻURAW SIĘ PRZEBUDZI??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:42 gianni_vonsacze napisał: > > pozostaje tylko pytanie: CZY ŻURAW SIĘ PRZEBUDZI??? Może wogóle nie wyjdzie.Ponoć Rasialdo jest szykowany bo na wyspach gra. No i Saganowski też jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:44 Ciekawe czy Agatka Pe. znowu za eksperta robić będzie w studiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:47 Agatka P., Janek Tomaszewski, Szary Włodek - wymarzone studio. A na mikrofonie Dariusz oczywiście ;) Ale dziś będzie męka na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:49 macieju kurzajewski i polo tajner jako ekspert Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 13:46 Aha, zapomniałam dodać, że przy obu pierwszych bramkach Żuraw będzie miał asystę (przy drugiej obrońca Irlandzki strąci nieco piłkę nogą, w czym pomoże Frankowi strzelić pięknego gola), zaś trzeci będzie po brutalnym faulu na Saganie lub Rasiaku (nie wiem tylko, na którym, bo nie widzę dokładnie... obraz zamglony... koniec jasnowidzenia :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 14:03 aaa któż by się odważył rasialdo faulować ? chyba że siekierką jakąś ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 14:05 wygrac mają, nieważne ile ale przydałoby się nie mniej niz England w weekend czyli minimum 4-0:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 14:35 ja tam sie nie znam ale niech bedzie 1-0 :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 16:35 jakieś 12:0 dla nas :))))))))))) dobra, na serio, to 0:2 dla przeciwnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 17:25 Tak nieśmiało- 2;1 dla nas ? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 17:52 poniewaz "irlandczycy,jak polacy,katolicy i pijacy"to pewnie będzie remis 1:1:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 21:29 A dupa, nie mam nerwów do oglądania tego meczu! Już prawie gol i znowu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 21:39 a chcialam obstawic remis bezbramkowy,ale wszyscy tak wyrywnie z bramkami typowali,to się ugięłam pod presją i dałam 1:1;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 21:41 ja obstawiłem bezbramkowy ;/ (licząc, że i tak wygramy) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: 1:0 !! <wow> ;) n/t 30.03.05, 21:46 qrwa wreszcie,bo juz spaliłam z tych nerw;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: 1:0 !! <wow> ;) n/t 30.03.05, 21:48 lezka_z_posen napisała: > qrwa wreszcie,bo juz spaliłam z tych nerw;) z tych nerw, to się piwa napij łezka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: 1:0 !! <wow> ;) n/t 30.03.05, 22:05 lezka_z_posen napisała: > a myślisz,że co robię;)?? wybacz, że zwątpiłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 21:46 Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: jaki wynik obstawiacie? 30.03.05, 21:48 Łeeee, taki mecz że aż oglądać sie nie chce. W sobote można było popatrzeć na wspaniała polską piłkę<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 21:58 feber napisała: > ha! > przewidzialam to! spóła! ja też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 21:59 no dobra, niech bedzie spola :) ale niech mnie (nas) w koncu ktos pochwali :)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:00 No brawo, brawo!!!Wcelowaliście niczym piłka do bramki :) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:01 A graliscie przynajmniej o coś??? czy satysfakcja dla samej satysfakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:02 na forum dla samej satysfakcji :) a prywatnie to juz sie o cos zalozylam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:03 dziękujemy hehe ;) nagród nie przewidziano więc kurna nie ma co dzielić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:07 kazzol napisała: > dziękujemy hehe ;) > nagród nie przewidziano więc kurna nie ma co dzielić ;) jakby wszyscy ,którzy zdeklarowali się w spisie powszechnym jako forumowicze bezmłottkowi przeznaczyli 10 zeta,to by się uzbierało 820 zł.czyli dla feber i kazzola,było by po ponad 4 paczki:)dużo nie jest,ale piechota nie chodzi;) dawajcie numery kont;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:08 no, jak milo, ze to zaproponowalas bo sami to smialosci nie mielismy :) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:08 łezka, ty nie dziel skóry na niedzwiedziu, bo sama wyciągniesz tą kasiore z kieszeni:] Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:10 modotv napisał: > łezka, ty nie dziel skóry na niedzwiedziu, bo sama wyciągniesz tą kasiore z > kieszeni:] przymusu nie ma,ale ja z tych 10 zeta wyskocze;) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:11 Wrodzony realizm każe mi sądzić, ze masz jakiś procent z tego:] Ale też sie dołoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:12 nie chce nic mowic, ale procenty to z tego by mogli miec wszyscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:18 ale ja nie rozdaje kasiorki tylko % :) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:22 jak % to ja mogę dołożyć nawet za dwóch:] powiedzmy za siebie i hipotetycznie np. za Michosa<hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: dobrze obstawilam!! 31.03.05, 00:31 jak łezka wyskoczy to ja też, bo się należy, dawajcie numery kont fuksiarze, ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dobrze obstawilam!! 31.03.05, 00:36 jj_krewetka napisał: > > jak łezka wyskoczy to ja też, bo się należy, > dawajcie numery kont fuksiarze, > ----------------------------------------------------- > Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych > ludzi > Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez > > dolinę ciemności tylko my nie kimamy i cały czas czekamy na numery kont-bez tego na bank nie zasnę;)to się nazywa postawa komsomolska co najmniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:03 ja też gratuluję trafienia :) a piłkarzom gratulujemy wyniku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: dobrze obstawilam!! 30.03.05, 22:06 Jak to czasem dobrze postraszyć, że się oglądać nie będzie :) Od razu się chłopaki zabrali do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś