monia515 19.04.05, 13:43 Jak myślicie- co z Mareczkim? Gdyby wrócił- to jak zachowa się Bożenka? Czy ona jeszcze go kocha? I w ogóle to gdzie on sie podział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domcia81 Re: NDiNZ Mareczek 19.04.05, 13:45 poszed w polske ;-) ale podobno ma wrocic... nie ogladalam regularnie ndinz gdy on byl, a raczej prawie w ogole nie ogladalam, wiec jakos nie tesknie za nim... moglaby go bozenka olac.. no ale pewnie mu wcisna jakas amnezje Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: NDiNZ Mareczek 19.04.05, 13:49 jak to dzie sie podzial? przeca bozenka miala we snie objawienie jak promenada kroczy z jakas kasia-blondynka... Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: NDiNZ Mareczek 19.04.05, 13:52 es_el napisał: > jak to dzie sie podzial? przeca bozenka miala we snie objawienie jak promenada > kroczy z jakas kasia-blondynka... ale odcinek wobec tego przegapilam Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: NDiNZ Mareczek 19.04.05, 13:59 monia515 napisała: > Jak myślicie- co z Mareczkim? Gdyby wrócił- to jak zachowa się Bożenka? Czy > ona jeszcze go kocha? I w ogóle to gdzie on sie podział? wyszedł do kiosku,nie będzie go jakieś 7 lat;)w 997 nie raz odnotowano takie przypadki;) Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: NDiNZ Mareczek 19.04.05, 14:06 to juz bylo:) tak zrobil Stuhr starszy. wyszedl pobiegac i skonczyl w klasztorze:) film zdaje sie nosil tytul "pogoda na jutro" czy jakos tak lezka_z_posen napisała: > monia515 napisała: > > > Jak myślicie- co z Mareczkim? Gdyby wrócił- to jak zachowa się Bożenka? C > zy > > ona jeszcze go kocha? I w ogóle to gdzie on sie podział? > > wyszedł do kiosku,nie będzie go jakieś 7 lat;)w 997 nie raz odnotowano takie > przypadki;) Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: NDiNZ Mareczek 19.04.05, 15:27 skoro romans Bożenki z psychologiem kwitnie, to na pewno Mareczek wraca za parę odcinków Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: NDiNZ Mareczek 19.04.05, 15:32 tak, ja też się spodziewam powrotu mareczka jak tylko psycholog się oświadczy lub w inny sposób zdeklaruje (co zresztą w ostatnim odcinku nastąpiło, więc mareczek tuż-tuż) swoją drogą - zakochać się we własnym psychoterapełcie... jakież to banalne... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: NDiNZ Mareczek 19.04.05, 15:32 PSYCHOTERAPEUCIE, ty głupia kobieto.... Odpowiedz Link Zgłoś
mi_mala_mi nie wyrzucaj sobie... 19.04.05, 16:03 taki z niego psychoterapeuta, że może być przez ł zero profesjonalizmu, nawet jak na aktora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: nie wyrzucaj sobie... 19.04.05, 16:08 mnie też sie psychoterapełta podoba Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: NDiNZ Mareczek 19.04.05, 16:08 zle sobie podpiealam, wypowiedz miala byc ciut w bocznym watku Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: NDiNZ Mareczek 20.04.05, 17:49 Do końca tego seoznu "Mareczek" nie wróci na pewno. Wilczak nie chce. I bardzo dobrze - moim zdaniem, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: NDiNZ Mareczek 20.04.05, 18:04 piotr7777 napisał: > Do końca tego seoznu "Mareczek" nie wróci na pewno. Wilczak nie chce. > I bardzo dobrze - moim zdaniem, rzecz jasna. Moim też.. bardzo dobrze! Już go nie lubię po tym odejściu, trudno byłoby go zaakceptować w tej samej roli.Poszedł sobie - jego wola .. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kejti10 Re: NDiNZ Mareczek 20.04.05, 18:49 To (k)Asia go puści do Bożenki? :)) ja tam bym wolała dalsze odcinki kasi i tomka Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: NDiNZ Mareczek 20.04.05, 18:55 Powrót Mareczka po tak długim czasie byłby conajmniej dziwny, a sytuacja Bożenki nie do pozazdroszczenia, jeśli Mareczka przywrócą ciekawe jak zamydlą całą tą sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś