around_the_sun 25.04.05, 20:55 No aż takiego zwrotu akcji to się nie spodziewałam. Renia mimo wszystko wygląda jakby za chwilę miała na kimś mord popełnić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 20:58 teraz sie pewnie okaze wzorowym ojcem i mezem - Pani Ilonka znowu zaszalala :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:06 no zeby odreagowac Renie w domu bedzie wieczorami wychodzil na godzinke do mlodej kochanki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:10 i po czekoladki dla Reni do nocnego;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:18 taaak, czekoladki maja udowodnione dzialanie antydepresyjne Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:20 na wlasne uszy dzis slyszalam jak Ktos Madry mowil dzis w tv, ze dzieci przed wyjsciem do szkoly powinny pic szklanke czekolady na odstresowanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:25 to moze papuga powinna zaczac pic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:28 Papuga to powinna se moze sete walnac, bardziej bylaby wyluzowana Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:31 ja to mysle, ze jedna seta to za malo ona by musiala literek wlac co najmniej coby sie jej twarz jakos uwolnila od tego grymasu Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:33 i rece przestalyby tak nerwowo jej latac.. moze tez by sie wiecej usmiechala? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:36 bym to nazwala raczej rozluznieniem miesni a nie usmiechem :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 22:57 Papuga robiła dzisiaj taki gest głową jakby chciała potrząsnąć grzywką a nie mogła, może jej coś w kark wlazło? Odpowiedz Link Zgłoś
delia_v Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:37 tylko trza pamiętać, że papuzia głowa słabiutka. to ekonomiczna kobiecina i starczył 1(?) kieliszek wina, by psychopatyczna Cebula udowodnił, że jeszcze może;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:36 do wyrzygania kolejne "nawrócenie" matko buska, czy ta kobieta (IŁ) nie mogłaby zostawić choć jednego "ciemnego" typa ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:39 on coś scieme wali ten jej mąż... mnie sie wydaje że jej capnie synka, wprowadzi te swą lowerke a renia erką i tak odjedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 21:42 no Renia to pewnie dlugo nie zabawi ;-))) moze juz Sylwestra jej malzonek spedzi z kochanka.. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa sylwester 25.04.05, 21:53 Antoś na Łowickiej, a nawrócona Justynka w hospicjum siostry Doroty ("Klan") :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Nawrócony mąż Reni 26.04.05, 01:10 mnietka.kokietka napisała: > on coś scieme wali ten jej mąż... > mnie sie wydaje że jej capnie synka, wprowadzi te swą lowerke > a renia erką i tak odjedzie.... > > > Wlasnie. Nie ogladalam dzisiaj (mam nadzieje na jutrzejsza powtorke), ale tez mi sie wydaje, ze on raczej capnie synka, jak to zgrabnie okreslila Mnietka. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 22:21 E, mnie on wygląda wiarygodnie. Już raz się nawrócił i zrobił Antosia. To jest typek chronicznie się nawracający. Dobry glina, zły glina. Buzi buzi, kopa w kuper, buzi buzi, sztylet w żebro Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 22:24 a Renia, po karpiu na sygnale do "ośrodka" :P Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Nawrócony mąż Reni 25.04.05, 23:20 zlapalam dzis ostatnie 10 minut mjm i juz sama nie wiem - wykopal sie ten Robert w Darze Grabiny wczesniej czy co?! Ostatnio mam braki serialowe - czy zla Niemka/warchuslka od przetworni to juz tez nawrocona? Zaczynam myslec, ze to wszystko nieublaganie prowadzi do momentu kiedy dowiemy sie, ze te Mostowiaki to jakas sekta i wszystkich podstepem w sidla zwabiaja. A najpewniej to wszystkim kieruje Luckowa... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nawrócony mąż Reni 26.04.05, 00:55 Alicze juz tez jest sam miod - slodza sobie z Hanusia.. cos mi sie zdaje ze Zaczes nie bedzie happy z tej przyjazni;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Nawrócony mąż Reni 26.04.05, 03:27 Lubie slodka herbate. Nie lubie przeslodzonej herbaty. Pani Lepkowska ma chyba inne upodobania kulinarne i jeszcze nie raz bedzie nam to udowadniac ;) To tyle ode mnie. Teraz pojde zetrzec lukier z telewizora, bo mi jeszcze po dzisiejszym odcinku troche zostalo i teraz brzydko sie lepi. A przeciej musi byc czysciutki na kolejna porcje jutro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Nawrócony mąż Reni 26.04.05, 10:24 Ja czułam totalne obrzydzenie jak ten facet zachodził Renię od tyłu, obejmował, obcałowywał, a jakoś nie słyszałam, żeby powiedział przepraszam. I te jego gadki o rodzinie i ten wzrok Reniowy otępiały jak z horroru. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Nawrócony mąż Reni 26.04.05, 10:36 A może bedzie tak: Nawrócony znów Reni zrobi dziecko i oddadzą je Maryji... Bo jakaś rekompensata jej się nalezy. Póki co - pomarańcze się do niej przeprowadziły i rozmnozyły się do czterech. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Nawrócony mąż Reni 26.04.05, 10:54 coś mie sie nie zgadza, Renia na oko ma 56 lat , jej męzulek to taki świeży czterdziestak, i ona zaszła i urodziła ???? Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Nawrócony mąż Reni 26.04.05, 10:56 Jeżeli piła "Dar Grabiny" to wszystko jest możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś