Gość: Fanny IP: *.comarch.pl 21.03.01, 13:33 Szukam kochanka o delikatnych dloniach, inteligentnego i dojrzalego a przede wszystkim biegłego w ars amandi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kochanek Re: szukam kochanka IP: *.library.uu.nl 21.03.01, 13:48 jesli to powazna oferta to ja moge sprobowac ale musze wiedziec cos o tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarazka Re: szukam kochanka IP: 10.10.41.* 21.03.01, 14:09 Przyłączam się - spełniam kryteria: delikatne dłonie, biegłość a ars amandi, inteligencja. Tylko poważne oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: 195.116.125.* 21.03.01, 14:22 Oferta jak najbardziej powazna!Jestem z Krakowa:-)Moze napiszesz mi cos o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: 195.116.125.* 21.03.01, 15:49 Witaj!! Wlasnie natrafiłam na Twoje wypowiedzi kierowane do innych osób...Filologia powiadasz, widac od razu:))Przypuszczam, ze odpowiedz na moje ogloszenie to jakis maly zarcik z Twojej strony.........Chyba ze rowniez nalezysz do grona osobnikow typu macho?? Mam nadzieje, ze tak nie jest........ Pozdrawiam goraco:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: szukam kochanka IP: 195.205.48.129, 195.205.48.* 09.04.01, 16:50 Gość portalu: zarazka napisał(a): > Przyłączam się - spełniam kryteria: delikatne dłonie, biegłość a ars amandi, > inteligencja. Tylko poważne oferty. To ja tez jestem zainteresowana, bo lubie inteligentnych facetow; jak nie jest inteligentny, to reszta chocby byla ze zlota jest do niczego... wiec napisz do mnie: mmajja@go2.pl Pozdrowka, czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: 195.116.125.* 21.03.01, 14:21 Oczywiscie, ze oferta jest powazna.Mam 24 lata i stduiję.Jestem otwartą, szczerą i bardzo pogodna osoba, uwielbiam sie smiac i bawic.Co jeszcze chcialbys wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanek Re: szukam kochanka IP: *.library.uu.nl 21.03.01, 14:35 mam: 22lata 1m89cm wzrostu,poczucie humoru i jakis,choc nie wiem, jaki iloraz inteligencji jesli jestes zainteresowana daj mi swoj adres internetowy wtedy bedziemy mogli rozmawiac juz sami.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: 195.116.125.* 21.03.01, 15:17 funnyx3@poczta.fm Czekam wiec na liscik od Ciebie:-) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do zarazka i kochanka IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 14:26 jak ona jest taka inteligentna i na pewno nie brzydka, młoda więc same atuty, to dlaczego musi aż szukać kochanków i to przez internet. niech odkryje swoje karty a zobaczycie. i nie trzeba będzie zbędnych słów i mbajtów.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: do zarazka i kochanka IP: 195.116.125.* 21.03.01, 15:15 Dlaczego przez internet??Oczywiscie, ze jestem mloda i ladna , a do tego inteligentna, a szukam przez internet bo jakbys nie wiedziala to wlasnie najnowsze i najbardziej nowoczesne medium, wiec dlaczego go nie wykorzystac?? Poza tym nie lubie zlosliwych komentarzy w zlym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bati Re: szukam kochanka IP: 195.114.184.* 21.03.01, 14:30 Tez mam 24 lata i studiuje i chetnie zostane Twoim kochankiem.podaj swoj email Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: 195.116.125.* 21.03.01, 15:18 funnyx3@poczta.fm:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: szukam kochanka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 15:29 Hej Fanny czy ja też mogę na trzeciego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: 195.116.125.* 21.03.01, 15:34 Jesli zostajemy na forum to ok, bo poza praferuje monogamie, seryjną co prawda ale jednak monogamię. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: szukam kochanka; do Fanny IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 15:50 mysle, że podołasz im wszystkim, w koncu korzystasz z internetu i wszelkie zaawansowane technologie nie sią ci obce a w tym śmietniku można znaleźć same "świetne" porady, szczególnie na temat seksu i ars amandi, jeśli tego typu rozmowy czy zawieranie znajomości są normalne dla Ciebie, to uboga jesteś kochanie,ale i tak Cię pozdrawiam, obyś trafiła na dobry gatunek ogiera, bo to chyba dla Cibie najważniejsze....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka; do Fanny IP: 195.116.125.* 21.03.01, 16:00 Wiesz, zal to mnie jest Ciebie. Jakbys nie wiedziala, to jest taka forma zabawy, mam na mysli to co sie tutaj dzieje. Poza tym wyluzuj, nie wszyscy musza lubiec to co Ty, i to co dla Ciebie normalne i zdrowe dla innych takim byc nie musi!! Smieci, jak to ujmujesz, mozna znalezc wszedzie, a juz w szczególnosci w codziennym zyciu,i tam również baaardzo rzadko panuja 'zdrowe' układy miedzy ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: szukam kochanka; do Fanny IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 16:06 jeśli studiujesz to zajmij się najpierw ortografią albo tym studentem z humanistyki, on cię podszkoli "oralnie"; a swoją drogą to kiepskich mamy studentów....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka; do Fanny IP: 195.116.125.* 21.03.01, 16:11 Jesli chodzi o lubiec zamiast lubic, to jest to regionalizm, moja droga. Innych bledow nie ma, to raczej Ty poczytaj slownik ortograficzny.Nudza mnie Twoje uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: szukam kochanka; do Fanny IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 16:20 to udaj się do regionalnego periodyka, tam też są ogłoszenia towarzyskie tego typu, bynajmniej nie mam nic przeciwko ogłoszeniom towarzyskim ale na Boga z głową, swoją drogą to chyba najpierw lepiej zobaczyć jesli się ma taki cel, niż na darmo marnowac czas w sieci, mogłabyś już się szkolić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flower Re: szukam kochanka; do Fanny IP: 213.76.108.* 22.03.01, 00:07 Gość portalu: Aga napisał(a): niż na darmo marnowac czas w sieci Halo? Czy Ty przepraszam nie minelas sie z powolaniem? Powinnas moze zbawiac swiat, bo z tego co widze, to Ty marnujesz tu czas. Jak Ci sie nie podoba, to nie musisz wcale zagladac na te strone. Jesli masz problem z tym, ze ludzie sobie chca popisac, to moze nie marnuj swojego cennego czasu na czytanie tych smieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azor Re: szukam kochanka IP: 206.112.125.* 21.03.01, 22:18 Gość portalu: Fanny napisał(a): > Szukam kochanka o delikatnych dloniach, inteligentnego i dojrzalego a przede > wszystkim biegłego w ars amandi. Jedno pytanie: Czy chodzi Ci o POPYCHACZA, czy o frajera z KASA???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: 195.116.125.* 22.03.01, 08:57 Gość portalu: azor napisał(a): > Gość portalu: Fanny napisał(a): > > > Szukam kochanka o delikatnych dloniach, inteligentnego i dojrzalego a prze > de > > wszystkim biegłego w ars amandi. > > Jedno pytanie: > Czy chodzi Ci o POPYCHACZA, czy o frajera z KASA???????????? ANI O JEDNO ANI O DRUGIE....I SWIADOMIE UZYWAM TU RODZAJU NIJAKIEGO!OD SLOW DO CZYNOW DROGA DALEKA, TO PO PIERWSZE. PO DRUGIE, JESLI CIE TO TAK BULWERSUJE, DLACZEGO W OGOLE CZYTASZ TAKIE OGLOSZENIA??OSZCZEDZAJ SYSTEM NERWOWY.POZDRAWIAM:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: szukam kochanka; Do Fanny IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 22.03.01, 09:51 To w końcu chcesz sobie popisać czy szukasz kochanka. Sama piszesz, że od słów do czynów daleko ale chyba sama nie wiesz o co Ci chodzi. Albo idziesz na całość albo tak tylko sobie chcesz pogadac, bo na nic innego nie masz odwagi. Niestety wygląda to tak jak postrzega to Azor. Pozdrowienia dla mądrych facetów i nie dajcie się takim ogłoszeniom. Jak ktoś potrzebuje kochanka biegłego w Ars Amandi to znaczy, że sam raczej jest kiepski i musi się podszkolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarazka Re: szukam kochanka IP: 10.10.41.* 22.03.01, 10:32 jestem po studiach humanistycznych, ale kto powiedział, że to filologia polska? może byc każda inna filologia: romańska, skandynawistyka, iberystyka; albo historia; a nawet historia sztuki; prawo to moim zdaniem tez studia humanistyczne; a medycyna - humanizm, i jeszcze raz humanizm, że nie wspomnę o teologii; zgaduj zgadula, kim jest? kto zgadnie przesyłam butelkę whisky (no i jak sie odwazy podac adres do korespondencji) czytam waszą wymiane zdań dziewczyny (jeśli jesteście dziewczynami, bo na internecie różnie bywa, co? ja mam nicka rodzaju żeńskiego, a jestem facetem)i jestem rozbawiony do łez; no jesteście wspaniałe; i Fanny i Aga no jesteście po prostu wspaniłe, czegam z niecierpliwościa, która której dokopie (bez złej intencji); chetnie bym został kochankiem każdej z Was na serio, na delikatnie i na co byście tam chciały... droga Fanny uważam, że jesteś inteligentną dziwczynka, masz dobry wiek i mieszkasz w miłym mieście, napisze do ciebie e-maila, jak sie tylko z praca troche dzisiaj opedzę pa, pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: szukam kochanka; do zarazka IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 22.03.01, 10:38 ja od razu rezygnuję na korzyść Fanny, myślę że ona sie ucieszy. Ja dodatkowych podniet nie musze szukac w internecie, bo moje życie seksualne jest udane, a więc najlepsze życzenia dla związku zarazki i Fanny, w końcu bądź co bądź student i studentka, nie w kij dmuchał....................:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka; do zarazka IP: *.comarch.pl 22.03.01, 10:54 Mam nadzieje ze to ostatnie Twoje slowa kierowane do mnie i od teraz bedziesz plula jadem w inna strone.Z jakiego powodu wiec Ty odwiedzasz te strony???I skad w Tobie tyle negatywnych uczuc, skoro jestes taka spelniona?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: szukam kochanka; do Fanny IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 22.03.01, 11:10 Ja nie mówię, że wszystkie strony, wszystkie poruszane tu tematy są beznadziejne, wręcz przeciwnie. Błąd. Ale skoro to tak odczułaś, trudno. Powodzenia w dzalszych podbojach (to nie było złośliwe, cokolwiek sobie pomyślisz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka; do Fanny IP: *.comarch.pl 22.03.01, 11:18 Dyskusja z Toba moglaby byc nawt bardzo ciekawa, gdybys nie byla tak zlosliwa jak wczesniej.Bledem jest to, ze na podstawie tego co napisalam (szukam kochanka)ocenilas mnie tak krtytycznie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: szukam kochanka; do Fanny IP: *.rdc1.on.home.com 22.03.01, 17:53 Zapraszam na prawdziwe rypanko.Masturbacja przy computerze to tylko samooszustwo-nieprawdaz Funny-bunny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: *.comarch.pl 22.03.01, 10:49 Nie mam zamiaru dalej sie sprzeczac z Aga. Nie ja zaczelam ta malo interesujaca ( dla mnie)konwersacje. A 'dokopywanie' nie jest w moim stylu i nie czerpie z tego zadnych przyjemnosci.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: szukam kochanka IP: 131.211.208.* 22.03.01, 11:21 Aga ma racje czy ty szukasz kochanka czy tylko chcesz sobie poswintuszyc przez internet?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: 195.116.125.* 22.03.01, 11:38 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Aga ma racje czy ty szukasz kochanka czy tylko chcesz sobie poswintuszyc przez > internet?! Racje???!!!Skoro nie odpowiada Ci tresc ogloszenia, to po co w ogole do mnie piszesz??Wyraznie napisalam kogo szukam, i dlaczego mialabym zdradzac moje zamiary co do celu tych poszukiwan akurat Tobie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: szukam kochanka IP: 131.211.208.* 22.03.01, 12:32 wyluzuj moge byc twojm kochankiem,pod warunkiem ze go naprawde szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APEIRON Re: szukam kochanka IP: 195.117.92.221, 195.117.92.* 27.03.01, 13:07 NO COZ MOJA DROGA...LADNIE SIE BAWISZ :-)!POZDRAWIAM CIE KOCHANIE...P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: *.comarch.pl 28.03.01, 15:17 Gość portalu: APEIRON napisał(a): > > NO COZ MOJA DROGA...LADNIE SIE BAWISZ :-)!POZDRAWIAM CIE KOCHANIE...P. A jednak wpadles zobaczyc........Ja rowniez przesyłam pozdrowienia.......F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abdul Re: szukam kochanka IP: 172.30.22.88, 195.117.127.* 22.03.01, 13:42 Mam dla Ciebie dobrą radę. Nie oszukuj siebie kochankiem internetowym - tylko rusz się z chaty a z pewnością znajdzie się gość który nauczy cię mówić po "francusku" i zaczniesz postrzegać świat nieco inaczej. Powodzenia Abdul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: szukam kochanka IP: *.mm.com.pl 22.03.01, 16:26 Podoba mi sie sposob, w jaki prowadzisz dysputy z cala ta grupka ciekawskich. W dzisiejszych czasach potrzebne jest zdecydowanie, spryt i przebojowosc w kazdej dziedzinie. Rowniez w tej. Jezeli dochodzi atut w postaci atrakcyjnosci mozna zdobyc wszystko. Mamy wiele wspolnych cech. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: szukam kochanka IP: *.rdc1.on.home.com 22.03.01, 18:07 Szukam DUPY-DO WIADOMYCH CELOW.WIEK 18 DO 40 LAT.BEZ SKREPOWANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala DO MARKA IP: *.proxy.aol.com 15.04.01, 01:59 HEJ MAREK! gdybys nie byl taki wulgarny i prostolinijny w swej ofercie, doprawilabym sobie skrzydla i pofrunela do Ciebie bez zastanowienia, gdyz tak bardzo jestem "wyposzczona" i tym samym glodna na DOBRY seks. <bez urazy Marku, prosze> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarazka Re: szukam kochanka do wszystkich IP: 10.10.41.* 23.03.01, 11:04 To juz ostatnia moja wizyta w temacie "szukam kochanka", więc pozwole sobie na krótkie podsumowanie: moim zdaniem więcej luzu ma fanny i lepij radzi sobie w dyskusji z aga, mówie to jako człowiek od dawna zawodowo zajmujący sie analizą tekstów (i nie wyciągajcie tu zbednych wniosków). nie wiem kim jest fanny - może byc kazym, na pewno jest to osoba w wieku do 30 lat (zapewne kończy studia), raczej dziewczyna niż chłopak aga - to osoba pozująca sie na starszą kobietę z doświadczeniem, ale na pewno to nie jest ktoś taki; albo małolat/a albo facet; zakładam, że ma w granicach 20-22 lat; jeśli studia to pierwszy, najwyżej drugi rok nic więcej powiedzieć sie nie da gdybym po tych kilku tekstach miał sie z kimś spotkac to wybrałbym fanny, choć z internetem nigdy nic nie wiadomo polecam numer "Dialogu" z lutego tego roku, gdzie zamieszczono sztuke pt Cz@t, stamtąd zresztą pochodzi mój nick - spodobał mi sie; w sztuce zarazka to 18 letnia dziewczyna zajmująca sie pozowaniem do zdjęć, bardzo warazliwa, a niejaki dupek, używający nieustannie wulgaryzmów to w rzeczywistości powązny dyrektor powaznego banku; ale to w sztuce; w rzeczywistośći dłuże wypowiedzi na forum czy czacie sa w stanie zdradzić autora - nawyki językowe, zasób leksykalny, znajomość struktur gramatycznych; uzywanie kolokwializmów, slangu branżowego itp. im więcej ktos mówi tym bardziej sie obnaża pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGA Re: DO ZARAZKA IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 23.03.01, 11:16 KIEPSKA ANALIZA, NIC Z OCENY MOJEJ OSOBY SIĘ NIE ZGADZA, 30-TKA BRACIE, MĘŻA SIĘ POZBYŁA,WOJUJĄCA FEMINISTKA Z RESZTY NIE BĘDĘ SIĘ ZWIERZAĆ, CO OZNACZA, ŻE TO TY BRACIE JESTES POZEREM ALE PRÓBUJ DALEJ OCENIAC. NA SZCZĘŚCIE TO JA SOBIE WYBIERAM FACETÓW A NIE ONI MNIE, BEZ ODBIORU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZAT Re: DO ZARAZKA IP: *.ptedom.pl 23.03.01, 12:27 HEJKA, WITAM WAS WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE, WIDZE ZE BARDZO CIEKAWA DYSKUSJE TU PROWADZICIE CHOCIAZ TROSZKE ZBOCZYLISCIE Z TEMATU, KOBITKA CHCE CHLOPA A WY JEJ PRAWICIE MORALY:)), AGA PO TYM CO PISZE MOGE OCENIC W TEN SPOSOB ZE TO ATRAKCYJNA KOBIETA, KTORA WOLI MENA NAJPIERW WIDZIEC A POZNIEJ KOKIETOWAC I PODRYWAC, LUBI TAKZE OD CZASU DO CZASU PRZEJAC INICJATYWE NAD NIM, FANY JEDNAK TO DELIKATNA OSOBKA A ZARAZEM MIMO POZOROW JAKIE TU SA BARDZO NIESMIALA WIEC WOLI ODNALESC MENA NA SIECI UMOWIC SIE Z NIM W JAKIMS LOKALU, ZANIM JEDNAK PODEJDZIE OCENI CZY WARTO:)))) A ZATEM MOZE CZAS SKONCZYC TE INNE TEMATY I SKUPIC SIE NAD TYM JEDNYM, CZEKAM NA PROPOZYCJE FAN:))) DO USLYSZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: DO ZARAZKA IP: *.comarch.pl 26.03.01, 12:14 Zupelnie nie rozumiem dlaczego uwazasz mnie za osobe niesmiala.Szukanie kochanka przez internet na serio??? Nikt chyba nie jest taki naiwny. Nawet jesliby mial byc to poczatek znajomosci do do lozka droga daleka........ To miala być ciekawa dyskusja i szczerze mowiac oprocz zarazka i paru innych gości nikt nie sprostal zadaniu.Kasliwe uwagi i masa wulgaryzmow, ot i wszystko.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alll27 Re: szukam kochanka 23.03.01, 16:20 czesc napisz do mnie prosze e-mail , moze jestesmy w podobnej sytuacji chetnie ciebie poznam ,mam 27 lat . serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anomnis Fanny, trzymaj sie 24.03.01, 21:23 Droga Fanny. Jestes - a sadze to na podstawie Twoich slownych utarczek na tej stronie - rzeczywiscie fanny - ...tastyczna. Zaluje, ze z powodu wieku (49) i odleglosci (USA) nie mam zbyt duzych szans na blizsze poznanie, ale mimo to zycze Ci wszystkiego naj... : ) Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTOS Re: Fanny, trzymaj sie IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 26.03.01, 09:13 dream on.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: Fanny, trzymaj sie IP: *.comarch.pl 26.03.01, 12:04 Dziekuje za mile slowa. Rzadko mnie tu nimi raczą. Zupelnie bezpodstawnie wiekszość odwiedzajacych ten kanal zaklada iz jestem infantylna, brzydko mowiac glupia i ostatni hit- jestem ponoć mężczyzna-hahaha.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
anomnis Z okazji urodzin!!! : ) 27.03.01, 02:17 Droga Fanny, niech Ci sie powiedzie we wszystkim, co zamierzasz; jak najwiecej jak najciekawszych i najwspanialszych wrazen i doznan - slowem: szczescia!!! Fan Fanny - Andrzej. Ps. Przynajmniej odpowiadasz, i to z klasa, na listy. I za to tez Cie cenie. Pozdrawiam cieplo. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: Z okazji urodzin!!! : ) IP: *.comarch.pl 28.03.01, 15:14 Dziekuje serdecznie za zyczenia i wszystkie cieple slowa.To ogromnie mile uczucie wiedziec, ze ma sie fana az za oceanem..;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwny Re: szukam kochanka IP: *.dialip.mich.net 27.03.01, 05:41 Przejzalem ta gre to dobry sposob na pozyskiwanie nastepnych naiwnych i tak trzymaj ,zycze powodzenia i pozdrowienia dla pana Michnika ,Premia zapewniona albo uscisk dloni szefa to kiedys bylo bardzo wazne, nie sprzedawaj sie tak tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
alll27 Re: szukam kochanka 27.03.01, 16:14 Pozwole sobie zabrac glos w tej dyskusji poniewaz jestem zaskoczony ukierunkowaniem niemal wszystkich uczestnikow w jedna tylko strone tego "kochanka" i "kochania" Pytanie do wszystkich : dlaczego ten "kochanek" utozsamiany jest z "lozkiem" i sexem ? Rozumiem to tak : zamiast napisac szukam ; milosci,namietnosci,uczucia,serdecznosci,kwiatow,radosci,czulosci,marzen, snow,innosci,ciekawosci,rozmowy,poznania,zycia... szukam kochanki po prostu wystarczy, i mozesz fanny jeszcze 2 lata szukac tego faceta , i 10 razy sie pomylisz , ale moze kiedys trawisz.. oby ci sie udalo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: szukam kochanka IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 27.03.01, 16:22 i o to mi chodziło, o to samo mniej więcje by chodziło a jak napisane, ja bym się nie mądrzyła, dziadek z USA by się nie wkurzał na moje wypowiedzi i wszyscy bylibi szczęśliwsi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: *.comarch.pl 28.03.01, 15:10 Jestes jedyna osoba ktora poprawnie zinterpretowała moje ogloszenie!! Jestem wzruszona. Ja tez nie rozumiem dlaczego wszyscy, a przynajmniej ogromna wiekszosc tu obecnych osob, na widok słowa 'kochanek' ma skojarzenia, sprowadzajace sie do, jak mniemam, do mechanicznego uprawiania seksu.A to po pierwsze tylko internet ,a po drugie nie o to chodzi w tej zabawie...Mam wraznenie,a nawet jestem przekonana, ze wiekszosc z nich nie tak naprawde co to jest flirt....Tym bardziej dziekuje Ci za Twoja wypowiedz!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: szukam kochanka IP: *.proxy.aol.com 27.03.01, 16:40 No to znalazlas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: *.comarch.pl 28.03.01, 15:19 Jestem pod wrażeniem tak bogatego w tresc i ubranego w piekne slowa listu........;-)Nadajesz sie idealnie..........hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
alll27 Re: szukam kochanka 28.03.01, 16:18 dzieki , to dla mnie komplement.., jezeli jestes teraz w sieci to zapraszam do rozmowy na czatach , pokoj "o wszystkim" (chyba jest taki ) bede czakal tak do 16,30 jezeli juz ciebie nie ma, to wysle tobie e-mail z moim normalnym adresem , bo ten gazety nie chce dzialac , chetnie ciebie poznam .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: szukam kochanka IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 28.03.01, 16:37 czyżby w Centrum Szkoleniowym - Comarch nie było co robić, nuda czy brak wrażeń?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: szukam kochanka IP: 62.8.145.* 28.03.01, 17:18 Alez przynudzasz, Ago. Czy Ty masz moze jakas obsesje na punkcie Funny? Pozdrawiam, bo pochorzyc chyba sie juz nie da. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: szukam kochanka IP: *.proxy.aol.com 02.04.01, 00:50 To zbyt szybki osad droga Fanny! Nieraz w jednym krotkim zdaniu wiecej sie kryje niz w dlugich wypracowaniach. Ale jezeli mam byc szczery pozwolilem sobie z taym zdaniem "No ,to znalazlas" na pewién zart,testujac jednoczesnie Twoje poczucie humoru. pozdrawiam Cie serdecznie. Patryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: szukam kochanka IP: *.cdn.com.pl 02.04.01, 11:10 Moze rzeczywiscie w czwartek nie dojrzalam zartu w Twoim liscie, ale przyznaj, ze to bylo trudne zadanie......, co do reszty zdadzam sie zupełnie...:-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czysty A czy nie jestez zarazona HIV virusem IP: *.orlando-04rh15rt.fl.dial-access.att.net 29.03.01, 20:25 A czy nie jestez zarazona HIV virusem. ================ Gość portalu: Fanny napisał(a): > Szukam kochanka o delikatnych dloniach, inteligentnego i dojrzalego a przede > wszystkim biegłego w ars amandi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Einstein Re: szukam kochanka IP: *.hwr.Arizona.EDU 31.03.01, 08:28 Na dlugo czy krotko? Moze byc od czasu do czasu? Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: szukam kochanka IP: *.rdc1.on.home.com 02.04.01, 02:07 Biedna Fanny szuka kochanka ,bo chlopcy poszli do tirowek???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricky Re: szukam kochanka IP: 195.116.26.* 09.04.01, 15:36 Ile bierzesz za godzinę ? Odpowiedz Link Zgłoś