domcia81 04.05.05, 19:04 tyle, ze na swiezym powietrzu.... chyba czas opanowywac pozycje kwiatu lotosu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 19:08 taak, medytacja jest trejdi dzezi si Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 19:47 ale skąd się wziął ten młody budda u izoldy w liskowie??bo od kiedy klan przerzucili na 18.25 nijak sie wkomponowac nie moge w emisję.jak był po teleexpressie,to jak pies pawłowa miałam zakodowane odruchy:wrócić z roboty,właczyc tv,rozpakować zakupy,luknąc teleexpress i gotując obiad obczaić klan:)a teraz braki mam straszne.za to w klanie oldskul jestem na bieżąco:)wiec ponawiam pytanie,ten medytyjący to do liskowa jak zawitał??jego medytacyjna aura mu kazała w stronę liskowa kroczyć,czy izolda maczała w tym paluchy;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 19:50 niestety sama posiadam pewne luki klanowe... moze na dlugi likend przyjechal... hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 19:52 Kurka, a ja sobie dawno temu Klan odpuściłam i nijak nie mogę się zabrać do oglądania, jest się po co zmuszać? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 19:52 bierząco,oczywiście;)ewidentny brak medytacji sprawia,że strzelam byki;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 20:18 a nie bieżąco jednak? bo już zgłupiałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 20:30 qrde-nie ma lekko;) jak się wrzuci w google,to i "na bieżąco",i na "bierząco"wyszukuje: cytat1:Wiadomości ze świata telekomunikacji. Będziesz zawsze na bierząco Największy i najfajniejszy serwis SMS. Darmowa bramka SMS, śmieszne smsy, dzwonki cytat2:Dane statystyczne na bieżąco: 20-31 marca 2002 Materiały zostały przygotowane na podstawie doniesień agencji ... Dane statystyczne na bieżąco: 11 - 24 czerwca 2003 ...www.ukraina.net.pl/? art=pokaz&num=160 - 40k - Cached - More from this site też zgłupiałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 20:36 gocha221 napisała: > a nie bieżąco jednak? > bo już zgłupiałam.... ale tak na chłopski rozum,to "bieżący"wywodzi się od "biegu",a w szkole uczyli,że jeżeli "ż" wymienia się na "g"to pisze się przez z "z" kropką.więc chyba za pierwszym razem napisałam dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 20:36 gocha221 napisała: > a nie bieżąco jednak? > bo już zgłupiałam.... ale tak na chłopski rozum,to "bieżący"wywodzi się od "biegu",a w szkole uczyli,że jeżeli "ż" wymienia się na "g"to pisze się przez "z" kropką.więc chyba za pierwszym razem napisałam dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 20:42 ja optóję:) za wersją "bieżący" howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 20:54 Ja to już sobie nawet na karteczce napisałam jedną i drugą wersję bo zgłupiałam, ale po mojemu na bieżąco ma być jednak :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: w klanie tez medytuja... 04.05.05, 20:50 Izolda poznala kolesia w osrodku gdzie medytowala po Bodziu, co zatracil sie z inna; teraz koles przyjechal, zeby ja zaprosic na nastepne seanse tak sie zastanawiam czy nie kroi sie jakis romanski, wiecie, Izodla znowu ma dola, bo on ma zone i w ogole, on ma dola bo jest rozdarty i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder lotos - ćwiczenia wstępne 04.05.05, 20:54 prosze bardzo. bądźmy trendi membres.lycos.fr/zenmontpellier/Lotus-english.html Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: lotos - ćwiczenia wstępne 04.05.05, 20:56 zaraz zaczynam, ale...wcześniej zadzwonię do chirurga żeby mnie ewnentualnie potem poskładał :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: lotos - ćwiczenia wstępne 04.05.05, 20:58 Sun, a masz jakiegos zaprzyjaznionego? bo tu wiecej bedzie do skladania delikwentow jak zaczniemy probowac :), moze jak hurtem, to taniej wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: lotos - ćwiczenia wstępne 04.05.05, 21:31 feber napisała: > Sun, a masz jakiegos zaprzyjaznionego? bo tu wiecej bedzie do skladania > delikwentow jak zaczniemy probowac :), moze jak hurtem, to taniej wyjdzie? Się da załatwić, to może od razu zrobię rezerwację na salkę w oddziale chirurgicznym z telewizorem koniecznie i kompiutrem ? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: lotos - ćwiczenia wstępne 04.05.05, 20:57 jacy oni umiesnieni na tych obrazkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: lotos - ćwiczenia wstępne 04.05.05, 20:59 to od medytacji:) tuż przed lewitacją Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: lotos - ćwiczenia wstępne 04.05.05, 21:00 od samego patrzenia bola mnie miesnie Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Buddysta 04.05.05, 21:04 o ile dobrze zrozumialam posiada malzonke prawowita, dla ktorej dostal kwiaty? Poprawcie, jezeli sie myle... Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: w Klanie też zaczynają sie romanse 04.05.05, 22:10 Nie wiem czy wiecie ? ;) Ten gostek z koorporacji taxi , funfel Rysia ostro podwala się do Grażynki . Co gorsza , Rysio wyjechał gdzieś a pan Mariusz , przyprowadził dzieciaki ze szkoły /przedszkola , mało tego zajął sie nimi , pomagał Bożence pisać wypracowanie . Grażynka wraca z dyżuru a tam.........pan Mariusz urzęduje w kuchni w fartuszku , jak by nigdy nic , kolacje dla dzieci robił . Grażka , kulturalna kobitka poprosiła p.Mariusza by spożył wspólnie z nia i dzieciakami kolację . 3 maj też razem był spędzony z p.Mariuszem , ktory zaproponował kino , potem byl spacer i lody , oczywiście w towarzystwie dzieci , na razie .......:) Czekam na powrót Ryśka Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: w Klanie też zaczynają sie romanse 04.05.05, 23:11 No ja Klan ogladam dluzej niz mjm, ale ostatnio to nawet ja mam braki. Tyle romansow powiadacie? To sie dopiero bedzie dzialo. A na koncu sie okaze z kazdy z kazdym na boki chodzil:-) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: w Klanie też zaczynają sie romanse 04.05.05, 23:17 o jezuuuuu! najpierw wiesia była grażynką lubicz, a teraz grażyna mysli, ze jak skoczy w bok, to od razu zamieni sie w siemiankowską! grażyna! nie ma lekko, wiesia z modotv tylko tak udają! [mam nadzieję:)))] Odpowiedz Link Zgłoś