Dodaj do ulubionych

dwie sprawy...

02.07.02, 11:30
1. wyszlo mi uczulenie na buzi, jesli ktos potrzebuje papier scierny to sluze
twarza:)
2. dzisiaj w gazecie pisza i lornetce z aparatem cyfrowym, mozna robic zdjatka
drogi na ostroleke:)
Obserwuj wątek
    • hazir Re: dwie sprawy... 02.07.02, 11:33
      Jaaaa, w 1 sprawie - o jakiej gradacji jest ten papier?:)
      • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 11:37
        kurna jak tak macam to wyglada na gruboziarnisty:( jesli moge wybrac material
        do scierania to wybieram drewno:)

kurna ide sie powiesic!!!!
        • hazir Re: dwie sprawy... 02.07.02, 11:41
          no! dopiero przestało padać i wiatr też ustał tak, że proszę się nie wieszać,
          bo znowu zacznie wiać:)
          • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 11:43
            zachodni wiatr:)
            u mnie pada:( prosze troche poczarowac, moze przestanie:)!!
          • Gość: xp Re: dwie sprawy... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 11:50
            są tacy, którzy lubią tskie twarze!
            i to wykształceni i bogaci!

mowa o dermatologach np
            • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 11:54
              hahah dzieki iks umiesz mnie pocieszyc (uwazaj leci worek z ceglami w twoim
              kierunku) oczywiscie slowo uwazaj swiadczy o moim milosierdziu:) hihihihi
              • Gość: mina Re: dwie sprawy... IP: *.turboline.skynet.be 02.07.02, 12:13
                mala! zaparz obie siemie lniane i jak sie zrobi taki sluz, na buzie. trzymaj
                jak najdluzej, choc zastyga jak maska. powinno zlezc!
                • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:14
                  dzieki :) sluz na buzie postaram sie zapamietac:)
                • Gość: samanta Re: dwie sprawy... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 12:14
                  I duzo wapna pij!!!!! :))
                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:16
                    yhy:) bleee moze uda mi sie to przelknac:( (a ze tak spytam niewinnie z piwem
                    mozna to zmieszac:)
                    • Gość: mina Re: dwie sprawy... IP: *.turboline.skynet.be 02.07.02, 12:17
                      i zadnych ostrych rzeczy ani slodkiego!
                      • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:18
                        czyli mam wyrzygac drozdzowke???????
                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:17
                    chopa jej trzeba a nie siemia ,sluzu i wapna!!!!!!!:))
                    • Gość: mina Re: dwie sprawy... IP: *.turboline.skynet.be 02.07.02, 12:18
                      nie nabijajta sie z tego sluzu, to siemie lniane po zaparzeniu tak sie
                      zachowuje, a naprawde dziala!
                      • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:19
                        na zolaj tez podobno, oslonowo:)
                      • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:20
                        dobra dobra mineczko!!,...wiemy o co chodzi!!:)))
                        • Gość: mina Re: dwie sprawy... IP: *.turboline.skynet.be 02.07.02, 12:21
                          swinie:(((
                          • Gość: samanta Re: dwie sprawy... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 12:23
                            nawet psom sie daje siemie ,zeby mialy ladna siersc;)))
                          • hazir Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:23
                            Gość portalu: mina napisał(a):

> swinie:(((

a ja myślałem, że futrzaki
                          • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:23
                            o co ci chodzi?????:)))))
                            • Gość: mina Re: dwie sprawy... IP: *.turboline.skynet.be 02.07.02, 12:25
                              zboki! tylko samcia normalna!
                            • tygrysek_ Re: dwie sprawy.../ hazir 02.07.02, 12:25
                              ..posłuchaj stary....nie fikaj ok???
                              ..bo sie to może dla ciebie żle skończyć...
                              • hazir Re: dwie sprawy.../ hazir 02.07.02, 12:30
                                tygrysek_ napisał(a):

> ..posłuchaj stary....nie fikaj ok???
                                > ..bo sie to może dla ciebie żle skończyć...

tak? a co znaczy "żle"
                                • tygrysek_ Re: dwie sprawy.../ hazir 02.07.02, 12:33
                                  dobra,...dajmy spokój...
                                  ..poprostu lepiej dla ciebie jak mi zejdziesz z drogi ...
                                  • hazir Re: dwie sprawy.../ hazir+? 02.07.02, 12:44
                                    dajmy!?!?!?!:)
                                    Tygrysku:) Ty nie wiesz co jest dla ciebie dobre, a próbujesz coś innym
                                    sugerować? :)
                                    PS widziałeś tą reklamę w TV (jakiś napój energetyzujący) : "nie dobry
                                    kotek.... dobrze, że... mu łańcuch nie spadł:)
                                    • tygrysek_ Re: dwie sprawy.../ hazir+? 02.07.02, 12:47
                                      ..ja nie sugeruję stary,....ja ostrzegam,...
                                      ..daj sobie luzu!
                                      • hazir Re: dwie sprawy.../ hazir++:) 02.07.02, 12:55
                                        dobra, dobra - to teraz idź i sprawdź czy Ci roweru nie ukradli:)
                                        • tygrysek_ Re: dwie sprawy.../ hazir++:) 02.07.02, 12:59
                                          nie bedę juz na to nic odpisywał bo szkoda mi czasu...
                                          z bogiem człowieku!
                                          • hazir Re: dwie sprawy.../ hazir++:) 02.07.02, 13:03
                                            trzy do ZERA ha, ha :)

przegrała drużyna Czerkawskiego :)
                                            • tygrysek_ Re: dwie sprawy.../ hazir++:) 02.07.02, 13:09
                                              biedny głupi imbecylu!,...ciesz się że serce mam dobre i nie chcę
                                              wywołać na KGHM kolejnych sensacji...
                                              ..nara...
                                              • hazir Re: dwie sprawy.../ hazir+++:) 02.07.02, 13:19
                                                argumentacja prawdziwego mężczyzny hła, hła
                                                dam na mszę za Ciebie i dorzucę na schronisko dla Zwierząt:)
                                                • tygrysek_ Re: dwie sprawy.../ hazir+++:) 02.07.02, 13:21
                                                  idź sobie polatać raficzku!:))
                                                  • hazir Re: dwie sprawy.../ hazir+++:) 02.07.02, 13:26
                                                    śmiech przez łzy - a jednak dam na mszę - to tyle :)
                                                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy.../ hazir+++:) 02.07.02, 13:29
                                                    daj...moze ci sie przyda!
                                                    ..i nie wchodź mi już w droge..
                                                    ..czesć kolego!,..baw sie!
                                                  • hazir Re: dwie sprawy.../ hazir+++:) 02.07.02, 13:32
                                                    w zasadzie myślałem, że znajdę kolegę, ale........:)
                            • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:25
                              tak czy siak poslucham miny:) (jak dlugo mam to trzymac?:)
                              • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:26
                                ależ mineczko!!:)))),..

..trzymaj ile sie da!!:)))
                              • Gość: samanta Re: dwie sprawy... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 12:27
                                minusia podala ci stary,sprawdzony przepis >To cos jak krochmal do kapieli, zeby skora byla gladka
                                jak pupcia niemowlaka.Czasami te domowe sposoby lepiej skutkuja jak chemia.
                                • Gość: mina Re: dwie sprawy... IP: *.turboline.skynet.be 02.07.02, 12:31
                                  ja jak mialam podobna sytuacje, to trzymalam cala noc! tylko najpierw poczekaj
                                  az wyschnie!
                                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:36
                                    czyli bede jak czlowiek w masce:)
                                    siemie tylko zalewam wrzatkiem? czy musze troche na ogniu potrzymac?

ps. kurna wyszedl nam tutaj niezly kacik kosmetyczny
                                • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:31
                                  :) kopnij tygrysa w tylek:) jak mozesz, bo ja jestem zajeta przygotowaniem
                                  mieszanki:)
                                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:35
                                    hi hi...panterko!!!,...nie obrażaj sie!!!
                                    ..moj przepis szybciej by ci pomógł!:))
                                    • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:37
                                      tygrysek_ napisał(a):

> hi hi...panterko!!!,...nie obrażaj sie!!!
                                      > ..moj przepis szybciej by ci pomógł!:))

jak miny nie podziala, zdam sie na ciebie:)
                                      • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:41
                                        oki!!:))) ,...tylko poszukaj jakiegoś zdrowego chopa!!!:))
                                        • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:43
                                          rydza:)
                                          • Gość: mina Re: dwie sprawy... IP: *.turboline.skynet.be 02.07.02, 12:44
                                            nie gotuj! troche wody i przykryj, niech sie naciagnie!
                                            • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:48
                                              ...kto ma ciągnąć????,..panterka??:))))
                                              ..i kogo przykryć????:)))
                                              • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:49
                                                uwazaj bo cie pociagne:) bedziesz kwiczal:) hihihihi
                                                • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:56
                                                  a za co?,..he he he...:))
                                                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 12:57
                                                    za jezorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
                                                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:00
                                                    czyżby?????:))))
                                                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:02
                                                    a jednak:)))))) hihihhihi
                                                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:11
                                                    nie wierzę!!:)))))
                                                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:15
                                                    mam udowodnic?:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:16
                                                    no!:))
                                                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:18
                                                    hahah niedowiarek mi sie trafil:)
                                                    a nie boisz sie?:)
                                                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:22
                                                    nie!:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:24
                                                    nie moze byc:)
                                                    ostrzegalam:) jakby co:)
                                                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:26
                                                    oki!:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:28
                                                    teraz tylko musze jeszcze obmyslec technike:)
                                                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:30
                                                    sąróżne techniki ciągnienia,...:))))))
                                                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:34
                                                    dokladnie:) dlatego musze wybrac najskuteczniejsza:) tylko troche martwie sie o
                                                    ten twoj jezor:)
                                                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:39
                                                    powiedzmy że jęzor w cudzysłowiu!:))))))
                                                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:47
                                                    hahaha to ty powiedziales:))))
                                                  • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 13:51
                                                    wiem!:))
    • Gość: Crimen Re: dwie sprawy... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.07.02, 14:14
      No i po co wystawiałaś buźkę na morskie wiatry?:)
      • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 14:20
        chcialam byc smagana hihihihi
        • tygrysek_ Re: dwie sprawy... 02.07.02, 14:21
          nawet wiem czym!:)))
          • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 14:24
            to cos nazywa sie ( i tu prosze patrzec mi uwaznie na usta:) WIATR w i a t r:)))
            • Gość: Crimen Re: dwie sprawy... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.07.02, 14:31
              Czy to czym chciałaś mnie wczoraj smagać, to też był wiatr? ;)
        • Gość: Crimen Re: dwie sprawy... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.07.02, 14:23
          Jeśli znikasz wieczorem to rzuciłem teraz wszystikie zajęcia:)))
          • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 14:30
            chwila relaksu:)
            • Gość: Crimen Re: dwie sprawy... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.07.02, 14:31
              Rzuciłem wszystko w kąt.Skonczę gdy Ciebie nie będzie:)))
              • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 14:33
                ja sie dzisiaj opierdalam jak nigdy, dobrze ze chociaz ty cos robisz:)
                • Gość: Crimen Re: dwie sprawy... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.07.02, 14:35
                  Chyba najwyższy czas:)))
                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 14:38
                    najwyzszy czas przestac? nie tylko nie to:)
                    • Gość: Crimen Re: dwie sprawy... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.07.02, 14:41
                      Nie przestawaj, lubię Twoje godziny seksualne:)))
                      • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 14:43
                        kurcze jak tu nie swintuszyc, kiedy tutaj takie zyzne podloze:)
                        • Gość: Crimen Re: dwie sprawy... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.07.02, 14:46
                          O mnie mówisz?Ja jestem mobilny, nie zawsze jestem na dole:)))
                  • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 14:40
                    o 15 uciekam do domciu, zlapiesz mnie na gg:)
                    • Gość: Crimen Re: dwie sprawy... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.07.02, 14:42
                      Obowiązkowo:)))
                      • czarna_pantera2 Re: dwie sprawy... 02.07.02, 14:45
                        wlasnie dostalam znak ze moge sie zmywac do domciu, uciekam wiec .....
                        buziaczek:)
                        • Gość: Crimen Re: dwie sprawy... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.07.02, 14:47
                          Pa.Odpalam gadułę:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka