pan-ziutek 12.05.05, 13:24 Drogi Adminie ! Czy mógłbyś mi uzasadnić dlaczego od dziś zablokowałeś mojemu nickowi wieslawa-siemiankowska dostęp do tego forum ? Czym się naraziłam ? Poproszę o wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humprey_bogart Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:30 A tak się stało? to nieładnie, mam nadzieję, że się to wyjaśni. W końcu do tej pory nikt nikogo nie blokował w taki sposób ani nie zamykał forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-ziutek Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:32 Też uważam,że to nieelegancko, zwłaszcza,że nie zrobiłam nic czym mogłabym naruszyć netykietę. Ostatnio to w ogole mało się udzielałam z braku czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:34 to nie wiesz, ze ja jestem Tobą itd-"admini powiedzieli"-obłęd mówię Ci Wieśka Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:45 oj, invicta, to raczej nie Wiesia. jak w otwartym forum można kogos zabanować? nie można. Podejrzewam Wiolettę. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:46 :) ja sie nie znam na banowaniu, na klonach też kurde słabo:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:46 Po pierwsze od razu mówię że to nie ja tylko adminka czesia żeby nie było.... PO drugie nick już odblokowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:48 co ty? naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:50 ale żeś łykła Romi:) zaraz Ci odpowiem pod stoma nickami-uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:53 kurna tylko se ponumeruj, żeby ci się nie poj..ło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:54 invicta1 napisała: > ale żeś łykła Romi:) > zaraz Ci odpowiem pod stoma nickami-uważaj! wyobraz sobie ze tak....... ja zbanowalem tylko 3 klony i jednego kolesia który bluzgał.... Przeciez skoro takim zly to nicka invicta1 ze wzgledu na moje podejzenia tez powinienem a nie zrobiłem tego i nie mam zamiaru...... A jeśli chodzi o pytanie romy... TAK to nie ja tylko czesia Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 14:00 uważaj bo ja Ciebie zbanuję Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:55 co? że zgredek to zgredek, ziutek to wiesia, czy to odblokowanie? nie wierze w takie cos na otwartych forach. po to są otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 13:56 a kto to jest ziutek? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 14:02 Ziutkiem byłam chwilowo ja ( bo inaczej nie mogłabym tu się o nic zapytać), natomiast posunięcie Czesi mi się bardzo nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 14:08 CHWILA MOMĘCIK!!! Ceśka nowa jest..może to tylko w kwestii próby było albo pomyłki...? spoko, no dajcież odetchnąć kobiecie po tym przejęciu władzy ochłonąć musi!!! no i zapoznać sie trzeba z ogromem pracy na tem forumie.... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 14:09 to ja wymiękam. klimat banowania i nowych nicków to jest coś, co przekracza moje wyobrażenie o normalnym forum. co ta czesia wyrabia? kasuje wątki, banuje ludzi? po co? jeszcze regulaminu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: To ja Wiesia. Mam pytanie do admina ? 12.05.05, 14:13 Też jestem niemile zaskoczona, niesmak i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś