paprotka-gd 18.05.05, 13:25 To nie żart !!! To super wiadomość :) film.onet.pl/0,0,1099236,wiadomosci.html Ania Przybylska jako gosposia , ciekawe kto będzie panem domu w polskiej wersji ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 18.05.05, 13:45 bardzo lubilam ten serial najlepszy byl niedubingowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 18.05.05, 13:55 polska wersja może być cudowna , tylko zależy kogo w niej obsadzą , oprócz kandydatki Przybylskiej Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 18.05.05, 15:18 mnie na pana domu pasuje Emilian Kamieński (Kamiński?? czy jak mu tam..) Bogny prawdziwy maż:Paalbo jakiś młodszy, a wy kogo obstawiacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 18.05.05, 15:20 ah no i przybylska mi nie leży..;/ czytalałm, ze Olszówka ma startować w castingu i Jungowska itp a lokajem ma być karol z samo zycie:P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 18.05.05, 15:23 no ale zastąpić Dreszer..trudno będzie... no i ten śmiech..nie ma takich drugich jak ona pierwsza... o! to mądre było stwierdzenie... bardzo mądre.... Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 18.05.05, 22:27 ehhh az sie lezka w oku zakrecila jak sobie ten serial przypomnialam:) a najbardziej lubilam kamerdynera i jego slowne potyczki z miss Babcock, pamietacie? za to troszke mnie denerwowala rodzina Fran, bacia Yetta i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 19.05.05, 13:26 tu powinienem zacytowac śmiech..ale nie wiem jakimi literami ...jednak słowo nasze organiczonym jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 19.05.05, 13:31 A mamuśkę Fran pamiętacie?Rewelka:) ciut się wystraszyłam,nie widzę żadnego polskiego aktrora w roli pana domu- producenta teatralnego w orginale.Jak mu było na imię? ------ Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 19.05.05, 13:31 Katarzyna Pakosinska (Kabaret Moralnego Niepokoju). Jej SMIECH jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 19.05.05, 15:42 estratos napisał(a): > Katarzyna Pakosinska (Kabaret Moralnego Niepokoju). Jej SMIECH jest najlepszy. JE!!!!!!!!!! PRAWDĘ POWIADASZ!!!!!DAWAJCIE JĄ!!! ale ona za mądra jest do tej roli..nie wiem czy się zgodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 19.05.05, 15:45 Pakosa mnie się też podoba :)) A na mamusię ta co grała w "Adam i Ewa", Iwona Bielska ?? Nie wiem czy nie pomyliłam nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 19.05.05, 15:52 Idealne oko;) Jeszcze drewniana asystentka producenta? No i producenta?Jestem ciekawa kim będzie w polskich realiach. U nas nie istnieje takie cos jak producent teatralny? ------ Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: Tu czarno na białym stoi,kto będzie panem domu 19.05.05, 15:26 www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1449 Szczerze przyznam, ze nie wyobrazam sobie jego jako Nilesa... Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Tu czarno na białym stoi,kto będzie panem dom 19.05.05, 16:38 Boże,a ja nie pamiętam tego serialu,pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Tu czarno na białym stoi,kto będzie panem dom 19.05.05, 16:44 czesia-z-butiku napisała: > Boże,a ja nie pamiętam tego serialu,pomocy! Prosze link: www.thenanny.com/ Chyba na polsacie leciał --------- Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Tu czarno na białym stoi,kto będzie panem dom 19.05.05, 17:20 nie oglądalam tego serialu jak to mozliwe???? Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Tu czarno na białym stoi,kto będzie panem dom 19.05.05, 23:17 panu domu bylo Maxwell Sheffield, mial 3 dzieci, najmlodsza byla niezla gigantka, lokaja Nilesa i asystentke C.C. Babckock ktora darla koty z lokajem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Tu czarno na białym stoi,kto będzie panem dom 20.05.05, 10:10 no ja bym w tej roli widział dedeląga! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Tu czarno na białym stoi,kto będzie panem dom 20.05.05, 11:54 a jakby tak lokaja zagrał Majchrzak? Tak niby nie wychodząc poza konwencję, z taką lodowata uprzejmością i dystansem, i tylko tych oczu wejrzenie - nie wiadomo, czy jak poprosisz o kawę, nie zabije.... Odpowiedz Link Zgłoś
nephritis Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 20.05.05, 12:04 paprotka-gd napisała: > To nie żart !!! > To super wiadomość :) > film.onet.pl/0,0,1099236,wiadomosci.html > Ania Przybylska jako gosposia , > ciekawe kto będzie panem domu w polskiej wersji ? I w dodatku dali zdjęcie lolitki-idiotki z "Superprodukcji" :>. Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: "Pomoc Domowa " potrzebna - casting 21.05.05, 08:44 Niestety mnie też nie Pasuje Anna Przybylska. Słuszałam, że do tej roli startowała też Agnieszka Dygant. Byłam zachwycona takim pomysłem. To jest rola dla baby z jajami a nie dla kobietki - aniołka. Odpowiedz Link Zgłoś