Dodaj do ulubionych

a ja mam bardzo syntetyczne skojarzenie!

IP: *.turboline.skynet.be 08.07.02, 12:47
nasze wspaniale forum kojarzy mi sie z "szlona lokomotywa" grechuty i rodowicz!
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 12:54
      ... ale syntetycznie to mozna to porownac do "kinder jajka" hahahahaha...

Gość portalu: mina napisał(a):

> nasze wspaniale forum kojarzy mi sie z "szlona lokomotywa" grechuty i rodowicz!

• Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:01
        I słusznie.Nikt mnie nie zmusi abym wydoroślał:)))
        • jasmina_tdi Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 13:05
          Niezupelnie to mialam na mysli Crimenku :)))) Ale milo, ze sam sie przyznales i to nie przed 80 urodzinami tylko troche wczesniej ;)))
          Dzielny jestes, wow! :)

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> I słusznie.Nikt mnie nie zmusi abym wydoroślał:)))

• Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:11
            Czyżbym sprawiał wrażenie dojrzałego?Cholera, muszę nad tym jeszcze
            popracować:)))
            • jasmina_tdi Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 13:17
              Nie wiem! Pijana przeciez bylam za kazdym razem jak sie widzielismy ;)))

> Czyżbym sprawiał wrażenie dojrzałego?Cholera, muszę nad tym jeszcze
              > popracować:)))

• Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:19
                Sęk w tym że ja też.Musimy kiedyś przyglądnąć się sobie na trzeźwo:)))
                • jasmina_tdi Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 13:20
                  Tylko po co? Przeciez sie lubimy! chcesz to zmienic?? :)))

> Sęk w tym że ja też.Musimy kiedyś przyglądnąć się sobie na trzeźwo:)))

• Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:24
                    Ja lubię wiedzieć.Czy Ty na trzeźwo bywasz nie do zniesienia??? :)))
                    • jasmina_tdi Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 13:32
                      Jest jeszcze gorzej :)))) Bywam KOMPLETNIE nie do zniesienia. Zwlaszcza jak ta druga osoba wytrzezwieje hahahahahaha...

> Ja lubię wiedzieć.Czy Ty na trzeźwo bywasz nie do zniesienia??? :)))

• Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:38
                        To już kanał, bo gdy się nawalę to Ty obchodzisz mnie szerokim łukiem;)
                        • jasmina_tdi Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 13:39
                          Jak kazdego, kto sie nawali! Nie bierz tego do siebie ;)))

> To już kanał, bo gdy się nawalę to Ty obchodzisz mnie szerokim łukiem;)

• Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:41
                            Ależ skąd.Boleję tylko nad brakiem szans na porozumienie:)))
                • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 13:22
                  Ale zwróćcie uwagę, że czasami świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia :)))
                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:26
                    Ale czasem dobrze zobaczyć od czego uciekasz.Witaj Randia:)))
                    • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 13:33
                      Nigdy nie uciekam, zawsze staram się stawić czoła.
                      Witam ciem :)))
                      • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:40
                        Dobrze, dobrze, sprawdzimy to:)))
                        • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 13:43
                          Nie powiedziałam, że na trzeźwo stawiam.............:))))
                          • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:55
                            Się wprowadzi w stan upojenia... :)))
                            • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 13:58
                              ........a po wprowadzeniu ??? :)
                              Ja na poczatku zawsze grzeczna jezdem, ale w miarę upływu
                              czasu................:))))
                              • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:05
                                Wszystkie tak mówią.Uwierzę gdy zobaczę:)))
                                • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 14:07
                                  Ja to nie wszystkie :)
                                  A zobaczysz, zobaczysz możesz być tego pewien :))))
                                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:11
                                    Będę Cię bacznie obserwował:)))
                                    • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 14:14
                                      Mą przemianę ? Pamiętaj robisz to na własne ryzyko ;)))
                                      • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:37
                                        A czym jest życie bez odrobiny szalenstwa:)))
                                        • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 08.07.02, 14:41
                                          Niczym :)))))
                                          Pa,pa do jutra ;)))
                                          • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:44
                                            Pa.Nie zgub drogi na forum:)))
                                            • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarzenia 09.07.02, 10:11
                                              Dzieki, rano myślałam,że zgubiłam...............:))))
                                              • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 10:21
                                                Nie Ty jedna:)))Badziewie:(
                                                • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 10:24
                                                  Gorzej niz badziewie !!!!!!!!
                                                  Nie dość, że od rana kumpel Mnie wkurzył, to jeszcze to..........ochyda!!

No, ale wróciłam do starego i już powrót do psychicznej równowagi murowany :))))

• Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 10:29
                                                    A ja cholera, nie mogę wejść na tą stronę i chyba zaraz kogoś zabiję:(
                                                    Na pewno nie Ciebie:)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 10:32
                                                    No mam nadzieję, pożyłabym jeszcze troszkę, podoba Mnie się :)))
                                                    Mnie na szczęście się udało, tam zupełnie nie mogłam się naleźć.

Próbuj, podobno cierpliwi będą nagrodzeni :))))

• Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 10:37
                                                    Wysłałem już posta do Gazety, że p...... ich kubki, chcę tylko stare forum, ale
                                                    do tej pory cisza:)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 10:42
                                                    Serdecznie współczuję :((
                                                    Zastanawiam się po co oni to robią ? Mieszają żeby wszystkich wkurzyć??
                                                    W majtach niech sobie pomieszają :))))
                                                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 10:51
                                                    Sądząc po sposobie traktowania swoich czytelników, uważają że wszystko wiedzą
                                                    lepiej:)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 10:57
                                                    "A łyżka na to niemożliwe" :)))
                                                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 11:00
                                                    Bo świstak siedzi i zawija ją w te sreberka:)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 11:13
                                                    Nie dobry ( świstak ?) dobrze, że mu łańcuch nie spadł :))))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 11:42
                                                    Taaaak?A potem mi powiesz - co ty k.... wiesz o piwie:)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 12:06
                                                    Nie przy dużej ilości zaśpiewam Żywiec, Żywiec już skończył 10 lat :)))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 12:09
                                                    Tylko nie udław się Rafaello:)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 12:17
                                                    Nie lubię, wolę dwa paluszki oblane mleczną czekoladą :)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 12:36
                                                    Weź to do buzi, weź...To chyba Skubikowski śpiewał(a może Kombi) :)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 12:42
                                                    Upaćkam sie tylko i co później ??? Mydełko Fa ??? :))))
                                                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 12:59
                                                    Wypierzemy w Perwolu:)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 13:02
                                                    Niech zgadnę,a później zmiękczanie w Lenorze ???
                                                    Kurcze to już niezłe porządki zrobiliśmy :)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 13:24
                                                    Gdybym teraz wspomnieł o Sensodyne, to byłaby to już perwersja, nie sądzisz? :)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 13:39
                                                    Totalna, kurcze nie bylo nic milszego ????? :))))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 13:46
                                                    Nie narzekaj, to było spontaniczne.Obnażam swoje wnętrze:)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 14:01
                                                    Czuję się zaszczycona.............:)))))
                                                    To bądz spontaniczny, poddam się.........:))))
                                                  • Gość: Crimen Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 15:15
                                                    To było spontaniczne.Jak to poddasz się?Żadnego oporu??? :)))
                                                  • randia Re: a ja juz lepiej nie powiem jakie mam skojarz 09.07.02, 15:20
                                                    Jak będzie trzeba to będę musiała.......:)))
                                                    Nie będę tylko ograniczać Twojej spontaniczności.............
    • enancjo Re:HOP .. HOP .. HOP ..SZKLANKE PIWA .. HOP 09.07.02, 10:32
      .. oj jak bardzo mi sie kojarzy z pragnieniem :)))
      Enancjo
      • Gość: mina Re:HOP .. HOP .. HOP ..SZKLANKE PIWA .. HOP IP: *.turboline.skynet.be 09.07.02, 10:39
        :)))
        snem mojej duszy jest peirwotna msciwosc,
        a moim herbem jest soczysta larwa!
        • Gość: Crimen Re:HOP .. HOP .. HOP ..SZKLANKE PIWA .. HOP IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 10:52
          Lecz myśl ta czyja?Samo się nie myśli... :)))
        • enancjo Re:HOP .. HOP .. HOP ..SZKLANKE PIWA .. HOP 09.07.02, 11:01

> :)))
          > snem mojej duszy jest peirwotna msciwosc,
          > a moim herbem jest soczysta larwa!

.. zabij ten lek .. co sie cmi w noc ciemna ....
          Enancjo
          • Gość: mina Re:HOP .. HOP .. HOP ..SZKLANKE PIWA .. HOP IP: *.turboline.skynet.be 09.07.02, 11:31
            wez mnie ze soba na te kwietne laki, gdziesmy blekitne zbierali kwiateczki:)
            • enancjo Re:HOP .. HOP .. HOP ..SZKLANKE PIWA .. HOP 09.07.02, 14:08
              .. riposta .. MOTOREK ... ale nie moge sobie przypomniec ...
              .. pozdrawiam
              Enancjo

> wez mnie ze soba na te kwietne laki, gdziesmy blekitne zbierali kwiateczki:)

• Gość: mario2 Re: a ja mam bardzo syntetyczne skojarzenie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:06
      a mnie z Oddzialem Zamknietym u Kitka...
      • jasmina_tdi mario!!!! 09.07.02, 12:16
        a skad tak dobrze wiesz, jak wyglada oddzial zamkniety u Kitka???? :)

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> a mnie z Oddzialem Zamknietym u Kitka...

• Gość: mario2 Re: mario!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:22
          Poczytaj relacje niektorych forumowiczow... :o)
          • jasmina_tdi Re: mario!!!! 09.07.02, 12:23
            Wybor niewielki - tych, co z wrocka troche malo.... hmmmmmmmmm.... ktoz to moze byc? :)

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Poczytaj relacje niektorych forumowiczow... :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka