pomme 20.05.05, 14:41 kiosk.onet.pl/dlaczego/1229483,1297,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Ałer star rosati 20.05.05, 15:30 Uprawia basen? kwiatki w nim sadzi czy inną kapustę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ałer star rosati 20.05.05, 15:41 Podoba mi się tytuł- "Pozycja atakująca", to dokładnie tak jak w MjM kiedy atakowała Rydża aby zmusić go do jakiejkolwiek "pozycji". No ale się zawiodła bo Rydż okazał się Kamilą :) Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Ałer star rosati 20.05.05, 21:40 mialam okazję ją widziec w jednej z ambasad,kiedy zalatwiala sobie wizę byla z mamuską w realu jest malym,chudym kurduplem zdecydownie lpiej prezentowala się mamusia Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ałer star rosati 20.05.05, 21:44 Podobno ma nieproporcjonalnie wielkie stopy? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ałer star rosati 20.05.05, 21:48 A modelką tak naprawdę nie jestem, brałam wyłącznie udział w pokazie mody mojej mamy i gościnnie jako gwiazda pokazu „Drink Pink”. Całe szczęście że nie uważa się za modelkę bo to byłoby śmieszne, ale z tą "gwiazdą" to chyba przegięła ? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ałer star rosati 20.05.05, 21:49 "gwiazda" też zwróciła moja uwagę.... Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Ałer star rosati 21.05.05, 16:37 " Tym bardziej że jestem młodą aktorką ze słynnym nazwiskiem. " :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ałer star rosati 21.05.05, 16:42 I teraz problem, czy chodzi o słynne nazwisko mamy, czy taty, bo na swoje to Weronka jeszcze chyba nie zapracowała. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Ałer star rosati 21.05.05, 17:48 z tą aktorką też przegieła. Jak drewno może być aktorem? Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Ałer star rosati 21.05.05, 20:04 Najgorzej jak kupa udaje pomarańcze. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ałer star rosati 22.05.05, 17:44 > Najgorzej jak kupa udaje pomarańcze. kurcze, co to wcześniej trzeba zjeść! Odpowiedz Link Zgłoś
monik_es Re: Ałer star rosati 22.05.05, 16:31 nie wiem czemu, ale mam wrazenie, ze te jej wlosy sa jakies lewe...przeszczepione, zageszczone czy cus... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Ałer star rosati 22.05.05, 17:44 Weruś to jest inna bajka, nie dorastamy jej do pięt, więc nigdy nie zrozumiemy jej wybitnie artystycznej duszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ałer star rosati 22.05.05, 17:44 chyba tylko tapir i lakier... Odpowiedz Link Zgłoś
karafka_do_wina Re: Ałer star rosati 22.05.05, 20:02 dziewczyna ma wysokie mniemanie o sobie i swoim talencie. moze i lepiej, przynajmniej jest szczesliwa. napewno nic tak nie dobija aktora jak swiadomosc, ze jest drewniany, a ona tej swiadomosci nie ma. z drugiej strony Weronika ma chyba jakis komples znanych rodzicow. nie zauwazylam zeby dzieci innych znanych ludzi wciaz tak podkreslaly, ze musza wiecej sie starac, udowadniac swoja wartosc, itp. taki np. Maciej Stuhr niczego nie musi udowadniac, bo po prostu ma talent, co kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ałer star rosati 22.05.05, 22:31 O tak, wspaniały przykład ze Stuhrem, trudno by mu odmówić talentu a z nazwiskiem nie robi żadnego halo. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Ałer star rosati 22.05.05, 23:13 jakie ma stopy to nie przyfilowalam,ale nogi to chyde jak zapalki Odpowiedz Link Zgłoś
karafka_do_wina Re: Ałer star rosati 23.05.05, 19:03 e tam, napewno jej nogi nie sa takie zle, zwlaszcza w porownaniu ze zmarczakami pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś