Dodaj do ulubionych

PIPA-ostatni dzwonek

IP: *.arcor-ip.net 12.07.02, 22:34
Zbliża się termin spotkania organizacji PIPA.Niektórzy,nie mogąc się
doczekać,chcą już wyjeżdżać wcześniej.Zawiadamiam,że melina jest czynna i
zarezerwowana od 20-go lipca,czyli od soboty.Ludzie,co przyjadą wcześniej,mogą
spać w krzakach,ale na wszelki wypadek podaję jeszcze raz link do ośrodka,co by
każdy mógł popytać czy od piątku dałoby radę też się już zagnieździć.
www.perkoz.zhp.org.pl
Co do wyjazdu-mnie pasowałoby miejsce spotkania pod kongresówką,tam jest
najprościej dotrzeć i będzie widać,kto w ostatniej chwili ma zamiar jednak
uciec.Myślałem o godzinie 13-ej.Czy są jakieś inne propozycje?No i miejsca
wolne w autach-Iwusia ponoć ma 4,ja 3,ale już mam komplet w postaci
Tygryska,Aroski i Only.Dla niedobitków istnieje możliwość jechania pod plandeką
z tyłu kombi.Napoje chłodzące w postaci browara będą podawane.
Sławek Czortowski też kilka miejsc ma,czyli chyba się zabierzemy.Myślałem o
Wampirze,Saqqara mówiła kiedyś o wolnych miejscach,ale czy to aktualne,nie wiem.
UWAGA:w OLsztynie jest tańszy browar!Zakupić dla kogoś coś?
Nie lenić się i odpowiadać prezesowi,żeby nie było potem,że jak czegoś
zabraknie,to prezes będzie chujem,a nie sklerotyk,który czegoś tam zapomniał.No.

Obserwuj wątek
    • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 12.07.02, 22:39
      oj, cos nie ta pora by pytania zadawac, dzisiaj jest piatek tak jakby i do
      poniedzialku to cicho tu bedzie a cicho......
      (to tak jakby ociec nie zauwazyl...:)))
      • Gość: leziox Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.arcor-ip.net 12.07.02, 22:46
        Dla mnie każda pora jest dobra,by pytania zadawać,jak się bractwo obudzi albo do
        pracy zleci,odpowie mi,byle na czas to było,a nie w sobotę rano,bo wtedy to już
        nawet nie ostatni dzwonek,ale i ostatniej szansy nie będzie,by kogokolwiek pytać
        o pierduły.
        • Gość: samanta Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 22:56
          ja poprosze o ...ladna pogode i ciepla wode w jeziorze
          • Gość: leziox Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.arcor-ip.net 12.07.02, 23:19
            O pogodę to się miałaś Samcia modlić,jak sobie przypominam.Woda w jeziorze nie
            powinna być zimniejsza od lodowatej wody,do której ty wskakujesz w okolicy
            Samantogrodu,ponoć tylko ty wychodzisz z tej kąpieli cała,nie w postaci bryły
            lodu.
            • Gość: flo Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.stacje.agora.pl 12.07.02, 23:21
              Samcia, mam dla ciebie niedobrą wiadomość. Ja i Mazury zawsze równa się deszcz:)
              • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 12.07.02, 23:23
                noooo, przydalby sie deszczyk bo u nas cos w wawie nie mozna sie na porzadna
                burze doczekac........
            • Gość: samanta Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 23:25
              No dobra...podanie napisalam o pogode i Najwyzszy obiecal cos tam zalatwic.Jesli woda cieplejsza jak
              w moich okolicach .....to chlup...juz wskakuje!!!!!!!!!!!
              • kitek1 u samantki, w dolnej odrze............... 12.07.02, 23:26
                piranje sie zalegly,
                ale nie wiem, czy to z ciepla,
                czy na widok samantki:)
                • onlyania Re: u samantki, w dolnej odrze............... 12.07.02, 23:29
                  ty kitek nie strasz, bo jak wisla jeszcze zawroci i w przyszlym tygodniu zacznie
                  plynac od gdanska ku wawie to bedzie zes wykrakal......
              • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 12.07.02, 23:27
                miejmy nadzieje ze farba od paintballow plywajaca po powierzchni jeziorka sprawia
                iz woda w jeziorku szybciej sie nagrzewa.....:))))
                • Gość: leziox Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.arcor-ip.net 12.07.02, 23:36
                  Woda w jeziorze nagrzeje się od tego,jak się wpierdoli do niej paru marudów
                  kompletnie ubranych i wtedy niech sobie tacy gadają co chcą.
                  Florentynka-ty lepiej przemyśl,co chciałaś naprawdę powiedzieć.Jak się
                  rozniesie,że przynosisz deszcz,to może się okazać,że ktoś nieznany cię
                  w przeddzień wyjazdu przykuje kajdankami do domowego kaloryfera,wyrzuci kluczyk
                  do wisły i dopiero w poniedziałek zadzwoni po ślusarza.
                  • Gość: flo Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.stacje.agora.pl 12.07.02, 23:37
                    Leziu, ty myślisz, że mnie się tak łatwo pozbyć?)))))))
                    • Gość: samanta Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 23:46
                      Flo skarbie! Odpukac ale jak jade na wycieczke z dziecmi to zawsze mam ladna pogode ,a wy..przeciez
                      jak dzieci,nie???:))))))))))
                      • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 12.07.02, 23:48
                        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle ja nie chce na szkolna wycieczke!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: samanta Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 23:51
                          Only ...to twoj problem;)))
                          • Gość: flo Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.stacje.agora.pl 12.07.02, 23:53
                            Only, nie marudź, to będzie bardzo hm... specyficzna wycieczka:)
                          • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 12.07.02, 23:54
                            ale jak sie w nocy zaczne moczyc z powodu koszmarow nocnych to juz bedzie twoj
                            problem........
                            • Gość: flo Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.stacje.agora.pl 12.07.02, 23:57
                              w nocy wszyscy będziemy się moczyć:)
                              • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 12.07.02, 23:59
                                bo bedzie padalo niby?????
                                :))))
                              • Gość: samanta Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 00:01
                                Only ...my wszyscy bedziemy zalani po pachy lub tez zeszczani jak mawia moj maz czort;)
                                • Gość: flo Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.stacje.agora.pl 13.07.02, 00:03
                                  Samcia, czytasz w myślach moich:))))
                                  • Gość: samanta Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 10:08
                                    Cos ostatnio czesto slysze to zdanie .Zdolna wiedzma ze mnie;))))
                                    • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 13.07.02, 15:02
                                      ale samanta nie probuj ty czasem w moich myslach czytac, po oskarze cie o
                                      naruszenie prywatnosci!!!!!!!!!!!
                                      :))))
                                      • Gość: samanta Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 15:07
                                        Nie bede,boje sie ,ze moglabym doznac urazu;;)))
                                        • Gość: samanta mam pytanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 15:09
                                          czy przewidujemy dzikie tance przy muzyce czy ewentualnie balety przy akompaniamencie tluczonych
                                          flaszek?;)))))))
                                          • onlyania Re: mam pytanie 13.07.02, 15:12
                                            ej tam, flaszek bic sie nie bedzie, tylko je pozbieram i po 3,50
                                            sprzedam.......to bedzie dla mnie zamiast tancow.....(he he he trza jakos na
                                            mayryske dorobic...)........:))))
                                            • Gość: samanta Re: mam pytanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 15:14
                                              czyli z muzyki ...dupa;)
                                              • onlyania Re: mam pytanie 13.07.02, 15:19
                                                he he he , zamiast muzyki dupa bedzie, :))))
                                                • Gość: samanta Re: mam pytanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 15:22
                                                  Only!!!!!!!!!!!!!!! dziecko,coz za skojarzenia,hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!
                                                  • onlyania Re: mam pytanie 13.07.02, 17:00
                                                    jakie znowu skojarzenia....ja tylko przestawilam twoje slowa......
                                                  • Gość: samanta Re: mam pytanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 17:05
                                                    odpowiednio je interpretujac
                                                  • onlyania Re: mam pytanie 13.07.02, 17:06
                                                    no glodnemu dupa, tzn chleb na mysli...:))))
                                        • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 13.07.02, 15:09
                                          he he he, a to wredne siedzi i nasluchuje tylko kto tam czego na nia zlego nie
                                          pisze...:))))
                                          powiedz ty samanta, czy ty czasem dzieciom ktore do poprawki byly nie narzucilas
                                          pracy wakacyjnej w formie siedzenia na forum towarzyskim i sledzenia kazdego
                                          ruchu na forumie....:))))))
                                          biedne dzieci, taka fajna pogoda, moglyby na sloneczku posiedziec...:(((((
                                          • Gość: samanta Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 15:15
                                            maluchy nie miewaja poprawek.poza tym chyba nie chcialabym zeby slyszaly jak ich pani klnie;)))
                                            • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 13.07.02, 15:18
                                              no tak, doszly by dzieci do wniosku ze trza pania nauczycielke do klasy
                                              podstawowki wyslac coby sie dopiero pani klac nauczyla.....:))))
                                              • Gość: samanta Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 15:24
                                                Nieee...te male to najwyzej srodkowy palusze pokazuja;)
                                                • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 13.07.02, 16:54
                                                  widocznie wciaz maja troche szacunku dla doroslych i nie uzywaja przy nich
                                                  brzydkich slow.....
                                                  • Gość: samanta Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 17:06
                                                    z pewnoscia
                                                  • onlyania Re: PIPA-ostatni dzwonek 13.07.02, 17:09
                                                    no to trzeba JE oduczac pomalu szacunku, bo to marnowanie ich rozwoju.....
                                                  • Gość: leziox Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.dialo.tiscali.de 13.07.02, 17:58
                                                    Dziad swoje,baba swoje,kurwa mać.Pieprzycie jak zwykle o pierdułach,zamiast
                                                    konkretnie odpowiedzieć,chociaż jedna osoba,czy pasuje wam termin spotkania pod
                                                    kongresówką,przynajmniej dla tych,co mają jechać razem.A zamiast tego pojebane
                                                    dyskusje o dupie maryni i kanaliach,znaczy dzieciach.
                                                    Na chuj nabić takie cóś!
                                                  • Gość: iwusia Re: PIPA-ostatni dzwonek IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 19:14
                                                    Witam:))
                                                    dla mnie godzina i miejsce zbiórki jak najbardziej odpowiada:)) miejsca w moim
                                                    błękitnym maserati są w dalszym ciągu wolne:) przydałby mi sioę jakiś pilot bo
                                                    za cholere nie wiem gdzie jest ta dziura:) jeśli chodzi o piwo to też myśle że
                                                    lepiej kupić na miejscu po co mają sie ponad dwieście kilosów grzać w
                                                    bagażniku, aha i małe pytanko a co z żarełkiem? cosik brać czy tam coś będzie?
                                                    bo nie wiem:))
                                                  • Gość: samanta prosze mnie nie w....ac...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 19:43
                                                    Mnie godzina zwisa kalafiorkiem bo i tak bede uzalezniona od czorta i slawka. jesli im bedzie pasowac to
                                                    i mnie rowniez.Pytalam o muzyke....Czy jakas betoniarke ktos zabierze ze soba?
                                                  • Gość: iwusia Re: prosze mnie nie w....ac...;))) IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 20:53
                                                    no właśnie miuzik musi być i basta!!! jakby co jakieś rzępadło w samochodzie
                                                    mam:))))
                                                  • Gość: leziox Re: prosze mnie nie w....ac...;))) IP: *.arcor-ip.net 13.07.02, 22:50
                                                    Ja posiadam walkmana na mp3 z możliwością podłączenia do samochodowego
                                                    grajka.Jedzenie można na miejscu wykupić,co nie jest warunkiem naturalnie.Ja
                                                    tam sobie kolacyjkie zamawiam,bo nie będę taszczyć ze sobą parnika na ziemniaki
                                                    albo co,żeby się najeść.Może na diecie ale przebieduję te parę dni,haha.
                                                    Słyszałem że muzykę można tam też załatwić,albo w ogóle imprezkie
                                                    zrobić...Trzeba byłoby tylko zrzutę zrobić na bankiecik i muzykę,wszystkie
                                                    informacje są na stronce.Przejrzyjcie,pomyślcie.A jak nie,to ja wam mogie
                                                    śpiewać po pijaku...
                                                  • Gość: samanta Re: prosze mnie nie w....ac...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 23:02
                                                    Normalny samograj i pare metrow przedluzacza chyba by wystarczylo.Moze ktos moglby zabrac ze
                                                    soba,co????
                                                  • Gość: leziox Re: prosze mnie nie w....ac...;))) IP: *.arcor-ip.net 13.07.02, 23:11
                                                    Nie zapominaj że to ośrodek,a nie dzikie strony wokół Samantogrodu i niektórzy
                                                    tam mieszkający mogą mieć coś przeciwko muzyce "kablowej".A może tak dyskotekę?
                                                    I co znaczy w ogóle "proszę mnie nie w....ac...;))) ?To jakiś pedagogiczny
                                                    szyfr,czy co?
                                                  • Gość: iwusia Re: prosze mnie nie w....ac...;))) IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 23:57
                                                    Prezesie łorkiestre można zamówić? to ja zamawiam pana z dużą trąbą i drugiego
                                                    co by dobrze duł w saksofon he he he
                                                  • Gość: samanta iwusia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 00:11
                                                    a jo sobie zycze takiego z ...fletem ,tudziez sprawna ...fujara hahahahaha
                                                  • Gość: iwusia samanto niech żyje bal!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 00:14
                                                    ha organista z kompletem piszczałek tyż by się przydał i taki dyrygent co tak
                                                    fajnie taką laską macha nie?:))
                                                  • Gość: samanta Re: samanto niech żyje bal!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 00:16
                                                    laska to macha...ekshibicjonista,hahahahahaha
                                                  • Gość: iwusia Re: samanto niech żyje bal!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 00:18
                                                    cholera po tej żubrówce to nawet ciężko mi sie czyta, prosze mi tu uczonych
                                                    słów nie dawać bo siem oplułam........a laska tak tak i jak zgrabnie ją w dłoni
                                                    trzyma he he he he
                                                  • Gość: samanta Re: prosze mnie nie w....ac...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 00:09
                                                    Gość portalu: leziox napisał(a):

> Nie zapominaj że to ośrodek,a nie dzikie strony wokół Samantogrodu i niektórzy
                                                    > tam mieszkający mogą mieć coś przeciwko muzyce "kablowej".A może tak dyskotekę?
                                                    > I co znaczy w ogóle "proszę mnie nie w....ac...;))) ?To jakiś pedagogiczny
                                                    > szyfr,czy co?

Oooo,to co to za orgia po cichu? Czy prezes przewidzial organizacyjne knebelki? No bo moze byc
                                                    problem,jak przezywam orgazm to glosno wyje ,jak wilk;))) A szyfr to chyba zrozumialy dla Ciebie jest
                                                    jednak;)
                                                  • onlyania Re: prosze mnie nie w....ac...;))) 14.07.02, 13:58
                                                    to ciotka samanta bedzie jako nauczycielka demonstrowala nam wycie w momencie
                                                    stosunkowania (sie znaczy przezywania orgazmu) jak wilk?????
                                                    ciekawe kto bedzie drugim demonstrantem, bo obawiam sie ze losie i wilki
                                                    pouciekaja z lasow mazurskich jeszcze przed 20 lipca......
                                                    moze tak jakiegos manekina przywiesc coby nie bylo koniecznosci sprawdzania czy
                                                    model na ktorym ciotka samanta demonstrowala wycie jak wilk jeszcze zyje, bo
                                                    rzecz jasna bedzie ze manekin trup byl nawet przedtem a teraz to juz w ogole
                                                    trup bez szans na ozycie........
                                                    miejmy nadzieje ze ktos wezmie ze soba zmiotke i szufelke coby wiorki z
                                                    manekina posprzatac........

to tak w kwestii konkretow, bo przynajmniej jedna z atrakcji przewidziana w
                                                    programie zjazdu jest jasna i oczywista.....:))))
                                                  • Gość: leziox Re: prosze mnie w....ać...;))) IP: *.arcor-ip.net 14.07.02, 16:09
                                                    Ja,mówiąc o muzyce kablowej,miałem na myśli oczywiście muzykę powstającą przy
                                                    pomocy kabla włożonego do gniazdka sieciowego,a wychodzącą z drugiej strony z
                                                    głośnika.Jakie gniazdko miałaś ty,Samcia na myśli i jaką sieć,to ja nie
                                                    wiem,ale że tak ci się od razu z orgazmowym wyciem skojarzyło-to chyba fajna ta
                                                    twoja sieć być musi,hehehe.
                                                    Knebelków organizacyjnych żadnych nie ma-pełna demokracja,tylko chciałem
                                                    szanowaną profesorkę uchronić przed wywiezieniem policyjnym radiowozem
                                                    w kajdankach i uwięzieniem w wieży komisariatu w Olsztynku z powodu zakłócania
                                                    ciszy nocnej,biegania po ośrodku nago,obrażania policjantów na służbie,skopania
                                                    komendanta w alkoholowej pomroczności jasnej,proponowania samowydymania się
                                                    w/w,itd,itp...
                                                    Łosi tu nie ma i wilków też nie,bo to półwysep,ale jelenie się jeszcze
                                                    trafiają,przyjezdne najczęściej.
                                                    Córeczko,twój scenariusz jest bardzo interesujący,chyba przywiozę jednak ze
                                                    sobą kask motocyklowy i wypożyczę ci go za opłatą w naturze,bo Samcia coś tak
                                                    dziwnie ostatnio z ukosa na ciebie patrzy,a w Samantogrodzie bejsbole w
                                                    promocji po 3,50 zł sprzedają w każdym kiosku ruchu.To oczywiście nie ma
                                                    żadnego związku z czymkolwiek...Naturalnie.
                                                  • Gość: samanta hahahahahahahaha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 16:45
                                                    Gość portalu: leziox napisał(a):

> Ja,mówiąc o muzyce kablowej,miałem na myśli oczywiście muzykę powstającą przy
                                                    > pomocy kabla włożonego do gniazdka sieciowego,a wychodzącą z drugiej strony z
                                                    > głośnika
                                                    **** wyobraz sobie ,ze ja rowniez o takim gniazdku myslalam

.Jakie gniazdko miałaś ty,Samcia na myśli i jaką sieć,to ja nie
                                                    > wiem,ale że tak ci się od razu z orgazmowym wyciem skojarzyło-to chyba fajna ta
                                                    >
                                                    > twoja sieć być musi,hehehe.
                                                    ***** Skoro ma byc cisza na osrodku wiec nie wyobrazam sobie tej orgii jakos,stad wspomnialam o
                                                    kneblach . A moja siec lubi sobie pokrzyczec,hahahahahahaha
                                                    > Knebelków organizacyjnych żadnych nie ma-pełna demokracja,tylko chciałem
                                                    > szanowaną profesorkę uchronić przed wywiezieniem policyjnym radiowozem
                                                    > w kajdankach i uwięzieniem w wieży komisariatu w Olsztynku z powodu zakłócania
                                                    > ciszy nocnej,biegania po ośrodku nago,obrażania policjantów na służbie,skopania
                                                    >
                                                    > komendanta w alkoholowej pomroczności jasnej,proponowania samowydymania się
                                                    > w/w,itd,itp...
                                                    *****No i teraz nie wiem czy to faktycznie taka troska o moja osobe czy o Olsztynska policje;) A swoja
                                                    droga zobacz ilu atrakcji pozbawiasz zarowno mnie jak i uczestnikow wycieczki.Toz to byloby lepsze jak
                                                    polaczenie pornola z filmem sensacyjnym!!! ;))
                                                    > Łosi tu nie ma i wilków też nie,bo to półwysep,ale jelenie się jeszcze
                                                    > trafiają,przyjezdne najczęściej.
                                                    **** No to ja moze zainteresuje sie tymi jeleniami......;)
                                                    Nie mam powodu by na twoja coreczke patrzec z ukosa .
                                                  • czarna_pantera2 Re: prosze mnie nie w....ac...;))) 14.07.02, 16:10
                                                    piornik i zeszyt, tez chyba nalezy zabrac, zeby notatki robic podczas lekcji:)
                                                  • Gość: leziox Re: prosze mnie w....ac...;))) IP: *.arcor-ip.net 14.07.02, 17:38
                                                    No i jak ładnie,wszystkie moje wątpliwości wyjaśnione zostały jak na lekcji-
                                                    temacik po temaciku,jak dla szkolnego jełopa.Nie ma to jednak,jak o coś zapytać
                                                    Pani w szkole,nie da może po łapach,ale nawet jak do kącika postawi,to też
                                                    potem wytłumaczy,jaki biedny uczeń błędzik popełnił.
                                                    Co do orgazmowego wycia,to pewnie jednak nie uchronię przed nim Mazur,zwłaszcza
                                                    iż Samcia deklarowała chęć spania na molo,zapewne w nadziei poryczenia do
                                                    księżyca,albo do kierowcy,pana Bronka.
                                                    Te podteksty o wzięciu ryczadła służą zapewne do zagluszania ryków rykiem-
                                                    znaczy muzyką.No to z partyjnym pozdrowieniem.
                                                    Córa!Już nie musisz się martwić-Samcia właśnie oświadczyła,że będzie pokojowo
                                                    nastawiona!!!!!!
                                                  • onlyania Re: prosze mnie w....ac...;))) 14.07.02, 20:18
                                                    moze ciotka nie bedzie na mnie patrzec z ukosa, za to ja pewnie bede patrzyla
                                                    baaaaardzo z ukosa, jak mnie sliwy pod okami ogranicza pole widzenia...
                                                    co wiecej, zapisalam sie juz na implanty do najblizszego dentysty i mam
                                                    wyznaczony termin na przymierzenie peruki, coby jeszcze przed przeszczepem
                                                    kudelkow miala czym kryc dziurki po cebulkach wlosowych, co to je strace
                                                    niechybnie....
                                                  • Gość: SAMANTA Re: prosze mnie w....ac...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 20:54
                                                    to co tam az tak ma byc nudno ,ze w ciezkiej depresji mozna tylko lac Only? Spoko,juz ja sobie znajde
                                                    jakies zajecie,chocby i rwanie kierowcy bronka.
                                                  • onlyania Re: prosze mnie w....ac...;))) 14.07.02, 20:59
                                                    ja tam nie obawiam sie lania mnie, tylko takiego o, przy okazji, "lagodnego"
                                                    zauwazania mojej obecnosci....:))))
                                                  • Gość: samanta Re: prosze mnie w....ac...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 21:11
                                                    To mam sobie oczy wydlubac zeby cie nie widziec????:)))
                                                  • onlyania Re: prosze mnie w....ac...;))) 14.07.02, 21:13
                                                    no ale ja to tak w ogole to sie w oczy nie rzucam, ja taka malutka.......
                                                    tylko zaczynam sie obawiac ze ty w krasnoludki wierzysz no i mnie z jednym
                                                    pomylisz........
                                                  • Gość: samanta Re: prosze mnie w....ac...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 21:30
                                                    krasnoludkow nie krzywdze:))))))))
                                                  • onlyania Re: prosze mnie w....ac...;))) 14.07.02, 21:33
                                                    nawet wyjac jak wilk podczas szczytownia??????
                                                  • Gość: samanta Re: prosze mnie w....ac...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 21:37
                                                    nawet wtedy !:)
                                                  • onlyania Re: prosze mnie w....ac...;))) 14.07.02, 21:40
                                                    ja na wszelki wypadek zabiore stopery do uszu......i mocniej wcisne czpeczke na
                                                    uszka.....
                                                  • Gość: samanta Re: prosze mnie w....ac...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 21:49
                                                    Oki,ja zaloze knebelek zeby nie wyc;)
                                                  • onlyania Re: prosze mnie w....ac...;))) 14.07.02, 21:50
                                                    ale i tak pewnie wycie ci uszami wyjdzie.....:((((
                                                  • Gość: samanta Re: prosze mnie w....ac...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 21:53
                                                    Powiedzmy ,ze lubie sobie...powyc;)))
                                                  • kitek1 to tam, ta stypka bedzie............ 14.07.02, 21:03
                                                    ze samantka, juz tak rzęzi:)
                                                  • Gość: samanta LEZIOX !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:05
                                                    Przed chwila dowiedzialam sie ,ze w tym osrodku trzeba wstac bladym switem i spieprzac przed 10 ta
                                                    (doba hotelowa) Z tego wynika ,ze to bedzie impreza dla grzecznych dzieci a nie zadne chlansko. Jakim
                                                    cudem ktos moze pic do poznych godzin nocnych , nie pospac porzadnie i taki nabuzowany jechac w
                                                    powrotna droge? W takim ukladzi osoby,ktore jada samochodami maja przesrane bo nawet sie nie
                                                    napija.
                                                  • onlyania Re: LEZIOX !!!!!! 15.07.02, 10:12
                                                    no wlasnie!!!!
                                                    i co z orgiami z udzialem ciotki?????
                                                    przeciez ona nam jeszcze nie podala terminu i dlugosci wycia jak wilk!!!!
                                                    moze ciotka ze dwie doby potrzebuje zeby sie wywyc!!!!!!
                                                  • Gość: samanta Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:17
                                                    nie pierdol glupot Only bo ty akurat wsadzisz tyleczek w autko i pojedziesz .Rozmawialam ze Slawkiem i
                                                    oni chyba z Majka zrezygnuja. Slawek dowiedzial sie ze doba jest do 10 i stwierdzil ze nie ma ochoty
                                                    jechac i patrzec jak my sie bawimy
                                                  • onlyania Re: LEZIOX !!!!!! 15.07.02, 10:23
                                                    a wy to co????/
                                                    jenzora w gebie macie zamiar nie zabrac ze soba?????
                                                    jak sie teraz bedzieta faktycznie sie wydzierac to glosu nie styknie.....
                                                    a z drugiej strony to jak pani viceprezes wyjazd planowala, co?????
                                                  • iwusia Re: LEZIOX !!!!!! 15.07.02, 10:13
                                                    nie żartuj samanta!!!!!!!! naprawde o dziesiątej spad z ośrodka?, kurna o
                                                    dziesiątej to ja miałam zamiar sie kimnąć dopiero po baletach, żeby wieczorkiem
                                                    usiaść za kółko, no ale wystraszyłąś mnie nie na żarty.
                                                    Prezesie!!!!!!!!!!!!!!jak to w końcu ma być!!!!!!!!!!!!!
                                                  • onlyania Re: LEZIOX !!!!!! 15.07.02, 10:17
                                                    no co jak????
                                                    spiwory i na zielona trawke, swieze powietrze jest wspaniale na
                                                    otrzezwienie.....:)))))
                                                    a jak jeszcze deszczyk pokropi to ej tam, nic nie oswiezy cie az tak
                                                    bardzo....:))))
                                                  • Gość: samanta Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:22
                                                    Wiesz ,akurat o mnie to nie musisz sie martwic . Nie wiem czy crimen bedzie szczesliwy jesli dowie sie
                                                    ,ze ma tylko z kierowce robic ....Zacznie sie problem z dojazdem,a wlasciwie to juz sie zaczal.
                                                  • onlyania Re: LEZIOX !!!!!! 15.07.02, 10:26
                                                    oj nie ladnie szefowo, takich szczegolow nie dopatrzec, nie ladnie.....
                                                  • aroska Re: LEZIOX !!!!!! 15.07.02, 10:26
                                                    ...a poza tym od kiedy my tam zamierzamy być??????...dopiero od soboty rano
                                                    (jedną dobę)????? czy zaraz po przyjeździe w piątek mamy pokoje (dwie
                                                    doby??)....
                                                  • Gość: onlyania Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 10:29
                                                    20 jest w sobote, tak jakby....:((((
                                                    nie w piatek......
                                                  • Gość: samanta Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:36
                                                    Wyobraz sobie Only ,ze nie jestem szefowa.Ciekawe ,ze nagle obdarowalas mnie tym zaszczytnym
                                                    tytulem.... Problem jest w tym,ze nie zdazymy wytrzezwiec i poki co , to nie mam transportu .
                                                  • Gość: onlyania Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 10:40
                                                    a niby kto mialby byc lepszym organizatorem wycieczek szkolnych, cio???
    • Gość: onlyania Re: SZANOWNE ZGROMADZENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 10:38
      bo jak sie nie myslalo glowa tylko czem innym to teraz wylaza takie kulfony.....
      przeca to jest weekend, i trudno podejrzewac ze moze w piatek nie byc wolnych
      miejsc.....
      niech ci co tak bardzo organizowali ten wyjazd zwroca sie do prezesa o
      mozliwosc zamowienia pokoi od piatku, i problem z glowy......rzecz jasna trza
      doplacic, to oczywiste jest....
      i dopiero wtedy zaczac sie martwic o orgazmy jak wszystko jest jasne i
      przygotowane......
      cos od niewlasciwego podejscia bylo to orgaznizowane (orgazmowane?????) i tera
      mata......a mnie to wszystko jedno bo mnie wszystko jedno bedzie kto i w jakim
      stanie bedzie mnie odwozil do wawy, he he he....:))))
      • Gość: samanta Re: SZANOWNE ZGROMADZENIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:44
        Wiesz Only,czasami jak cos pierd...to jak golabek o parapet. Ja z dojazdem jestem uzalezniona od osob
        zmotoryzowanych a te doczytaly sie na www. ze doba trwa do 10. I zejdz wreszcie ze mnie,uprzejmie
        prosze ,oki? Jesli zapewnisz mi dojazd to slowem sie nie odezwe.
        • Gość: iwusia Re: SZANOWNE ZGROMADZENIE IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:48
          jak już pisałam wcześniej mam wolne miejsca w samochodzie, służe pomocą ale
          tylko z Wawy, jeśli są chętni to zapraszam:)
          • Gość: samanta iwusia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 11:01
            Iwusia,jasne ze z Warszawy .jakby co to trzymaj dla mnie 2 miejsca,oki?
            • Gość: onlyania Re: iwusia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 11:06
              a ty iwusia zaszylas sie i nie masz zamiaru pic, ze masz zamiar prowadzic
              auto???
              :)))
              • Gość: iwusia Re: onlyania IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 11:22
                ja?!!!!! w życiu!!!!!!!!!!!!! śjakoś dam sobie rade, najwyżej zgwałce kilku
                osobników płci przeciwnej i alkohol szybko wyparuje he he heh eh
            • Gość: iwusia Re: samanta IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 11:17
              ok nie ma sprawy możesz nawet całe tylne zająć, a teraz śjeszcze jakiś
              menszczyzna by nam sie przydał, jest ktoś chętny do dwóch kobiet w samochodzie,
              w tym jedna za kółkiem...<oczko> he he he he
              • Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 11:19
                juz jest,mowilam ze potrzebuje 2 miejsca:)To moze i Yesska z nami pojedzie?
                • Gość: iwusia Re: samanta IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 11:24
                  ok nie ma sprawy samochód jest 5 osobowy, a kto z panów z nami jedzie?,
        • Gość: onlyania Re: SZANOWNE ZGROMADZENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 10:52
          w sprawie dojazdu: ponoc spod centralnego jezdza autobusy w tamtym
          kierunku...:))))

w srawie innych spraw: toc mowie, zeby probowac cos jeszcze zmienic, coby od
          piatku mozna bylo, ale ze ja tam nic nie wiem konkretnego na te tematy, wiec
          moge tylko sugierowac....nie znane jest mi bowiem gdzie prezesi zimuja....

w sprawie zejscia, nie proponuj mnie zchodzenia, bo sobie skojarze z takim
          zejsciem jakiego moja babcia dokonala rowno dwadziescia lat temu ( a to juz nie
          jest smieszne....)
        • Gość: onlyania Re: SZANOWNE ZGROMADZENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 10:52
          w sprawie dojazdu: ponoc spod centralnego jezdza autobusy w tamtym
          kierunku...:))))

w srawie innych spraw: toc mowie, zeby probowac cos jeszcze zmienic, coby od
          piatku mozna bylo, ale ze ja tam nic nie wiem konkretnego na te tematy, wiec
          moge tylko sugierowac....nie znane jest mi bowiem gdzie prezesi zimuja....

w sprawie zejscia, nie proponuj mnie zchodzenia, bo sobie skojarze z takim
          zejsciem jakiego moja babcia dokonala rowno dwadziescia lat temu ( a to juz nie
          jest smieszne....)
    • Gość: laelia ZEDZWONIŁAM I SPYTAŁAM IP: 212.244.106.* 15.07.02, 11:05
      doba trwa od 18-tej do 10 tej (ładna doba swoją drogą). Powiedziano mi, że
      spokojnie można przyjechać w sobotę wcześniej, albo dopłacić za pobyt od piątku
      (w chwili obecnej moduły te są jeszcze wolne w piątek ). Na razie nie mają
      rezerwacji po nas, a gdyby robili to podobno od poniedziałku więc
      prawdopodobnie w niedzielę nie trzeba będzie zrywać się skoro świt.
      To by było na tyle, a z humorystycznych aspektów tej sprawy, wiecie jak fajnie
      można dowiedzieć się o rezerwację popełnioną przez osobę, której nazwiska nie
      znamy? Miałam z tym niezły ubaw :)))
      • Gość: onlyania Re: brawa dla laeli.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 11:20
        no juz drugi raz to pisze, bo tamto nie polazlo....
        wiec tak to jest i tak wyglada, zamiast drzec sie wystarczylo zadzwonic......
        • Gość: samanta Re: brawa dla laeli.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 11:25
          Po pierwsze nikt sie nie darl wiec nie szalej a po drugie ....aaa nie chce mi
          sie dyskutowac........
          • Gość: onlyania Re: brawa dla laeli.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 11:37
            aaaaaa mnie tez nie ...........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka