aniela 31.05.05, 19:44 rozwieszam portrety pamieciowe: Miltonia- znaki charakterystyczne: podwieszony Karolak Żarłaczka- o tej porze roku w kolorze czeresniowym Karolak - znak charakterystyczny: odchodzi na zawsze Poszukiwani raczej żywi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujo_mike Re: wątek gończy 31.05.05, 20:06 o! polskie znaki w temacie i treści!! ciekaw jestem jak się ów wątek gończy skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 31.05.05, 20:07 wujo_mike napisał: > o! polskie znaki w temacie i treści!! holender, za duzo pracuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 31.05.05, 20:30 po namysle: w uscisku dloni przelozonych, glownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 31.05.05, 20:35 wlasnie. zby chociaz w bursztynie utrwalil :) aleale zauwazyles jak nieobecni swoja przedluzajaca sie nieobecnoscia celowo zmianiaja temat tego watku? Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: wątek gończy 31.05.05, 20:48 fakt (i to autentyczny)- ich przedłużająca się nieobecność nieznośnie się przedłuża...czyżby misternie utkany plan ściągnięcia ich na forum miał spalić na panewce podczas gdy rzeczony wątek dryfuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 31.05.05, 20:52 aha uwazam nawet ze dzialaja w zmowie. zmowie milczenia Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: wątek gończy 31.05.05, 20:57 ponoć milczenie jest złotem...ale nie wszystko złoto co się świeci... Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: wątek gończy 22.04.10, 13:40 Niebyt. Ma wiele przewag nad bytem jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
czeresniowa_zarlaczka Re: wątek gończy 15.06.10, 22:45 No to jestem. Autentyczna. Certyfikata dostarczyć mogę. Trochem opóźnionam jest. Czytam i co widzę, jakoweś filozoficzne teksty lecą, a ja z filozofią na bakier zawsze byłam. Jakieś niebyty Wam w głowie, a tu być warto, bo czereśniowy nastał czas. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 01.06.05, 08:38 Jestem wzruszona powrotem anieli. Jest nadzieja, że reszta przybędzie zwabiona nagrodą, o której aniela zapomniała wspomnieć w wątku gończym. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 01.06.05, 09:01 dzień dobry, a po nagrodę, to gdzie i kiedy należy się zgłaszać? i dlaczego w konkursie anieli sponsorem jest quarantina? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 01.06.05, 09:04 Od początku do końca źle interpretujesz wątek. Po pierwsze nie ma Cię na liście poszukiwanych. Po drugie ja też chciałabym wiedzieć dlaczego mam być sponsorem? Po trzecie, to nie jest konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 01.06.05, 09:17 pierwsze primo: nie pytałem, gdzie ja mam się zgłosić. drugie primo: wszak Pani wspomniałaś o nagrodach? wspomnienie zobowiązuje. trzecie primo: czy to jest jakaś zorganizowana akcja? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 01.06.05, 09:34 Umiejętnie wywinąłeś kotu ogona. Należy Ci się nagroda. Możesz się po nią zgłosić, jak tylko uda Ci się ustalić gdzie masz się zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 01.06.05, 11:55 Z Twojego punktu widzenia najważniejsze jest, że nie Ty płacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 01.06.05, 12:03 problem leży w tym, że gdzieś mi się ostatnio zagubił mój punkt widzenia, więc nie mogę ani potwierdzić, ani zaprzeczyć Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 01.06.05, 12:07 Spróbuj zatem użyć do tego celu jakikolwiek inny punkt. Na przykład zwrotny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 01.06.05, 12:43 o Koty sie schodza, znaczy watek zaczyna dzialac :) czy masz jakies L4 na usprawiedliwienie nieobecnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 01.06.05, 13:18 najpierw musiałbym raczej usprawiedliwić swą obecność... Pozwólcie mi zostać, pozwólcie mi być Pozwólcie mi zostać, ja nie chcę, nie chcę, nie chcę Odchodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 01.06.05, 14:58 aha jeśli się zgodzimy Ty możesz zostać tu Tylko jeden z nas może tu zostać? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 01.06.05, 15:06 Anielo, wytłumacz Ty mnie swą logikę. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 01.06.05, 15:41 to bardzo proste,bo im tylko, tylko o to chodzi, abyś sam sobie szkodził, abyś sam nie mógł myśleć, abyś sam nie mógł chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 01.06.05, 15:49 Logika jest banalnie prosta - oni sa naszymi wrogami Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 01.06.05, 16:01 racja, nawet zbudowali fabryki, opracowali maszyny, produkują wódkę Tak, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo wódki Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 01.06.05, 16:07 Najgorsze, że to już wszystko pracuje, pracuje i truje. A oni? Widziałem, podawali sobie z uśmiechem dłonie... A ja? Ja czekam trzeci dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 01.06.05, 19:04 Kto nie uparty, poczeka czwarty. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 01.06.05, 20:01 i umrze dziewięc razy stojąc w oknie na korytarzu? A gdy będzie umierał, to nie przyjdzie generał, ziewnie z cicha dyrektor... ps czy tego chcesz, czy o to chodzi, by w zlosci tu przychodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 01.06.05, 23:32 do kogo piszesz o złości? jam wesół\ jest. i pelen przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 02.06.05, 09:06 czy umiera byle kto? PS: jeśli jeszcze nie wiesz o co tu chodzi, spróbuje ci pomóc poszukać odpowiedzi, ale sam nie bardzo rozumiem, czemu jeden z nożem za drugim biegnie nie złość się, bo to nie powód do złości, obejrzymy dziś razem wieczorne wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 02.06.05, 09:54 Ja znowu nic nie rozumiem. Straciłam wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 02.06.05, 10:35 Tracimy wątek po kolei. Może Kot ma racje - wieczorne wiadomości wróca nam porzadek w świadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 02.06.05, 11:49 ja coś mówię, ale w swoje tłumaczenia nie wierzę, jestem tylko grajkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 02.06.05, 12:53 a ja Ci daje znak srodkową reką ku gorze! :) (bo mam trzy ręce i nogi cztery, jedną głowę, ale par oczu wiele, wychyliłam się z tego wozu a to stales Ty, tu na rozdrożu) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 02.06.05, 13:29 przyszłaś, ujrzałaś i wygrałaś, zostałem tak jak stałem zupełnie sam Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 02.06.05, 13:53 wiec chodz z nami nie zwracaj uwagi na szalone wyscigi chodz z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 02.06.05, 13:59 ale Ty: idź przodem, idź przodem, idź przodem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 02.06.05, 15:21 alesz... ide tam gdzie ide nie ide gdzie nie ide ide tam gdzie lubie nie ide gdzie nie, chociaz z drugiej strony: everywhere I go, I wanna go with You Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 02.06.05, 15:58 ja niestety z kamienną twarzą siedzę przy stole, przy nim ludzie których mniej trochę wolę, lecz już niedługo odbijaj flaszkę, żądź nie kiełznaj i na orbitę wszyscy wraz. only this night? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 02.06.05, 18:57 coz.. z tylu różnych dróg przez życie każdy ma prawo wybrać źle. tylko dlaczego, dlaczego się tak zmieniłeś? czemu, czemu, czemu się oddaliłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 02.06.05, 18:59 Rany boskie. Toż to melodramat się wziął zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 02.06.05, 19:00 bo gdy tak człek od rana pełza, to wieczór spędzić chce wśród gwiazd Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 02.06.05, 19:08 Kontuujcie. Będę chlipać (w sensie płakać rzewnie) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 02.06.05, 19:22 Mowisz ze Cie milosc mierzi? to czemu z oka płynie łza? Cierpliwości, baronesso, jeszcze miesiąc, jeszcze dwa. Na złość tobie wiosną amor, co sekrety różne zna, ukołysze nas tak samo w tym najsłodszym trulla-la. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 02.06.05, 22:13 zbyt rzewnie? Chodź no z nami wynajmiem szalet, odgryziem szyjke, zrobimy balet i pokażemy, bo znamy te problemy... nikt dnia tu wspomnieć się nie waży, ni pracy, praca - chamski sport a adres? nie szukaj drogi, znajdziesz ja w sercu Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 02.06.05, 22:44 Zaraz się dźwignie ktoś od stolika, wróci nazajutrz z miną nijaką, bluźnie na życie, postawi flakon. Każdy do niego zaraz się tłoczy, wkrąg nad szklankami błyskają oczy. I zaraz każdy lepiej się czuje. Jedna flaszka, druga flaszka i też trzecia, kurde bele... Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 03.06.05, 07:17 Nic mnie nie mierzi, ani nie dziwi. Szczęścia życzę, na nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 03.06.05, 08:34 o jak klawo, o jaka draka można śmiać się, można i płakać *** A potem wyjdę, zatrzasnę cicho drzwi i chociaż zniknę nie zostawiając nic to od tej pory będę już w tobie żył Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 03.06.05, 18:16 późno już i wieje zimny wiatr, może znów zapukasz cicho tak? bo myślę sobie, że ta zima kiedyś musi minąć. Zazieleni się, urośnie kilka drzew Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 03.06.05, 18:19 Anielo, co Ty taka lyryczna ostatnio jesteś? Jakaś chandra? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 03.06.05, 18:23 a skad! mysle sobie ze jutro sobota, Kot ma imieniny stolatstolat dla Kota! dzien inny niz tych szesc, a tydzien dni ma siedem, kazdy gupi to wie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 03.06.05, 18:39 Nooo, skoro Kot ma imieniny, to stawia, na własny koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 03.06.05, 19:05 w tę zaskakująco zimną jak na czerwiec noc w pierwszym nocnym kupię wino i do wlosow żel wino wypije w bramie dla kurazu chociaz śmieszy mnie żel... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 03.06.05, 19:12 masz tylko jeden cel znalezc w miescie nocny klub? coz, ludzie w sobote sa dziwnie frywolni kobiety zataczaja wielkie biodrami. a ja : hej mazury mazury mazury (przepraszam Panstwa za szanty) ale wroce na pewno nim zasniesz nim zapadnie noc. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 03.06.05, 19:18 masz już dość wielkiego miasta? rolling down to old Maoui? (how do u spell it?) (też przepraszam - za to samo) jesli nawet nie będziesz przez cały dzień, o nic nie spytam. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 03.06.05, 19:22 Czy ja mogę nagminnie wtrancać się w Wasz dialog? On mnie niezmiernie intryguje swą tajemniczością. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 03.06.05, 19:26 jeśli zechcesz odejść - odejdź, jeśli zechcesz wroć Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 04.06.05, 10:25 dziś franciszka, także karola. którym z tych dwóch przezwano kota? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 06.06.05, 00:11 czy mam dosc wielkiego miasta? Ciemnych przejść, późnych pór, zakamarków, schodów, wind, baru, park, końca tras, brudnych ulic gdzie jest mrok? ale tez: juz nie wroce na morze, nigdy wiecej o nieee (o, pardą. ps:maui). no i dobranoc ułudo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 06.06.05, 09:14 Pewnej nocy tak zdarzyło się, że wróciłam, w okolicy wszyscy spali zjadłam coś, wypiłam i poczekałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 06.06.05, 09:32 wszyscy spali? przecież dom stał zupełnie pusty nocą kurzyły się dookoła rupiecie Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 06.06.05, 17:05 Tam nawet rupieci nie bylo. Swoją drogą, a moze by w góry, mily bracie? tam przygoda czeka.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 06.06.05, 17:38 czeka mnie ezoteryczny poznan. wiec wybaczcie, ale ten pociag nie pojedzie jesli mnie w nim nie bedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 06.06.05, 17:43 tylko chcę Cię ostrzec: nie wyważaj drzwi otwartych na oścież Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 06.06.05, 20:54 ani nie przekraczaj nielegalnie granic otwartych już. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 06.06.05, 22:49 granice są do przekraczania. Odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 07.06.05, 16:18 Nie, nie zmarnują. Mają bilet w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 07.06.05, 18:54 w strone łodzi. w łodzi mi sie nie powodzi ech..te poranne podróże - raz krócej, raz dłużej, w obie strony, przygarbiony, pochylony Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 07.06.05, 21:20 to właściwie dokąd jechał ten pociąg, którym jechać miałaś? wsiadłaś wtedy w ogóle? czy na peronie stałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 07.06.05, 23:23 (yyy a tego to nie znam) dzisiaj tu (ezoteryczny poznan, miastem rzadzi mafia, na placu kolo trzech krzyzy, stoja szemrane auta) jutro tam (w łodzi mu sie nie powodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 08.06.05, 08:33 > (yyy a tego to nie znam) skandal normalnie... dalej to tak: jakie słowa i myśli były z nami w tej chwili? o czym żeśmy gadali i w co żeśmy wierzyli? wszystko mi się miesza obraz, obraz przykrywa weź, mi proszę przypomnij właściwie jak się nazywasz *** sometimes happy, sometimes blue? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 08.06.05, 18:51 aaaaaaaa gdybym wiedziala, to co wiem, jednak :) to juz jest koniec tej groteski? czy tez moze autobus zycia dalej jedzie? *** kazda radosc krotko trwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 09.06.05, 13:45 aniela napisała: > aaaaaaaa ... :) ten uśmiech Twój każdego ranka przypomnę sobie będąc w biedzie *** czyżby trwało króciutkie wskrzeszenie, kiedy mamy pełne kieszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 09.06.05, 14:22 przez kilka chwil nie będzie mnie, bo idę (tam, gdzie idę, nie idę gdzie nie idę). wszak trzeba wiedzieć jednak, że często wyjeżdżam... ALE adres ciągle ten sam od 15 już lat pod tym samym adresem aż mnie starość rozśmieszy będę czekał na Ciebie będę czekał na listy Pisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 12.06.05, 17:05 To poranne podróże - raz krócej, raz dłużej? no dobra, leć już leć, gdzie chcesz to leć A kiedy wrócisz to odpowiedz mi, czy dalej warto mówić nie? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 14.06.05, 10:04 nie mów nie, bo będę myślał, że nie, powiedz tak, to słowo lepszy ma smak Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 14.06.05, 10:22 nie mów nie, niech jeszcze potrwa ten sen (nie mogłem odmówić sobie przyjemności strzelenie sobie tej setki - forumowej znaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 15.06.05, 21:32 a Ty kupisz parasol i tak jak wszyscy znikniesz w szarej mgle? albo jak wszyscy inteligentni mezczyzni pojdziesz do wywiadu? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 16.06.05, 10:36 w szarym płaszczu na dodatek... i już się cieszę (Jezu jak!), bo wiem czego wywiad będzie uczył swych agentów (dziękuję za miłe zaklasyfikowanie hehe) a kiedy będzie wszystko wolno wtedy powiedz mi Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 16.06.05, 17:26 na to chyba jeszcze nie nadszedl czas. choc pieknie jest, nieskromnie bardzo jest. jest jak w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 16.06.05, 18:15 to chyba już raj, odjeżdżam i bram nie ma nie ma żadnych bram, wystarczy wiedzieć dokąd podjechać trza Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 16.06.05, 18:23 I nikt to wam tak to nie wali do bram? A wali a wali a puka a kuka I szybko umyka udając nieuka? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 16.06.05, 18:30 my wtedy idziemy do zoo haha a to dlatego, że nie ma słońca nieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorące (no co akurat mi "3" zagrała) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 16.06.05, 18:40 a tu tez tylko zimno i pada i zimno i pada (choc u mnie graja bardziej anty) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 16.06.05, 18:53 a waluta to polski złoty? (koło się jednak zamyka, bo na końcu obok wspólnika Gawdzika pojawia się przecież Lola. tylko, czy nadal chce zmieniać świat?) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 16.06.05, 19:01 aha dzis nie ma grubych lol. ani nawet dziweczyn bez zebow na przedzie Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 16.06.05, 19:11 na pewno można jednak wybrać spośród milionów... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 16.06.05, 19:14 aha. ale wszyscy oni bombardowani smieciami, wszyscy oni zasypywani informacjami. gromadza sie tlumnie przed telewizja Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 17.06.05, 08:36 ale są jeszcze ci, co jadą na rowerze słuchaj do byle gdzie cool na maxa full i ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 17.06.05, 21:52 a to jakis megagigatotal nieznany mi odcinek jest Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 17.06.05, 22:14 i can't believe it to te oklice: ubierz się w obcisłe bo to warto mieć styl Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 18.06.05, 09:22 aaah to z czasow, gdy krolestwo moje nie bylo z tego swiata. czuje sie wybrakowana miejscowo. potrzebuje troche czau na zalepianie tych luk :) mam za to spodnie khaki na miejscu kupie sari (bo jezu mowie wam bez wyjazdu do indii dluzej rady nie dam) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela ps 18.06.05, 12:05 zeznaje ze stalam sie nielegalna posiadaczka rowerka w taki rozowy dzez. postaram sie niezwlocznie zalegalizowac swoje posiadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 15:49 a gdzie natamtenczas było królestwo Twe? chyba, że nie chciałabyś zbyt wiele o tym mówić i pytanie drugie (nie nie, nie będę przesłuchiwał całą noc): czy jak już się ma jakiś "rower" (ale np. nie wie się, gdzie ten rower jest), to nielegalne wchodzenie w jego posiadania jest zalegalizowane z góry i co do zasady? :) tak się czasem zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 16:03 a nene, to zadna tajemnica jest, ze w onym czasie stawalam sie z kazdym dniem madrzejsza,kosztem diety informacyjno-kulturalnej, by w koncu splynela na mnie chwala i splendor i szacunek i powazanie i, nie ukrywajmy, nowa sukienka. aha, uwazam, ze ze gdybym Cie zobaczyla na tym sklonowanym rowerku, nie rzucilabym w Ciebie kamieniem. w kazdym razie nie pierwsza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 16:09 jeżeli aż takiej diety to wynagało, to zapewne i do sukienki jakiś łańcuch dorzucili. czy też inną ozdobę może? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 16:16 e-e. to wersja bez bizuterii jest. troche tylko aksamitu pod chaber ócz moich. nie wiem nawet czy jest o mnie w konstytucji Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 16:30 i tak na pewno pięknie... czyżbyś zdjęła czarne okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 16:33 e-e, po zdjeciu czarnych okularów ten swiat przerazajacy jest tym bardziej, prawdziwy jest (jak bardowie, ktorzy prawdziwi sa tylko w krakowie) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 16:41 tak, któregoś dnia to miasto będzie należeć do mnie. a na razie z sodomy do gomory jedzie się tramwajem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 16:45 e-e. pomyliles sie. to miasto nigdy nie bedzie nalezec do Ciebie. to miasto nalezy raczej do grzegorza turnaua, zbigniewa preisnera i ksiedza tischnera. a propos czy to Ty jestes karol? Karol Kot? co ma plaszcz za duzy, ciemniejszy od spodni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 16:57 nie musiałaś tego mówić głośno. statek piratów Wisłą już nie przypłynie? ktoś już mnie tu brał chyba za Karola (z powodu sobotnich imienin) :) ale mam też cień, widziałem - obejrzałem się Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 17:05 też zaluje widoku tych pieciu masztow i dwudziestu armat a faktycznie: stolatstolat dla Kota! :) ps czy wiedziales, ze MŚ jest juz Nieczynny? i to tez przegapilam. dopiero co wypelzlam z czarnej dziury bowiem. wstalam, otrzepalam sie, wlozylam panterke. a o troche mnie jeszcze uwiera noz w plachach :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 17:29 ale może odwołają... mam już jeden nóż w plecach i nie ma tam miejsca na następne chciałem nocy dzisiejszej zdobyć pekin, ale moje oczy nie-niebieskie mówią wprost... a taki nocny pkin, to prawie jak zimowe podejście na K2, a nawet więcej, bo K2 jest jedno, a tu jeszcze cała masa muzełów. to se q2 polatałam juz... omal na dywania nie spocząłem, jakto ogładałem... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 17:50 hehe no tak jest zawsze.. po prostu zawsze.. czlowiek chce sobie polatac zeby normalnie bylo a tu nie da sie, normalnie nei da sie, zawsze cos? :) ps a ja nie wiedzialam ze jestes utajnionym bikiniarzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 18:14 he he bikiniarzem to jestem od 1954, tzn. od kiedy przeczytałem byłem dziennik 1954 by poldek t. a na plaży i owszem z pinć razy juz byłem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 18:26 aha, to ja z bikiniarzami mam tyle wspolnego co z mercedesami w takim razie, moglabym byc co najwyżej Zła. a to, to nie wyrzut, w naturze mamy ciagly ruch w koncu. polecam lezakowanie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 18:39 Bóg Wam zapłać, Dobra Kobieto, za polecenie ps: zapuscilem se O.K. by Świetliki i tak se myśle, że kiedyś to jednak fajna muzyka była (nietocodzisiajPaniKochana), a najpikniejsze Świerszcze, aż się wzruszam. ach jo! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 18:43 aha, to jedna z tych rzeczy, ktore legalizowalyby ewentualne przestepcze wchodzenie w posiadanie (cos jak Twoj rower). dawno nie odnalezione. (ps czy swierszcze to te z moralem, ze swiecic pupom nie jest latwo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 19:02 w świerszczach o miejscu, gdzie przychodzą umierać koty (sic!) musiałem odwrócić się od niej. od tamtej pory powoli zbliżam się do wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 19:10 wiemjusz. podjelam sie desperackiej proby odnalezienia ogrodu ale trafilam tylko na puste pudelko po perlach :( a to, jakwiadomo, juz nie to samo jest. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 19:21 oj zdecydowanie nie. może jakoweś wiepsze wynieśli a dużo tych pereł było? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 19:29 ogladam spis i juz nie pamietam co perla co wiepszem (mamy tam lata dziewiedziesiate zeszlego wieku wszak). ale przy brejkaniu wszystkich ruli cieplo mi sie na sercu robi jakostak. a w ogole musze zabrylowac, ze odkrylam OK w kinoteatrze tecza na koncercie, gdy jeszcze za darmo grywali (jak i niegdys malenczukpan, w swoich lepszych czasach) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 19:40 a ja jusz nie pamintom, kiedy pierwsze świetliki mi zaswiecili. bylo to pewnie w Lublinie, abo w Krakowi, abo moze w Kazimierzu jak kiedys WW zrobilo koncert w komieniolomach. ach te lata 90-te.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 19:48 aha, bylismy wtedy piekni i mlodzi, a teraz jestesmy tylko piekni. jak przemowil ladnie michnik adam, o ktorym dawno juz glosno nie bylo. i dobrze, bo niby dlaczego Twoj niepokoj obracac mialby sie wokol wyrazow Gazeta Wyborcza? a teraz to nie dla mnie co to tekno, od tekno mozna z nudow zdeknac (ale zauwaz, ze sie nie sprawdzila ta wlasnoustna przepowiednia) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 20:03 żylismy w kraju cudownych metafor, w czasach początków, złudzeń i zmian. i rzeczywiście myśleliśmy, że płacić to będą ewentualnie ci, co dawno po nas... a ta szczupła dziwka wybiera sobie tego... się poważnie normalnie porobiło he he Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 20:10 ale nie ma to znaczenia, to sa zludzenia. nawet jesli przez nia siedzisz w wiezieniu i przez nia jestes glodny to ja teraz moze puszcze muzyke trudna ale weselna? w wykonaniu tymona z gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 20:16 no trudno, może być i trudna chyba, że krajoznawcza np. w polske idziemy w wykonaniu pana Kazimierza Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 20:22 hehe i odpoczniemy w pracy? ps no i sam zobacz jak to sie powywracalo na lewa strone. raczej pracujesz w weekend przesz, zgadlam? ale ja raczej myslalam o skocznych transistors :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 20:34 hihi przesz nie zgadlas. akurat odpoczywam zbędnych sportów znaczy ruchów unikając. praca weekendow sportem wybitnie ekstremalnym. poza tym szabas dzisiaj mamy, wszak sprawę już dyskutowaliśmy onego czasu. ps: zostałbym prawdziwym "złodziejem rowerów", gdybym tera chciał weselnej muzyki posuchać Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 20:43 no ale przesz mozesz odkupic swoje winy w pobliskim empiku za jedyne dwadziesciapare zlotych w dzien bardziej powszedni (rogi chowam pod kapeluszem:). a taki song o grzywce (wlasnie leci) to glosem samego janerki jest wyspiewany! (yhyh az kapelusz mi sie osunal z tej zapalczywosci) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Mam! 18.06.05, 20:53 biale rekawiczki przynosze: www.merlin.com.pl/frontend/towar/384511 po malym kęsie z kazdego kawalka Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Mam! 18.06.05, 21:11 trochę na nerwy takie krótkie kawałki uczciwemu człekowi yyy tj. kotu działajom :) zawsze mam ten problem w merlinu Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mam! 18.06.05, 21:25 a wiesz ze i ja sie wkrecilam ?(w sidneja aktualnie, gdyz sugerowali, ze podobni mnie go nabywali uprzednio) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Mam! 18.06.05, 21:30 yhyh a ja se wlasnie chomiczówkie pożyczyłem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mam! 18.06.05, 21:37 pierwsze wino pierwsza wodka? a wiesz, ze chyba po wstepnej degustacji zdecyduje sie na wizyte w empiku jednak. chociaz mi sie z tilawem kojarzy. bo dzisiejsze tilaw to juz nie dla nas, pankow, jest, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Mam! 18.06.05, 21:43 prawdziwy pank otwarty jest na wszelkie nowe doznania hehe dziewczyno dziewczyno... ach ten tilaw (coś dużo dziś za historią acham) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mam! 18.06.05, 21:45 a nene, TEN tilaw, co go nucisz pod nosem, to stary dobry tilaw jest. ja mysle o tym dzisiejszym, z muzycznej jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Mam! 18.06.05, 21:49 a tak,tak - takie były moje intencje - stary dobry tilaw se nuciłem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mam! 18.06.05, 21:52 a uwierzysz ze do czartego liceum ogolnoksztalcacego uczeszczalam wlasnie? trudno sie dziwic ze nosze irokeza i mam gwozdzia w nosie, w tej sytuacji chyba>? ps a co do muzycznej jedynki, to nie wiem jak Ty, ale jesli o mnie idzie, to kto sie tam pokazuje tego ja nie szanuje Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Mam! 18.06.05, 21:59 nie, normalnie nie wierzę yhyh myślę, że się mogę zgodzić. chociaż więcej nic nie powiem, bo od kilku ładncyh latek telewizora ni mam, to i się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mam! 18.06.05, 22:03 o jacie! ale mi zaimponowales teraz. czy to znaczy ze nie bombarduja Cie smieciami ani informacjami? i losy M jak milosc i Na wspolnej bohaterow sa Ci obojetne zupelnie? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Mam! 18.06.05, 22:19 losy bohaterów wspomnianych nie są mi wcale obojętne, a jedynie nieznane albo mało znane. informacje dopadają mnie i tak np.po drodze na forum, a i w pracy prasówka niektórych działów rzeczki np. jest przydatna no i mam tyły w reklamach, co mnie ciut boli, bo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mam! 18.06.05, 22:25 no ale na mumio nie dales sie przylapac (to o reklamach) a jaki kolor rzeczki jest Ci przydatny?( to o prasowce) a mnie Na wspolnej wessalo w czasie, gdy krolestwo moje nie bylo z tego swiata bynajmniej. to i teraz czasem sentymentalnie zagladam, co u nich. zeby nie bylo im przykro :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Mam! 18.06.05, 22:38 bo na mumio nie można - to byłby grzech nie do odkupienia wiem, ale nie powiem (to o rzeczce) :) mnie telewizor wsysa, jak np. odwiedzam Mamę mą. mógłbym godzinami siedzieć i np. czekać na reklamy hihi. ale to zdarza się zazwyczaj w weekend i to co parę miesięcy, więc ci z Na wspónej nawet nie mogli mnie poznać. (strasznie strzelają za oknem. czy to jakaś specjalna okazja? bo wczesniej piesni patriotyczne też słyszałem) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mam! 18.06.05, 22:47 a tu, na poludniu, cisza i slonce wysoko . zadnych okazji ani rocznic :) aha, a ja Ci wyznalam o sukience (to o rzecce) a najlepsze reklamy mozna odswiezyc w kinie wszak (dla osob nie spozniajacych sie to rada jest) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Mam! 18.06.05, 23:00 no właśnie, dla osób nie spóźnaijacych się no dobra, i żółto i zielono hyhy ps: jakby mnnie nie było, tzn. że ruszyłem na pekin i na wszelki wypdek dobrej nocy życzę Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mam! 18.06.05, 23:13 aha, szczesliwej podrozy :) to ja pokrece sie po obejsciu i sprawdze czy nie ma filmu o rambo akurat moze. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot veni, vidi, szpulka vicit 21.06.05, 08:30 szedłem normalnie sobie, aby dojść oczywiście i już widziałem pałac (po prawdzie przy bezlistnej pogodzie widzę go z balkonu), a tu nagle ogarnęły mnie wątpliwości. że za daleko, że kolejka, że ciemno, że taki kawał w stronę odwrotną. przeanalizowawszy wszelkie za i przeciw i dokonawszy odpowiednich obliczeń doszedłem byłem do wniosku, że ze szpulki bliżej znacznie i w ogóle, no nie? więc stwierdzone było, że szpulka powinna zamiast pałacu. a co potem było? nie chciałbym zbyt wiele o tym mówić... ciemność i marzenia i więcej nie chcę nic Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps: może dziś... 26.06.05, 23:26 i jak? i jak bylo? ps uwierzycie, ze nie zdazylam posluchac zadnego plagiata? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps: może dziś... 27.06.05, 08:53 nieskromnie odsyłam do innego postu mego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10144&w=24588146&a=25707072 ps: normalnie skandal, psze pani ps2: wpłaciła już Pani odpowiednie kwoty na wspominany wcześniej empikowy fundusz zabijania wyrzutów sumienia. ps3: bo ja nie... hehe (gorzkom się nad sobą zaśmiałem byłem) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps: może dziś... 27.06.05, 23:30 aha, tanio odkupilam swoje winy. wiec dzialo sie dzialo? ja w tym czasie wietrzylam pluco na łonie, a koncert urzadzilam w drodze. samo audio niestety. takietam slowo na niedziele mialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 20:56 ech, żeby tak wszystkie grzechy można było w poniedziałek w empiku, to byłoby piękne. potrafis zprzekonać człeka, a i kota nawet Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 21:03 nieno, zanim zgrzeszysz myslaslowemuczynkiemizaniedbaniem, łap linke do nieba: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10144&w=24588146&a=25384451 Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 21:21 jużem karnie przesłuchał prawie wszystko. potem pudem winy odkupywać na tym polega dobre wesele, żeby się wszyscy bawili. może jeszcze się do empiku pylnę i film obejrze (bom nie widział hyhhy). zrobię to na jedenej nodze, coby za dużo króków nie było Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 21:24 aha to ja Ci wyznam w atmosferze poufalosci, ze komedia 'wesele' nie jest taka, taka skoczna wcale (majac cienkoskornosc, latwopalnosc i laskotki na uwadze- zeby nie bylo ze nie ostrzegalam). ale tymon - prawda ze z niego zuch i chwat? a paulus mazur jest moim ulubionym konferansjerem odtad (chociaz nie powiem, wyraza sie) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 21:27 po fragmentach widzianych trochem siem domyslił najbardziej ze wszystkiego podoba się mnie definicja szantów Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 21:33 yhyh, znaczy o szantach szerzej sie wypowiada Paulus a i owszem na plytce. z tym, ze trzeba sobie to puscic od tylu (wrazajac sobie uprzednio koreczki do uszu). ale prawda ze muzyczkaa choc trudna, to jednak weselna? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 21:35 oj weselna weselna a co znaczy puścić sobie od tyłu? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 21:41 yyy dokladnie to nie wiem. ale jak uslyszysz taki dluzszy monolog jakby po wegiersku, to znaczy ze to juz (moj domowy dwunog zrobil to na programie jakims do tworzenia muzyki. mam to w kompie, ale wersja dla sluchaczy o mocnych nerwach i grubych skorach) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 21:50 a duże to? majlem by nie przeszło? najwyżej trochę benzyny z samowara ściągnę, jakby ma skóra za cienka sie okazała Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 21:54 122 559 KB. nascie minut. ciesze sie, ze nie umiem skladac w kosteczke i pakowac oszczednie, bo nawet nie uchodzi, zebym costakiego dystrybuowala. ps trudno jest robic zipa? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 22:06 yhyhyhyhyhyhyh - tu nawet zipowanie nie pomoże. pocztą to raczej nie przejdzie ps: msz zipa robić nietrudno, jeżeli to samo mamy na myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 22:13 a to szkoda. bo po przesluchaniu (z korkami w uszach) pomyslalam, ze po manifestacyjnym odcieciu sie od tresci i uprzednim umyciu rak ponckim zwyczajem, moglabym w sumie przeslac gorsza czesc paulusa :) ps przeczuwam, ze zostalam daleko w tyle Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 18:34 he he, gwoli ścisłości: nie czytałem Tyrmanda w 1954 r. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 18:58 proszę Pani, a czego ja wtedy nie czytałem? ehh Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 19:17 proszę na mnie nie pfukać, ja badzo wraszliwy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 19:21 cienkoskorny, latwopalny i na pewno masz łaskotki? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 19:30 cienkoskórny i owszem - byle seria z karabinu robi ze mnie sito prawie, łatwopalny - nie do końca, bo na taką serię najbardziej pomaga mi kilka łyków benzyny (najlepeij samowarowej), wtedy ma cienkoskórność leczy się natychmiast łaskotki mam straszliwe, łaskotkami możan mnie pozbawić sił wszelakich i działania możliwości jakiejkolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 19:37 o! to benzyna pogrubia?! i dopiero teraz mi to mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 19:44 a nie nie, przynajmniej niemnie, ma po prostu zaskakujące i extremalne właściwości lecznicze. ja jednak damom proponuję tylko i wyłacznie spirytus. czysty. beznyna jednak nie uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 19:50 slusznie. spirytus odwieza oddech. a takze swietnie goi rany. lepiej niz czas. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 20:22 spirytus jest dobry na wszystko. jak pisoenka? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 18.06.05, 20:28 tak, niezastapiony w walce z cellulitisem, matową cera i rozdwajajacymi sie paznokciami. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: ps 18.06.05, 20:37 jak piosenka? a to nie wiedziałem, że ona i na rozdwajające paznokcie się nadaje. jaki gatunek najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 07.06.05, 23:24 Mam wrażenie odbywania podróży pod specjalnym nadzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 08.06.05, 08:24 w ostre sledovanym vlaku znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: wątek gończy 08.06.05, 11:54 A jaka jest nagroda? Powęszę, ponasłuchuje - zobaczę co sięda zrobić. Ale to będzie kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 08.06.05, 11:59 kwestia nagrody była już dyskutowana. zdaje się, że jesteśmy na etapie poszukiwania sponsora... (może powinienem dopisać: jak zwykle) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 08.06.05, 12:06 Zakompleksiony może zostać honorowym sponsorem. To zaszczyt jest. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 08.06.05, 12:44 nie przyjąć takiego zaszczytu to błąd, to wielki błąd, ogromny błąd, niewybaczalny Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wątek gończy 08.06.05, 13:11 Myślę, że zakompleksiony jest bardzo dumny z tego zaszczytu i wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 08.06.05, 18:55 aha, nie przyjac (tego zaszczytu) tak bez uzycia rąk, to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 09.06.05, 13:50 życiowy błąd metodologiczny: chemik młody nie wlał kwasu do wody Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 25.06.05, 12:06 rozwieszam ogłoszenie: dla tych, co dziś w stolicy som o 18 przed pekinem koncert: Lech Janerka i Wishbone Ash for free kulturalna.warszawa.pl/main.php?dzial=repertuar&strona=opis&re_id=4872 Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: wątek gończy 26.06.05, 01:29 jezdem zainteresowany wiedzieć: Jak było? - Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 27.06.05, 08:44 było miło, ale się szybko skończyło. piszę o Janerce, bo jakoś Wishbone Ash mnie nie przekonał i poszedłem, chociaż Hirek Wrona mówił, ze prawdziwy fan muzyki rockowej musi mieć w kolekcji 2 płyty w/w grupy (zapomniałem jakie). może nie jestem fanem prawdziwym... Janerka & co. grali niestety krótko, bez żadnego bisu. w większości stare rzeczy, z nowych lub nowszych był oczywiście rower (jako jedyny zagrany przez LJ na pudle), a także wieje (te pamiętam). wydaje mi się, że ciut ostrzej, tak mocniej gitarowo było, chociaż ostatnio na koncercie ze dwa lata temu byłem i nie pamiętam już tak dobrze, jak chopaki i pani BJ koncertują zazwyczaj. na Janerkę idę zawsze bez zastrzeżeń i nigdy nie mam po koncercie najmniejszych wątpliwości, żem dobrze uczynił. tak i tym razem było. szkoda jedynie, że musieli ustąpic pola seniorom z WA i nie pobisowali. ps: w trakcie przemeblowywania sceny Hirek W. (bardzo sympatyczny zresztą człek) zabawił fanów muzyki kilkoma dowcipami, m.in.: siedzi sobie dwóch pijaczków pod pkinem. patrzą, a nad nimi leci lotniarz i sru w tenże pkin uderza (no i spada). na to jeden ze wspomnianych gentlemanów do drugiego (tutaj pojawia się głos a la John Himilsbach - to już moja wstawka): - jaki kraj, taki zamach terorystyczny. następnych dowcipów już nie przytoczę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: wątek gończy 27.06.05, 21:36 Teraz dzięki za info; Później opowiem jakiś mój’ koncert np. Pogodn lub Hey z Nosowką. Kto nie zKotem tego Młotem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 26.06.05, 19:28 aha, bylam poza zasiegiem niestety :( ps co sie robi z kurkami? poza tym, ze sie je mrozi? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 27.06.05, 08:47 ja zazwyczaj odkręcam i zakręcam. na mrożenie jeszcze nie wpadłem prawdę powiedziawszy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 27.06.05, 23:30 mozna jeszcze karmić. prosem bądź dzięcieliną. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 30.06.05, 11:07 na pewno można zamarynować!!! nie ma nic lepszego niż marynowane grzyby!!! powstaje tylko pytanie, czy można marynować mrożone kurki... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 30.06.05, 21:04 i takie marynowane do jajecznicy czy sosu kurkowego dodawac? ps nie uwierzycie czego sie doczytalam: "ktoregos dnia to miasto nalezalo do mnie.ale przestalo." wiec jednak! :) pps a wiem co mowie, gdyz dzis jeszcze bylam w tym miescie wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 01.07.05, 13:55 nienie, marynowane to ja od razu zjadam ja tam wierzę bez zastrzeżeń. ten nowy opluty był w jakimś tomiku nawet abo go artysta recytował. ja teraz leżę, ja się przyglądam i wyciągam wnioski... dziś jeszcze nie, ale już we wtorek i we środę tyż będę w tym mieście właśnie. a pomiędzy wtorkiem a środą zrobię se wycieczkę na Ślunsk hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 04.07.05, 20:35 o! ale za to juz w przyszly wtorek to miasto bedzie nalezec do mnie. a potem moze se chocby i do grzegorza turnaua ps bedziesz sie przechadzal po hałdach rekreacyjnie i w celu nabrania kolorytu? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: wątek gończy 04.07.05, 21:59 do przyszlego wtorku to ja tez zdaze te miasta objechac. co za turnau of events :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 08.07.05, 08:34 po hałdach i owszem pochodzić chciałem, ale teraz prawie wszystkie zielone jakieś i zadrzewione, poszedłem więc jeno do parku im. wojewody Ziętka, bo tam nie trza tak w górę i w dół. przy okazji obejrzałem sobie, jak nam ładnie stadion narodowy wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 08.07.05, 21:43 to ja dla odmiany sprawdze gdzie jest ta keja gdzie jest ten ląd. o czym Panstwu zamelduje juz po weekendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 12.07.05, 13:48 no gdzie? wiadomo już? czy to może jeszcze nie jest połikędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 12.07.05, 13:58 dzisiaj przyszły wtorek! czy to miasto należy już do Cię, Anielo Droga? a czy Ty, Kanuku Szanowny, objechałeś już te miasta? i czy aby na pewno porządnie? tak z góry do dołu? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 13.07.05, 10:22 1. no tam jest ta keja tam jest ten ląd własnie. i kiedys na pewno poplyne tam znow 2. aha wczoraj wlasnie to miasto nalezalo do mnie, planty szewska rynek, rynek szewska planty. 3. dzis, zaraz, dla odmiany jade zaprzysiegac duszę. (te okropne podroze raz krocej raz dluzej). wracam jutro nietasama 4. aha KAnuk tez czekam na relacje z awanturniczego zycia podroznika. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 10.07.06, 11:11 a tak sie wpisuje, bo chca zarchowizowac za dni 3... dzindybry Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wątek gończy 10.07.06, 11:52 Widze, ze i Ty w ramach ratownictwa sie pojawiles. Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: wątek gończy 07.08.06, 11:42 Wielkich liter brak. Polskiej czcionki brak. Literówki. Ot i co się dzieje z inteligentną niby kobietą, gdy brak jej odpowiedniego towarzystwa. Znaczy mnie. I poniekąd Miltonii. A co z Żarłaczką? Już od dłuższego czasu nikt nie przysyła mi róż z okazji comiesięcznych minijubileuszów naszej pierwszej erotycznej przygody (graliśmy w pokera rozbieranego - Żarłaczka pokazała cycki, hi hi hi). Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wątek gończy 10.08.06, 20:12 Karolak, a co Ci po cyckach Zarlaczki, sam masz przeciez wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: wątek gończy 14.08.06, 11:22 Ja mam muskuły, a ona gruczoły. Róznica jest duża. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wątek gończy 14.08.06, 12:27 No pierwsze slysze, zeby muskuly obwisaly. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: wątek gończy 14.08.06, 12:45 Obwisują bo sa ciężkie. Na gerawitację nic nie pomożesz. To przez przetrenowanie. Jak Pudzianowski pochodzi trochę dłużej na siłownie to też go dopadnie efekt stalowociężkich mięśni. Do etapu stalowotwardzych każdy głupi może dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wątek gończy 14.08.06, 13:53 Czego warazeniem? Ze Karolak tak sie zapuscil? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 13.08.07, 13:30 czy ktokolwiek z poszuiwanych i poszukujących żyje jeszcze dla świata forumowego? aniela napisała: > rozwieszam portrety pamieciowe: > > Miltonia- znaki charakterystyczne: podwieszony Karolak > > Żarłaczka- o tej porze roku w kolorze czeresniowym > > Karolak - znak charakterystyczny: odchodzi na zawsze > > Poszukiwani raczej żywi. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: wątek gończy 29.08.07, 17:36 aniela napisała, a btk na to: o, jak sie ciesze! że Pan j_karolak żyje jakoś ja nie wątpił, ale też się cieszę > to w dwoch kawalkach :) sklonowali Panią? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 04.09.07, 15:17 owszem. wszystkim polecam. cudowny to zabieg odchudzajacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 17.09.07, 09:14 to jak sklonowana jesteś? Masz za przeproszeniem bliźniaczkę, czy coś innego? ps: też ciagle żyję, Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek gończy 24.09.07, 10:14 taką w skali 1:4 ps to fantastycznie. czas chyba dzgnac pod zebro miltonie i zarlaczke Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 20.10.07, 23:50 1:4? to nieźle podkarmiona. ps: można pukać w żebra, nic nie czują. Dziwne jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wątek gończy 27.10.07, 23:19 aniela napisała: > taką w skali 1:4 Mam nadzieje, ze Karolak nie dolozyl swojej, hmmm, reki, bo zatluke drania! Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: wątek gończy 03.11.07, 13:36 nie dołozył, skala byłaby inna. ps: a co z nim, Karolakiem znaczy się? Odpowiedz Link Zgłoś