Dodaj do ulubionych

Boża podszewka II

05.06.05, 22:55
dziwna jakaś. Moim osobistym zdaniem pierwsza częśc była lepsza, może dlatego
że bardziej była fabularna a mniej artystyczna - jak to wydaje się być część
druga. Udziwnione za mocno jednym słowem.
Obserwuj wątek
    • romana_polka Re: Boża podszewka II 05.06.05, 23:13
      ja nie oglądałam,bo:
      1.całośc dopiero we wrześniu
      2.dzisiaj pokazali odcinek 3,a ja tam wolę serial oglądac od początku
      • dzidzia_bojowa Re: Boża podszewka II 06.06.05, 08:38
        własnie dlatego,że artystyczna, podoba mi się i czekałam niecierpliwie na
        emisję. Fakt,że w pierwszej części prym wiedli Grabowski, Krukówna i Stenka,
        ale z ciekawością czekam co pokaże Preis i Gruszka. Po pilocie- nie zawiodłam
        się. Gruszka tak samo zakręcona jak Krukówna,klimat taki jak się spodziewałam.
        Ale chyba nie jestem obiektywna, bo duża część zdjęć kręcona była w moich
        stronach, z moim niejako osobistym udziałem( nie w aktorskiej roli oczywiście,
        ale zawsze:))W napisach końcowych było podziękowanie mieszkańcom Kłodzka-
        wzięłam to do siebie:)W Polanicy i okolicach też kręcili.
        • polusiewka Re: Boża podszewka II 06.06.05, 08:49
          Z początku drażniła mnie zmiana taśmy, oglądało się to trochę jak teatr
          telewizji, i jeszcze nie wiem czy podoba mi się Kinga zamiast Krukówny
    • holka1 Re: Boża podszewka II 06.06.05, 20:57
      dla mnie to był teatr tv, a nie film fabularny
      jestem na nie
      • annkier Re: Boża podszewka II 07.06.05, 08:57
        w/g mnie to tez był teatr i mimo ze krecili w moich stornach w lasach koło
        Wiązownej to jakoś nie wpłyneło to na moj werdykt
        obiektywnie kiepsciutka ta podszewka II bez krukowny to bedzie wielka klapa,
        nie zainteresowala mnie w ogole
        pozdrawiam agniekszę K :)
        • monia515 Re: Boża podszewka II 07.06.05, 12:20
          Na mnie największe wrażenie w I części zrobiła Stenka- miała niesamowitą rolę-
          od młodej kobietki po staruszkę. Super grała.. Wiem, że nie da rady wskrzesić
          tej roli, ale jakoś bez Stenki, to już nie ta podszewka. Krukówna też była
          niezła..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka