Dodaj do ulubionych

A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ????

21.07.02, 20:00
Czy ma za dużo adoratorów na innym forum ?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pom Re: A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ???? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 20:11
      Messja się opędza od różnych rolników i innych kusych:)
      • nowe_takie_sobie_forum Re: A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ???? 21.07.02, 20:14
        no to ma powodzenie :)
        • Gość: Pom Re: A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ???? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 20:17
          Ma, i to jakie. Strasznie kąsa ale się uśmiecha, więc idzie ku lepszemu.:)
          • Gość: xyr Re: A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ???? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.07.02, 22:59
            ma:)
            • messja Re: A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ???? 22.07.02, 18:41
              Gość portalu: xyr napisał(a):

> ma:)

mam:)))
          • messja Re: A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ???? 22.07.02, 18:41
            Gość portalu: Pom napisał(a):

> Ma, i to jakie. Strasznie kąsa ale się uśmiecha, więc idzie ku lepszemu.:)

pom co ty ostatnio do mnie masz kobieto???????????? ja do ciebie zawsze z
            sercem, a ty kasasz mnie za to teraz? jakis trudny okres przechodzisz, czy co?:)

p.s.
            (jesli ku gorszemu szlam, kiedy cie mialam za rozsadna i mila dziewczyne, to
            rzeczywiscie chyba tu zaszla zmiana...:(
      • messja Re: A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ???? 22.07.02, 18:36

> Messja się opędza od różnych rolników i innych kusych:)

a co ty pom w sprawe mojego powodzenia sie tak ostatnio zazangazowalas? czyzby
        za moja sprawa niechcacy jakis wilebiciel sie od ciebie odbil?...
        nic sie nie martw, juz ci mowilam, ze z tym malolepszym mozesz sie umowic na
        randke, nie bede zazdrosna:)
    • messja Re: A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ???? 22.07.02, 18:38
      men_ napisał:

> Czy ma za dużo adoratorów na innym forum ?:)

a co lepkie paluszki swoje maczales w romantica, ze jestes tak dobrze
      poinformowany?:)
      • wilk.chatpolski.com Re: A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ???? 22.07.02, 20:30
        messja napisała:

> men_ napisał:
        >
        > > Czy ma za dużo adoratorów na innym forum ?:)
        >
        > a co lepkie paluszki swoje maczałaś w Romantica, ze jesteś tak dobrze
        > poinformowana?:)
        • messja Re: A Messja zajrzy jeszcze raz tutaj ???? 22.07.02, 21:04
          wilk.chatpolski.com napisał(a):

> messja napisała:
          >
          > > men_ napisał:
          > >
          > > > Czy ma za dużo adoratorów na innym forum ?:)
          > >
          > > a co lepkie paluszki swoje maczałaś w Romantica, ze jesteś tak dobrze
          > > poinformowana?:)

men, a te wirusy to tez twoja sprawka?
          • saqqara o Boszszse.... 23.07.02, 07:49
            wrocila ta "co sie innych nie czepia"
            wpadla, rzucila kilka super sympatycznych uwag (oczywiscie kazda z nich jest
            okraszona ujmujacym "usmiechem") i pobiegla dalej uzdrawiac swiat.

Men,
            nie mogles juz kogos innego z lasu wywolac? Szarywilk jest taki sympatyczny.
            • Gość: hiena cmentarna Re: o Boszszse.... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 23.07.02, 08:14
              hihihihi to fakt:) przesympatyczny:)
              cmokus szaki:) dostalas zastepstwo za maryjke?:) kurna dobrze placa?:)
              • saqqara Re: o Boszszse.... 23.07.02, 08:18
                ja do budzenia sie nie nadaje, mnie mozna razem z lozkiem wyniesc i tak nawet
                oka nie otworze;)
                ja poprostu wczesnie zaczynam, nie tylko prace;)
                buzka
                • messja Re: o Boszszse.... 23.07.02, 09:28
                  saqqara napisała:

> ja do budzenia sie nie nadaje, mnie mozna razem z lozkiem wyniesc i tak nawet
                  > oka nie otworze;)
                  > ja poprostu wczesnie zaczynam, nie tylko prace;)
                  > buzka

picie?:)
            • messja Re: o Boszszse.... 23.07.02, 09:27
              saqqara napisała:

> wrocila ta "co sie innych nie czepia"
              > wpadla, rzucila kilka super sympatycznych uwag (oczywiscie kazda z nich jest
              > okraszona ujmujacym "usmiechem") i pobiegla dalej uzdrawiac swiat.
              >
              >
              > Men,
              > nie mogles juz kogos innego z lasu wywolac? Szarywilk jest taki sympatyczny.

dziekuje za komplementy, wszystko prawda...

(oprocz sarego wilka, ja jednak jestem bardziej sympatyczna:)))))))))))))
              • saqqara Re: o Boszszse.... 23.07.02, 09:30
                aha, zapomnialam o twoim rozbrajajacym poczuciu humoru, jest wprost legendarne
                • messja Re: o Boszszse.... 23.07.02, 10:36
                  saqqara napisała:

> aha, zapomnialam o twoim rozbrajajacym poczuciu humoru, jest wprost legendarne

co ty nie powiesz, za zycia staje sie legenda:))))))))... napewno troche dzieki
                  takim zazdrosnym dziewczynom jak ty:)))))))))))))
                  • saqqara Re: o Boszszse.... 23.07.02, 10:58
                    oooo, i jeszcze skromna... nono. ideal
                    • messja Re: o Boszszse.... 23.07.02, 12:06
                      saqqara napisała:

> oooo, i jeszcze skromna... nono. ideal

dziekuje, skromnosc nie pozwala mi przyznanie racji, ale nie bede negowac
                      prawdy oczywistej:)))))))))))))))))))
                      • saqqara Re: o Boszszse.... 23.07.02, 12:23
                        i udaje glupia.... a moze nie udaje?
                        • messja Re: o Boszszse.... 23.07.02, 12:53
                          saqqara napisała:

> i udaje glupia.... a moze nie udaje?

w twoje kompetencje nie wchodze:)
                          • saqqara Re: o Boszszse.... 23.07.02, 12:59
                            nie dalabys rady, po czasie reakcji widac, ze wolnomysliciel jestes
                            • messja Re: o Boszszse.... 23.07.02, 17:55
                              saqqara napisała:

> nie dalabys rady, po czasie reakcji widac, ze wolnomysliciel jestes

udawac glupiej? a to takie trudne?:))))))))))
                              czas reakcji to strategia, ktorej celem jest stan calkowietego zniechecenia
                              ciebie do zaczepiania mnie:)
                              • kitek1 messyjko, czemu zezarlas............. 23.07.02, 17:57
                                naszego kolege, menika hę:)
                                • messja Re: messyjko, czemu zezarlas............. 23.07.02, 18:04
                                  kitek1 napisał:

> naszego kolege, menika hę:)

jakim cudem go zezarlam????????
                                  • kitek1 onlycudem......... 23.07.02, 18:05
                                    i nie ma menika,
                                    bu:((((((((((((
                                    • messja Re: onlycudem......... 23.07.02, 18:07
                                      kitek1 napisał:

> i nie ma menika,
                                      > bu:((((((((((((

to do niego zadzwon, jak za nim tesknisz, kto ci broni?:)
                                      • kitek1 Re: onlycudem......... 23.07.02, 18:11
                                        abonent niedostepny:(((
                                        • messja Re: onlycudem......... 23.07.02, 18:31
                                          kitek1 napisał:

> abonent niedostepny:(((

moze cie unika...
                                          naraziles mu sie ostatnio?:)
                              • saqqara Re: o Boszszse.... 24.07.02, 09:31
                                a jednak nie udajesz .. dlaczego mnie to nie dziwi?
                                zaczepiana przeze mnie? pochlebiasz sobie i to bardzo
                                • Gość: messja Re: o Boszszse.... IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 15:15
                                  saqqara napisała:

> a jednak nie udajesz .. dlaczego mnie to nie dziwi?
                                  > zaczepiana przeze mnie? pochlebiasz sobie i to bardzo

nie dziwi cie bo jestes dzi...:))) (nie gniewaj sie, to tylko zart:)))))
                                  nie pochlebiam sobie, tylko sie opedzam od ciebie...
                                  (wiem nieskutecznie, strasznie sie uparlas zeby sie poklocic, moze cie facet
                                  zrucil i musisz sie jakos wyladowac?:)))) kto wie...
                                  • men_ Masz trochę racji saqgarka ! Messja dużo nie widzi 24.07.02, 15:56
                                    poza czubkiem swojego noska :)
                                    • messja nie Masz trochę racji saqgarka ! :) 24.07.02, 21:57
                                      men_ napisał:

> poza czubkiem swojego noska :)

a ty czemu na mnie? watek na mnie zakladasz, krotkozwrocznosc mi zarzucasz?
                                      i czemu to? co ci zrobilam? jak prosiles zdjecia bluzeczek to gotowa bylam
                                      przeslac i drzec bluzeczki z oona tez dla ciebie chcialam, a teraz tak sie
                                      odwzieczasz?:))))
                                      co cie ugryzlo?
                                      • kitek1 zakochal sie znowu, w only............. 24.07.02, 22:01
                                        i stad te jego rozterki:)
                                        • Gość: oona Re: zakochal sie znowu, w only............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 22:10
                                          ???!

:)))
                                          • kitek1 a rano menik gadal............. 24.07.02, 22:13
                                            ze ty juz w domku rodzinnym,
                                            po wizycie u niego odpoczywasz:)
                                            • Gość: oona Re: a rano menik gadal............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 22:15
                                              kitek1 napisał:

> ze ty juz w domku rodzinnym,
                                              > po wizycie u niego odpoczywasz:)

chyba sie nie zrozumieliscie-
                                              wypoczywam teraz u niego
                                              po wizycie w domku rodzinnym:)
                                              • messja Re: a rano menik gadal............. 24.07.02, 22:20
                                                no to zostawiam wam menika, mysle, ze jest w bezpiecznych rekach:)))) i ze
                                                temat mojego powodzenia oraz ostrosci wzroku zostal na dobre zamkniety:))))))
                                                (zycze wszysstkim duzo powodzenia i duzo dobrego wzroku:))))))))))))))))

Gość portalu: oona napisał(a):

> kitek1 napisał:
                                                >
                                                > > ze ty juz w domku rodzinnym,
                                                > > po wizycie u niego odpoczywasz:)
                                                >
                                                > chyba sie nie zrozumieliscie-
                                                > wypoczywam teraz u niego
                                                > po wizycie w domku rodzinnym:)
                                        • messja Re: zakochal sie znowu, w only............. 24.07.02, 22:13
                                          kitek1 napisał:

> i stad te jego rozterki:)

w takim razie rozumiem i moze nawet wybacze:)))))
                                      • men_ Re: Messyjko, to z tym czubkiem noska 25.07.02, 09:41
                                        miało byc komplementem - oj, co z Toba zrobili za tym morzem :)

A w temacie tych bluzeczek - to obiecanki-cacanki .., O!:(
                                        :)

messja napisała:

> men_ napisał:
                                        >
                                        > > poza czubkiem swojego noska :)
                                        >
                                        > a ty czemu na mnie? watek na mnie zakladasz, krotkozwrocznosc mi zarzucasz?
                                        > i czemu to? co ci zrobilam? jak prosiles zdjecia bluzeczek to gotowa bylam
                                        > przeslac i drzec bluzeczki z oona tez dla ciebie chcialam, a teraz tak sie
                                        > odwzieczasz?:))))
                                        > co cie ugryzlo?
                                        • Gość: messja Re: Messyjko, to z tym czubkiem noska IP: *.litepiccadilly.com 25.07.02, 21:04
                                          nie powiem co zrobili, bo ci jeszcze szkoda bedzie....
                                          a gdzie ten komplement byl????? bo go jakos nie widzialam:)
                                          ( a w temacie bluzeczek, to ja sie oony boje - cos mi sie wydaje, ze ona by
                                          darla na powaznie:))))))))))

men_ napisał:

> miało byc komplementem - oj, co z Toba zrobili za tym morzem :)
                                          >
                                          > A w temacie tych bluzeczek - to obiecanki-cacanki .., O!:(
                                          > :)
                                          >
                                          > messja napisała:
                                          >
                                          > > men_ napisał:
                                          > >
                                          > > > poza czubkiem swojego noska :)
                                          > >
                                          > > a ty czemu na mnie? watek na mnie zakladasz, krotkozwrocznosc mi zarzucasz
                                          > ?
                                          > > i czemu to? co ci zrobilam? jak prosiles zdjecia bluzeczek to gotowa bylam
                                          >
                                          > > przeslac i drzec bluzeczki z oona tez dla ciebie chcialam, a teraz tak sie
                                          >
                                          > > odwzieczasz?:))))
                                          > > co cie ugryzlo?
                                  • saqqara Messja 25.07.02, 08:38
                                    dziwka jestem? skoro to tylko zart to miej odwage napisac cale slowo.. a moze
                                    nastepny epitecik okrasisz usmiechami na pol strony zeby nie brac za wlasne
                                    slowa pelnej odpowiedzilanosci? dla ciebie typowe

opedzasz sie? biedactwo... a ktos cie przesladuje? jeszcze nie napisalas
                                    swojego textu "dlaczego mi to robisz?? co ja ci takiego zrobilam??" na pewno
                                    sie wzrusze....
                                    kompleksy? przestan sie osmieszac i mierzyc wszystkich swoja miarka

• Gość: messja wrrrrrrrrrrr:))))) IP: *.litepiccadilly.com 25.07.02, 21:08
                                      ale agresywna:))))))))))))))
                                      polecam herbatki ziolowe na uspokojenie, a jak nie pomoze to faceta, chodz na
                                      jeden numerk.... jak na urode ni da rade, to zaplac...:)))))
                                      (jak reka odjal, zlosc przejdzie:))))))))

saqqara napisała:

> dziwka jestem? skoro to tylko zart to miej odwage napisac cale slowo.. a moze
                                      > nastepny epitecik okrasisz usmiechami na pol strony zeby nie brac za wlasne
                                      > slowa pelnej odpowiedzilanosci? dla ciebie typowe
                                      >
                                      > opedzasz sie? biedactwo... a ktos cie przesladuje? jeszcze nie napisalas
                                      > swojego textu "dlaczego mi to robisz?? co ja ci takiego zrobilam??" na pewno
                                      > sie wzrusze....
                                      > kompleksy? przestan sie osmieszac i mierzyc wszystkich swoja miarka
                                      >
                                      >
                                      • saqqara agresywna? 29.07.02, 08:40
                                        bo takiej glupocie mowie "nie"? zapamietaj, to sie "asertywnosc" nazywa...

rozumiem ze text "jak reka odjal, zlosc przejdzie" jest poparty wlasnym
                                        doswiadczeniem, cos mi sie jednak wydaje, ze jakis "numerek" by ci sie jeszcze
                                        przydal, bo rezultatow nie widac. pytanie tylko brzmi, czy sie jakis facet
                                        zgodzi, nawet za doplata, mesja.....szszszszszs (?!)
                                        • ja_nek Re: agresywna? 29.07.02, 12:08
                                          Oj, Messja gdzie ja Cię znalazłem. Cięta jesteś, ale Saqqarę zostaw, mogę Cię
                                          prosić? obydwie Was lubię i szkoda patrzeć, jak się kłócicie.
                                          Czy jak się do Ciebie uśmiechnę, to czy to wystarczy Messjo? :)

Pozdrawiam
                                          Janek
                                          • Gość: Pom Re: agresywna? IP: 2.4.STABLE* 29.07.02, 12:18
                                            A od takiej ciętej złości z niby-uśmieszkiem to się pionowe zmarszczki robią
                                            wokół ust i wyglada się jak baba jaga z kreskówki. :)
                                            • messja Re: agresywna? 29.07.02, 18:38

> A od takiej ciętej złości z niby-uśmieszkiem to się pionowe zmarszczki robią
                                              > wokół ust i wyglada się jak baba jaga z kreskówki. :)

to zastosuj krem:)
                                              • Gość: Pom Re: agresywna? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 19:42
                                                Risposta godna przedszkolaka nie błyskotliwej Messji. :)
                                                • Gość: messja Re: agresywna? IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 17:17

> Risposta godna przedszkolaka nie błyskotliwej Messji. :)

dziekuje za "blyskotliwa", ale nie probowalam ripostowac, myslalam, ze masz
                                                  problem:)
                                                  • Gość: Pom Re: agresywna? IP: 195.205.239.* 30.07.02, 17:47
                                                    Jak to milutko Messjo, że tak się o wszystkich martwisz.:)
                                                  • messja Re: agresywna? 30.07.02, 18:10

> Jak to milutko Messjo, że tak się o wszystkich martwisz.:)

nie, o ciebie juz sie nie martwie....
                                                    nie potrzebnie sie ze mna tarmosisz, widac zbyt duzo masz przyjaciol, skoro tak
                                                    latwo ich do siebie zniechecasz:(
                                                  • Gość: Pom Re: agresywna? IP: 195.205.239.* 30.07.02, 18:25
                                                    Cóż poradzić, mam dystans do siebie i do innych. I w przeciwieństwie do Ciebie
                                                    (to nie przytyk) nie dzielę ludzi na tych, którzy są za mną i przeciwko mnie.
                                                    Przyjaciół mam, to prawda. A Ty ich masz, Messjo? Czy przstali nimi być w
                                                    momencie, gdy mieli odmienne zdanie niż Ty?
                                                  • Gość: messja Re: agresywna? IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 19:10

> Cóż poradzić, mam dystans do siebie i do innych. I w przeciwieństwie do
                                                    Ciebie
                                                    > (to nie przytyk) nie dzielę ludzi na tych, którzy są za mną i przeciwko mnie.
                                                    > Przyjaciół mam, to prawda. A Ty ich masz, Messjo? Czy przstali nimi być w
                                                    > momencie, gdy mieli odmienne zdanie niż Ty?

ciesze sie, ze jeszcze jakis masz, chodz dla mnie jest oczywiste, ze nie umiesz
                                                    cenic zyczliwosci...
                                                    nie chodzi tu oczywiscie o roznice zdan (nieraz na forum dyskutowalam z ludzmi,
                                                    ktorzy mieli inne zdanie nie tracac do nich szacunku)
                                                    tak wiec zarzut o dzielenie ludzi, jest zupelnie nietrafiony...
                                                    a jesli chodzi o ciebie, to nadal nie wiem na czym mialaby polegac ta roznica
                                                    zdan i na jaki temat, bo twoj wystep w obronie marolnego w tamtym kontekscie
                                                    byla oczywista kpina...
                                                    do tej pory nie wiem, wiec o co naprawde ci chodzi, ale skoro wszystko co od
                                                    tamtej chwili powiedzialas w zasadzie sprowadza sie do uszczypliwosci
                                                    np:"zacietrzewiasz sie jak nastka" itp. postanawiam dalej nie inwigilowac, bo
                                                    pewno nie ma w tym glebszego dna...

• messja Re: agresywna? 29.07.02, 18:42
                                            ja_nek napisał:

> Oj, Messja gdzie ja Cię znalazłem. Cięta jesteś, ale Saqqarę zostaw, mogę Cię
                                            > prosić? obydwie Was lubię i szkoda patrzeć, jak się kłócicie.
                                            > Czy jak się do Ciebie uśmiechnę, to czy to wystarczy Messjo? :)
                                            >
                                            > Pozdrawiam
                                            > Janek

janek znam cie od dawna wiec o idiotyzm nie posadzam... tylko dlaczego sadzisz,
                                            ze to ja nie zostawiam tejtam w spokoju???? to przeciez ona przyszla na watek
                                            zalozony przez menika na moj temat i zaczela opowiadac co jej sie wydaje na moj
                                            temat... moze nie zauwazyles?
                                        • messja Re: agresywna? 29.07.02, 18:52
                                          saqqara napisała:

> bo takiej glupocie mowie "nie"? zapamietaj, to sie "asertywnosc" nazywa...

nie chce pamietac:) znam slowo asertywnosc i wiem, ze nie oznacza przy...lanie
                                          sie do kogos bez dania racji...
                                          niektorym, jak nie wystarcza wiedza potoczna, to powinni siegnac po slownik:)

> rozumiem ze text "jak reka odjal, zlosc przejdzie" jest poparty wlasnym
                                          > doswiadczeniem,

nie, probowalam ci jakos tylko pomoc:)

cos mi sie jednak wydaje, ze jakis "numerek" by sie jeszcze
                                          > przydal, bo rezultatow nie widac.

widze, ze nie widac... nie wiem, moze sprobuj czegos innego, jakas terapia
                                          grupowa, glebokie oddychanie kontakt z natura... probuj bo robisz sie naprawde
                                          dziwna:)

> zgodzi, nawet za doplata, mesja.....szszszszszs (?!)

a czo? szeplenisz? to po tym numerku? ostro musialo byc:))))
                                          i nie przekrecaj mojego imienia nadaremno:)
                                          • saqqara sie nie nerwuj tak strasznie, mesja(sz) 30.07.02, 08:11
                                            znowu to biadolenie ze ktos sie to ciebie przyczepil, wszyscy dookola sa zli i
                                            be a ty taka biedna i niewinna jestes... wymysl cos lepszego, ta sama spiewka
                                            zaczyna byc nudna.
                                            a ty nie jestes upierdliwa? nie czepiasz sie? na moja dziwnosc jest jeszcze
                                            sposob, ale tobie juz nawet facet nie pomoze. moze idz do toalety, usiadz,
                                            zalatw co trzeba a przy okazji pomysl, jesli potrafisz

ps. bardzo mi pochlebia te rozbieranie moich postow na kawalki, ale moze tak
                                            sama cos wymyslisz? bez wyrazania opinii? no, mesja, pomysl, wymysl cos, sama z
                                            siebie, to chyba nie jest zbyt trudne? co?
                                            • Gość: messja jestes nie tylko u-dliwa, ale i niesmieszna:) IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 17:23
                                              saqqara napisała:

> znowu to biadolenie ze ktos sie to ciebie przyczepil, wszyscy dookola sa zli
                                              i
                                              > be a ty taka biedna i niewinna jestes... wymysl cos lepszego, ta sama spiewka
                                              > zaczyna byc nudna.
                                              > a ty nie jestes upierdliwa? nie czepiasz sie?

nie:)))))

na moja dziwnosc jest jeszcze
                                              > sposob,

to go zastosuj:))))

ale tobie juz nawet facet nie pomoze. moze idz do toalety, usiadz,
                                              > zalatw co trzeba a przy okazji pomysl, jesli potrafisz

ty mnie z twoimi toaletowymi fantazjami nie mieszaj:))))
                                              >
                                              > ps. bardzo mi pochlebia te rozbieranie moich postow na kawalki, ale moze tak
                                              > sama cos wymyslisz? bez wyrazania opinii? no, mesja, pomysl, wymysl cos, sama
                                              z
                                              >
                                              > siebie, to chyba nie jest zbyt trudne? co?

moglabym, ale po co? mam lepsze zajecia w wakacje niz znizanie sie do poziomu
                                              jakies panienki, ktora ma wyrazny problem z sama soba:)

• saqqara a kto powiedzial, ze ma byc smiesznie? 31.07.02, 08:12
                                                ja ci tu rozrywki nie mam zamiaru zapewniac, ale najwyrazniej widac, ze im
                                                bardziej je jestem "niesmieszna" to tobie lepiej.

toaletowe fantazje? nie wiem co tobie po glowie lazi, proponowalam zwykle
                                                wyproznienie, ale jesli tobie sie takie zabawy podobaja, to prosze
                                                bardzo...pofantazjuj sobie

jak na razie to sie bardzo chetnie znizasz do tego mojego poziomu, zaczynam
                                                podejrzewac ze sprawia ci to nawet jakas intelektulana przejemnosc..

ps. wiesz co znaczy "intelektualna"?? czy mam slownik przyniesc?
                                                • Gość: messja skoro nie moze byc madrze, powinno byc smiesznie:) IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 19:15
                                                  juz sie nie znizam, znudzilo mi sie...
                                                  rozumiem, ze podba ci sie slowo "intelektualny", ale naprawde trzeba miec cos w
                                                  glowie, poza tym, ze zna sie slownikowe znaczenie, by dyskutowac na jakims
                                                  intelektualnym poziomie...:))))
                                                  z braku takiego dyskutanta, rezygnuje:)

saqqara napisała:

> ja ci tu rozrywki nie mam zamiaru zapewniac, ale najwyrazniej widac, ze im
                                                  > bardziej je jestem "niesmieszna" to tobie lepiej.
                                                  >
                                                  > toaletowe fantazje? nie wiem co tobie po glowie lazi, proponowalam zwykle
                                                  > wyproznienie, ale jesli tobie sie takie zabawy podobaja, to prosze
                                                  > bardzo...pofantazjuj sobie
                                                  >
                                                  > jak na razie to sie bardzo chetnie znizasz do tego mojego poziomu, zaczynam
                                                  > podejrzewac ze sprawia ci to nawet jakas intelektulana przejemnosc..
                                                  >
                                                  > ps. wiesz co znaczy "intelektualna"?? czy mam slownik przyniesc?
                                                  • saqqara jak zwykle sie gubisz mesja 01.08.02, 09:05
                                                    w tych swoich zyciowych sentencjach, bo ty ani madra ani smieszna jestes, wiec
                                                    jak to jest?

sie paniusia znudzila? ojejej, nie znalazlas tu nikogo co sie dal zmietosic? no
                                                    naprawde, jak mi przykro...ale wiesz, jest takie powiedzenie: nosil wilk razy
                                                    kilka, poniesli i wilka.... (mam nadzieje ze aluzje zrozumiesz, chociaz jak
                                                    patrze na to co uprawiasz a nazywasz dyskusja to watpie).
                                                    i tu sie z toba zgodze, trzeba miec cos w glowie, a ze ty masz trocinki
                                                    (parafrazujac ciebie powiem: nie gniewaj sie, to nie zart! plus wiele
                                                    usmiechow, dla lepszego wygladu) to dyskusja z toba nie jest mozliwa. zatem z
                                                    wielka przyjemnoscia mowie "zegnam" and to see ya, next time.
                                                  • messja Re: jak zwykle sie gubisz mesja 01.08.02, 20:14
                                                    saqqara napisała:

> w tych swoich zyciowych sentencjach, bo ty ani madra ani smieszna jestes,
                                                    wiec
                                                    > jak to jest?

preciez gdyby cie tak nie irytowalo, ze mi do piet nie urastasz, to bys sie tak
                                                    do mnie nie przyczepila:)))))
                                                    >
                                                    > sie paniusia znudzila? ojejej, nie znalazlas tu nikogo co sie dal zmietosic?

ja ciebie, wiecej niz nie szukalam:))))

no
                                                    >
                                                    > naprawde, jak mi przykro...ale wiesz, jest takie powiedzenie: nosil wilk razy
                                                    > kilka, poniesli i wilka.... (mam nadzieje ze aluzje zrozumiesz, chociaz jak
                                                    > patrze na to co uprawiasz a nazywasz dyskusja to watpie).

znaczy, ze jestes wilkiem i chcesz mnie nosic? widac nie masz ciekawszych
                                                    zajec...:)
                                                    > i tu sie z toba zgodze, trzeba miec cos w glowie, a ze ty masz trocinki

pewno za stolarza cie najeli, ze taka drewniana przenosnia:))))

> (parafrazujac ciebie powiem: nie gniewaj sie, to nie zart! plus wiele
                                                    > usmiechow, dla lepszego wygladu) to dyskusja z toba nie jest mozliwa. zatem z
                                                    > wielka przyjemnoscia mowie "zegnam" and to see ya, next time.

a ja wolalabym cie nie widziec, ani na forum ani nigdzi indziej...
                                                    ani mila, ani madra, ani ciekawa jestes...
                                                    A co do wygladu, to dziekuje, usmiechy bardzo mi sluza:))))))))))
                                                  • messja i ty glupia dzi...wna dziewczyno:) 01.08.02, 20:28
                                                    powinnas dostac po pysku za to przekrecanie mojego nicka, ale masz szczescie,
                                                    ze nie jestem agresywna... jak ty:))))
                                                    przebaczam ci...:)

saqqara napisała:

> w tych swoich zyciowych sentencjach, bo ty ani madra ani smieszna jestes,
                                                    wiec
                                                    > jak to jest?
                                                    >
                                                    > sie paniusia znudzila? ojejej, nie znalazlas tu nikogo co sie dal zmietosic?
                                                    no
                                                    >
                                                    > naprawde, jak mi przykro...ale wiesz, jest takie powiedzenie: nosil wilk razy
                                                    > kilka, poniesli i wilka.... (mam nadzieje ze aluzje zrozumiesz, chociaz jak
                                                    > patrze na to co uprawiasz a nazywasz dyskusja to watpie).
                                                    > i tu sie z toba zgodze, trzeba miec cos w glowie, a ze ty masz trocinki
                                                    > (parafrazujac ciebie powiem: nie gniewaj sie, to nie zart! plus wiele
                                                    > usmiechow, dla lepszego wygladu) to dyskusja z toba nie jest mozliwa. zatem z
                                                    > wielka przyjemnoscia mowie "zegnam" and to see ya, next time.
    • men_ Będzie wreszcie spokój na tym watku baby, hę ??:)) 31.07.02, 19:30
      Messja - lubię Ciebie, ale daleko Tobie w tym do Pomci i Saqqarki, O !

Zaczynam w tej chwili pluć sobie w brodę za założenie tego wątka :(

:)))))))))))))
      • crimen Re: Będzie wreszcie spokój na tym watku baby, hę 31.07.02, 20:20
        A Tobie wydawało się że wszystko jest pod kontrolą???Może to przez upały? :)))
        • men_ Ty, Crimen, w temacie kobiet to ja bym powiedział, 31.07.02, 20:24
          że co innego z .., tymi upałami :)))

p.s.: ale życie moje jest cenne :))
          • crimen Re: Ty, Crimen, w temacie kobiet to ja bym powied 31.07.02, 20:39
            To schowaj się za Kitusia.To znany specjalista od baboli:)))
      • messja Re: Będzie wreszcie spokój na tym watku baby, hę 01.08.02, 20:24
        pewno, ze daleko, bo znasz je znacznie lepiej i zagubiles obiektywizm...
        zalozyles na mnie kpiarski watek, a potem udajesz, ze sie dziwisz, iz zbiegly
        agresywne, niedowartosciowane panienki... na dodatek jeszcze mnie
        porownujesz.... a co wydaje ci sie, ze ja w konkursie jakims do twojej reki
        staje, czy co? wiesz co, juz ty lepiej pluj sobie w ta brode, a dobrze sie
        opluj, to moze nastepnym razem troche bardziej sie zastanowisz, nim otworzysz
        watek, w ktorym sie bedziesz kogos bez powodu czepial....

men_ napisał:

> Messja - lubię Ciebie, ale daleko Tobie w tym do Pomci i Saqqarki, O !
        >
        > Zaczynam w tej chwili pluć sobie w brodę za założenie tego wątka :(
        >
        > :)))))))))))))
        • saqqara Meszjaszszszsz, i znowu jestes? 02.08.02, 08:17
          czy mi sie zdawalo czy sie juz pozegnalas? gdzie tu konsekwencja? i ja mam
          tobie do piet dorastac? musialabym sie w ziemie wkopac...
          jedna odpowiedz wystarczy, nie musisz sie dublowac, nie nerwuj sie tak, bo ci
          to zaszkodzi, trociny sie spoca i bedzie po tobie.

usmiechy urodzie sluza, jesli nie sa od ucha do ucha, a ze ty sie ciagle
          cieszysz jak glupia do sera to nie wiem czy ci kurze lapki juz za uszami nie
          wystaja...

chcesz mnie lac po pysku ale to ja jestem agresywna? i szczescie mam, ze mi
          facjate oszczedzisz? do czestochowy mam isc na kleczkach zeby podziekowac?
          pocieszna jestes, nie wystepowalas kiedys w cyrku? jako klaun, rzecz jasna

i znowu sie wszyscy biednej meszszji czepieja.. no wiecie ludzie, litosci
          nie macie, przeciez to jest zwierz, nad ktorym panstwo roztoczylo ochrone, nie
          wolno sie czepiac, bo moze sie nasza meszja zdenerwowac i co? serce jej piknie
          i wyciagnie nam kopytka w gescie rozpaczy..

A Ty Men?
          jak mogles zalozyc taki kpiarski watek? wogole nie masz sumienia!! wogole!
          nastepnym razem zaloz watek pt "jak kochamy meszje" albo "jaka nasza meszja
          jest mondra, yntelygentna i pocieszna" a wtedy my bedziemy mogli sie
          pozachwycac itd. ja bede pierwsza do pozachwycania sie.
          • Gość: messja ale bzdury:) IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 19:21
            jak zwykle: nic madrego, nic smiesznego, ze tez ci sie jeszcze nie znudzilo...
            biedna jestes, ze tyle w tobie tej chorobliwej agresji i nie masz gdzie dac jej
            upost...
            coz w innej sytuacji, moze wziela by mnie litosc i probowalabym ci jakos
            pomoc...
            ale jakolwiek dobre by byly moje intencje, w twoim wypadku, tylko specjalista
            ci moze pomoc...
            (zglos sie szybko, nie mecz sie dzi...wna:) dziewczyno:)
            • saqqara bla bla blaaaaa, meszjaaa 05.08.02, 08:22
              to najlepsze podsumowanie dla twoich wypocinek. a mnie sie nie znudzilo, bo to
              co chcialam juz osiagnelam. no i tych twoich glupich usmiechow juz nie ma,
              zaczyna irytowac?

lubisz wystawiac diagnozy? to moze ja tez sie zrewanzuje. jestes tak
              beznadziejnie bezkrytyczna wobec wlasnej dupy ze az litosc bierze, nie
              omieszkasz za to czepnac sie kogo popadnie. A co ty meszja jestes co? aniol
              opatrznosci bozej? zbawiac chcesz innych? lecz sie meszja na nogi, bo na glowe
              juz za pozno

tjaaa, jestem BARDZO agresywna i jestem bad, wiec sie boj bo moze cie gdzies
              dorwe na tym londynskim zadupiu i wtedy poznasz imie pana.... boj sie, meszja,
              boj, bo nie znasz dnia ani godziny..... uuuuuuuuuu (juz ulepilam twoja lalke,
              zaraz sie biore za wbijanie szpilek)
              • messja ojej, to az tak zle?:)))) 05.08.02, 15:11
                nie boje sie, ale troche mi cie zal....:)))))
                (teraz nie jestem juz pewna, czy nawet specjalista moglby ci pomoc:))))
                w kazdym razie zycze szybkiego powrotu do zdrowia (jesli twoj stan nie trwa od
                urodznia)
                p.s.
                nie sadze bys osiagnela jakikolwiek cel: oprocz tego, dalas dosc zalosny obraz
                stanu swoich emocji, nic innego tu nie osiagnelas:)))))

saqqara napisała:

> to najlepsze podsumowanie dla twoich wypocinek. a mnie sie nie znudzilo, bo
                to
                > co chcialam juz osiagnelam. no i tych twoich glupich usmiechow juz nie ma,
                > zaczyna irytowac?
                >
                > lubisz wystawiac diagnozy? to moze ja tez sie zrewanzuje. jestes tak
                > beznadziejnie bezkrytyczna wobec wlasnej dupy ze az litosc bierze, nie
                > omieszkasz za to czepnac sie kogo popadnie. A co ty meszja jestes co? aniol
                > opatrznosci bozej? zbawiac chcesz innych? lecz sie meszja na nogi, bo na
                glowe
                > juz za pozno
                >
                > tjaaa, jestem BARDZO agresywna i jestem bad, wiec sie boj bo moze cie gdzies
                > dorwe na tym londynskim zadupiu i wtedy poznasz imie pana.... boj sie,
                meszja,
                > boj, bo nie znasz dnia ani godziny..... uuuuuuuuuu (juz ulepilam twoja lalke,
                > zaraz sie biore za wbijanie szpilek)
                • saqqara juz jestes? 05.08.02, 15:27
                  nie boisz sie? wrong answer! szpileczki juz przygotowane, trzeba ci jeszcze
                  tylko lebek uformowac i choc pierwowzor dosc niedoskonaly jest, to sobie poradze

mnie natomiast zaczyna przerazac fakt, iz mimo dyskomfortu w kontaktach ze mna
                  nadal wracasz, jak niezaplacony weksel. zegnasz sie. i wracasz. meczysz sie jak
                  goowno w betoniarce, ale wracasz. zaczynam sie obawiac czy nie stalam sie twoja
                  obsesja zajmujac miejsce pamietnego belbo.

alez nie martw sie tak o moje zdrowie psychiczne, od ciebie sie glupota i
                  rozrosnietym ego nie zaraze.

ps. aha, ja dalam dowod moich zalosnych emocji, a ty czego? swojego kretynizmu?
                  • men_ Saqqara i Messja: MĄDRZEJSZA PIERWSZA ZAMILKNIE ! 05.08.02, 15:42
                    tzn. przestanie pisać na tym wątku, O !:)
                    • Gość: messja Re: Saqqara i Messja: MĄDRZEJSZA PIERWSZA ZAMILKN IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 17:42
                      men_ napisał:

> tzn. przestanie pisać na tym wątku, O !:)

dobrze menik mowisz, wodki ci dac....
                      zreszta ja nie moge jej pomoc, moze przyjaciele powinni ja jakos wesprzec w
                      trudnej sytuacji....:)
                      a swoja droga troche dziwnych masz przyjaciol, ja sobie troche lepiej
                      dobieram:)))
                      • men_ Re: Saqqara i Messja: i mamy wynik rostrzygnięty, 06.08.02, 18:15
                        w temacie inteligencji.
                        • messja Re: Saqqara i Messja: i mamy wynik rostrzygnięty, 06.08.02, 19:35
                          jaki pan, taki kram:))))

men_ napisał:

> w temacie inteligencji.
                          • Gość: crimen Menik IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 19:59
                            Wyodważniałeś ostatnio:)))
                            • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 20:13
                              cóż,robię co mogę.............:)))
                              • Gość: crimen Re: Menik IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.08.02, 20:15
                                Wiem Uneczko że się starasz.Podobno Menik już Ci jada z ręki:)))
                                • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 20:35
                                  to chyba jego biznes-konkurencja rozsiewa takie wstretne plotki:)
                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 20:41
                                    Uneczko, nie mylmy tresury z oswajaniem.W tym drugim przepadku najlepsze efekty
                                    daje łagodne traktowanie:)))
                                    • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 21:07
                                      ani ze mnie treserka ani z Mena dzikie zwierze:)
                                      • crimen Re: Menik 06.08.02, 21:13
                                        No właśnie, myślałem o oswajaniu:)))
                                        • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 21:20
                                          zabrzmiało mi to co powiedziałes wczesniej
                                          jak zyczliwa sugestia"nie tędy droga"......:))
                                          • crimen Re: Menik 06.08.02, 21:25
                                            Z zasady nie udzielam rad, a wy wyglądacie na szczęśliwych, więc bardziej wam
                                            zazdroszczę niż mam ochotę pouczać:)))
                                            • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 21:30
                                              juz sadziłam,ze zaraziłes sie misjonarską ostatnio atmosferą forum,
                                              a jako specjalizacje wybrałes stosunki damsko-meskie:)))
                                              • crimen Re: Menik 06.08.02, 21:34
                                                Moralizatorstwo tępię na każdym kroku.Najpierw strzelam, potem pytam:)))
                                                • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 21:38
                                                  ja,jako nadzwyczaj łagodna istota,odwrotnie:)))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 21:44
                                                    Jesteś wytłumaczona, ja też;)
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.itpp.pl 06.08.02, 21:56
                                                    czyli możemy spokojnie jechać dalej:)))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 21:59
                                                    Bez złych intencji, za to w uniesieniu:)))
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:11
                                                    a co Cie dzisiaj unosi?:))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 22:14
                                                    Jeszcze nic, ale w Twojej obecności łapię loty:)))
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:16
                                                    cholera,mam nadzieje,ze to komplement???!:)))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 22:18
                                                    Ja też:)))
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:27
                                                    przy mnie sam nie wiesz co mówisz,widze,to tez poczytam sobie za komplement:)))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 22:31
                                                    Tracę głowę, ale staram się starannie dobierać słowa:)))
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:34
                                                    nie rób tylko błędów ortograficznych,na reszte ewentualnie przymkne oko:)))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 22:38
                                                    Zaniepokoiłaś mnie.Czasem mi się zdarza walnąć ortografa, ale nie będę
                                                    sprawdzał wstecz:)))
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:46
                                                    bez obaw!!nie wyłapałam dotąd,choc nie sledziłam pod tym kątem:)))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 22:50
                                                    Pomyśl, jak się jutro zdziwią Messyjka i Szaki, że im się tak Menikowy wątek
                                                    roztył:)))
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:55
                                                    lubimy robic niespodzianki i przysługi przy okazji,
                                                    ostatnio uparcie lansowalismy wątek xpffffff-a:)))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 23:01
                                                    A on dzisiaj się pożegnał.Mam nadzieję, że to nie przez nas:)
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:03
                                                    nadzieja matką....:))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 23:07
                                                    Tylko gdzie znajdziemy drugiego takiego prowokatora?
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:11
                                                    fakt,bedzie tego bardzo brakowało
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 23:20
                                                    Nikt go nie zmusi do pozostania.Szkoda.
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:27
                                                    niemal wszystkie dotychczasowe forumowe pozegnania
                                                    różnych osób okazały sie...hm,mało konsekwentne,wiec może...:)
                                                    mam nadzieje,ze xp teraz tego nie czyta i nie podziałałam tym
                                                    na jego ambicje :)
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 23:32
                                                    Z tą ambicją to nie mam całkowitej pewności.Dziwnie łatwo to się wam udaje:)))
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:37
                                                    nie kracz,to oznaczałoby,ze tu nie wróci,
                                                    no ale przeciez nie ma go tu,wiec skąd miałby
                                                    wiedziec....:)
                                                    swoją drogą,ambicja meska to rzecz straszna:)))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 23:41
                                                    Matka natura tak to uatawiła, że w wyścigu do was, słabszy materiał genetyczny
                                                    zdycha po drodze:)))
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:44
                                                    ale na szczescie czasem,jak to matka,litosciwa jest :))
                                                  • crimen Re: Menik 06.08.02, 23:45
                                                    Matka jest litościwa, samce nigdy:)))
                                                  • Gość: oona Re: Menik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 00:01
                                                    idę spać, pełna współczucia
                                                    a nawet poczucia winy:)
                                                    dobranoc,miłych snów:)
                                                  • crimen Re: Menik 07.08.02, 00:04
                                                    Dobranoc Uneczko.Śpij słodko:)
                                                  • kitek1 A Menik zawsze tak dlugo żuje.............. 06.08.02, 22:50
                                                    gdzie on?
                                                  • crimen Re: A Menik zawsze tak dlugo żuje.............. 06.08.02, 22:54
                                                    Zjawi się natychmiast, gdy tylko zacznę się umawiać z Uneczką:)))
                                                  • men-tliczek Re: A to oona taka 06.08.02, 22:55
                                                    To rajstopami sie nie podziele!
                                                    Spanko tez na s.
                                                  • crimen Re: A to oona taka 06.08.02, 22:59
                                                    Sapankiem też się nie podzielisz?
                                                  • Gość: oona Re: A to oona taka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:00
                                                    men-tliczek napisał:

> To rajstopami sie nie podziele!
                                                    > Spanko tez na s.

sasdrość??:)
                                                    a rajstopy to na razie dzielimy
                                                    jak skóre na niedzwiedziu,przypominam
                                                  • Gość: oona Re: A Menik zawsze tak dlugo żuje.............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:01
                                                    a po co Ci on?:)
                                                  • Gość: oona Re: A Menik zawsze tak dlugo żuje.............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:02
                                                    to było do Kitka:))
                                                  • 0nly Re: A Menik zawsze tak dlugo żuje.............. 06.08.02, 23:03
                                                    kietk sie zainteresowal zoologia?????
                                                    przezuwacze sie znaczy.......:)))
                                                  • kitek1 menuflony, znaczy sie.................... 06.08.02, 23:14
                                                    co sie unka napinasz,
                                                    martwie sie czy go czyms nie strulas,
                                                    zawsze mowilas, ze ci w qchni nienajlepiej wychodzi:)
                                                  • Gość: oona Re: menuflony, znaczy sie.................... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:19
                                                    gorzej niz nienajlepiej,
                                                    juz nawet nie próbuje,
                                                    robi sam no i widzisz.....
                                                    ja tam mam rączki czyste:)
                        • kitek1 Re: Saqqara i Messja: i mamy wynik rostrzygnięty, 07.08.02, 16:58
                          masz racje:)
    • saqqara 1:0 dla mnie 07.08.02, 08:05
      a Panstwu dziekujemy za uwage, nie ma to jak wsparcie:))
      hehehe, dobre, dobre.....

• messja Re: 1:0 dla mnie:)))))))))))))) 07.08.02, 11:15
        ciesze sie, ze zaczelas kuracje, widze, ze daje rezultaty: pierwsza od dawna
        wypowiedz, na ktorej nnie gadasz glupot:)))))))
        moze bede kiedys z ciebie ludzie, ale musisz nad soba pracowac, ciezko
        pracowac:))))))

saqqara napisała:

> a Panstwu dziekujemy za uwage, nie ma to jak wsparcie:))
        > hehehe, dobre, dobre.....
        >
        >
        • saqqara no i tak, poszedl sobie czlowiek na spacer 07.08.02, 11:34
          a tu nieswiadome potracil butem gowienko, ktore skrzetnie sie skrywalo pod
          sterta lisci, malo ze buty brudne, to jeszcze zaczyna smierdziec, wrecz capi na
          odleglosc, wyglada obrzydliwie i wywoluje odruchy wymiotne

poniewaz ja nie mam w zwyczaju az tak sie meczyc, zostawiam cie i odchodze, cap
          sobie dalej, moj nos juz sie meczyc nie bedzie
          • Gość: messja Re: no i tak, poszedl sobie czlowiek na spacer IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 13:15
            a jednak sie pomylilam, nie jest lepiej....
            mam chociaz nadzieje, ze sie nie pogorszy... zreszta juz bardzo pogorszyc sie
            nie moze...:))))
            duzo zdrowia!:)))

saqqara napisała:

> a tu nieswiadome potracil butem gowienko, ktore skrzetnie sie skrywalo pod
            > sterta lisci, malo ze buty brudne, to jeszcze zaczyna smierdziec, wrecz capi
            na
            >
            > odleglosc, wyglada obrzydliwie i wywoluje odruchy wymiotne
            >
            > poniewaz ja nie mam w zwyczaju az tak sie meczyc, zostawiam cie i odchodze,
            cap
            >
            > sobie dalej, moj nos juz sie meczyc nie bedzie
    • saqqara zarzadzamy ogolnoforumowe wietrzenie!!! 07.08.02, 13:22
      z wiarygodnych zrodel wiemy ze niedaleko wybila stara studzienka sciekowa,
      nieczystosci wylewaja sie na trawe stale zasmradzajac okolice.
      haslo dnia: MASKI WLOZ!!!
      • Gość: messja .....powiedziala "intelektualistka" roku:))))) IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 14:39
        saqqara napisała:

> z wiarygodnych zrodel wiemy ze niedaleko wybila stara studzienka sciekowa,
        > nieczystosci wylewaja sie na trawe stale zasmradzajac okolice.
        > haslo dnia: MASKI WLOZ!!!
    • saqqara no nie, MEN!!! co Ty wywolales? 07.08.02, 15:30
      panienke ktora stosuje zagrywki rodem z przedszkola? "pse pani, a ona mi
      pokazala jezyk!!", "pse pani, a ona jest gupia, nie, to ona jest glupsa?"???

o Boszszeee..... znowu zaczyna smierdziec... maski wloz! stopery do uszu
      rowniez....
      • messja no to nie bede ci przeszkadzac... 08.08.02, 19:31
        zatykanie sobie dziurek musi byc bardzo absorbujace:))))))))))))))))

saqqara napisała:

> panienke ktora stosuje zagrywki rodem z przedszkola? "pse pani, a ona mi
        > pokazala jezyk!!", "pse pani, a ona jest gupia, nie, to ona jest glupsa?"???
        >
        > o Boszszeee..... znowu zaczyna smierdziec... maski wloz! stopery do uszu
        > rowniez....
    • krotkie_pytanie Do Saqqary i Mena 07.08.02, 18:16
      Mialo byc fajnie bo mozna Messji dokopac. A tu kicha. Messja sie nie dala.
      Saqqara ochrzcila Messje nowymi nickami:
      mesja.....szszszszszs
      mesja(sz)
      mesja
      meszja
      Meszjaszszszsz
      meszszji
      meszjaaa
      i cos bredzi na temat Messji. Krotko skomentuje Twoje "wystepy" Saqqaro:
      Wole usmiech Messji niz Twoj jad.
      men_ napisal:
      > Messja - lubie Ciebie, ale daleko Tobie w tym do Pomci i Saqqarki, O !
      >
      > Zaczynam w tej chwili pluc sobie w brode za zalozenie tego watka :(
      Men to jest tylko Twoja opinia. Ja uwazam akurat odwrotnie. Daleko Pomci i
      Saqqarze do Messji. Bardzo daleko.
      • saqqara do krotkiego pytania 08.08.02, 08:12
        dokopywanie mesji nie sprawia mi zadnej przyjemnosci, zeby przyjemnosc byla to
        osoba dokopywana musi prezentowac jakis poziom. sie nie dala? hehehe...to co tu
        jeszcze robi?

pilnie sledziles moje wypowiedzi, ale dziwnym trafem sledziles tylko moje, a
        gdzie ocena epitecikow meszzzzji rzuconych pod moim adresem? lubie taka
        wybiorcza krytyke

aha, wiesz gdzie mam twoje nielubienie? tak, tak, wlasnie tam. i bardzo sie
        ciesze ze mi daleko do meszszji, mam ogromna nadzieje ze jest to odleglosc
        wieksza niz stad do najblizszej studzienki sciekowej

a tak na koniec.. wiesz co to kpina? bo ja tu ciagle kpie, no ale zeby to
        zauwazyc to trzeba miec troche wiecej do powiedzenia niz tylko krotkie pytanie
      • messja do kp 08.08.02, 19:38
        bardzo dziekuje za uznanie i klaniam sie nisko...:)
        nadal nie wiem, tak na dobra sprawe, o co tej nieszczesnej osobie chodzi, ale
        to w jaki sposob probuje "podtrzymac rozmowe" swiadczy tylko o tym, ze ma
        powazne problemy osobiste i to w zaden sposob nie zwiazane ze mna... szkoda
        tylko, ze nie znalazla do tej pory lepszego sposobu na rozladowywanie agresji...
        ale jest z tego pewien moral: mozemy sie przekonac do jakiego poziomu schodza
        ludzie, ktorym brakuje poczucia humoru i dystansu do samego siebie...
        pozdrawiam i zycze udanych wakacji
        oraz rowniez duzo usmiechu:)))))))))

krotkie_pytanie napisał:

> Mialo byc fajnie bo mozna Messji dokopac. A tu kicha. Messja sie nie dala.
        > Saqqara ochrzcila Messje nowymi nickami:
        > mesja.....szszszszszs
        > mesja(sz)
        > mesja
        > meszja
        > Meszjaszszszsz
        > meszszji
        > meszjaaa
        > i cos bredzi na temat Messji. Krotko skomentuje Twoje "wystepy" Saqqaro:
        > Wole usmiech Messji niz Twoj jad.
        > men_ napisal:
        > > Messja - lubie Ciebie, ale daleko Tobie w tym do Pomci i Saqqarki, O !
        > >
        > > Zaczynam w tej chwili pluc sobie w brode za zalozenie tego watka :(
        > Men to jest tylko Twoja opinia. Ja uwazam akurat odwrotnie. Daleko Pomci i
        > Saqqarze do Messji. Bardzo daleko.
    • saqqara podsumowanie 09.08.02, 08:30
      messja napisala: "bardzo dziekuje za uznanie i klaniam sie nisko...:)"

o jak milo. sie messji jakis nieznajomy w odbyt wpycha to sie nawet nasza
      kochana messyja uklonic nisko potrafi. no coz, mnie sie messja nie ukloni...

jestes messja jedyna osoba na forum, ktora NIE MA ZUPELNIE ani poczucia humoru
      ani dystansu do siebie (zastanawiam sie czy ty wogole wiesz co to jest). kazdy
      post skierowany do ciebie traktujesz jako personalny atak, nie potrafisz
      rozroznic kpiny, zartu, aluzji.. traktujesz kazde slowo jak krowa trawe,
      przeżuje i wysra, a sie nie zastanowi ze trawa dzisiaj mokra a tzn. ze deszcz
      padal. nie potrafisz czytac miedzy wierszami, nie umiesz bawic sie slowem. to
      ze umieszczasz tysiace usmiechow kryje jedynie twoja nieumiejetnosc zrozumienia
      adwersarza. odpowiadasz atakiem na kazdy post, a potem sie dziwisz ze ktos
      atakuje ciebie..."kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie" to nastepna madra
      sentencja.
      to ze sie toba bawie i ci w tylek nie wlaze, nie musi od razu oznaczac ze
      jestem chora psychicznie, agresywna i niewyzyta seksualnie, co ciagle mi
      sugerujesz. poczytaj swoje posty, to samo w kazdym z nich, albo biadolenie albo
      wysylanie mnie na leczenie. na nic innego cie nie stac

i bardzo jestem ci wdzieczna ze na romantice mnie tak wyrozniasz i to tylko
      dlatego ze nazywam sie saQQara a nie inaczej. to juz tylko oswiadczy o tym, jak
      nisko latasz....no ale coz, skoro natura poskapila skrzydelek, to trzeba
      chociaz podskakiwac... milego skakania, tylko uwazaj zebys o sufit nie
      zaczepila, o komorki trzeba dbac, tym bardziej jesli sa pojedyncze

a teraz juz naprawde koncze, bo mi szkoda paluszkow na pisanie o tobie, wole
      sobie je w jakas dziurke wsadzic, bedzie znacznie przyjemniej
      • kitek1 w ktora dziurke............ 09.08.02, 08:39
        zaintrygowalas mnie:)
        • saqqara w te co sie nalezy 09.08.02, 08:50
          zeby moja agresja, choroba psychiczna i inne przeszly:)
          • messja Re: w te co sie nalezy 09.08.02, 14:26
            saqqara napisała:

> zeby moja agresja, choroba psychiczna i inne przeszly:)

coz, kazda metoda dobra, jesli skuteczna...
            a tego ci zycze:)
      • messja Re: podsumowanie 09.08.02, 15:06
        >
        > o jak milo. sie messji jakis nieznajomy w odbyt wpycha to sie nawet nasza
        > kochana messyja uklonic nisko potrafi.

rynsztokowy jezyk swiadczy tylko o twojej bezsilnosci:)))))

no coz, mnie sie messja nie ukloni...

na wszystko trzeba sobie w zyciu zapracowac:))))))))))

wszystko pozostale co napisalas to same bzdury i wulgaryzmy(w dodatku sama
        sobie zaprzeczasz:))))), wiec nie bede nawet komentowac...:)
        >
        > jestes messja jedyna osoba na forum, ktora NIE MA ZUPELNIE ani poczucia
        humoru
        > ani dystansu do siebie (zastanawiam sie czy ty wogole wiesz co to jest).
        kazdy
        > post skierowany do ciebie traktujesz jako personalny atak, nie potrafisz
        > rozroznic kpiny, zartu, aluzji.. traktujesz kazde slowo jak krowa trawe,
        > przeżuje i wysra, a sie nie zastanowi ze trawa dzisiaj mokra a tzn. ze deszcz
        > padal. nie potrafisz czytac miedzy wierszami, nie umiesz bawic sie slowem. to
        > ze umieszczasz tysiace usmiechow kryje jedynie twoja nieumiejetnosc
        zrozumienia
        >
        > adwersarza. odpowiadasz atakiem na kazdy post, a potem sie dziwisz ze ktos
        > atakuje ciebie..."kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie" to nastepna madra
        > sentencja.
        > to ze sie toba bawie i ci w tylek nie wlaze, nie musi od razu oznaczac ze
        > jestem chora psychicznie, agresywna i niewyzyta seksualnie, co ciagle mi
        > sugerujesz. poczytaj swoje posty, to samo w kazdym z nich, albo biadolenie
        albo
        >
        > wysylanie mnie na leczenie. na nic innego cie nie stac
        >
        > i bardzo jestem ci wdzieczna ze na romantice mnie tak wyrozniasz i to tylko
        > dlatego ze nazywam sie saQQara a nie inaczej. to juz tylko oswiadczy o tym,
        jak
        >
        > nisko latasz....no ale coz, skoro natura poskapila skrzydelek, to trzeba
        > chociaz podskakiwac... milego skakania, tylko uwazaj zebys o sufit nie
        > zaczepila, o komorki trzeba dbac, tym bardziej jesli sa pojedyncze
        >
        > a teraz juz naprawde koncze, bo mi szkoda paluszkow na pisanie o tobie, wole
        > sobie je w jakas dziurke wsadzic, bedzie znacznie przyjemniej
        • krotkie_pytanie Krotki komentarz 09.08.02, 18:48
          To co Saqqara soba reprezentuje jest na poziomie fekalno-sciekowym.
          Twierdzenia, ze to jest zabawa sa conajmniej smieszne. Jej wypowiedzi nie maja
          minimum smaku.
          I moge sobie tylko zadac krotkie pytanie: Czy jest mozliwe, ze Ona kedys bedzie
          sie wstydzic tego co tu napisala?
          • messja Re: Krotki komentarz 11.08.02, 16:08
            watpie, ale mam nadzieje, ze tak...
            dla jej dobra: jezyk jakim sie posluguje raczej ja reprezentuje, a nie obraza
            innych...

krotkie_pytanie napisał:

> To co Saqqara soba reprezentuje jest na poziomie fekalno-sciekowym.
            > Twierdzenia, ze to jest zabawa sa conajmniej smieszne. Jej wypowiedzi nie
            maja
            > minimum smaku.
            > I moge sobie tylko zadac krotkie pytanie: Czy jest mozliwe, ze Ona kedys
            bedzie
            >
            > sie wstydzic tego co tu napisala?
    • 0nly Re: Nie kłóćta sie baby!!!! 09.08.02, 19:07
      i co wam to da.......no chyba ze sie o mnie bijecie to chetnie przeczytam watek
      od poczatku......:)))
      • messja Re: Nie kłóćta sie baby!!!! 11.08.02, 16:10
        ja juz nie bede, janek mnie nawrocil na jedynie sluszna droge: ignorowanie
        chamstwa:)

0nly napisała:

> i co wam to da.......no chyba ze sie o mnie bijecie to chetnie przeczytam
        watek
        >
        > od poczatku......:)))
    • men_ Ale frajda !!, n/txt :))) 10.08.02, 10:09
      • messja Re: Ale frajda !!, n/txt :))) 11.08.02, 16:11
        co? to plucie brody?:)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka