invicta1 17.06.05, 13:33 czy to takie skomplikowane? wyglada na to, ze bardzo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniq_c Re: CZOPKI! 17.06.05, 13:35 ależ oczywiście :) trzeba przecież wiedzieć którą stroną... i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: CZOPKI! 17.06.05, 13:36 eee nie zawsze - zobacz jak Drzejmsowi na rozweselenie posłużyły :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: CZOPKI! 17.06.05, 13:44 aj noł aj noł :) staram się neutralizować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: CZOPKI! 17.06.05, 13:44 witam państwa! rozróżniamy następujące rodzaje czopków: czopki aplikowane do początkowego fragmentu układu trawiennego czopki aplikowane do końcowego fragmentu układu trawiennego istnieje też pojęcie czopka forumowego którego opis i działanie wymagają dłuższych badań i eksperymentów dziękuję państwu! prof.Niezwyczajny Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: CZOPKI! 17.06.05, 13:53 invicta1 napisała: > weź Ty mnie Forumowicz nie obrażaj!:) zawsze możesz odejść i założyć konkurencyjne forum i do tego zamknięte;)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: CZOPKI! 17.06.05, 14:13 alezeosooochozi...? zaczopowało kogoś? eraund wam ździsiaj nie pomoże..w delegejszon pojechała do OPOLA( trochę się spóźniła dziewczyna) po odbiór Supersiekaczy za PIELĘGNIARKĘ ROKU!!! i barrrrrrdzo, barrrrrrdzo pozdrawia... jontrzą i jontrzą, fakt! wy to jakas sfora niesforna!!! hieny smętarne.. wilki jakieś.... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: CZOPKI! 17.06.05, 14:17 wiecie co, wrzućcie na luz, jako i ja wrzucam:)) i po co znowu zaczynać, i poco jątrzycie a potem mówicie że ja jątrze, kiedy nie jątrzę naprawdę, nie rozumiem wy to jacyś dziwni jesteście:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: CZOPKI! 17.06.05, 14:20 sie przestraszyłem..ty na poważnie..bo my tu jaja węża sobie robimy... -------------------------- jątrzykupy jedne!!! na sztos!! na sztos!!! invicta, ty porowokatorko!! ty...ty... geju jeden!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: CZOPKI! 17.06.05, 14:35 na parade idz;))) w sobote nastepna, hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: CZOPKI! 17.06.05, 14:49 TA! normalnie pójdę.. zrobię ze styropianu takiego wielkiego CZOPA i napiszę... DAR MŁODZIEZY GMINNEJ DLA MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ :-) taką mam koncepcję to jak Invikta ? idziem poparadować? moze położymy się(uppss) na tym świecie nowym abo krakowskim z czopkiem u boku? na środku jezdni..trafimy na czołówki superekszpresssu a może i do bibisi? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: CZOPKI! 17.06.05, 14:59 to ja wezme Zorkie pięć i zrobie kilka zdjęć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: CZOPKI! 17.06.05, 15:11 forumowicz_pospolity napisał: > to ja wezme Zorkie pięć i zrobie kilka zdjęć:)) > tylko żeby mię zdjęcia były twarzowe nie dodupne... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: CZOPKI! 17.06.05, 15:20 drzejms napisał: > forumowicz_pospolity napisał: > > > to ja wezme Zorkie pięć i zrobie kilka zdjęć:)) > > > tylko żeby mię zdjęcia były twarzowe nie dodupne... twarzowe bedą jeśli chodzi o forme:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: CZOPKI! 17.06.05, 14:58 eeeeeeeee , ja to nie kuśśśśnierewicz, to może ty będziesz odsłaniać a ja będę na straży...moralności.. żeby młodziezy nie pokułłłło po oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: CZOPKI! 17.06.05, 15:02 to poćwicz w łikend, pożryj po 2 kilo piersi kurczaka na sniadanie, obiad i kolację jak rasowy sterydziarz i zobaczymy co wyjdzie:) może i Kusznier jaki... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: CZOPKI! 17.06.05, 15:13 i zaśpiewamy.. "jak jesteś z chamaaaaamiii i i dłuuu u żeeej " a potem zagramy wefilmie taką mam koncepcję! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: CZOPKI! 17.06.05, 15:19 można też przygotować trańsparent odCZOPta sie! i IDEA CZOPA ,MYŚLĄ PRZEWODNIĄ NARODU taką mam koncepcję... ide strugać w styropianie...i kremu anty celulit na schab rzucić..nie zapominając oczywiście o puszapach ...154, 155, 156....tylko zeby skupić się można było... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: CZOPKI! 17.06.05, 15:21 :))) Drzejms spadam na weekend smarować balerony tym zelem ,a cellulit puszapy chcesz? "łi ar living in amerika kokakola łonderbra":))) mówisz masz odczopiam się do poniedziałku baj bejbe <cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: CZOPKI! 17.06.05, 15:30 no i zostałem sam.. ...z czopkiem w ręku... życie nie jebajka.... -zachmurzył się w ten piękny, słoneczny dzień, odwrócił na pięcie swej prawej i odszedł w kierunku zachodzącego słońca, które niewiedzieć czemu zachodziło dzisiaj tak ,jak na antypodach od prawej do lewej...a żar promieni słonecznych przesłaniał transparent z napisem "odCZOPta się" videli iste posledny czasti filma: "KINO KACZEHO NEPOKOJA" konec Odpowiedz Link Zgłoś