paprotka-gd 17.06.05, 21:20 Anka w" Śpiewających fortepianach " - oglądacie ???? Owad z nowym fryzem , jaka odmiana !!! ładnie sie prezentuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: OWAD w forteklapach ! 17.06.05, 21:27 luknęłam z ciekawości bo fortepianów nie trawię i nigdy nie ogladam staro jakoś w tych krótkich-nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: OWAD w forteklapach ! 17.06.05, 21:34 specjalnie dla Muchy oglądam fortepiany , wyjątek zrobiłam Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: OWAD w forteklapach ! 17.06.05, 21:36 ja kiedys ją lubiłam, ale teraz zdzierzyc nie mogę-wkurza mnie na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: OWAD w forteklapach ! 17.06.05, 21:40 eeechhhh bo za dużo jej , gdzie nie spojrzysz tam widzisz owada Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: OWAD w forteklapach ! 17.06.05, 21:41 no i pustakiem się okazała (vide-szansa na sukces dla ofiar tsunami na ten przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: OWAD w forteklapach ! 17.06.05, 21:45 Chyba ze starym:)To nie jest przypadkiem powtórka programu sprzed min roku... Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: OWAD w forteklapach ! 17.06.05, 21:46 ouj tak oj tak.. ja już to widzialam --jak zwylke powtórki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: OWAD w forteklapach ! 17.06.05, 21:50 ło matko, kto ją tam wpuścił ?? toż jej śpiew mógłby nawet Odysa złamać, kto raz usłyszy nigdy nie zazna spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: OWAD w forteklapach ! 17.06.05, 21:58 spiewa fatalnie - powinni jej sadownie zabronic publicznego spiewu fryzura nawet fajna i pasuje jej, no ale nadal jest klocem bez talii nie wiem, ale wydaje mi sie, ze przy tym wzroscie powinna troche mniej wazyc Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: OWAD w forteklapach ! 18.06.05, 10:19 owad jak owad. ale kim byla ta blondyna, ktora udawala, ze umie po angielsku spiewac? pierwszy raz robie uwage czepiajac sie czyjegos akcentu w jezyku obcym, ale kobieta mnie troche porazila. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: OWAD w forteklapach ! 18.06.05, 11:44 to byla Monika Jarosinska, ktorej zyciowa rola jest rola Jolki w Samym Zyciu a po za tym to najwieksza lanserka zaraz za Powierza Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: OWAD w forteklapach ! 18.06.05, 11:46 nadal utrzymyję, że to bicz (tzn taki ma stajl) Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: OWAD w forteklapach ! 18.06.05, 19:27 powtorka na bank - widzialam to zrok temu.stop Mucha wygladala lepiej niz teraz. stop Jarosinska powalająca he he/nic tylko sie upic/ stop Odpowiedz Link Zgłoś