Dodaj do ulubionych

Grunt ze faceci sa wspaniali

30.07.02, 15:16
i dlatego my, wredne babsztyle mozemy byc wstretne, paskudne, gadatliwe,
upierdliwe, marudne, smutasne, zlosliwe, kasliwe, swarliwe, zazdrosne itd,
itd. majac kolo siebie mezczyzne, bedacego idealem homo sapiensa wszystkie
nasze wady (zalet nie posiadamy) ida w niepamiec!!!
nie narzekajcie, kochajcie nas za to, byloby strasznie nudno w idealnym
meskim swiecie pelnym luzu, piwka, panienek na zawolanie laszacych sie jak
koty, imprez do rana, kaca na dzien dobry, wolnego i dzikiego sexu 24/7
(hehehe, ktory z Was by to wystrzymal?;))a tak? nie macie kompleksow, my,
wstretne babska leczymy Was.... dajac kubelek ze smieciami do wyrzucenia:))

pozdrawia
saQQara (czytaj "aniol")
Obserwuj wątek
    • Gość: crimen Re: Grunt ze faceci sa wspaniali IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 15:25
      Szaki, KOCHAMY CIĘ:)))
      • kitek1 na szefa ją: BABOLS CLUB 30.07.02, 15:27
        proponuje,
        • Gość: crimen Re: na szefa ją: BABOLS CLUB IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 15:30
          Popieram.Przyjęte przez aklamację:)))
      • Gość: laelia Re: Grunt ze faceci sa wspaniali IP: 212.244.106.* 30.07.02, 15:29
        Saqqara, nie stresuj mnie tak. Już miałam dzwonić po brygadę
        antyterrorystyczną, żeby ustrzeliła snajpersko tego gościa co Cię trzyma na
        muszce. Na szczęście doczytałam do końca :))))))))))))))))))
        • saqqara alez ja nie dla kariery, serio serio 30.07.02, 15:31
          ja tak wlasnie czuje!!!:))

hehehe, Laelia, znasz mnie, powazna osoba ze mnie:))
      • saqqara Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 30.07.02, 15:32
        ja Was tez, a teraz portfel porposze:))
        • Gość: crimen Re: Grunt ze faceci sa wspaniali IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 15:37
          A po co Ci mój pusty portfel??? :)))
          • saqqara Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 30.07.02, 15:40
            karty sobie zabiore:))
            • ja_nek Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 30.07.02, 15:43
              Myślałem, że jak dam, to zwrócisz ze swoją wizytówką....
            • Gość: crimen Re: Grunt ze faceci sa wspaniali IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 15:43
              A co to takiego??? :)))
              • saqqara Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 30.07.02, 15:48
                Janku
                alez nie ma problemu, dam wizytowke ze swoim numerem konta, przelewy mile
                widziane:))

Crimen
                nie chce kart do tarota, kredytowe mnie interesuja, te zlote szczegolnie co je
                w majtkach nosisz;))
                • Gość: crimen Re: Grunt ze faceci sa wspaniali IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 15:53
                  Nie żartuj.Ja tak jak i Ty nie noszę majtek:)))
    • emperor saqqara.... 30.07.02, 15:58
      ... ktos cie wykorzystal i porzucil, a ty probujesz sobie wmowic jaki swiat
      jest piekny?
      • Gość: maryjo2 Re: Obiektywizmu troszkę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 16:05
        A nie jest?
        • tygrysek_ Re: Obiektywizmu troszkę! 31.07.02, 07:15
          kurde!,..widze że Saqqaruś prezesem babolskiego klubu została!hehe
          ...członkiń Ci Saqqarko nie zabraknie!!!:))
          ..tylko co wy uradzicie jak wasze spotkania to jedno wielkie larmo na
          sali!!!!?:)))
          • saqqara Re: Obiektywizmu troszkę! 31.07.02, 08:18
            swiat jest piekny, w rozowych okularach lub nie!

Pregus

ja bede kierowac ruchem, jedne w prawo drugie w lewo, beda sie sluchac, trzeba
            tylko pokazac gdzie sa najlepsze sklepy;)))
            i sie nie nasmiewac z kobiet u wladzy... bo Cie zapisze do pana ginekologa bez
            Twojej wiedzy i sie nabawisz kompleksow, jak Ci pan dochtor kaze nozki
            rozlozyc:)))
            • Gość: maryjo2 Re: Obiektywizmu troszkę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:29
              Świat jest piękny pomimo wstrętnych facetów unoszących się w balonach
              napompowanych własną próżnością!
              Proce w dłoń, drogie Panie, czas postrzelać trochę!
              • tygrysek_ Re: Obiektywizmu troszkę! 31.07.02, 08:35
                ..a po co miałby mi kazać nogi rozkładać ?? co on pedał??:)
                • Gość: maryjo2 Re: Obiektywizmu troszkę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:36
                  No wiesz, nieczęsto widzi się genitalia w tygrysie paski :)
                  • tygrysek_ Re: Obiektywizmu troszkę! 31.07.02, 08:54
                    no fakt,..to rzadki widok!:),..ale żeby tak od razu nogi rozkładać ??:))
                    • randia Re: Obiektywizmu troszkę! 31.07.02, 08:59
                      A co buzię chciałbyś otworzyć ?????? :))))
                      • tygrysek_ Re: Obiektywizmu troszkę! 31.07.02, 09:03
                        nie,...kopnąć mu w dupsko!!!!!,..albo wsadzić w ryj te narzędzia!!:))
    • enancjo Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 31.07.02, 09:11
      saqqara napisała:

> majac kolo siebie mezczyzne, bedacego idealem homo sapiensa ..w idealnym
      > meskim swiecie pelnym luzu, piwka, panienek na zawolanie laszacych sie jak
      > koty, imprez do rana, kaca na dzien dobry, wolnego i dzikiego sexu 24/7
      > pozdrawia
      > saQQara (czytaj "aniol")

.. pozdrawiaj tak czesciej ... mam takie piekne DE JA VU ...
      .. dzieki CI za to .. nawrocilas mnie :))
      Enancjo
      • saqqara Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 31.07.02, 11:11
        nie ma problemu.. tylko sie zapisz do mojej partii:))
        • enancjo Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 31.07.02, 11:20
          .. a co to za komunistyczny zwiazek partyjny ??
          Enancjo

saqqara napisała:
          > nie ma problemu.. tylko sie zapisz do mojej partii:))
          • saqqara Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 31.07.02, 11:39
            ani komunistyczny, ani feministyczny.
            to jest partia wielbicielek facetow. Bedziesz przykladem tego, ze uwielbiamy
            Was, mezczyzn, nawet takimi jakimi jestescie:)
            • enancjo Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 31.07.02, 11:52
              .. mam byc GURU tej sekty ??
              Enancjo
              PS : po chwili \zastanowienia .. why NOT ...ale pod warunkiem
              ze bede tworzyl prawa obowiazaujce w tym fantastycznym ugrupowaniu :))

saqqara napisała:
              > ani komunistyczny, ani feministyczny.
              > to jest partia wielbicielek facetow. Bedziesz przykladem tego, ze uwielbiamy
              > Was, mezczyzn, nawet takimi jakimi jestescie:)
              • saqqara Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 31.07.02, 12:12
                hm, widze ze masz zapedy...:)
                nie GURU, tylko egzemplarz udowadniajacy racje dla istnienia naszej partii,
                prawa tworzymy my, kobialki, Ty bedziesz stal w gablotce i udowadnial!

• enancjo Re: Grunt ze faceci sa wspaniali 31.07.02, 12:42
                  .. no nieeeeee .... tylko nie w formalinie a wypchac dla
                  wzorca tez sie nie dam ...
                  .. choc z drugiej strony gorliwe wyznawczynie przybiegalyby
                  do mnie i speiwaly LUBUDUBU .. LUBUDUBU .. niech nam zyje
                  Saqqara .. prezesowa naszego klubu .. to mowilam ja ..
                  genoweffa jarzabek ... ( w koncu bedzie adaptowac chyba nasze
                  meskie wzorce .. w ramch kultu uwielbienia ).. a ta ktora
                  przyjdzie piekna i gola .. to mnie wskrzesi ..
                  .. o widzisz .. juz masz legende dla klubu :))
                  .. milego popoludnia
                  Enancjo

saqqara napisała:

> hm, widze ze masz zapedy...:)
                  > nie GURU, tylko egzemplarz udowadniajacy racje dla istnienia naszej partii,
                  > prawa tworzymy my, kobialki, Ty bedziesz stal w gablotce i udowadnial!
                  >
                  • saqqara a co powiesz na zabalsamowanie? 31.07.02, 13:31
                    dobrze wplywa na cere, bedziesz prawie wieczny, tak jak nasza partia;))

Genia
                    ja widze, ze Ty sie na robocie znasz, zatem od dzisiaj nosisz dozywotnio
                    miano "Kobialki roku po zmianie pci" !! witamy w naszym gronie:))

milego dnia:)
                    • Gość: leziox Re: tylko mi bez balsamu,wy brylantynki IP: *.dialo.tiscali.de 31.07.02, 13:58
                      Ee tam,takie marudzenie tylko naszej wampirzej cmentarnicy.
                      Ludzie wiedzą przecie,iż wszyscy faceci są chujami.Czyhamy nieustannie na to,by
                      sobie podymać,odpowiedzialność mamy w dupie,wynoszenie śmieci to tylko po
                      to,żeby sąsiadkę w zsypie na śmieci ewentualnie przerżnąć.Piwko naszym
                      idolem,gazetka
                      i telewizorek,w którym mecz jakiś zapierdala.Balangi owszem,ale najlepiej z
                      nowym towarem jakimś.Wóda musi być,przygody seksi pożądane.
                      Wierność?HAHAHAHAHA!/tu śmiech obywatela Alfa/
                      Gdy faceci byli młodzi,nie byli chujami i mieli ideały.Potem zostały im te
                      ideały wybite z główek przez kobiety i tak faceci stali się chujami.
                      Brzmi trochę,kurwa,tak,jak wygnanie z raju.Ale co tam...Jesteśmy chujami?No i
                      chuj.Dobrze nam z tym,a i kobitom też wcale nie tak źle.Z chujnym
                      pozdrowieniem-Lezio.
                      • tygrysek_ Re: tylko mi bez balsamu,wy brylantynki 31.07.02, 14:02
                        ..Lezio,..daj im sie kurwa posmarować troche!!!!:)))
                        • saqqara oswiadczenie!!!! 31.07.02, 14:05
                          w zwiazku z licznymi telefonami od rzeszy wielbicieli naszej partii
                          oswiadczzamy ze tow. Lezio to MEZCZYZNA!!! nie kobieta podszywajaca sie
                          tchorzliwie w celu ujawnienia prawdy!!!

Tow. LEziu
                          wyjdziecie za mnie?:))
                        • Gość: leziox Re: tylko mi bez balsamu,wy brylantynki IP: *.dialo.tiscali.de 31.07.02, 14:05
                          Spox,one mają własne smarownice i co najciekawsze,zawsze na czas zdążą,nie daj
                          kobiecie za dużo czasu do namysłu,bo jeszcze przejrzy na oczy,tak to jest!
                          • Gość: leziox Re: tylko mi bez balsamu,wy brylantynki IP: *.dialo.tiscali.de 31.07.02, 14:08
                            W związku z licznymi pytaniami frakcji Saqqary na temat tego,czy
                            wyjdę,oświadczam:wychodzę,ale właśnie po piwo.Za żonę nie wyjdę,ale naturalnie
                            jestem do przerżnięcia dowolną ilość razy.Oferty z załączonym browarem składać
                            proszę pod adresem tow.Lezia.
                            • saqqara Re: tylko mi bez balsamu,wy brylantynki 31.07.02, 15:20
                              sie musze zastanowic czy dla dobra mojej partii moge sie narazac na takie czyny
                              lubiezne, moga mnie potem w tv pokazywac jak sie do fotela prezydenta bede
                              przymierzac. o poswieceniu tow Lezia jednak nie zapomnimy i wyciagniemy go w
                              stosownej chwili, znaczy sie to.... przypomnienie sobie wyciagniemy;))
                    • enancjo Re: a co powiesz na zabalsamowanie? 31.07.02, 20:10
                      .. jak wczesniej wybudujesz kilka swiatyn, pominkow, labirynty
                      i ze dwie piramidy .. to zgadzam sie ...
                      Enancjo
                      saqqara napisała:

> dobrze wplywa na cere, bedziesz prawie wieczny, tak jak nasza partia;))

• saqqara Enancjo, zaczynasz byc dosc kosztowny 01.08.02, 09:11
                        wiec pytam, co parta bedzie z tego miala? wiesz, swiat jest brutal, pieniadz
                        nim kreci, musi byc cos za cos...

moze organiki do przeszczepu oddasz? po balsamowaniu i tak nie beda Ci
                        potrzebne!;)
                        • enancjo Re: kochane .. wiecej wiary :))) 01.08.02, 22:22
                          .. organy moga sluzyc jedynie celom kultowym .. hehe
                          .. jeden to nawet proponuje jako wzorzec .. przeprowadzicie
                          standaryzacje i niezly szmal zrobicie na nim po uzyskaniu
                          jakiegos ISO lub czegos podobnego...
                          .. w koncu banany i ogorki maja normy .. to dlaczego nie
                          mialyby ich miec organy faceta ...
                          .. pielgrzymki i biznes okolopielgrzymkowy do miejsc
                          kultu i gdzie moje nogi stapaly uzypelnia Wasz glod kasy
                          ( a stapalo sie tu i owdzie ).. proponuje Biuro Podrozy
                          zalozyc ..
                          .. ponadto nie martwcie sie nim odejde tak ustawie te
                          Wasza prawa tak by sie WAM krzywda nie stala.
                          .. a teraz zadanie na pocztek ... kochane .. popracujcie
                          nad tym bym sie stal zywa legenda ... a jak sie sprawdzicie ..
                          to wujek SAM to doceni :)))

Enancjo

saqqara napisała:
                          > wiec pytam, co parta bedzie z tego miala? wiesz, swiat jest brutal, pieniadz
                          > nim kreci, musi byc cos za cos...
                          > moze organiki do przeszczepu oddasz? po balsamowaniu i tak nie beda Ci
                          > potrzebne!;)
                          • saqqara wiara wiarą, a szmelc tez potrzebny:) 02.08.02, 09:38
                            hehe, czy dzieki TEMU organowi damy rade stworzyc nowy wzorzec metra? to by
                            dopiero byla zasluga naszej parti dla potomnosci i jaka kasa, nagrody, dotacje
                            na nowe badania nad ewolucja menszczyzny, inne granty!

Biuro Podrozy, osrodki wypoczynkowe, bilety wstepu do miejsc, gdzie Enancjo
                            uzywal organow roznych.. taaak, juz widze strumienie naplywajacych
                            zielonych.... chyba warto bedzie rozpatrzec wniosek umieszczenia Cie wsrod
                            zasluzonych dla partii, ale warunek jest jeden, Ty robisz za swieta krowe, ale
                            prawa ustalam ja! ianczej nie ma o czym gadac!

Ty juz jestes zywa legenda... ciagle dychasz a juz nie jestes wlascicielem tego
                            nowego metra:))))
                            • enancjo Re: wiara wiarą, a szmelc tez potrzebny:) 02.08.02, 10:16
                              .. no widze ze sie dogadamy ... zacyznasz negocjowac .. jak milo :))
                              .. a propos praw .. zgoda .. ale z zastrzezeniem ostatecznej korekty,
                              co by brzmialy po ludzku ..
                              .. nowy wzorzec metra .. no ... za zycia .. to pewnie nie dal bym go tak
                              naciagnac .. ponadto wpierw partia powinna byc uswiadomiona co do jego
                              sprawnosci, nie bedziecie chyba uprawiac kultu bubla !!! .. mysle ze
                              uregulujesz to jakos przepisami i prawami,
                              .. zasluzony ... to moze kiedys .. teraz zgadzam sie byc partyjna Swieta
                              Krowa .. ale taka na prawach z Indii .. leze gdzie chce, robie co
                              chce .. pije co chce i te inne sprawy ... tez co chce ..
                              Enancjo

• saqqara Re: wiara wiarą, a szmelc tez potrzebny:) 02.08.02, 12:14
                                ja ogolnie ustepliwa jestem, ze mna sie dogadac mozna:))
                                prawa nie beda wymagaly zadnej korekty, tutaj nie ustapie:)) (hehe, masz
                                watpiwosci? patrz. pkt 1;))

jesli chodzi o uzytecznosc metra, to jest rzecza oczywista ze zadnego bubla nie
                                bedziemy reklamowac... w tej sytuacji licze, ze jako Swieta Krowa a'la Indie
                                bedziesz chcial czesto i z wieloma:))

• enancjo Re: wiara wiarą, a szmelc tez potrzebny:) 05.08.02, 11:27
                                  .. czuje sie jak w Seksmisji ...
                                  .. Albercik .. poptarz .. toz to jakas organizacja jest ...
                                  .. Albercik ... jakby dobrze pokombinowac to my sie tu niezle
                                  urzadzic mozemy :))

Enancjo

• saqqara do ozdoby bedziesz, jak krol lub 05.08.02, 14:35
                                    paw. wiele bedzie na Twoje zyczenie, ale do powiedzenia bedziesz mial znacznie
                                    mniej. jako Św. Krowa kladziesz sie gdzie Ci pasuje i z kim, ale dostajesz papu
                                    jak reszta, tylko tyle, co sie partia zaoferuje...:))

od kombinowania jestem partia. czyli ja!zgodz sie, a beda lezec u Twych stop,
                                    ja sobie wtedy pojde na papieroska...;))))
                                    • enancjo Re: lepsze wrogiem dobrego ... 05.08.02, 20:30
                                      .. po przeanalizowaniu stwierdzam, ze przy braku
                                      mozliwosci ustanawiania praw, czyli bycia guru,
                                      mam brak mozliwosci bycia pelna S. Krowa .. a reszte
                                      to w lpeszym lub gorszym wydaniu i tak mam .. ooooooooooooo
                                      .. wniosek .. toc to nie zadna partia .. ino
                                      spisek .. :)) - wszak mile lechtajacy ego ale
                                      fortelem tchnacy ...
                                      .. nie wchodze .. :((
                                      Enancjo

• men_ Z grzeczności nie przeczę, 31.07.02, 20:29
      znaczy się tylko w temacie tytułu tego wątka :)))
      • randia Re: Bez wątpliwości........... 01.08.02, 09:20
        Tak jak już kiedyś mówiłam, jesteście cudowni !!!!
        Przecież na wszystko nam pozwalacie.................prać, sprzątać,
        gotować...........czyż to nie istna rozkosz ???? :))))

Witaj meniku :))
        • men_ Re: Co racja, to racja :))) 02.08.02, 10:04
          Nawet chcemy Wam pomagać w tym - kupowac pralki automatyczne, zmywarki etc.:))

Czyż to nie ekstaza, hę ?:))

randia napisała:

> Tak jak już kiedyś mówiłam, jesteście cudowni !!!!
          > Przecież na wszystko nam pozwalacie.................prać, sprzątać,
          > gotować...........czyż to nie istna rozkosz ???? :))))
          >
          > Witaj meniku :))
          • randia Re: Co racja, to racja :))) 02.08.02, 10:21
            Na samą myśl przechodzą Mi dreszcze po plecach :))))
            I jak to was nie kochać i pod niebiosa nie wynosić :)))))
            • men_ Re: i nawet wtedy wychodzimy z domu 02.08.02, 10:49
              np. na pifko, co by Wam w tych uniesieniach przy praniu, sprzątaniu .., etc.,
              nie przeszkadzać, O! :)
              • randia Re: A jak już......... 02.08.02, 10:54
                ...............wracacie, z tych nieprzyjemnych eskapad po knajpach, to My
                przemienione w vampy, siedzimy w kwiecie lotosu, w sypialni czekając na
                Was.................:))))
                • men_ Re: Jak najbardziej 02.08.02, 11:00
                  sie z Toba zgadzam: nie gmeracie wtedy, że późno wróciliśmy, że jesteście
                  zmęczone, że nie zdążyłyście włosków zakręcić, a że nie wiedziałyście jak
                  pralkę czy odkurzacz się włącza itede ..:)
                  • randia Re: A jakże........... 02.08.02, 11:08
                    • men_ Re: Ech, samo zycie :)))) 02.08.02, 11:17
                      Nic dodać, nic ująć :)
                  • randia Re: A jakże............. 02.08.02, 11:23
                    ..........nie tylko bez narzkania, ale i z pełnym oddaniem oddamy się rozkoszom
                    nocy............a rankiem gdy otworzycie oczęta My już cichutko krzątamy się po
                    kuchni przygotowując śniadanko, podawane Wam za zwyczaj do łóżeczka. :)
                    Ach zapomniałam o zimny piwie, co by wszystko powróciło do normy..........

• men_ Re: Ja tam pifka z rana nie pijam .., 02.08.02, 11:28
                      sekretareczka jeszcze poczuje w firmie, jak będę z nią rankiem .., rozmawiał :)
                      • randia Re: A tak na....... 02.08.02, 12:18
                        na marginesie, sekretareczka jak dobrze wychowana, nic nie powie :))))
                        I jeszcze wdzięczna będzie,że dla takiego menika pracować może. :)
                        • Gość: leziox Re: A tak na....... IP: *.arcor-ip.net 02.08.02, 13:34
                          A przywilej rannego napierdalania zmywanymi naczyniami,które poprzedniego dnia
                          z powodów różnych zmyte nie zostały i gniły całą noc w zlewie,czekając na
                          lepsze czasy?A rozkosz namolnego budzenia zaspanego faceta co 15 minut
                          i pytania:kochanie,kiedy wstaniesz na kawkę?Bo już gotowa?Zasnął.15 minut-
                          "kochanie"...?Kurwa!!!
                          No jeszcze dochodziłoby trzaskanie sztućcami w szufladzie,dokładnie o 7-ej
                          rano,jakby nie można było trzaskać o 17-ej.Włączony głośno telewizor i
                          rozkoszne programy o jakichś skurwysyńskich zwierzaczkach-następny przywilej
                          kobiecy.
                          No i facet wstaje i od rana ma dobry humor,bo kobietki mają przywileje.A co!
                          Kto mieczem wojuje...
                          • Gość: iwusia Re: A tak na....... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 01:31
                            LEziu a co byś Ty bez tych kobitek zrobił?:) cmok:)
                            • Gość: leziox Re: A tak na....... IP: *.arcor-ip.net 03.08.02, 16:59
                              Nie wiem co bym zrobił,na pewno nadgarstki musiałyby częściej pracować no i
                              jeszcze nie byłoby można się na śmiesznie upijać,bo z facetami upija się
                              człowiek na poważnie,a z kobitami na wesoło.
                              Przesyłam też parę tysięcy buziaków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka