kowianeczka 12.07.05, 18:54 A kuku!:) No Rajmund, to jak ozenisz sie w koncu z nia, czy czekamy jeszcze? :) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowianeczka Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 18:59 Acha, nie rozumiesz? Nooo slub, to taka uroczystosc, podczas ktorej opowiadasz, ze bedziesz z nia do konca jej zycia lub ewentualnie swojego i nie opuscisz jej nawet gdy jej rozum odbierze, i vice wersa, ze bedziesz zawsze z nia w biedzie i ostatnia flaszka bimbru sie podzielisz. Sukienka ma byc tez, pani w lancuchu na szyi z orlem obowiazkowo i magnetofon marki Grundig z marszem Mendelsona. To jak, wchodzisz? Moge zajac sie przygotowaniami :D kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 19:01 Zapomnialam dodac, moge zajac sie tez lista gosci i wysylaniem zaproszen :). Wprawdzie czasu u mnie niewile, ale jak sie spreze to dam rade :) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 19:06 Zanim zorganizuje przyjecie, zaprosze gosci, wysle zdjecia z zareczyn itp. to jeszcze troche czasu jest, nieprawdaz? To moze w tak zwanym "miedzyczasie" zagramy w warcaby albo w bierki, a moze w pokerka?:) Najchetniej zagralabym w skata. Umiesz grac w skata? kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 19:12 Pewnie, ze mozemy sobie..popykac, dlaczego nie? Moga byc nawet szachy. Juz rozlozylem plansze, lej-konik skacze jak opetany, wieza na pozycji, pionki rozegrane. Wiem, ze nie masz duzo czasu, rozegralem ze swojej strony trzy ruchy naprzod:) R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 21:24 rainer_calmund napisał: > > Pewnie, ze mozemy sobie..popykac, dlaczego nie? > Moga byc nawet szachy. Juz rozlozylem plansze, lej-konik skacze jak opetany, > wieza na pozycji, pionki rozegrane. Wiem, ze nie masz duzo czasu, rozegralem ze > > swojej strony trzy ruchy naprzod:) > > R.C. Alez Rajfundzie, szachy to dla mnie, niebogi, zbyt skomplikowane. Mozemy wlaczyc w gre tak zwany konsensus i zagrac w kolko i krzyzyk lub tez w "panstwa - miasta". znasz gre w panstwa- miasta...? Swoja droga, co ja teraz zrobie? Przeczytalam forum uroda i odnosniki, ze reszta na cospopolitanie OK ale przeciez moja noga nie postanie na forum cosmo. wbrew zasadom i zlozonej SOBIE obietnicy, a tak bardzo mnie interesuje jakie malolaty nosza ciuchy. co zrobic? kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 21:26 Czy gra w Panstwa i Miasta potem Rzeki, Rzeczy, Kolor, Zwierzeta itd? Na wybrana litere uczestnicy gry wypelniaja rubryki, kto pierwszy wypelni i powie stop ten zatrzymuje gry, potem czytanie i podliczanie punktow. Mozemy zagrac. Zaraz zrobie tabelke. R.C- Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 21:31 Proponuje nastepujaca tableke: panstwa miasta rzeki zwierzeta rosliny imiona kolory start, odliczam alfabet Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 21:32 Stop. Jak wypadka literka? R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 21:33 eeee, Ty to nie umiesz sie bawic. Ja juz 5x okrazylam alfalebt. Literka A Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 21:34 Angola Amsterdam Ams Agnieszka Amarantowy Pierwsza!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 21:36 Algi Ara Zabraklo dwoch pozycji, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 21:41 A coz to dziewczynko, dlaczego dziewczynce osczka posmutnialy? Nie podoba sie gra, w ktorej dziewcznyka przegrywa? W sporcie wszyscy maja jednakowe szanse, zapomniala dziewczynka czy jej sie pomylily zajecia wf-u z zajeciami przysposobienia obronnego? jesli tak to szybciutko do szkolnej internistki:) R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund 10 przykazan 12.07.05, 21:48 No dobrze dzieweczko, skoro juz wiemy, ze grac nie umiesz, bo wszystko bierzesz na powaznie (ale nudna jestes, naprawde) to moze porozmawiamy o 10 przykazaniach? Zostalo nam jeszcze jakies, o ktorym nie mowilismy? R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: 10 przykazan 12.07.05, 21:48 buuuuuuuuuuuuuuuu:((( Mowilismy juz o wszystkich, ale mozemy jeszcze raz i jeszcze raz . O ktorym chcesz porozmawiac? kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: 10 przykazan 12.07.05, 21:51 Stracilem poki co zainteresowanie, ale wrocimy do naszej, tak mile rozpoczetej pogawedki. Ide podlac ogrod. A Ty jakie w tym roku hodujesz roslinki? R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: 10 przykazan 12.07.05, 22:06 Bylam na niemieckim podworku, dzisiaj chyba wyrobiles norme za caly miesiac:) Zaraz, o czym my tutaj? Juz wiem. Wiesz, kwiaty jakos mnie sie nie trzymaja:), dlatego do dekoracji domu kupilam plastikowe: wygladaja zawsze swiezo, nie trzeb tracic czasu na podlewanie, nie trzeba chodzic po ziemie do kwiaciarni, ani po nawoz. kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: 10 przykazan 12.07.05, 22:10 Zaraz pekne ze smiechu. Oprocz faktu, ze dobrze sie bawie, to musze przyznac, ze recepta na zdrowie mnie powalila na kolana. Wiesz jak poradzic sobie z grypa? Uprawiac jogging. Hahahahaha. Doskonaly zart! R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: 10 przykazan 12.07.05, 22:12 Przedni zart. A moze lepiej wyjechac na Arktyke? :))))) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka powiedz 12.07.05, 22:19 R.C. Ide spac, jeszcze poczytam cos przed snem (ksiazke poczytam, ksiazka to takie cos, co ma zadrukowane kartki, a tresci ukladaja sie niekiedy w logiczna calosc). Powiedz, no powiedz, kiedy ozenisz sie z wiosenna?:))) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: 10 przykazan 12.07.05, 23:16 Ide juz na seks;) odpowiem na zadane pytanie, dlaczego zawsze lubilem i lubie prostych (nie prostackich) ludzi. Lubie i szanuje ich za to, ze sa szczerzy i prawdziwi, ze nie wywyzszaja sie, ze potrafia smiac sie z wlasnych slabosci, bo wiedza, ze przyznanie sie do nich nie straci im korony, ktorej i tak nie nosza. Szanuje ich za to, ze mimo roznicy pogladow potrafia wsluchac sie w drugiego czlowieka. Tak bylo kiedys, teraz i tak bedzie zawsze. Amen w tej kwestii. Pytanie skierowane do mnie czy oplaca sie bycie miekkim c.hjkiem jest pomylka. Ktos, kto mnie zna od dawna wie o tym doskonale. W tym ukladzie choreograficznym mozna duzo o mnie powiedziec, ale na pewno nic w kwestii miekkosci, zalecalbym ostroznosc i wstemiezliwosc (oprocz seksulanej, rzecz jasna). To tyle tytulem wyjasnienia, ktore z zalozenia uwazam za zbedne, no, ale skoro zona przygotowuje sie wlasnie do seksu psikajac sie za uszkiem (za lozkiem) afrodyzjakiem, skorzystalem z okazji i wdepnalem. Milej nocy, a raczej milych snow.. R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: 10 przykazan 13.07.05, 13:51 Na pewno sie ucieszy :) Ech..zamyslilam sie, taki jeden wrocil do Poznania..:( kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: 10 przykazan 13.07.05, 13:52 Niekiedy zaglada. No, to czas na cieply posilek. k. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: 10 przykazan 13.07.05, 15:30 kolejny powrot moze byc miłym zaskoczeniem...:)) mysli ulotne,mysli swawolne;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: Asiamarkt, Bangkok 12.07.05, 19:10 Juz wiem, Ty mnie tak po zlosci z tym slubem. Chcesz, zebym sie ozenil? No co Ty?! Nie bede sie zenil i juz :) R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Asiamarkt, Bangkok 13.07.05, 13:14 Helo, moze cos z przytupem? Polecam album Ewy Braun: www.rockmetal.pl/galeria/ewa.braun-warszawa.00.html kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: Asiamarkt, Bangkok 13.07.05, 13:47 Tja, Eva Braun. A mogloby sie wydawac, ze to jedyny przypadek w historii muzyki rozrywkowej. Nagrala jeszcze jakas plyte? Podobno nauczycielka z zamilowania, ktora slowa "c.h" i "kuwa" uzywa w kazdym zdaniu, ale innych uczy jak maja poprawnie mowic. Buhahahaha. Kwintesencja sytulu literackiego. Daj lepiej cos innego, moze "Umarle gacie"? Nie, to te same rytmy. A co u Krzysztofa Krawczyka? R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Asiamarkt, Bangkok 13.07.05, 13:48 W bebenki miarowo postukuje. Swoje juz ugral lub wyspiewal, wiec ma sjeste:) k. Odpowiedz Link Zgłoś