wysoka9 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 12:37 dziac na drutach :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 12:38 nic poprostu siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 12:39 no to żeś nawywijała;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 13:41 :-((( eh...grunt,że żyję,ale ja w łózku jednego dnia nie wytrzymam...teraz to chyba opanuję to forum..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 13:42 Ja nie jestem stworzona do bezczynnego siedzenia,a tym barzdiej do lezenia i w tym ból... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 15:38 Co robic z noga w gipsie... hMM... moze ja trzymac w gorze, albo pomalowac w kwiatki... No nie wiem co jescze z taka noga mozna zrobic... Moze trzeba by ja jeszcze od czasu do czasu podrapac. Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 16:58 Przede wszystkim muszę ją chyba polubić i sie do niej przyzwyczaić.. Odpowiedz Link Zgłoś
anna335 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 19:10 Ty te noge w gipsie lepiej zostaw w tym gipsie:) a Tobie proponuje: - poczytac zalegle ksiazki - odrobic prasowke - nauczyc sie jakiegos jezyka - popisac listy do przyjaciol - pisac pamietnik - napisac powiesc - zrobic szalik dla babci na drutach - namalowac obraz - ulepic wazonik z ciastoliny ...:) zdrowiej powoli:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 19:26 O! i tak też chyba zrobię-no moze oprócz tego obrazu,wazonu i szalika, bo zdolności manualnych nie posiadam. Przyjaciele chyba mają już dosć moich listów,wiec zabiorę sie chyba za pisanie powieści i będzie to zapewne powieść przygodowa- "Przygód kilka Ziuni Świrka"...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna335 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 20:54 ziunia jak chcesz to Ci posle mailem powiesc mojej corki (corka ma lat 8) ale moze to bedzie inspiracja dla Ciebie???? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 20:59 Jasne ze chcę!!Prawdę mówiąc coś na kształt powieści pisze juz od jakiegos czasu,ale faktycznie powieść autorstwa 8-letniej autorki moze być niezłą inspiracją:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrppp Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 19:14 Możesz ją obwiązać szmatą i wyczyścić komin u sąsiadów:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 19:23 Hahaha...baaardzo śmieszne:-),a poza tym,to kominy już dawno wyczysciłam i teraz chyba rury porzetykam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrppp Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 19:39 Możesz pomalować ją farbą fosforyzującą. Będzie Ci weselej. Przynajmniej w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re:Polubiłaś już tą nogę? 19.07.05, 20:44 A mam li ja jakieś wyjście??jesteśmy jak sistry syjamskie-gdzie ja-tam moja niesprawna noga..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re:Polubiłaś już tą nogę? 19.07.05, 20:46 i podobno na randki z nią chodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re:Polubiłaś już tą nogę? 19.07.05, 20:50 Jeszcze nie,dopiero zamierzam ją wykorzystać, bo koledzy tu twierdzą,że to niezły sposób na podryw:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrppp Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 19:57 Polubiła i poszła z nią na randkę Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 20:05 Podryw na nogę w gipsie to świetna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrppp Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 20:13 Mam trochę gipsu. Moge odstapić jak ktos potrzebuje na podryw:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 20:17 Ty wiesz, że to jest całkiem niezły pomysł? Nie przyszło mi do głowy, że można podrywać na całkiem zdrową nogę w gipsie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 20:46 Ej!a co dopiero na naprawdę chorą...Hmm...moze to wykorzystam?Wezme jeszcze kule to dopiero będzie podryw..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrppp Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 20:55 Weź kulę, ale... armatnią:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 21:01 Ale ja nie idę do ataku-stricte ataku, tylko ewentualnie na łowy męskich serc..;-) I w ogóle "idę" to brzmi lekko komicznie w mojej sytuacji:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrppp Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 21:04 Podczołgaj się pod najbliższy bar i tam juz ktoś Cie poderwie. Latwy kąsek:) Nie może uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 21:22 Ooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeee mój drogi!nigdy w życiu nie bedę się przed facetem czołgać ani płaszczyć!!Ten pomysł już mi się nie podoba ni na jotę!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 23:20 Zamalujesz go za to nogą w głowę, i juz będzie cały Twój! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 23:27 Żebym to ja mogła wykonać taki zamaszysty ruch tą zagipsowaną nogą...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 23:29 Poczekaj, aż się nachyli i wtedy znienacka ŁUP! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 23:33 Ale za co ja mam tego biedaka tak ot łup w łeb??Może powinnam nieco litości okazać zanim cokolwiek zrobi??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 23:35 Ratunek będziesz niosła potem, nie ma co wyprzedzać faktów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 19.07.05, 23:39 Aha,czyli powoli kształtuje sie cały plan:najpierw ja dokuśtykam z kulawą nogą na miejsce zbrodni,potem,ze niby się potknę,bom kulawa,potem on się nachyli,zeby mi pomóc,i wtedy ja go ŁUP w łeb,że niby niechcący, a potem ja go będę ratować,a potem...No właśnie-co potem?? Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 20.07.05, 06:27 Potem nawiąże się płomienny romans na urazówce, który następnie wyjdzie poza ramy gipsu, ach! :)) Bardzo lubię takie romantyczne historie! Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 20.07.05, 09:11 Oby to było prawdziwe i dobre proroctwo, bo coś w tym jest-z tą urazówką...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 20.07.05, 09:25 znam trochę romansów z urazówki,codziennie je obserwowałam,więc bądź dobrej myśli,a nóż przystojny ortopeda... Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 20.07.05, 09:26 Błagaaaaaaaaaaam!!już to wystarczy!!żeby nie zapeszyć!!!bo naprawdę coś jest na rzeczy...ale już ciiiiiiiiiicho szaaaaaa..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 21.07.05, 07:33 Mmmm, to zaczyna być interesujące! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka85 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 20.07.05, 16:52 no ja ostatnio tez sie załatwiłam...z nogą w gipsie oblecialam w sumie ze 4 imprezy i zawsze znalazl sie ktos kto chcial i nie mial innego wyjscia odwieźć do domku...;)Aha, no iwszyscy mi zawsze drzwi otwierali, pomagali zaniesc zakupy, wiec jest to jakas opcja na podryw :D A teraz zdjeli mi juz mojego przyjaciela i musze sama spac... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 20.07.05, 18:02 Ja tez nie zamierzam siedzieć w domu ani dnia dłużej!!Dzis uczyłam się chodzić ramię w ramię z tą nogą;-) i jak tylko jutro siły mi wrócą i słońce pokona cień,to wyruszam.Gdziekolwiek.Już nie będę musiała fatygować przyjaciół i nieprzyjaciół po kawe do sklepu, czy po kilo śliwek,na które mi nagle przyszła nieodparta ochota:-) Do boju!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 20.07.05, 18:48 odradzam Ci śliwki z wiadomych względów;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 20.07.05, 18:53 Too late moja droga...teraz też już wiem,że to nie był dobry pomysł...teraz już wiem,że najbardziej niewygodne miejsce dla Nogiwgipsie to kibelek:-| Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re:szkoda że wcześniej tego nie przeczytałam;)) 20.07.05, 19:03 Ano szkoda:-| Ale zle nie jest i daję sobie radę w każdej sytuacji:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: co za dramat !! !! 20.07.05, 22:17 rany boskie co tutaj ludzie piszą :) najpierw płomienny romans na urazowce potem potrzeba walki z noga w chodzie i WC ekstra metody podrywu [ja chce gipsu to ma na zbyciu za free] choć przyznam że jestem lewy na ten sposób podrywu [ale jestem litosciwy dla ludzi z gipsu] co napisać chyba wszystkie opcje się wyczerpały lepiej powiedz co się stało że masz noge w gipsie. a już wiem idz nad wodę do Wisły od razu pójdzie sz na dno a może i nie :) wrecz odwrotnie sam nie wiem trzeba to sprawdzic komisijnie to co kiedy sie widzimy 'Ludzie punkt Smok godzina 17:00 cecha charakterystyczna noga w gipsie ubior dowolny' Szybkiego powrotu do zdrowia PS. jak zdominujesz to form to nie bedzie zle a może i ciekawie się zrobi :) Daniel Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co za dramat !! !! 21.07.05, 08:03 Kochanieńkii....z tym pójściem na dno Wisły,to trochę przesadziłeś:-| Ale punkt-Smok,znak rozpoznawczy-noga w gipsie,brzmi interesujaco:-) A dlaczego mam nogę w gipsie?Hmm..Co się stało,to się nie odstanie,a narazie nie chcę wspominać. I jak widzisz,ja tu od samiutkiego rana kontroluję sytuację na forum.Zaraz wskoczę na regionalne,a potem pewnie poszukam jeszcze jakiś nowych doznań forumowych:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: publika domaga się wyjasnien !! !! 21.07.05, 13:08 ja nie chce byc gorszy. kurcze odnosze wrazenie ze wszyscy wiedza co i jak sie stalo i nawet w ramach relaksu proponuja Ci zbrodnie doskonala. ja bym tylko dolaczyl 'expresowa ucieczka z miejsca zbrobni' nie wiem czym sobie zasluzylem abys mowila do mnie 'kochanienki' to brzmi nad ... jak slowa moje babci :D coś mi sie zdaje ze ty jestes z grona tych ludzi ktorzy wola wladze trzymac mocna rekami nic oddac ja innym. nowe doznania hmm ... ciekawa sprawa ------------------ JESTEM NOWY: DANIEL ROCZNIK: 1984 STAN ZUZYCIA: 1/4 ZYCIA KTOS TY: POLAK CO TY ZROBIL: WPISAL SIE TUTAJ CO ROBIE: STUDIUJE ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 i cos Ty najlepsiejszego narobila ;) 21.07.05, 08:05 oj nie zazdroszcze, ale nogi nie mialem zlamanej wiec nawet nie wiem jak to jest i co robic ;) zycze szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: i cos Ty najlepsiejszego narobila ;) 21.07.05, 13:12 NO WLASNIE CO ONA NAJLEPSZEGO ZROBILA ?? TRZEBA KOMISJE POWOLAC: 1) GDZIE TO BYLO ?? 2) KTO TO WIDZIAL ?? 3) KULCZYK BYL W POBLIZU ?? 4) A GIERTYCHOWIE MIESZALI SIE DO TEGO ?? 5) KTO ZYSKAL KTO STRACIL ?? 6) JAKA BYLA WTEDY POGODA ?? 7) PRZESLUCHIWANY MOZE ZADAC SOBIE WLASNE PYTANIE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: i cos Ty najlepsiejszego narobila ;) 21.07.05, 13:16 I odszkodowanie po pozytywnym rozpatrzeniu przez szanowną komisję będzie WYSOKIE...iście kulczykowskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: i cos Ty najlepsiejszego narobila ;) 21.07.05, 13:23 no co Ty zartujesz sobie ?? a kto za to zaplaci ?? podatnicy ?? nic z tego ja sie wypisuje juz wole ziunie zlitwidowac domowymi sposobami. moze podobnie jak ta babka co wlala domestosa do alkoholu a maz sie raczyl az wyladowal z zatruciem w szpitalu :] fajna ta zonka musiala byc !? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: i cos Ty najlepsiejszego narobila ;) 21.07.05, 16:10 Ty jesteś straszny...Najpierw proponowałeś mi,żebym skoczyła do Wisły i poszła noga na dno,a teraz chcesz mnie likwidować domestosem... Świetnie... Żarty żartami,ale robi się niemiło. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: śmiech :)) 21.07.05, 16:31 daj spokój czy Ty każdy wypowiedz bierzesz tak do serca ?? żartowałem ale przecież inni nie są lepsi też Ci proponowali jakieś fajowe myśli z tą nogą w gipsie. a właśnie jakieś jest klasy ten gips ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: śmiech :)) 21.07.05, 17:32 Nie biorę sobie tu nic do serca,ale dwa dni temu postanowiłyśmy z przyjaciółką z pewnych nie zartować.Ot co.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: śmiech :)) 21.07.05, 20:31 aha ciesze sie ze zostałem w tajemniczony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: i cos Ty najlepsiejszego narobila ;) 21.07.05, 16:08 O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... Co prawda mam nadzieję,że sprawiedliwosci stanie się za dość po tym co się mi przytrafiło,ale że to wywoła aż taki skandal publiczny, to się nie spodziewałam... No,no,no....Imponujące,nie powiem...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: to skandal ... 21.07.05, 16:34 nie licz na sprawiedliwość co prawdy sądy sa niezawisłe ale predzej się tym zrobisz coś by sprawiedliwość stała się .... niż sama sprawiedliwość stanie się ... - rozumiesz coś z tego ?? - ja nie ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: i cos Ty najlepsiejszego narobila ;) 21.07.05, 16:15 Dziękuję za miłe słowo,chociaż Ty nie chcesz mnie likwidować.. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: i cos Ty najlepsiejszego narobila ;) 21.07.05, 16:36 ja nie mogę powiedz mi wreszcie co i jak sie stało ?? albo wyślę Leona do Ciebie wybieraj dziś do 20 masz czas a potem niespokojna noc Cie czeka .. Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: i cos Ty najlepsiejszego narobila ;) 21.07.05, 17:29 Wooooooow...jakiego Leona?? Brak mi rozrywek od kilku dni,więc ja moze jednak poczekam na tego Leona..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 21.07.05, 13:21 ale poszkodowana chyba nie jest zainteresowana;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 21.07.05, 13:24 poszkodowana podrywa facetow na ten sposob wiec po co mowic jej ze krzywde sobie zrobila ?? Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 21.07.05, 13:26 Żadna kasa nie śmierdzi:) Odszkodowanie płaci KULCZYK...on hojny, jak Skąpiec ze znanej komedii Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 21.07.05, 13:29 nie pieniadze to nie wszystko nie nie kupic za zadne pieniadze no może za ..... 8 cyfrowa sume :D to ja ide sie polamac skoro KULCZYK placi od czego by tu zaczac ?? hmm .... moze reka prawa i nie bede mogl pisac egzaminu we wrzesniu :D i rzuce studia skoro bede mial duuuuzo kasy Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 21.07.05, 13:36 Egzaminu nie trzeba było na wrzesień przekładać:) Lepiej się nie łam:) Wszystko będzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 21.07.05, 13:46 to nie tak to oni mnie zmusili 'grupa trzymajaca wladze' ja owszem walczylem caly czerwiec ale ciezko rozmawiac z idiotami ktorzy maja przed nazwiskiem doctor :D doskonale wie o tym komisja do spraw Orlenu :D nie lamie sie ja im pokaze we wrzesniu bedzie sie dziala bo doslownie mocno mnie wkurzyli i jestem zly a wiedza az mi z ust cieknie Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 21.07.05, 13:56 No i kto śmie na młodzież narzekać? Eh! Pokaż im!!!!!!! trzymam kciuki już dziś:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 21.07.05, 16:14 A ja chciałam tylko powiedzić,że dziś mi smutno,ale wolę już nic ni emówic,bo zaraz ktoś mnie będzie znowu chciał likwidować,tudzież mieszać w aferę orlenu... Lepiej się położę i ksiażkę dalej poczytam. Dzieki za dobre słowa wszystkie:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: a czemu Ci smutno ?? ?? 21.07.05, 16:29 a może jednak powiesz co jest grane ?? co Cię smuci ?? ja żartowałem z tym likwidowaniem ale tajemniczość czy jak wolisz trzymacie pewnych rzeczy w tajemnicy to Twoje drugie imie. o nie od leżenie brzuch rośnie :) ps. co czytasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: a czemu Ci smutno ?? ?? 21.07.05, 17:28 A nie wiem czemu mi smutno,sama się zastanawiam?Lekki dołek spowodowany siedzeniem w domu,chyba.Bo jak się ma za duzo czasu,to się za dużo myśli i taki efekt..:-| A czytam "Gry z ogniem" Szczypiorskiego.Też mało optymistyczna lektura,ale cóż.. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: a czemu Ci smutno ?? ?? 21.07.05, 20:26 zeby tylko dołek nie zamienił się w depresję ja z kolei czytam 'Druga Ameryka' Walter Sobchak na polce leża do przeczytania 'Serce na temblaku' 'Nigdy w zyciu' Grochola a takze Coben 'nie mow nikomu' a gleboko lezy 'Z Elwira u wod' Kapek takze widzisz duzo czytam bo lubie a swoja droga w podstawowce liceum jakos mi sie nie chcialo nic czytac [doslownie] nie sam tego nie rozumiem czytalem nawet taka fajna moim zdaniem powiesc feministyczna 'Osemka' Neville Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: a czemu Ci smutno ?? ?? 21.07.05, 22:35 A ja teraz nawet z czytaniem mam trudności,ale może to kwestia wyboru lektury?.. Dziwi mnie fakt,że czytujesz Grocholę,ale ok-nie czepiam się;-) A co do kwestii Ciebie czy Leona,to powiem tak: "...a ja taka nieubrana..."...;- ))) (Coraz bardziej bawi mnie konwersacja z Tobą:-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re:Dobry Wieczór Ziunia 21.07.05, 23:25 Sen jak sen,ale jakbyś wiedziała ile ja teraz czasu marnuje na mycie się...:-| Zwykły 15-minutowy prysznic przekształcił się w godzinny rytułał... I co tu zrobić z nocą??W dziń się wyspałam i teraz bida:-\ Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: propozycja !! !! 21.07.05, 23:46 rytułał hmm ... może plecki umyć ?? co tu zrobić z nocką ?? iść na miasto na podrywy kontrolowane a w nocy będzie się działo ... noga w obronie i łez rozwalony :D nastepny proszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: a czemu Ci smutno ?? ?? 21.07.05, 23:42 a czemu Cię dziwi ?? Grocholę to tylko kobiety czytają ?? ciekawe bo wiesz ja jestem pełne wartościowym samcem [facetem lagodna wersja] a ja taki nie uczesany :D czasem fajnie jest jak ludzie sobie rozmawiaja choc sie nie widza nie slysza i nie wiedza z kim tak dokladnie rozmawiaja. mi tez fajnie sie z Toba rozmawia ale wiesz w next tygodniu jade do babci [babci tam nie ma pojechala sobie] i zamierzam tak spedzic caly ydzien bez komorki [bedzie pod reka ale ukryta] i bez net-u wiec nie obrazaj mi sie kiedy nie wpadne na forum i nie zostawie po sobie zadnego sladu dobrze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: wazne pytanie !? !? 21.07.05, 23:44 > (Coraz bardziej bawi mnie konwersacja z Tobą:-) ) pytanie dlaczego Cie to bawi ?? i co Cie bawi ?? moje wypowiedzi czy moja osoba !? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: wazne pytanie !? !? 22.07.05, 09:14 Nie wiem czemu i co mnie bawi? Po prostu uśmiecham się na niektóre Twoje wypowiedzi,a to pozytywna zjawisko,bo lepiej,ze mnie bawią,niz miały by mnie wkurzać,tudzież irytować,tudziż załamywać:-) Z plackami przy myciu jakos daje sobie radę,gorzej ze stopami:-)) Czytanie Grocholi dziwi mnie generalnie,nawet jak czytają ją kobiety,bo ja za Grocholą nie przepadam,tak jak za całą pozostałą plejadą autorek tzw. literatury kobiecej. I nie obrażę się,że nie będziesz odpisywał w przyszłym tygodniu na posty:-)Jedz i odpoczywaj,ja też nie mam zamiaru w przyszłym tygodniu w domu siedzieć,już się nasiedziałam:-| Miłego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: zasłużony wypoczynek 22.07.05, 11:09 śmiech to zdrowie wiec śmiechu warty jestem :D masz rację że lepiej jak Cię bawią niż miały by Cię ... wiesz tylko nie zrozum mnie zle ja nie jestem zabawka która można wyrzucić kiedy znudzi się lub kopnąć w kąt. >Z plackami przy myciu jakos daje sobie radę,gorzej ze stopami:-)) jakie placki Ty myjesz ?? chyba nie ziemniaczane ?! no wiesz gdyby kozka nie skakala to nozki nie zlamala i stopki łatwo myla :D no co tak literatura kobieca ?? trzeba przeczytać aby mieć własne zdanie inaczej się nie da ?! skor sie nasiedziałaś to może teraz pozycja leżaca :D jest zdecydowanie wygodniejsza od siedzącej :) Miłego dnia również życzę ps. naprawdę zrobisz chcesz opanować to forum ?? ps.2. a poza internetem czym się zajmujesz ?? studiujesz pracujesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: zasłużony wypoczynek 22.07.05, 11:38 hahaha:-) Placki ziemniaczane to moze lepiej usmażę,a nie umyję (choć nie lubię placków,szczerze mówiąc). I wiem,że nie jesteś zabawką,bo żaden człowiek nie jest zabawką.I jeżeli rozmawiamy poważnie (a ten temat jest poważny), to ja niczego na swiecie nienawidzę tak bardzo,jak przedmiotowego traktowania ludzi.Więc sie chyba rozumiemy w tym wględzie. I właśnie postanawiam zmienić pozycje z siedzacej na chodzacą,a potem na leżącą (ide na mały spacerek,który zapewne mnie zmeczy,więc wrócę sie połozyc:-) ) A forum nie mam zamiaru opanowywać.I na pytania dotyczace już stricte tego co robię w zyciu,to już wolałabym odpowiadać ewentualnie na @, bo tu za bardzo publiczne miejsce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: może być @ 22.07.05, 12:46 tylko muszę myśli pozbierać bo się walesają po całym mieszkaniu, muszę napisać coś coolowego bym Cie jakoś zaskoczył :) byś się w jakiś sposób wyrózniał z grona miliona stu wielbicieli :) to nie trwa zazwyczaj zbyt długo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: może być @ 22.07.05, 20:57 Lubię jak mnie ktoś zaskakuje:-)A jak mnie już zaskoczysz,to będziesz pierwszy na liscie stu wielbicieli;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: może być @@@ 22.07.05, 23:18 kurcze w setce bede masakra musze cos wymyslic mierze wysoko mam zamiar sie zalapac do pierwszej dziesiatki :) inaczej odpada moze jutro cos wymysle przed wyjazdem Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: może być @@@ 22.07.05, 23:27 no co Ty i jeszcze z Cimoszewiczem po lasku bede biegal ?? jak jakis durny parobek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: może być @@@ 22.07.05, 23:38 jakieś łosia lub łosiczkę ;P a swoją drogą to chyba bym nie trafił szkoda cudzego życia Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: trafiony zatopiony ;) 22.07.05, 23:44 nie wierze w swoje zdolnosci lowieckie :D chyba z temu zeszlismy nie ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: trafiony zatopiony ;) 22.07.05, 23:45 TAk to bywa-od słowa do słowa i nowy temat się tworzy.Ale ja o łowiectwie tez mało wiem,więc o Cimoszewiczu mozemy nie rozmawiać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: ja i polityka to dwie rozne sprawy 23.07.05, 00:00 nie mieszam sie do polityki bo nie lubie jej w zadnym wydaniu ani na zimno ani na goraco ani w wydaniu SLD ani w wydanie AWS ani tym bardziej LPR (Lotnicze Pogotowie Ratunkowe) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 22.07.05, 11:42 rozumiem ze chodzi (hehe) o Twoja noge???? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: co robić z nogą w gipsie??????????????? 22.07.05, 12:31 Eeee...nieeee...chodzi o Nogęwgipsie,którą dostałam w spadku po stryjecznym dziadku od strony matki.I co z nia zrobić?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: ja bym nie ruszał a jeśli ducha ma ?? !! ?? 3 22.07.05, 12:47 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: setny wpis wow !!! ;P 23.07.05, 00:04 To preludium do wejscia na listę stu moich wielbicieli,haha:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch Re: ale ja dokonałem setnego wpisu :D 23.07.05, 00:09 wolne żarty !! kurcze ale wszedłem załapałem się wow!! ludzie nie spijcie załapałem się wow!! jak dziecko wow!! Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.i.t.ch a z ta nogą to jak było w końcu dowiem się czy nie 23.07.05, 00:10 a z ta nogą to jak było w końcu dowiem się czy nie ?? a z ta nogą to jak było w końcu dowiem się czy nie ?? a z ta nogą to jak było w końcu dowiem się czy nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: a z ta nogą to jak było w końcu dowiem się cz 23.07.05, 00:14 To już Ci w @ napiszę,albo nastepnym razem jak sie tu zgadamy,bo teraz naprawdę idę w objęcia Morfeusza. DObranoc i miłego odpoczynku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiitch.pk re: poza watkiem serio piszac :) 30.07.05, 17:12 czesc jestem na chwile tylko, nadal nie mam netu poza tym ta wiadomosc z cafe net Ci wyslalem trzymanko i do zobaczenia. milych wakacji i na razie. bede sobie odpoczywal na wsi jeszcze moze 2 tygodnie moze kiedys wpadne do Kraka może Cię odwiedze ;)) trzymanko Odpowiedz Link Zgłoś