forumowicz_pospolity 24.07.05, 18:28 pozdrowionka z Preston, Lancashire:) moze uda mi sie dorwac jeszcze do sieci, to cos skrobne a jak nie, to zdam relacje po powrocie, jesli bedzie zapotrzebowanie, of course:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 24.07.05, 18:30 Heloooooooołłłłł !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 24.07.05, 18:39 zgłaszam zapotrzebowanie. czy to prawda, ze robin hud, bo mało jadł? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 24.07.05, 18:43 wow a dlugo bedziesz tam goscil? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 24.07.05, 20:50 Pisz, pisz, jak Pauline ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 24.07.05, 23:33 a kraju maakaronu nie nawiedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 25.07.05, 18:13 No właśnie. Drodzy forumowicze TbO! Czas na wakacyjną...bynajmniej nie mizerię. Niech dla nas "ogórkowy sezon" oznacza tysiące wspaniałych wakacyjnych relacji! Już mamy dwie ( jeśli czegoś/ kogoś nie pominęłam) - Dżejmsa ( mojego lidera od wszech wątków) i naszej ultrazdolnej pierPR- ki z UK. Czas na następne cudne relacje. Ja co prawda kwitnę we Wro. ale jakby co ( rym, rym) to mogę stąd donosic wakacyjnie. Coś to nasze forum uwiędło ( nieco tylko...) wakacyjnie. I nieustanne pozdrowienia ( jak już dorwałam się do klawiatury) dla najwytrwalszych moich idolek: Mnietki ( za imprezę z hymnem to po prostu: berety moherowe z głów bezapelacyjnie!) Arund( wytrwałej do granic leśniogórskiego modelu czopkowania) Dzidzi- nieujarzmionej( choć tylko do sierpnia - jak zapodaje), Sokowiruwki - bez soku ortograficznego wystukującej i do wszystkich wiernych czytaczy i stukaczy ...gorace, wręcz parne ( bo tak dzisiaj we Wrocku) pozdrowienia i ukłony). P.S. Długo nie pisałam, bom była bez sił, ale w końcu wszystko mija, nawet najdluzsza żmija. MZ Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 25.07.05, 19:51 Pozdrawiam zarówno azaliż. Co do Dżejmsa ma chwilową przerwę w podróżach i wykończon wielce ponieważ toczy drzewo pod górę :) 5 metrów tego drzewa, nie wiem czy wzdłuż czy wszerz, wiem tylko że ciężkie. Niedługo wyruszy w następną podróż więc będzie nadawania ciąg dalszy. Dopóki Dżejms na urlopie trwam na posterunku, potem nastąpi wymiana i w końcu pojadę na krótkie wakacje- mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 25.07.05, 21:12 Co do Dżejmsa ma chwilową przerwę w podróżach i wykończon wielce ponieważ toczy > > drzewo pod górę :) > 5 metrów tego drzewa, nie wiem czy wzdłuż czy wszerz, wiem tylko że ciężkie. niczym syzyf? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 25.07.05, 21:46 irenka82 napisała: > > > niczym syzyf? Znając Dżejmsa mogę przypuszczać iż jego dzieło dokonało się wszak jako AGENT konsekwentnym On być musi i jeśli już toczy to dotoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 26.07.05, 11:20 a po co on to toczy pod góre ????????? nie wygodniej byłoby mu w dół ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 26.07.05, 17:08 To były metry sześcienne, a że toczy pod górę, no cóż, różne AGENCI miewają hobby i zadania. Najważniejsze, że wytoczył. Tylko strasznie dzisiaj jęczy o tak: auuuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 27.07.05, 14:28 "...ooooooooooooooooooobin rooooooooooooooooooobin a hoooooded maaaaaaan..." tak to chyba enya śpiewała....? sie pozdrawia lirycznie.... ino becknij nam tu nazad...bo u nich w tym szerłudzie to słaby internet mają... hołk!WD40 a twój alias wakacujny jakim będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 27.07.05, 14:48 suchojcie, suchojcie, bom juz zgłupła calkiem : czy Drzejms razem z eraułndem te wyciecki na bicyklach uszkuteczniajom ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 02.08.05, 11:44 ello! Skocz do Shropshire bo mi tu nudno! Albo chociaz pomoz mi zajmowac sie moimi bachorkami (jestem niania teraz :/) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Pozdrawlaju z krainy Robin Hooda:) 02.08.05, 11:55 siemanko! chętnie bym skoczył ale dość daleko mam bo żem juz powrócił do krainy Janosika:) trzymaj się tym dzielnie w tym Albionie a w ramach walki z nudą napisz od czasu do czasu jakąś relację:) Odpowiedz Link Zgłoś