magda985 02.08.05, 17:21 Czy znacie jakiś pub gdzie można pograć w snookera (chodzi mi o Warszawe) :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: Pytanie...!!!!!! :))))) 02.08.05, 17:22 nie prościej zapytac na F.Warszawa?? Tu raczej nikt normalnie ci nie odp:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Pytanie...!!!!!! :))))) 02.08.05, 17:23 może nie chce normalnej odpowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Pytanie...!!!!!! :))))) 02.08.05, 17:54 Hmmm o dziwo nikt na "Warszawie" nie wie....myli im się bilard ze snookerem....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Pytanie...!!!!!! :))))) 02.08.05, 20:48 magda985 napisała: > Czy znacie jakiś pub gdzie można pograć w snookera (chodzi mi o Warszawe) :)) widzę madziu,że częściej zdarzają CI się przebłyski...... Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Pytanie...!!!!!! :))))) 02.08.05, 21:38 Na Debowskiego jest (albo byl) Joker... Nie wiem, czy tamte stoly sa przeznaczony do snukera... Sa dosyc duze, wiec mniemam, ze mozna tam zagrac... Ja graam (gralem) tam w klasycznego pull'a... Jak znajdziesz adres to daj mi prosze znac... Tez sobie sprubuje w snukera puknac...I jeszcze gdzisz na Gorczewskiej jest od kilku miesiecy klub bilardowy.... zapewne stol do snukera tez tam beda mieli... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Pytanie...!!!!!! :))))) 03.08.05, 00:55 Nataan dziękuje za pomoc. Znalazłam dzięki uprzejmości pewnej dziewczyny z forum dwa miejsca gdzie można zagrać w snookera.Pierwsze to KLUB ATTELIER ul.17 Stycznia,a drugie to KLUB 147 BREAK ul.Nowogrodzka 84/86 możezs wejść na stronke tego drugiego klubu www.147break.waw.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Pytanie...!!!!!! :))))) 03.08.05, 00:50 Schizoo......jesteś nudny z tą swoją udawaną błyskotliwością,przestań się czepiać! Nie masz nic innego do roboty jak tylko pisać bezsensownie???!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Pytanie...!!!!!! :))))) 03.08.05, 09:32 to ja napisze normalnie: kiedys byl stol do snookera w Ugarice na Pl. Konstytucji. Nad Chlopskim jadlem. Ale nie bylem tam pare lat i nie jestem na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś