Dodaj do ulubionych

Jestem rozczarowana na maxa!!!

22.08.02, 08:38
a dlaczego??? wyjasnienie jest proste!
zagladam dzisiaj do skrzynki na GW i co widze? informacje od postmastera, ze
niestety moja proba wyslania wirusa do kolegi Vacoo nie powiodla sie,
poniewaz ma on zrobiony spam na pliki z rozszerzeniem .exe.

Co to sie dzieje, ja sie pytam? ja chce infekowac, zarazac i niszczyc.
rozsylam podstepnie wirusy nie majac zupelnie o tym pojecia (nb: oryginalna
notka pochodzila od Czorta i Mena), i co??? nic!!! nie da rady!!
ja prosze Was bardzo, nie broncie sie tak przed malym wirusikiem, jest taki
malusi i prawie zupelnie nieszkodliwy....

ps. dziekuje Postmasterze za mail z informacja, ze moje podstepne zamiary
spalily na panewce, to sie nazywa profesjonalizm!
Obserwuj wątek
    • emperor Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 09:07
      ja to od poczatku wiedzialem ze tobie zle z oczu patrzy:))
      • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 09:59
        alez ja sie wcale nie ukrywalam. i zawsze uprzedzam!;)
        • emperor Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 10:13
          moglas jeszcze szczekac, bo ja to zle interpretowalem:))

saqqara napisała:

> alez ja sie wcale nie ukrywalam. i zawsze uprzedzam!;)
          • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 10:19
            hm. nie przewidzialam takiego oporu materii. ok. obiecuje poprawe, nastepnym
            razem bede szczekac duzymi drukowanymi literami;)
            • emperor Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 10:26
              ok, wiec zacznij, bo to dopiero byla rozgrzewka:)
              wielka wojna jeszcze przed nami:))
              • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 11:03
                zadna rozgrzewka, juz dawno jest "po". opozniony troche jestes, jak widze;)

• saqqara ups, sorka, zapomnialam 22.08.02, 11:11
                  wcisnac caps locka,
                  ZADNA ROZGRZEWKA, JUZ DAWNO JEST "PO". OPOZNIONY TROCHE JESTES, JAK WIDZE;)
                  TERAZ LEPIEJ?
                  • emperor Re: ups, sorka, zapomnialam 22.08.02, 11:20
                    pozycz laske, bede szybszy:)))

z nudow chce wykrecic nastepna, jeszcze wieksza:)))
                    • saqqara Re: ups, sorka, zapomnialam 22.08.02, 11:40
                      A CO? JUZ CI SIE TWOJA LASKA ZUZYLA? W TAK MLODYM WIEKU? FJU, FJU....

WYKRECAJ, WYKRECAJ. JAK SIE ZACZNE NUDZIC, TO SOBIE POPATRZE;)
                      • emperor Re: ups, sorka, zapomnialam 22.08.02, 11:54
                        znasz sie na laskach? jestes w stanie ja naprawic? :)))

probowalem, jakies nowe gady na forum skompromitowac, ale nic z tego, same
                        niedojeby:))))
                        • saqqara Re: ups, sorka, zapomnialam 22.08.02, 12:21
                          NAPRAWIAC LASKI SIE DA, ALE JAK MYSLE O TWOJEJ TO MI JAKOS TAK DZIWNIE PO
                          GLOWIE ZACZYNA CHODZIC ".... JUZ SIE ZEPSULES, ZAMIENIE CIE NA LEPSZY
                          MODEL...";)

"... SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE.." ;)
                          • emperor Re: ups, sorka, zapomnialam 22.08.02, 12:41
                            lepszy model? bluznisz malenka! przypomnij sobie pierwsze przykazanie:))

sam/sama nie przyjdzie? :)
                            • saqqara Re: ups, sorka, zapomnialam 22.08.02, 13:01
                              WIEM CO MOWIE, FAKTY STWIERDZAM, TROCHE JUZ ZYJE NA TYM SWIECIE;)

PEWNIE COS PRZYJDZIE, OD PRZYNETY TO ZALEZY;)
    • saqqara przepraszam tow. Kaprikorna 22.08.02, 10:01
      wiem, ze probowal do mnie malego wirusika podeslac, a tu takie chamstwo z mojej
      strony, mialam zapchana skrzynke i nic z tego nie wyszlo! wiem, jestem
      nieuzytek, ale juz sie poprawilam, sajgon uprzatniety, mozna slac!;)
    • czarna_pantera2 Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 10:07
      ja to sie ludziom dziwie, ze nie chca wirusow, to przeciez takie mile niegrozne
      stworzonka, a ze komp padnie.......:) szaki ty chodzacy wirusie!!! hihihhi
      • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 10:12
        matkochrystusowa!!
        roznie do mnie mowia: wydro, cholero itd, ale wirusem mnie jeszcze nikt nie
        nazwal, a juz chodzacym to na pewno:))

ps. dopisze to do mojej listy ulubionych komplementow:)))
        • czarna_pantera2 Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 10:20
          na mnie matkochrystusowa tez jeszcze nikt nie mowil, co najwyzej o boszzzze:)
          • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 11:05
            hm. nie wiem czy powinnam to mowic, ale chyba Cie jakas redukcja etatow
            dotknela. o boszszsze jest chyba wyzej w hierarchi, tak mi sie zdaje;))
            • czarna_pantera2 Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 11:45
              spadlam na psy hihihhi
              kurna moze by tam jakies kosci sie dla psa znalazly??????????
              • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 12:17
                Ty sie tak nie ciesz, Pabterka, Ty sie zacznij martwic o kariere, bo jak tak
                dalej pojdzie to bede sie do Ciebie niedlugo zwracac "o w morde jeza";)))
        • kaprikorn Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 10:28
          saqqara napisała:

> matkochrystusowa!!
          > roznie do mnie mowia: wydro, cholero itd, ale wirusem mnie jeszcze nikt nie
          > nazwal, a juz chodzacym to na pewno:))
          >
          > ps. dopisze to do mojej listy ulubionych komplementow:)))

Prześlij się, prześlij się do mnie, proszę proszę.
          Niech zapadnę na jakąś ... na co to ja mogę zapaść
          • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 11:05
            zapasc mozesz na wiele, ja zarazam hurtem, w detal sie nie bawie;))
            • kaprikorn Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 11:37
              Dawaj wszystko co masz, otwarty jestem. Zapaść (się) chcę bardzo.
              • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 12:15
                chcesz wszystko od razu? samobojca czy prowokator?
                • kaprikorn Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 12:22
                  Prowokator? Hmm...
                  Potrzebny mi jest wstrząs doznaniowo-myślowo-fizyczno-psychiczny.
                  • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 12:29
                    czyli nie prowokator, to dobrze, od tego to ja jestem.

hm, ale wymagania... jest az tak zle? to moze na tory od razu? mysmy tu kiedys
                    sie grupowo na trasie Warszawa -Poznan kladli;)
                    • kaprikorn Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 12:56
                      Za tory dzięki. Może upuszczenie krwi pomoże. Ty specjalistką w tej dziedzinie
                      jesteś to może oddam Ci się (z rozkoszą).
                      • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 13:12
                        aaaa, to o to chodzi, honorowym dawca chcesz zostac a potem sexem zaplacic, bo
                        wiadomo ze wampiry najpierw ssaja a potem wykorzystuja niecnie w poscieli.

watpie, czy bedziesz nadal taki "rozkoszny", ja wystawiam wysssokieee rachunki!
                        • kaprikorn Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 13:32
                          Jak zapłatę za kurację chcesz wziąć to wszystkiego wyssać od razu nie możesz.
                          Bo wtedy klopsidło totalne. Chyba, że rację żelazne zabiorę ze sobą w celu
                          szybkiej regeneracji.

Ale jak to mówią raz Kaprikornowi śmierć. Ja się nie boję.
                          • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 13:47
                            alez ja nigdy nie ssam do konca, po co mi umarlak w lozku? kopytka wyciagniesz
                            podczas placenia rachunku, po wypiciu kilku glebszych strasznie sie rozochocona
                            robie.
                            • kaprikorn Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 14:09
                              No to spoko. Zdrowo się odżywiam, więc krewka jest chyba O.K., niczym nie
                              zatruta. Sam miodek jak myślę. Tych czerwonych ciałek mnogo u mnie bo jak się
                              ciachłem ostatnio to tak się rwały na wolność że utrzymać było trudno. No. To
                              ja tu się nadstawiam. A żeby nie było że taki łatwy jestem i sam się podstawiam
                              to mogę trochę pobrykać po łące.
                              • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 14:19
                                zaczynasz mi sie podobac, znasz wampirza bojaz, nie dasz sie od razu dopasc,
                                wiec bede miala przyjemnosc z polowania, zdrowa krew posiadasz, zgadzasz sie na
                                dziki sex a potem wyciagniecie kopytek. tylko mnie tu jedna rzecz w oczy gryzie:
                                ta sygnaturka, bo jak mozna byc zmrozonym przy wampirze?
                                • kaprikorn Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 14:40
                                  Naturę Twą dopiero poznaję. A dogadzać lubię bo i ja sam przyjemność dziką z
                                  tego mam.
                                  • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 14:59
                                    nature mam dzika, spojrzenie tez, jak na pijawke przystalo:))

sygnaturka jest super, ale nie wiem czy uleczyc zdolam?
                                    • kaprikorn Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 15:15
                                      Cóż powiedzieć mam. Gdy terapia miła to, co to za przyjemność być uleczonym.
                                      Czyż nie lepiej stale na takiej kuracji przebywać, bo czasem nie chodzi o to by
                                      złapać ale by gonić.
                                      • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 15:54
                                        no i mi sie problem sam rozwiazal. Swego czasu mialam tu stalego dawce, ale mi
                                        sie teraz rozplynal we mgle.. zeby nie bylo, nie ja w tym maczalam palce;))
                                        Potem mialam zrodlo zastepcze, tzw Termos, ale on tez jakos ostatnio nie daje
                                        znakow zycia... uprzedzam, nie z mojej winy.

Oglaszam zatem, ze Kaprikorn zostaje moim honorowym dawca, bedzie leczony
                                        namietnie z calych sil moich wampirzych! rzeklam:)
                                        • kaprikorn Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 22.08.02, 22:02
                                          Słoneczko już zaszło, księżyc w pełni, więc balkon otwarty zostawiam i czekam
                                          na Ciebie pijaweczko.
                                          • saqqara Re: Jestem rozczarowana na maxa!!! 23.08.02, 09:19
                                            ups, prosze o wybaczenie, ale nie bylam przygotowana na taka szybka akcje, nie
                                            moge obiecac ze dzis w nocy sie poprawie, ale next week to na 100% stane na
                                            wysokosci zadania!!:))
                                            • kaprikorn Re: Jestem rozczarowany na maxa!!! 23.08.02, 10:28
                                              Wybaczam. I dzisiaj czekam. Księżyc w pełni. Spisz się pijaweczko, bo krew nie
                                              woda, czerwona i gorąca.
                                              • saqqara Re: Jestem rozczarowany na maxa!!! 23.08.02, 11:05
                                                jak wspomnialam wczesniej, dzisiaj rady nie dam, ale ze pelnia mnie nastroi
                                                odpowiednio to sie za Ciebie wezme na calego od poniedzialku:))

Pijawka wiecznie spragniona!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka