mnietka.kokietka 12.08.05, 01:32 móóóóóóóóóóóój boooooooooooooooooooooosze.................. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Kto ma VIVĘ z Owadową?? 12.08.05, 01:53 "Paznokcie mi się łamią." hehe, a to dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Kto ma VIVĘ z Owadową?? 12.08.05, 08:09 dziwi mnie, ze nie napisala nic o forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: Kto ma VIVĘ z Owadową?? 12.08.05, 08:22 Owad budzi się rano (w łózku) bez szkieł kontaktowych i wszystko jest takie do "wymacania" ( i jest tak intymnie ). Nie wiem, jak Wam, ale mnie się to tylko z jednym kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Kto ma VIVĘ z Owadową?? 12.08.05, 09:05 najfajniejsze ma owad paluchy u nogi: nieproporcjonalne - a fe!!! powinna sobie robic zdjecia w butach koniecznie, ale poza tym nie jest z niej glupia laska, trzeba uczciwie przyznac Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Kto ma VIVĘ z Owadową?? 12.08.05, 09:10 aaaa, ale jedno to walnela jak kula w plot, juz na koniec, jak to sie biedna poswieca bo jezdzi z powiatowym porsche. bidulka. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kto ma VIVĘ z Owadową?? 12.08.05, 09:25 dżizas, ja nie widze w jej paluchach szczególnej fatalności. nawet zapisałam fote na dysku, zeby powiększyć, ale ostrość wtedy spada. przeciwnie - jestem zaskoczona, bo wygląda fajnie, mało tłusto. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Kto ma VIVĘ z Owadową?? 12.08.05, 09:40 kiedys w kultowym serialu MjM, byla scena jak Owad cos tam robi na kompie Kamila, i wtedy bylo widac pulchne i krotkie palce (te u rak oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kto ma VIVĘ z Owadową?? 12.08.05, 10:00 widzisz! a dolnych nie było? niekoniecznie przy komputerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Kto ma VIVĘ z Owadową?? 12.08.05, 10:08 dolnymi (bez skarpetki) to kiedys podobno machala lezac na lozku, ja nie widzialam :) ale potem byly komentarze na forum, ze duuuze te stopy byly :) oczywiscie to tez bylo w kultowym serialu MjM Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Kto ma VIVĘ z Owadową?? 12.08.05, 19:27 Podoba mi sie jej fryzura, ale pierwsze co mnie uderzylo w tym zdjeciu na hustawce, to potworny dysonans pomiedzy bezwladem luzno spoczywajacych rak i napietych do granic miesni nog. Pewnie, ze tak lepiej wygladaja, ale tak mnie to drzazni ze hej. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka wytłumaczcie mi 12.08.05, 11:13 kto? i D L A C Z E G O - tak lansuje tą panienkę! Dżizaz, czy nie ma innych kobiet w Polsce godnych by poświęcić im tyle uwagi? Czy ona oraz debilna czykulinka są aż TAKIMI autorytetami?! Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie............. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: wytłumaczcie mi 12.08.05, 11:23 sama sie lansuje, każdy moze.... > Czy ona oraz debilna czykulinka są aż TAKIMI autorytetami?! autorytetami?! dla kogo? w jakiej materii? są znane po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: wytłumaczcie mi 12.08.05, 11:37 no nie pomka, no nie sama. Jest redaktor ktory decyduje kto jest na okladce i o kim jest artykul...moze wybrac kazdego,prawda? A ze sa autorytetami wynika z tych artykulow ktore sa o nich pisane. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: wytłumaczcie mi 12.08.05, 11:46 taa. redaktor. bywa, ze jak są np. foty za darmo to sie pisze tekst. ale to nie we vivie. coraz rzadziej jest tak, ze redaktor coś wymyśla. jakis marketing jest w tle, plastry, serial, tiszert, cokolwiek. dziewczyna gra w serialu i bywa, uchodzi za odważną i dopuszczalnie kontrowersyjną to jest wdzięcznym tematem. nie odmawia wywiadów, jest fajna i inteligentna. > kim jest artykul...moze wybrac kazdego,prawda? a kogo innego bys wolała? aplikowałaś sama? ja nie i nie wydaje mi sie, zebym kiedykolwiek miała takie fantazje. btw. jak viva pisała o wyszyńskim to było halo, ze wyszyński obok adriany niecko. to jest viva, a nie polityka, taka konwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: wytłumaczcie mi 12.08.05, 12:42 mnie poraził tekst że wszyscy wala na psychologie bo w MjM tez studiuja ten kierunek. Debilizm odkąd pamietam psychologia jest nieźle oblegana ( sama próbowałam sie na nia dostac), bo to jeden z najłatwiejszych kierunków pod słoncem do studiowania i na dodatek przyjemny. Ma jeden tylko mankament na ogół można sie dostac na niego jedynie za kasę (I nie mówie tak dlatego,że mnie nie przyjęli:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: wytłumaczcie mi 12.08.05, 19:43 A ja jeszcze na to wszystko dodam, ze kiedys wpadl mi w lapy dorobek zawodowy pani Koroniewskiej i sie okazalo, ze ona tylko w MjM wystepy uskutecznia i nic przedtem i nic potem, chyba ze dawno nie aktualizowali. I pamietam, jakie kiedys byly dyskusje, ze Mucha sie za aktorke uwaza, ze niby nieslusznie. A w porownaniu do mgr sztuki Koroniewskiej Joanny, Mucha Anna jest po stokroc bardziej aktorka. I przynajmniej jest ZYWA. Ostatnimi czasy nie moge strawic tylko Cichopkowej, normalnie ciagle mi sie wydaje, jak ona sie tak kryguje, ze cos dwa tygodnie temu dopiero uswiadomila sobie jaki wspanialy biust jej byl wyrosl w miejscu deski, ze tylko czeka, aby sie pozbyc tegoz biustu okrycia, najlepiej publicznie. I ze sie zgrywa tylko na taka niewinna, uczennice najlepsza, coreczke wzorowa. Moze zle ja oceniam, ale mam takie wrazenie, ze ona zrobilaby wszystko, zeby umiescic swa gebe z przyleglosciami na najwiekszej ilosci okladek. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: wytłumaczcie mi 12.08.05, 20:50 a moze ma nieudolnego menadżera, co nie wie, kiedy przestać i ja wpuszcza w kanał? albo w ogóle nie ma? a mucha - prawda, co prawisz. straszliwe pokłady energii ma. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: wytłumaczcie mi 12.08.05, 20:57 Cichopek pewnie nie ma menadzera jak znam zycie. Jakos nie lubie jej i dlatego ta opinia, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: wytłumaczcie mi 12.08.05, 21:24 własnie, ma cos takiego, ze jej sie nie da lubić. a podobno fajna. nie ma kto dziecku zrobić Pi-aRu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: wytłumaczcie mi 13.08.05, 02:04 nie wiem jaki był PR i tak by nic nie zmienił. dla mnie poprostu one są denne. takie paniusie co już grają siebie bo za dużo się siebie samych w tv naoglądały. syndrom horodyńskej. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder horo- 13.08.05, 02:30 -dyńska dziś we fakcie. Ta dziewczyna nic nie wie o graniu Joanna Horodyńska (29 l.) na modelkę jest już zbyt leciwa, postanowiła spróbować sił w aktorstwie. W tym właśnie celu wybrała się do samego Paryża! Ale miała pecha, w tej samej agencji aktorskiej, do której się zgłosiła, jest też amant polskiego kina Paweł Deląg (35 l.). Odpowiedz Link Zgłoś