nutopia 05.09.05, 18:36 w tym oto wąteczku będziemy wymyslać pytanka jakie mogą paść w teleturnieju "najsłabsze ogniwo" piszczcie bo ja nic nie wymyslilam ale ja jestem zmęczona... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia pytanie nr 1 05.09.05, 18:38 kategoria: nie mam bladego pojęcia co to jest nekdoskop (czytaj nekroskop - ale pamiętaj że Kazia ma wadę wymowy i to tak będzie mniej więcej brzmiało:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie nr 1 05.09.05, 18:47 nekroskop88 napisał: > Lewica hehehe > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie nr 1 05.09.05, 18:48 no wymyslcie coś fajnego! zewsi musi ćwiczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: pytanie nr 1 05.09.05, 18:52 ja nie mysle, glowa mnie boli i jeszcze lekcje musze odrobic, nie wymagaj tak duzo ode mnie ;P "Lewica" to szczyt moich mozliwosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie nr 1 05.09.05, 18:53 nekroskop88 napisał: > ja nie mysle, glowa mnie boli i jeszcze lekcje musze odrobic, nie wymagaj tak > duzo ode mnie ;P "Lewica" to szczyt moich mozliwosci ;) > > biedaku....ty przecież szkolę masz... nie martw się to jeszcze tylko 10 miesięcy;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: pytanie nr 1 05.09.05, 18:53 Z klasyki, w którym miesiącu kosi się siano. A co do herbaty to poprawna odpowiedź to łyżeczka. Z Geografii i proste: do kogo należy Gibralatar i dlaczego nie do Rosji:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: pytanie nr 1 05.09.05, 19:04 To może "z jakiego kraju pochodził Św. Patryk" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie nr 1 05.09.05, 19:05 i co ma wspólnego klaustrofobia ze zbieraniem znaczków:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: pytanie nr 1 05.09.05, 19:07 Nie odpowiedziałaś na moje pytanie:) Następne: czym różni się biały barszcz od żurka. Odpowiedz Link Zgłoś
sex_touristen Re: wątek dla Zewsi:) 05.09.05, 19:11 Kto jest starszy w rodzinie: Kazia, czy smok wawelski Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek dla Zewsi:) 05.09.05, 19:22 sex_touristen napisał: > Kto jest starszy w rodzinie: Kazia, czy smok wawelski no to piękne pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
steph85 Re: wątek dla Zewsi:) 06.09.05, 10:50 nutopia napisała: > sex_touristen napisał: > > > Kto jest starszy w rodzinie: Kazia, czy smok wawelski > > ja myślę że bazyliszek;) > > no to piękne pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek dla Zewsi:) 07.09.05, 08:22 dlaczego zewsi nie zagląda i nie odpowiada na pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek dla Zewsi:) 07.09.05, 09:21 Zagląda zewsi, zagląda. Jest mu tylko trochę smutno. Wszyscy przenieśli się tu, a tak rzadko zagladają na pewien wątek. Ale cóż, postęp. A na pytania nie odpowiada, bo nie zna odpowiedzi. Wie, że nic nie wie. A poza tym spaaaaaać mu się chce! I z zupełnie innej beczki. Kupił płytę Smolika za 24 zł (wychodzi po 12 zł za płytę, bo tak naprawdę to dwie płyty) i może powiedzieć: Fajniutka muzyka. Zna odpowiedź na jedno pytanie. Otóż: "Lepper chce zostac prezydentem, bo mieszka w małym drewnianym domku, a przecież może w niego strzelić piorun (w ten domek, domyślam się), a Renata Beger to jego żona." Dowiedział się tego od jednego małolata i już wie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: wątek dla Zewsi:) 07.09.05, 16:25 hello tak tylko o sobie przypominam ;) Fajnie wam że macie swoje wątki Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wątek dla Zewsi:) 13.09.05, 18:14 Ty też masz, zapomniałaś już? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek dla Zewsi:) 13.09.05, 18:09 I żadne z nich nie padło. A tak byłem z nich obkuty. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wątek dla Zewsi:) 13.09.05, 18:15 To już jesteś po nagraniu? Trudne było? Jakie pytania? Czy na wszystkie odpowiedziałeś? Wygrałeś czy (gorsza opcja) odpadłeś? Jak Kazia? :P Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek dla Zewsi:) 14.09.05, 10:14 Po nagraniu. Nie wygrałem. Odpadłem. Kazia fajna dziewczyna. Pytania: Czy stanisałw Staszic używał zapałek? W jakim komiksie występuje grupa bohaterów, wśród których jest Wolverine? Imię wróżbitki z Armenii, która nagrała płytę jakąś tam? Może być czarna albo parszywa (nie wiedziałem, wstyd), ale na trochę odpowiedziałem. TVN zapłacił za przejazd. Zapłacił za pierwszą noc. Było fajnie. Polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: wątek dla Zewsi:) 14.09.05, 11:52 To z zapałkami to dobre. ale chyba staszic nie dorzył tego wynalazku lat 50-tych:) A z Rosomakiem to odpowiedziałeś heeeeeeee??? Bo jak nie to wstyd nam będzie za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek dla Zewsi:) 14.09.05, 12:10 No właśnie na powyższe putania nie odpowiedziałem. Tak myślałem czy odpowiedzieć "Fantastyczna czwórka", ale odpowiedziałem "X-meni". Buuuuuu. Ale na parę pytań odpowiedziałem:-). Ogólnie jestem zawstydzony swoim występem. Ale następnym razem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek dla Zewsi:) 14.09.05, 15:03 Sam chciałbym wiedzieć. :-) Po 25 września mam napisać sms i wtedy będę wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wątek dla Zewsi:) 14.09.05, 15:04 wow, czy to sms na komórke Kazi? :))) Odpowiedz Link Zgłoś