Dodaj do ulubionych

FUTRZANA DUPA - czyli tygrys w akcji !!!!

IP: 193.74.43.* 05.09.02, 08:12
Jesteś już futrzana dupo?!
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 08:16
      ..jak ja ci zaraz przypierdole!!!!!:)
      ..jaki miał być tytuł wątka coooo????!!
      ..do huja!!!!
      • Gość: kijanka Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 08:21
        no o co ci biega?! ile miałam czekać aż go założysz?! Jestem kijanka z
        inicjatywą !!!!
        • tygrysek_ Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 08:27
          spierdalaj!:),..a skąd miałem wiedzieć o której ty kurwa do roboty przyłazisz!!!
          ...i co kurde teraz???,...wkurwiłem sie z leksza....
          ..a jak tam pies? , nie zasrał ci chaty???:)
          • Gość: kijanka Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 08:42
            Nie, nie zasrał, ale znowu robił sobie nocne spacery po panelach i te jego
            pazury wkurwiają mnie na maksa. A jutro to mu ugotuję kaszę, przypadkiem
            usłyszałam że sie psom nie soli potraw, to dobrze bo pewnie by mi zdechł jak
            bym mu przyprawiła ;))) A ty futrzaku luuuuuuz, jak chcesz to załóż nowy
            wątek...

Dlaczego ja jestem taka ci uległa kurna mać!!!!
            • tygrysek_ Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 08:45
              uległa??..jak ty kurwa jesteś uległa to ja sie mruczek nazywam!!!:)
              ..a huj z tym niech juz tenwątek zostanie!!,..jutro założe nowy!!
              ..o 8.00 rano kurwa!!! a spróbuj nie przyjść to ci flaki wypruje!!:)

..to weź mu pazurska poobcinaj albo kasze posol i będziesz miała spokój!!!:)
              • Gość: anka1 Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 05.09.02, 08:47
                bardzo przepraszam ze sie wtracam ,ale moze pazurska mu poobcinac i kasze nimi
                posolic dopiero bedzie spokoj:)
                juz znikam sorry!!!!:)))
                • Gość: kijanka Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 08:52
                  noooooooo, nieeeezła jazda!!! Moja kumpela pewnie by sie bardzo ucieszyła jak
                  by po powrocie zastała ino grób swego pieseczunia ;)))) Ale porobiłam pewne
                  ulepszenia, na noc nie ma żarcia w misce więc mi nie chrupie na pół chawiry,
                  ale za to kwiczy coś pod nosem, pewnie z głodu...kurna i co ja mam zrobić!!!

A ty Tygrys, to nigdy pieseczka żadnego nie miałeś?, bo jakis agresywny jesteś,
                  a taki pieseczek łagodzi obyczaje ;))))
                  • tygrysek_ Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 08:55
                    mialem pieska,..ale zdechł po tygodniu bo mu kiełbasy dałem!!:)
                    ..potem 2 chomiki ale też długo nie żyły...
                    ...widać taki juz los Tygrysa,..samotnikiem być musi...

..ale kurwa co mnie tu na sentymentalne zwierzenia bierzesz!!!:)
                    ..napierdalać my sie mieli!!!!:)

tygrysek...
                    PS..teraz mam 2 ptaszki,...ciekawe ile one pożyją!,..hihi...
                    • aroska Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 08:59
                      ...dwa????????;)))))))))...cześć Tygryseczku!!:)))
                      • tygrysek_ Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 09:02
                        nooooo dwa...:),..cześć miśku!!:)))
                    • Gość: KIJANKA Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 09:02
                      O Boooooże!!! to co ty za psa miałeś, że zdechł od kiełbasy?! albo nie, to co
                      ty mu za kiełbase dałeś?! Człowieku! kiełbasa też ma termin ważności ;)))

Po wnikliwej analizie psychologicznej twoich wypowiedzi stwierdzam z
                      przykrościa, że odbiegasz od standardów . Kurwa mać , muszę isć na jakieś
                      zebranie bęę za parę minut !!!!

pa futrzana dupo, ponapierdalamy się jak wrócę aż ci duuuupa spuchnie!!!
                      • aroska Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 09:07
                        ...termin ważności kiełbasy dla psa akurat nie jest istotny;)))))))
                        • Gość: kijanka Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 09:15
                          No jak sie okazało w powyżej opisanym przypadku miał znaczenie, no chyba że
                          pieseczunio padł z innej przyczyny (może Tygrys coś na nim eksperymentował).

Boooooże ! Tygrys ja generalnie się siebie boję!
                          • Gość: kijanka Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 09:17
                            CIEBIE, miało być. widzisz futrzana dupo? jakieś schizy przez ciebie mam ;)))
                      • tygrysek_ Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 09:13
                        no nie kurde!!!,..ja odbiegam od standardów????
                        ...sama napierdalasz tak że wszystkie baby na tym Forum razem wzięte tyle nie
                        napierdalały i jeszcze mi mówisz że od standardów odbiegam!!!!:)
                        ..masz kijana tupet do huja!!!!:))

..wracaj szybko!!,..ma dupa czeka na ciem!...:)))

tygrysek...
                        PS..to nie wina psa ani kiełbasy!!,..on za mlody był żeby mu dawać kiełbase a
                        ja o tym nie wiedziałem!!!!
                        • Gość: kijanka Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 09:19
                          no jestem, zebranie było krótkie ale treściwe. Takie lubię. Mamy kontrolę
                          skarbową i jest jazda bez trzymanki, jak jutro nie będzie mnie na forum, to
                          znaczy że zostałam wypieprzona w kosmos ;)

• tygrysek_ Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 09:27
                            ..to nakręcimy film: "Żaba w kosmosie"!!:)))hihi..
                            • Gość: KIJANKA Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 09:30
                              Pręgowana kreaturo!!!! Dlaczego ty mnie postarzasz, k i j a n k a
                              jeszcze jestem, czyli młodziutka niunia, a nie jakieś żabsko?!

Siwieje ci już futro ? ;)))))
                              • tygrysek_ Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 09:34
                                ..no to niech będzie: "Kijana w kosmosie!",..ok?:)
                                ..do siwienia futra to mi jeszcze ho ho daleko babo!!!:))

..i nie masz siem mnie co bać!:)
                                ..twa śmierć będzie przyjemna!:)

tygrysek...
                                • Gość: kijanka Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 09:41
                                  Nie pitol!!!
                                  Czytałam że tygrysom w okolicach dupska siwieje futro dramatycznie wcześnie,
                                  to że nie widać nie znaczy że taki fakt nie ma miejsca ;)))

sierściuchu!! ;))))

a miękkie masz futro??? ( i nie interesują mnie bynajmniej okolice dupska!!!!)
                                  • tygrysek_ Re: KIJANA!!!!!!!!!! 05.09.02, 10:26
                                    kurde,..net mi padł i miałem chwile przerwy...
                                    ..ale nie bój nic !,..Tygrys kurwa już jest!!:)

..i wole mieć futro niż być płazem babo!!!:))
                                    ..a ty żeś coś źle wyczytała bo Tygrysom późno ono siwieje!!:)
                                    ..a mi do tego jeszcze ze 100 lat!!:)

tygrysek...
                                    PS...ono jest miękkie i puszyste!!!:)
                                    • Gość: kijanka Re: KIJANA!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 10:29
                                      Mięciutkie...powiadasz.... no tak, ale pewnie tylko tygrysice mogą cię głaskać..

Pamiętaj, że trzeba nabierać nowych doświadczeń i poszerzać horyzonty ;))))
                                      • saqqara heheheh 05.09.02, 10:32
                                        tylko sie Kijanka spytaj, jak czesto on te futro pierze, co ja go widzialam to
                                        futro mokre, spuszcza sie tak czesto czy jak?;))
                                        okej, juz spadam:)))
                                        • tygrysek_ Re: heheheh 05.09.02, 10:34
                                          ..aleś dojebała!:)))
                                        • Gość: kijanka Re: heheheh IP: 193.74.43.* 05.09.02, 10:34
                                          ło Jezu!!! bleeeee !!!

Tygrys!!!! Ty obleśniaku!!!!
                                          • tygrysek_ Re: heheheh 05.09.02, 10:36
                                            eee tam!,..nie przejmuj siem!!:),..pierdoli tak bo zazdrosna!!:))
                                            ..ale fakt...chyba wole Tygrysice niż płazy...:))
                                            ...ale poszerzać horyzonty zawsze warto!:)

tygrys...
                                            • saqqara Tygrys 05.09.02, 10:37
                                              tez Cie kocham:)))

ps. no mialam Cie wczoraj troche pobatozyc, ale nastroju nie mialam, a dzisiaj
                                              i owszem :)))
                                            • Gość: kijanka Re: heheheh IP: 193.74.43.* 05.09.02, 10:38
                                              A czemu się teraz podpisałeś TYGRYS??

HE HE HE!!!! (PRZEDTEM BYŁO tygrysek)

tacy są właśnie faceci, indory napuszone ...;)
                                              • tygrysek_ Re: heheheh 05.09.02, 10:41
                                                jakie kurwa indory babo???,..wali ci????:))
                                                ...podpisuje siem czasem Tygrys bo mi sie nie chce dopisywać -ek
                                                ...ze zwykłego pierdolonego lenistwa!!:)

..Saqqara,..ciesz sie że na Zegrze nie jade bo ty byś z pręgami wróciła!!:)

tygrysek...
                                                • saqqara Re: heheheh 05.09.02, 10:45
                                                  tja tja, juz sie boje, juz prawie sie posikalam ze strachu na sama mysl;))
                                                  • tygrysek_ Re: no tak.... 05.09.02, 10:56
                                                    ...kijanka zdechła...:(((:)
                                                  • Gość: kijanka Re: no tak.... IP: 193.74.43.* 05.09.02, 11:04
                                                    psychicznie ją wykończyłeś!!!!! Draniu !!!! zero subtelności!!! nie byłeś
                                                    w ogóle miły!!!!

teraz ja - duch kijanki, zarypie cię na śmierć!!

hue hue hue (złowieszczy smiech)
                                                  • tygrysek_ Re: no tak.... 05.09.02, 11:06
                                                    przecież kijanka nie lubi subtelności!!!:))
                                                    ...buuuuu...co ja narobiłem!!,...kijanke zabiłem...:((((
                                                  • Gość: kijanka Re: no tak.... IP: 193.74.43.* 05.09.02, 11:09
                                                    Tak mamlasie jeden!!!

to było bardzo rezolutne, inteligentne i bardzo wrażliwe dziewczę. Ona tak
                                                    tylko sie ukrywała, że jest twarda, i dłużej tego nie zniosła. Juz nikt ci sie
                                                    taki nie trafi ;( Nie wiem, może zmartwychwstanie, jak się postarasz...)

póki co, pół minuty, albo nie, cała minuta ciszy!!!!! za kijankę bidną ...;(((
                                                  • tygrysek_ Re: kijanko zmartwychwstań!!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 11:12
                                                    ..plizzzzzzzzzzzz..!!!!!
                                                    ...z kim ja siem bede napierdalał teraz?...:((((
                                                    ..z tobą było tak cudownie....:)

tygrysek...
                                                  • Gość: kijanka Re: kijanko zmartwychwstań!!!!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 11:24
                                                    nie wiem, coś tam dycha, ale pulsu nie wyczuwam, musisz coś lepiej zagadać ;))
                                                  • tygrysek_ Re: kijanko zmartwychwstań!!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 11:27
                                                    o rany kijana co Ty???:)),..a widziałaś kiedy subtelnego Tygrysa???:)
                                                    ..ale ok,..na chwilke zrobie wyjątek...:)

..Kijaneczko kochana!!,..słońce bagien i stawów!!:))
                                                    nie umieraj proszę!!:)
                                                    ..bez ciem Tygryskowi będzie nudno i smutno!!!!
                                                    ...wróć do świata żywych!!!!:)

tygrysek...
                                                  • Gość: kijanka t o j a !!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 11:35
                                                    T o j a!!!

Tygrysku!!! Słabam jeszcze ....
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 11:39
                                                    ...słabiutka kijanka!!!!:)),..nareszcie wróciła!!!:))
                                                    ...co zrobić aby ją wzmocnić???
                                                    ..przerwać na jakiś czas napierdalanke i coś miłego powiedzieć???:))

tygrysek...
                                                  • Gość: kijanka słaba Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 11:40
                                                    taaaaaaak (ledwo dycham), no nie wiem.... zrób mi naparu z gloników. Tylko zeby
                                                    mi świeże były!!!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 11:50
                                                    ..to dobra,...do jutra rana przerywamy napierdalanke ..:)))
                                                    ..ale jutro!!,....:))
                                                    ...to masz tu napar z gloników i ciasteszka z żurawiny!:))
                                                    ..podjedz sobie ,...popij!:))

tygrysek...
                                                    PS..a może by tak bociankowi skopać dupsko???,..nudzi mi sie..:))
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 11:58
                                                    pod warunkiem że to nie ty jesteś bocianem, no dobra choć mu wpierdolimy aż mu
                                                    się dziób rozdwoi. ty pierwszy!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 12:06
                                                    ja bocianem???,..no coś Ty!!,..tak chamski bym nie był!!:)
                                                    ..przynajmniej nie dla kobiety!!:)),.eee,..sorry...dla kijanki!:)))
                                                    ...dobra już tam ide...:))

tygrysek...
                                                    PS...lepiej siem już czujesz??:)
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 12:19
                                                    ..kurde..zamiast sie z tobą napierdalać to jeszcze cie bronie..:)
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:22
                                                    bo teraz zmieniła się sytuacja, zwrotnym trza być, ja tam wyglądam zimy, żeby
                                                    bociana szlak trafił...
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 12:29
                                                    wkurwiają mnie te dwa pedałki!!:)
                                                    ..ale niech se pierdolą...może im ulży!:)
                                                    ..co nie babo???:))

PS...jak samopoczucie??,..już całkiem do żywych wróciłaś??:)
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:31
                                                    tak, tak. Juz jest w porzo. a bocian niech spada na ostani pociąg do ciepłych
                                                    krajów. Zaraz idę znowu na obiad, dzisiaj dla odmiany schabowy ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 12:54
                                                    tylko żebys nie utyła za dużo!:))
                                                    ..bo za Tygryskiem nie nadążysz!!:))
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 13:13
                                                    no juz jestem, utyła ?1 kochany ja mam 60 w pasie!!!
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 13:18
                                                    czego? metrów? kilometrów??:))
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 13:20
                                                    no, ale ty głupiutki jesteś!! ;))) milimetrów słonko, milimetrów ;))
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 13:22
                                                    eeee...nie gadaj!:),..nie wierze!:)
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 13:22
                                                    no dobra!!!! centymetrów ;))))
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 13:29
                                                    toś Ty ogromna kijana jezd!!!:)
                                                  • Gość: KIJANKA Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 13:32
                                                    no mówiłam ci, a długa jestem na 171 cm, tak że nie wiem kto tu kogo może
                                                    pożreć ;)))
                                                  • bocianek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 13:38
                                                    171 ??? chyba, że pod walec wpadniesz !!!

Gość portalu: KIJANKA napisał(a):

> no mówiłam ci, a długa jestem na 171 cm, tak że nie wiem kto tu kogo może
                                                    > pożreć ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 13:40
                                                    no,..jeszcze na tyle duży jestem że chapnąć cie mogę!:)))
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 13:43
                                                    no to chapnij mnie wreszcie!!!! dosyć tych podchodów!!!!1
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 13:49
                                                    nie mam namiarów na ciem...;(((
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 13:53
                                                    janka150@wp.pl
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 13:59
                                                    a te 150 to co ? rozmiar biustu???:)))
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 14:02
                                                    nieeeee, długość ogonka ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 14:07
                                                    choly siet!!:)),..długi ten ogonek babo!!:))
                                                    umiesz jakoś z nim chodzić w ogóle??:)
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 14:14
                                                    no przecież ja pływam, a nie chodzę, a ogonek im dłuższy to lepszy, nieźle
                                                    kogoś można wychlastać nim po ryju ;)
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 14:17
                                                    to sie nie daj!,..jak ciem kto wkurwi to wychlastaj po ryju az spuchnie!:)
                                                    ..kurde...a my sie napierdalać mieli a nie bratać!:)

tygrysek...
                                                    PS..masz@..
                                                  • tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 14:44
                                                    no i gdzie ciem wywiało babo??:),..chlastasz już kogoś tym ogonkiem?:)
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 14:51
                                                    no próbuje wysłać zdjęcie, ale coś mi poczta nie chodzi, [powiedz szrekowi żeby
                                                    ci wysłał (bo ma moje zdjęcie), pozwalam mu !!!

• tygrysek_ Re: moja biedna , malutka.. 05.09.02, 14:54
                                                    na razie nie bendem mu nic mówił!:),...próbuj jeszcze wysłać...
                                                    ..a jak nie to może rano się uda wtedy poczta chodzi najlepiej!:)
                                                    ..zaraz spadam do domku!:),..do jutra babo!:))
                                                    ..pozdrów pieska!:),..i niech siem cieszy że go Tygrys nie wpierdolił!:)

tygrysek...
                                                  • Gość: kijanka Re: moja biedna , malutka.. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 15:00
                                                    ja tam się bojem mówić mu cokolwiek, bo a nóż się posika ze szczęśca i znowu
                                                    będę musiała sprzątać ;)))

pa pa futrzana dupo

do jutra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka