Dodaj do ulubionych

Desperatki

16.09.05, 10:11
ogladacie?
znaczy Desperate housewives po polsku Gotowe na wszystko?
w zeszlym tygodniu nie moglam patrzec, bylam na tzw. "wyjezdzie" i przez to
serial zaczelam ogladac od 3 odcinka.... nie wszystko juz kumam ale ogolnie
bardzo mi sie podoba....
a co z wami? jakas tu cisza na forum na ten temat nastala.... zmowa czyco....
Obserwuj wątek
    • feber Re: Desperatki 16.09.05, 10:15
      ja tez ogladam, no i jak na razie podoba mi sie bardzo
      • scoutek Re: Desperatki 16.09.05, 10:16
        wczoraj z ta naga w krzakach bylo swietne:DDDDD
        • tw_muza Re: Desperatki 16.09.05, 10:19
          ja tez oglądam, jak na razie w moim rankingu nr. jeden. (Tęsknię za Soprano,
          buu)
          • scoutek Re: Desperatki 16.09.05, 10:20
            a ja poza soprano to tesknie za 6 stop pod ziemia....
            • scoutek Re: Desperatki 22.09.05, 09:52
              dzisiaj znowu w polsacie....
              • mela1 Re: Desperatki 22.09.05, 10:44
                Czy ktos mi moze opowiedziec trzeci odcinek, bo przegapilam. Gdzies widzialam
                link do streszcen, ale jeszcze mi sie nie zdarzylo, zebym cos na forum znalazla
                2 razy:>
                • scoutek Re: Desperatki 23.09.05, 08:40
                  i jak wrazenia po wczorajszym? zaczynacie wycierac kurze skarpetkami?
                  ;)))))))))))))))))
                  • drzejms-buond Re: Desperatki 23.09.05, 10:37
                    scoutek napisała:

> i jak wrazenia po wczorajszym? zaczynacie wycierac kurze skarpetkami?
                    > ;)))))))))))))))))

nie mam kur....
                • invicta1 Re: Desperatki 23.09.05, 08:51
                  www.gotowenawszystko.polsat.com.pl/
                  • drzejms-buond Re: Desperatki 23.09.05, 10:38
                    cholera, oglądam, cholera patrzę,ale cholera, siakoś mię to , cholera nie
                    śmieszy...?
                    cholera siakiś dziwny jestem...?
                    ale ,cholera, oglądać będę , bo cholera ,nie wiem czemu nie...?
                    • pomme Re: Desperatki 23.09.05, 11:47
                      A ja z tych nowych seriali nie oglądałam ani jednego odcinka w całosci, ciagle
                      zapominam:-(
                      • scoutek Re: Desperatki 30.09.05, 09:41
                        zeby nie bylo ze wcale tego serialu nie zauwazylismy....
                        • feber Re: Desperatki 30.09.05, 09:54
                          mi sie baaardzo podoba
                          zwlaszcza, ze ostatnio ogladam tylko ten i MjM, a MjM to kompletne dno
                          • invicta1 Re: Desperatki 30.09.05, 09:57
                            ale Desperatki siadaja na dupe z odcinka na odcinek:/
                            kurde nie moge już przetrawić nic w TV-zwłaszcza, że jak Drzejmsowi kradnie mi
                            ktoś czas miedzy reklamami-co sie ockne, to ta mała menda od kredytu na
                            mieszkanie drze ryja pod spaloną zarówką, albo nawiedzeńcy od Orindża mają
                            ekstaze, albo Wołoszański-kurde, a pomysleć, ze 2 lata żyłam bez TV i było nawet
                            lepiej...
                            • drzejms-buond Re: Desperatki 03.10.05, 10:00
                              jakiś czas temu natknąłem się na JEREMIEGO i jego ojca. Pewien tatuś z hameryki
                              poszedł na tacierzyńskie nudziło mu się i wymyślił, że będzie robił zdjęcia
                              swojego dziecka ze wszelkimi SELEBRITIS....potem zdjęcia zaczął umieszczać na
                              swojej stronie internetowej...i tak trafił na czołówki gazet a każden jeden
                              liczący się amerykaniec chciał sobie z dzieciakiem zrobić zdjęcia...
                              a do mnie przysyłają info dotyczące nowinek...
                              stąd ten wpis TUTAJ:
                              "Hi-
                              If you are able to watch Good Morning America (broadcast on ABC ) then you can
                              see me and my mommy and daddy this Monday, October 3rd between 8:00 and 9:00 am
                              (Eastern Time).
                              The story talks about the character on the TV show Desperate Housewives who is
                              becoming a stay-at-home father and they wanted to show a real stay-at-home
                              father so they talked to my father. They also interviewed my mom and showed me
                              playing, eating, brushing my teeth and even getting changed for bedtime.

Please also check out the new pictures on my site, www.whoisthatwithjeremy.com

I hope that you get a chance to see this so you can see me, my mommy and my
                              daddy on TV.

Your Pal

Jeremy"
                              • scoutek Re: Desperatki 06.10.05, 09:03
                                znowu dzisiaj....
                                • tw_muza Re: Desperatki 06.10.05, 10:06
                                  ja - nie opuszczę!
                                  • drzejms-buond Re: Desperatki 06.10.05, 10:17
                                    a ja chyba nie zdążę...
                                    • drzejms-buond Re: Desperatki 10.10.05, 16:15
                                      tajemnica..hm..
                                      czy przypadkiem nie chodzi o to,że szczeniak zrobił NIECHCĄCY
                                      siostrzyczce krzywdę a rodzice chcąc go ochronić zakopali dziecię
                                      w ogródku?
                                      tylko po co uny wyjmowali to z tego wiekuistego pokoju?tego jeszcze nie wim...

zawszeć lepiej było polskim sposobem- w beczkę...zakisić jak kapustę...
                                      :-/
                                      • scoutek Re: Desperatki 13.10.05, 13:26
                                        dzisiaj!!!
                                        • drzejms-buond Re: Desperatki 13.10.05, 14:16
                                          scoutek napisała:

> dzisiaj!!!
                                          dzisiaj chcesz kisić?
                                          • scoutek Re: Desperatki 13.10.05, 14:21
                                            hehehehe
                                            Ty to mnie zawsze rozbawisz, 007...
                                  • invicta1 Muza 06.10.05, 10:34
                                    w tej chwili na FDZ!
                                    • tw_muza Re: Muza 06.10.05, 10:57
                                      lecem, na zakupach byłam....
                                      • invicta1 Re: Muza 06.10.05, 11:42
                                        pisz tu:)
                                        • tw_muza Re: Muza 06.10.05, 11:44
                                          piszem :)
                                          • invicta1 Re: Muza 06.10.05, 11:52
                                            no:)
                                            • anmanika Re: Muza 07.10.05, 09:19
                                              Zasnęłam pod koniec takie to fascynujące, i tak łopatologicznie podane żeby to
                                              się żaden hamerykanin nie męczył zbytnio myśleniem, przypadkiem.
                                              • drzejms-buond Debilatki 07.10.05, 09:31
                                                prawda? coś jest w tych hamerykanach...ze traktują widza jak debila..
                                                może uny rzeczywiście mają coś nie hallo z intelektem?
                                                ale niezależnie od tego co wyżej..
                                                film ZACZYNA..chyba...(???)..mi się podobać, zwłaszcza mamuśka na haju... :)
                                              • scoutek ;) 07.10.05, 09:39
                                                no to chyba mam cos z mozgiem....
                                                podoba mi sie i tyle....
                                                a moze bylam amerykanka w poprzednim wcieleniu? albo z oczu mi bije tesknota za
                                                rozumem....
                                                • drzejms-buond Re: ;) 07.10.05, 10:27
                                                  myślę, ze w tym naszyn emjotycznym oceanie każda rybka zaczyna nam się wydawć
                                                  ZŁOTĄ...
                                                  • scoutek Re: ;) 07.10.05, 10:32
                                                    ale nie fajne bylo? seks i burito?
                                                    albo tesciowa Juanita w kasynie?
                                                    :)))))))))))))))
                                                  • drzejms-buond PRZERWA NA REKLAMĘ 07.10.05, 10:52
                                                    BOND- licencja na kosmetyki
                                                    :-D

już nie tylko licencja na dobijanie

co mi przypomniało JAĆKE S KIOSKU
                                                    jaćka to postać wyjątkowa...acz ulubiona
                                                    Kiedyś, w ramach oczyszczania kiosku podjęła heroiczną walkę z zalegającym
                                                    towarem. Postanowiła zainwestować w reklamę (arkusz formatu A3 + falamaster
                                                    koloru zielonego) samodzielnie wykonane hasło wywiesiła na drzwiczkach:
                                                    "BONDA UŻYWASZ- DZIEWCZYNY WYRYWASZ 4.50zł"
                                                  • anmanika Re: PRZERWA NA REKLAMĘ 07.10.05, 11:20
                                                    Jaćka na prezydenta!!! I jak mają nam imponować amerykańskie hałsłajfy jak mamy
                                                    takie kobiety na codzień?
                                                  • tw_muza Re: PRZERWA NA REKLAMĘ 07.10.05, 11:36
                                                    widziałam!! Bond - licencja na kosmetyki, słowo daję, Drzejms, że pomyslałam o
                                                    tobie...
                                                  • drzejms-buond Re: PRZERWA NA REKLAMĘ 07.10.05, 12:29
                                                    ..ja też o sobie pomyślałem..
                                                    :-D))))))))
                                                  • marioletka pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz 13.10.05, 18:44
                                                    powiedzcie mi proszę, co było w ostatnim odcinku- bo a nóz widelec nie zgadnę
                                                    po obejrzeniu dzisiejszego...znajdzie się jakaś litosciwa dusza?
                                                  • anmanika Re: pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz 14.10.05, 10:48
                                                    Tam wszystko jest przewidywalne, więc nie będzie trudno odgadnąć co się stanie.
                                                  • drzejms-buond Re: pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz 14.10.05, 10:56
                                                    ale że nastąpi zdarzenie ze zderzeniem , to mię zaskoczyli...
    • figurka_z_porcelany Re: Desperatki 14.10.05, 10:57
      Po mojemu, to mityczna Dana była siostrą tej kobitki, która przyjechała do
      fałszywego hydraulika, a która szuka siostry. Cos sie stało w przeszłości, może
      obydwie były córkami Mary Alice (tej która się zastrzeliła), a może Mary Alice
      Danę adoptowała czy porwała. W każdym razie siostry zostały rozdzielone, a Dana
      zmarła w okolicznościach prawdopodobnie tajemniczych i chyba to jej szczątki
      znajdowały sie w skrzyni na zabawki. Jeszcze nie wiem dlaczego nie została
      pogrzebiona normalnie, ale pażywiom - uwidim.
      Co wy na taką wersję wydarzeń ??
      • scoutek Re: Desperatki 21.10.05, 22:23
        ogladaliscie wczoraj? to byla rewelka.... jestem coraz bardziej zachwycona
        serialem, naprawde....
        • feber Re: Desperatki 21.10.05, 22:28
          a ja przegapilam wczoraj :(
          wciagnal mnie Karol i na smierc zapomnialam
          • scoutek Re: Desperatki 03.11.05, 10:42
            nie przegapcie dzisiaj....
            mam problem, na polsacie gotowe na wszystko a na jedynce reklamowany wszedzie i
            podobno naprawde rewelacyjny lost... nie nadazam....
            • tw_muza Re: Desperatki 03.11.05, 15:02
              no właśnie, no właśnie... mam tem sam problem, buuuuuuuuuu:(
      • sylaz80 Re: Desperatki 06.11.05, 01:50
        Powiem tylko tyle, że Danna to matka psychopatycznego szczeniaka a Mary Alice
        kupiła dziecko od Danny (narkomanki) za kase bo nie mogła miec swojego a że
        Dana jednak kiedyś po niego przyszła, to....... :D
        • drzejms-buond Re: Desperatki 19.01.06, 16:35
          a wy wiecie że UNE GLOBY PODOSTAWAŁY WEWTYM ROKU? takie zdessssperowane były
          i proszę..opłacało się...
          • drzejms-buond Re: Desperatki 27.01.06, 14:43
            AAAAAAAAAAAALE BYŁO WCZORAJ..NIE?
            Kurde, to jednak dobry ....BYŁ....serial
            • ja27-09 Re: Desperatki 28.01.06, 15:34
              Tiaaa, był....
              Ale cóś na jesień polsat kombinuje z drugom seriom :-)
              nie, błąd, najsamprzód powtórzom pierszom.
              • paula245 Re: Desperatki 28.01.06, 16:04
                ogladam wlasnie druga he he
                co sie tam wyprawia to nie powiem-z nieboszczykiem...
                • paula245 Re: Desperatki 28.01.06, 16:05
                  tylko zeby Wam za duzo do glowy o tym nieboszczyku nie przyszlo-nie w tym sensie znaczy...;
                  • ja27-09 Re: Desperatki 29.01.06, 19:24
                    M U S I A Ł A Ś ??????????
                    Teraz grzecznie mi tu nakreślić proszę oso chodzi w drugiej serii.
                    • drzejms-buond Re: Desperatki 30.01.06, 09:59
                      a mi zabrakło na końcu odcinak..tajemniczego wystrzału z rewolwerka..po
                      wejsciu "hydraulika" do domu...toby dopiero było...
                      z nieboszczykiem , powiadasz? czyżby zjednoczone siły dwóch seriali?
                      (6 stóp...) ?
                      • paula245 Re: Desperatki 30.01.06, 18:21
                        Nic nie powiem...zreszta nowa rodzina dojdzie z nowa tajemnicom...
                        • scoutek Re: Desperatki 16.02.06, 08:25
                          chcialam uprzejmie zameldowac, ze dokladnie za tydzien we czwartek wraca na
                          antene polsatu... druga seria i to dwa odcinki naraz....
                          • drzejms-buond Re: Desperatki 16.02.06, 09:57
                            tak jużżżżżż? ale to ja nieprzygotowany jestem? do fryzjera pójść musze...czy
                            jaK???
                            a poza tym, przeciez dzisiaj zaczynają siakiś nowy serial?

fajno!
                            • scoutek Re: Desperatki 16.02.06, 10:41
                              dzie zaczynajom????
                              • scoutek Re: Desperatki 16.02.06, 10:43
                                SORRY!!!!!
                                masz racje, 007
                                desperatki za DWA tygodnie!!!!
                                w pierwszy czawrtek marca....
                                • drzejms-buond Re: Desperatki 16.02.06, 10:51
                                  czyli z fryzjera...NICI
                                  :-{
                                  • scoutek Re: Desperatki 03.03.06, 11:28
                                    ogladali???
                                    bosssskie byly
                                    • drzejms-buond Re: Desperatki 03.03.06, 11:59
                                      dały czadu, nie?

a tak sobie myślę, skoro wszelkie nagrody zbierało "6 stóp" to jakie nagrody
                                      dostawały "desperatki"?
                                      ja bym nie wiedział, któremu serialowi co dać?
                                      EXEGFO jakieś , jeśli już...
                                      • mozambique Re: Desperatki 03.03.06, 12:00
                                        a jak umarł maz Bree ????
                                        bo przegapiłam
                                        • mozambique Re: Desperatki 03.03.06, 12:04
                                          bo Marysie. do której Pan mówi , oglądałam..
                                        • feber Re: Desperatki 03.03.06, 12:08
                                          na serce
                                          powolutku wykonczyl go aptekarz, co smali cholewki do Brie
                                          Reks byl pewny, ze to Brie go podtruwala, stad ten list zostawiony
                                          • drzejms-buond Re: Desperatki 03.03.06, 12:13
                                            ale ten KUNTA KINTE w piwnicy to chyba letka przesada...
                                            a pamietacie ONĄ Murzynkę..upsss AFROAMERYKANKĘ z serialu "I'll fly away"?
                                            to był pięęęękny serial
                                            • drzejms-buond Re: Desperatki 03.03.06, 17:54
                                              a mnie prześladuje w tym tyg. melodyjka z napisów...
                                              wrrrrrrrrrrrrrr
                                              (mnietka mnie zrozumie)
                                              szukam po necie i nie znajduję!
                                              • blubelle Re: Desperatki 03.03.06, 19:36
                                                Też się cieszę, ze wróciły desperatki, bo ja normnlnie nie mam co oglądac.
                                                Polskie serlialiska odpuściłam sobie na dobre, łącznie z nszym kultowym.
                                                Wczorajsza scena w kościele-jak Bree zmieniła mężulkowi krawat-była rewelka,
                                                myslałam, ze się uduszę ze śmichu...
                                                • paula245 Re: Desperatki 03.03.06, 23:07
                                                  ale zemsta B na mordercy meza bedzie ze ho ho ale o tym cicho sza!
                                                  • feber Re: Desperatki 04.03.06, 07:00
                                                    kurcze Paula, ale mnie zaciekawilas
                                                    Ale NIE MOW!!!
                                                  • drzejms-buond Re: Desperatki 06.03.06, 10:54
                                                    morderca męża??? a ja już nie pamiętam,żeby go ktoś zamordził- to on nie na
                                                    zawał padł?

szczęscie ,ze serial powtarzaja w sobotę, będzie można oglądać komedyje polskie
                                                    na dwójce
                                                  • scoutek Re: Desperatki 06.03.06, 10:57
                                                    007, aptekarz caly czas podmienial leki, nie zauwazyles????
                                                    i dlatego maz nie otrzymywal potrzebnych dawek czy czegos za duzo doatawal
                                                    (pewna nie jestem)
                                                    lekarzowi wyszlo, ze skoro dostawal (bo dawal recepty) a cos nie bylo tak z
                                                    jego wynikami badan, to Bree go trula, bo tylko ona mu robila jedzenie...
                                                    kumasz juz?
                                                  • scoutek Re: Desperatki 09.03.06, 11:50
                                                    ogladac!!!!
                                                    znowu cudna Bree z tesciowa
                                                    piekna Gabrielle (auto!!!)
                                                    kochana Lynette
                                                    i zazdrosnica Susan...
                                                  • drzejms-buond Re: Desperatki 09.03.06, 14:43
                                                    żżżżżżżżżżarciki?? APTEKARZ? to jak ja , cholera ,oglądam,że nie widzę?
                                                    szczęsiem jest SCOUTEK!
                                                    dziękuła uprzejma :]

chyba coś mi sie na ucz rzuca, bo ostatnio widziałem dwie inne aktorki
                                                    w "SZEŚCIOSTOPACH"
    • figurka_z_porcelany Re: Desperatki 17.03.06, 08:36
      Gdzie jest ciąża Gabrielle?? Chyba powinna już jakaś być ?? Chyba, że to taki
      sam model ciąży jak Papugi w MjM....
      Do tego Gabrielle ma być napadnięta przez tego co go w piwnicy trzymią, więc
      pewnie poroni i nie straci figury.
      • drzejms-buond Re: Desperatki 17.03.06, 11:51
        a ja myślałem że ten PIWNICZNIK to mąż..a to brat ma być?
        bożżżżżżzz

"fajny" był ten szczurosmyk od publikacji książkowych,
        co to TYLKO forsę przesuwał
        :)
        • scoutek Re: Desperatki 23.03.06, 08:23
          dzisiaj ogladac!!!!!!!!!!!1
          • drzejms-buond Re: Desperatki 23.03.06, 11:38
            koniecznie!!!
            • scoutek Re: Desperatki 24.03.06, 10:44
              i co????
              super bylo:))))
              i balon
              i paralizator
              i najlepszy seks w zyciu....
              • drzejms-buond Re: Desperatki 24.03.06, 10:58
                źźźźźźźźźźździry :-D)))
                ale jakie sympatyczne :P

ale postępowania tej murzynki nie rozumiem?
                a i z tym psychologiem to lekkie przegięcie...
                gdyby go nie zamordził byłoby mniej jednoznacznie..
                a tak, to już wiadomo,że koleś ZŁY CZŁOWIEK jest...
                • scoutek Re: Desperatki 24.03.06, 11:47
                  abo przynajmniej nienormalny....

aaaaa, super bylo z pierscionkiem i autkiem:))))))
                  mowilam, ze aptekarz jest lewy....
                  • drzejms-buond Re: Desperatki 24.03.06, 12:45
                    a czy un nie jest przypadkiem PRO-CHŁOPIĘCY?
                    • scoutek Re: Desperatki 24.03.06, 13:13
                      aaaaa o tym to nie pomyslalam....
                      • panisiusia Re: Desperatki 24.03.06, 14:35
                        Nawet rodzina mu nie uwierzy, że nie jest, dopóki Bree nie urodzi dziecka...
                        • ja27-09 Re: Desperatki 25.03.06, 19:30
                          Kto by się spodziewał, że z tego niedojdy aptekarza tak skurrrkowaniec, no no...
                          • scoutek Re: Desperatki 30.03.06, 10:36
                            dzisiaj tylko jeden odcinek:(
                            • drzejms-buond Re: Desperatki 30.03.06, 12:56
                              żyłusy!!!cemu tak?
                              • scoutek Re: Desperatki 30.03.06, 13:37
                                badz piekna?
                                ;)))
                                • drzejms-buond Re: Desperatki 30.03.06, 16:15
                                  hę?
                                  • scoutek Re: Desperatki 30.03.06, 18:07
                                    taki bigbrader
                                    • ja27-09 Re: Desperatki 30.03.06, 19:31
                                      Ta cię przeflancujo, że najbliższa rodzina cię nie pozna.
                                      A Desperatki dziś, oh nie mogię się doczekać, jak rany. Ciekawe jak tam wątek
                                      aptekarski....
    • panisiusia Re: Desperatki 30.03.06, 22:20
      breee coś Ty narobiła?
      • scoutek Re: Desperatki 31.03.06, 08:14
        dobrze mu tak!!!
        zasluzyl....
        • drzejms-buond Re: Desperatki 31.03.06, 11:54
          NIUNIA Z FLINTĄ była extra!!!
          ROMEO MAST DAJ!!!
      • queen.of.mean Będzie się działo... 31.03.06, 12:07
        z tą siostrzyczką-zakonniczką ;))
        • scoutek Re: Będzie się działo... 07.04.06, 08:30
          widzieli?????
          • irenka82 Re: Będzie się działo...k 07.04.06, 09:12
            a u mnie bylo bez glosu,dopiero wlaczyli jak bree sie przepraszala z synkiem.w
            sobote mniemam ze dadza glos od poczatku, bo widzialam miny gabi do
            zakonnicy,wiec chyba bylo fajnie.
            • drzejms-buond Re: Będzie się działo...k 07.04.06, 10:00
              oj siostrunia jest niezła
              • scoutek som!!! 13.04.06, 13:15
                dzisiaj!!!!
                • drzejms-buond Re: som!!! 13.04.06, 13:31
                  ale czy jesteś pewna że to dzisiaj?
                  • scoutek Re: som!!! 13.04.06, 14:21
                    a nie?
                    • drzejms-buond Re: som!!! 13.04.06, 14:35
                      bo wczoraj miały być czarne stopy sztuk sześć i nie było
                      :-(
                      więc...
                      • scoutek Re: som!!! 13.04.06, 14:42
                        ale wczoraj nie bylo w gazetowych programach....
                        mialo byc wg Twojego, 007, pragnienia
                        • drzejms-buond Re: som!!! 13.04.06, 15:57
                          no ale jakby było to komu by to przeszkadzało? no komu?

a moze i dobrze , że nie było..sie wyspałem przynajmniej....
                          • scoutek Re: som!!! 20.04.06, 12:57
                            dzisiaj znowu som
                            • drzejms-buond Re: som!!! 20.04.06, 14:09
                              gadasz?????? dzisiaj?????????
                              jej! przygotuję świece i nakrycia ozdobne
                              ;-}
                              • scoutek Re: som!!! 20.04.06, 14:22
                                no!
                                a ja nagralam wczoraj 6stop i jak obejrze to ci opowiem...
                                albo chcesz skrot od razu?
                                • drzejms-buond Re: som!!! 20.04.06, 16:36
                                  dawaj! przykimałem jak panowie rwali się do tańca...
                                  • scoutek Re: som!!! 21.04.06, 09:01
                                    007, masz wszystkie:
                                    epguides.com/SixFeetUnder/
                                    • drzejms-buond Re: som!!! 21.04.06, 09:53
                                      cwaniara..ja wiem gdzie som wsyskie..ale który był ten???
                                      • scoutek Re: som!!! 21.04.06, 09:54
                                        nie obejrzalam tego nagranego... to czwarta seria, chyba 4 lub nawet 5 z
                                        kolei...
                                        • scoutek Re: som!!! 21.04.06, 09:56
                                          a Desperatki obejrzales???
                                          fajne bylo....
                                          Bree na gazie
                                          Lynette z ospa w domu
                                          Susan u doktora z wedrujaca sledziona
                                          Gabrielle na zdjeciach porno...
                                          • drzejms-buond Re: som!!! 21.04.06, 11:23
                                            najbardziej lubię tę parę od bliźniaków..fajni są!!!
                                            no a ten gościu od ALIMAKBILL? ło jeżżżżżżu..miał facet dowcip
                                            • scoutek Re: som!!! 21.04.06, 12:08
                                              :))))))))))))))))))))))))))))))
                                              • ja27-09 Re: som!!! 21.04.06, 19:42
                                                Gabrysia to moja idolka :D))
                                                • scoutek noooo 27.04.06, 10:26
                                                  przypominam, ze to dzisiaj
                                                  ;))
                                                  • drzejms-buond Re: noooo 27.04.06, 10:51
                                                    znowuuuuuuuuu? mam nadzieję,ze nie zaśpię
                                                  • scoutek Re: noooo 28.04.06, 08:22
                                                    no i? no i?
                                                  • drzejms-buond Re: noooo 28.04.06, 09:36
                                                    alleeee piknie sie prały!!! no i ta chorągiewz napisem JESUS SAVES YOU, na
                                                    płonącą rączynę...
                                                    ale tej śledziony wędrowniczki nie partycypuję, aż sprawdzę w necie...
                                                  • scoutek Re: noooo 28.04.06, 10:57
                                                    ale nie usłeś jak widze?
                                                    znaczy 6 stop i reki za pozno nadaja
                                                    ....
                                                  • drzejms-buond Re: noooo 28.04.06, 12:56
                                                    nooo, przecież jest od 12 lat. mogliby dać zamiast "Ziarna" np.
                                                  • drzejms-buond oooo 28.04.06, 13:01
                                                    www.chirurgia.republika.pl/splen/infosplen.html
                                                    nawet film jest..tylko nic nie ma o wędrującej..
                                                    może to jakaś amerykańska odmiana choroby?
                                                  • ja27-09 Re: oooo 28.04.06, 14:30
                                                    A jest może na sali lekarz?? By nam wytłumaczył.
                                                  • drzejms-buond Re: oooo 28.04.06, 15:12
                                                    chyba powędrował razem ze śledzioną..
                                                    co i ja niniejszym czynię życząc łikędu bez dessssperacji
                                                  • scoutek zdzis! 04.05.06, 11:37
                                                    znowu zdzis!!!
                                                  • drzejms-buond Re: zdzis! 04.05.06, 12:51
                                                    nopaczpani, dopiero co tydzień temu były...
                                                    jak ten czas ucieka....jak śledziona, całkiem...
                                                  • scoutek Re: zdzis! 05.05.06, 08:05
                                                    ale bylo!!!!
                                                    jak ci sie, 007, podobala chinska sluzaca? jestem fanka Gabryski!!!!
                                                  • drzejms-buond Re: zdzis! 05.05.06, 11:16
                                                    jeszcze nie jeden numer wykręci!
                                                  • scoutek Re: zdzis! 11.05.06, 16:07
                                                    chcialam niesmialo przypomniec....
                                                  • drzejms-buond Re: zdzis! 12.05.06, 09:41
                                                    w ostatniej chwili zdążyłem...uff
                                                    Ale że nie pokazali cycochów mamuśki...zawiedzionym!

(a 6 stóp nie było :-{ , a tak czekałem!)
                                                  • ja27-09 Re: zdzis! 14.05.06, 11:04
                                                    Bree napruta jak meserszmit pilnująca trawnika :D
                                                    Ale, ze wyciągnęła flaszkę przy bliźniakach Lynette, to się nie dziwię.
                                                  • drzejms-buond Re: zdzis! 18.05.06, 13:45
                                                    no i nie ma komu przypomnieć! nie ma! sam muszę o wszystkim pamietać....
                                                    "oj czasy, czasy nastały!
                                                    ani paszy dla bydła, ani uczciwosci ludzkiej"
                                                  • ja27-09 Re: zdzis! 18.05.06, 21:34
                                                    Ale widzisz jak zapomniałam!! Ślepa komenda, sklerotyczka stara!! No tak
                                                    zapomnieć, jacieeee. Ale już nie bedę włączać tivi, se obejrzę w sobotę.
                                                    No żeszszsz...
                                                  • drzejms-buond Re: zdzis! 19.05.06, 11:22
                                                    a... no teraz, to widzę....
                                                  • ja27-09 Re: zdzis! 21.05.06, 20:28
                                                    Plizzz, plizzz, plizzz...
                                                    Niech mi ktoś opowie co było w ostatnim odcinku, bom i sobotnią powtorkę przeoczyła.
                                                    Drzejms, pomożesz????????
                                                  • drzejms-buond Re: zdzis! 22.05.06, 10:47
                                                    hmmm , co tam było..aaa
                                                    juz wiem
                                                    NAJWAŻNIEJSZE...
                                                    Bree zaszantażowana przez syna, bo ten chce samochodzik i swój fundusz
                                                    powierniczy-dał sie pobić przez swojego kochasia i zwalił na matkę,
                                                    Lalunia z Mafiozo starali się o adopcję, próboawli zaprezentować sie jako
                                                    wzorcowa para...aż tu w offisie spotykają mamuśkę ogrodnika( byłego kochasia
                                                    Laluni)I po jappkach :-/
                                                    Wędrująca śledziona jest juz po ślubie ze swoim byłym i leży w szpitalu czekając
                                                    na operację.
                                                    Szajbnięty synek spotkał sie ze swoim dziadkiem, tym, który jest nadal
                                                    umierający...Próbował sprzątnąć mu Szajbniętego ojca ale mu sie nie udało...
                                                    Wnusio Szajbnięty postanowił sie z nim nadal spotykac, pod warunkiem,że ten
                                                    obieca że jego Szajbniętemu ojcu włos z głowy nie spadnie.
                                                    hmmm. co tam jeszcze było...?
                                                    A ! małżeństwo od bliźniaków się potyczkuje o to KTO RZĄDZI...Mężulo czuje się
                                                    pantoflarzem i próbuje sie buntowac...
                                                    ilosci złośliwości, uszczypliwości i cwaniactwa nie jestem w stanie przytoczyć
                                                    ani też zapodać najdrobniejszego cytatu ...są zbyt wyszukane ,zeby zapamiętać
                                                    :-P
                                                  • ja27-09 Dzięki Boski Drzejmsie 22.05.06, 19:37
                                                    Czuję się usatysfakcjonowana, prawie jakbym ogladała.
                                                    Masz Ty dar do opowiadania, niechcie :)))
                                                    Fenkju.
                                                  • scoutek znowu zdzis!!!! n/tx 25.05.06, 08:08

• drzejms-buond Re: znowu zdzis!!!! n/tx 25.05.06, 09:58
                                                    o! nie odwołali z powodu przyjazdu papieża?????
                                                    :-o)
                                                  • scoutek Re: znowu zdzis!!!! n/tx 25.05.06, 10:14
                                                    to polsat a nie panstwowa tiwi...
                                                  • drzejms-buond Re: znowu zdzis!!!! n/tx 25.05.06, 10:15
                                                    scoutek napisała:

> to polsat a nie panstwowa tiwi...

To o niczym nie świadczy...a tefałen co wyrabia???
                                                  • scoutek Re: znowu zdzis!!!! n/tx 25.05.06, 10:38
                                                    moze Solorz Zak jest ... hm... ateista?
                                                    ;)
                                                  • drzejms-buond Re: znowu zdzis!!!! n/tx 25.05.06, 10:43
                                                    scoutek napisała:

> moze Solorz Zak jest ... hm... ateista?
                                                    > ;)

szatanista jak nic! POL SAT a SAT to SATAN jak mawiał pewien Praojciec
                                                    musi, miał rację...
                                                  • scoutek Re: znowu zdzis!!!! n/tx 25.05.06, 11:02
                                                    jes jes, musi mial....
                                                  • drzejms-buond Re: Dzięki Boski Drzejmsie 25.05.06, 09:57
                                                    bo ja nie mam pamieci do nazw wszelakich , cud że Bree zapamiętałem ale to tylko
                                                    dlatego,ze mi się z serem kojarzy
                                                    ;-/
                                                  • ja27-09 Re: Dzięki Boski Drzejmsie 28.05.06, 12:25
                                                    No i pojechali po calości. Wątek o karmieniu pierwsią 5-letniego chlopca był w
                                                    sam raz dla mnie. Albowiem cija "zwolenniczką" długiej pierwsi jestem!! ;))
                                                    Fuj, fuj, bleeee.
                                                    Jeszcze raz powtarzam, że Gabrycha moją idolką jest!!
                                                  • drzejms-buond Re: Dzięki Boski Drzejmsie 29.05.06, 12:25
                                                    to prawda, długa pierwś WZMACNIA, niestety powoduje krzywy zgryz!!!
                                                  • scoutek przypominam!!! 01.06.06, 14:19
                                                    znowu dzis!!!!
                                                  • drzejms-buond Re: przypominam!!! 01.06.06, 14:22
                                                    no dzieki..zupełnie zapomniałem...
                                                    zakupuję kilo truskaw , zacukrzam i...zap...przed telewizor!
                                                  • scoutek Re: przypominam!!! 02.06.06, 12:57
                                                    no i no i????
                                                    super bylo!!!!
                                                    szczegolnie zareczyny mi sie podobaly:)))))
                                                  • drzejms-buond Re: przypominam!!! 02.06.06, 14:01
                                                    a mnie truskawa wypadła..gdy małżonek zrobił ze swoją
                                                    bezśledzionowążoną.."przewrotkę" przez łóżko!
                                                    :-P
                                                  • dzidzia_bojowa Re: przypominam!!! 02.06.06, 14:39
                                                    Dżejms, po czemu w Gródku truskawki? Bo u nasz strasznie drogie...
                                                  • drzejms-buond Re: przypominam!!! 02.06.06, 14:57
                                                    po DYCHU! ale lecą na łeb, przedwczory były po 12!!!
                                                    czyli jutro będą po 0SIM!
                                                    :-}
                                                    bo u wasz w górach trudno o truskawki słońcem malowane...
                                                    a śnieg już stopniał?
                                                  • dzidzia_bojowa Re: przypominam!!! 02.06.06, 15:40
                                                    śnieg stopnał, chociaż mam wątpliwości, bo zimno cóś. Pewnie tam hen, wysoko
                                                    jeszcze leży, sukinkot:(((
                                                  • ja27-09 Re: przypominam!!! 03.06.06, 16:22
                                                    U nas nad morzem, tysz po dychu, znaczy się slono sobie życzom. I kwaśne są
                                                    przeraźliwie ://

A propos serialu - Lynette dała popis pedagogicznego podejścia do młodzieży! :))
                                                    Ona nie lubi kłamców :) No ja też, ale nie umiem z nimi postępować jak ona. Może
                                                    się cuś nauczę??
                                                  • drzejms-buond kto? 08.06.06, 11:17
                                                    kto mi przypomni? kto???
                                                    :-[
                                                  • scoutek JA!!!! 08.06.06, 12:37

• drzejms-buond Re: JA!!!! 08.06.06, 12:44
                                                    oj dziękuję, dziekuję...

ale o czym?
                                                  • scoutek Re: JA!!!! 08.06.06, 13:48
                                                    o czymkolwiek, 007
                                                    PRZYPOMINAM
                                                  • drzejms-buond Re: JA!!!! 08.06.06, 15:11
                                                    Czymkolwiek? Nie znam człowieka...
                                                  • drzejms-buond coś 09.06.06, 10:39
                                                    coś mnie wczoraj rozśmieszyło do łez..ale ,,,kurde,,, co to było?
                                                  • ja27-09 Re: coś 09.06.06, 10:59
                                                    o żesz @##^%+&^%(*&))) nhy... mać!!!!
                                                    Znowu zapomnialaaaam!!! Przyjdzie mi czekać do soboty :((
                                                    Chyba, że mnie ktoś coś ten tegez no...
                                                  • scoutek Re: coś 09.06.06, 11:32
                                                    nasionko slonecznika?
                                                    pisma gejowskie?
                                                    Carl przeodwazny?
                                                    spa dla nianiosprzataczki?
                                                    "odtermiczanie" domu?

troche bylo:)))
                                                  • drzejms-buond Re: coś 09.06.06, 12:04
                                                    MAM!
                                                    - i proszę wiecej nie kraść dzieci...(wysoki sąd!)
                                                    -Nie! nam chodziło tylko o to jedno!
                                                    :-}
                                                  • drzejms-buond sam 22.06.06, 10:35
                                                    sam sobie przypomnę, bez łaski
                                                  • queen.of.mean Drzejms! Dzięki!! Byłabym przegapiła, ani chybi :* 22.06.06, 14:45

• drzejms-buond Re: Drzejms! Dzięki!! Byłabym przegapiła, ani chy 22.06.06, 16:15
                                                    ani chybi?
                                                    a co sie Ani stało?

i jakiż to "KONIEC" nastał?
                                                  • queen.of.mean Re: Drzejms! Dzięki!! Byłabym przegapiła, ani chy 22.06.06, 19:24
                                                    drzejms-buond napisał:

> ani chybi?
                                                    > a co sie Ani stało?
                                                    Ani chiba nic.
                                                    Spotkałam ją dzisiaj, wyglądała OK
                                                    >
                                                    > i jakiż to "KONIEC" nastał?
                                                    Koniec internetu. Kliknij i sam zobacz.
                                                    PS Link do tej strony dostałam od Chucka Norrisa ;)
                                                  • drzejms-buond cholerne piłkarzyki 23.06.06, 10:45

• queen.of.mean No! :[ Ale za to ile miałam wolnego czasu ;DDD 23.06.06, 10:52

• scoutek zabiora Ci ten czas w ten 25.06.06, 19:26
                                                    czwartek
                                                    beda dwa odcinki naraz!!!!!!

* bossski jest link KONIEC
                                                    usmialam sie jak dawno nie
                                                  • scoutek 007!!!!! 29.06.06, 10:24
                                                    dzisiaj az dwa odcinki!!!!!
                                                  • scoutek 007 30.06.06, 08:13
                                                    ale bylo!!!!
                                                    dzies sie podzial?????
                                                  • drzejms-buond jestem bek 03.07.06, 10:05
                                                    moja mać wpadła "w DESPERACJĘ ZDROWOTNĄ"..musiałem wziąć wolne-jeżdżę do
                                                    warszawskiego szpitala...
                                                  • scoutek Re: jestem bek 03.07.06, 12:07
                                                    dobrze, ze wrociles....
                                                    a ogladles chocia? pomoglo by ci na nastroj....
                                                  • drzejms-buond Re: jestem bek 03.07.06, 13:34
                                                    kawałek widziałem...w sobotę
                                                  • scoutek Re: jestem bek 03.07.06, 14:17
                                                    007, ale jakby ci trzeba bylo jakos pomoc w tej warszawce to wal... jakies
                                                    desperatki miejscowe sie znajda na pewno, by ci pomoc....
                                                  • drzejms-buond Re: jestem bek 04.07.06, 09:34
                                                    scoutek napisała:

> 007, ale jakby ci trzeba bylo jakos pomoc w tej warszawce to wal... jakies
                                                    > desperatki miejscowe sie znajda na pewno, by ci pomoc....

ale ja kiepski w hydraulice jestem...
                                                    po mordzie też leję kiepsko
                                                    O! ale ogrodem mógłbym się zająć...tylko gdzie ja w warszawie znajdę kogoś z
                                                    ogrodem...?niech się zasnanowię...
                                                    sasy nie żyją..
                                                    poniatowskie też...
                                                    hmmmmm.........
                                                  • scoutek zdzis znowu!!! 06.07.06, 08:44
                                                    przypominam
                                                  • drzejms-buond Re: zdzis znowu!!! 06.07.06, 09:51
                                                    przyjmuję do wiadomości..

jeden czy dwa wycinki?
                                                  • scoutek Re: zdzis znowu!!! 06.07.06, 10:06
                                                    dwa
                                                  • drzejms-buond Re: zdzis znowu!!! 06.07.06, 10:07
                                                    hurrrrrrrrrraaaaaaaaa! :-}
                                                    uczta!
                                                  • queen.of.mean Uczta! :) tylko "ucztując" zawsze myślę sobie, że 06.07.06, 11:02
                                                    przyjemnie oglądałoby się ten serial w obsadzie brytyjskiej.
                                                    Tamtejsi aktorzy wyglądają (przeważnie) jak prawdziwi ludzie, a nie jak
                                                    plastikowe lale :/
                                                  • queen.of.mean Re: usmialam sie jak dawno nie 06.07.06, 11:04
                                                    To tak jak ja kiedy go dostałam.
                                                    Ktoś miał fajny pomysł :))
                                                  • queen.of.mean To wyżej było do Scoutek.. dziwnie posty wchodzą 06.07.06, 11:06

• drzejms-buond dziwnie wchodzo 07.07.06, 10:15
                                                    faktycznie, cuś dziwnie wchodzo te poszty...

ale namieszali wczoraj..laaaaaaaaa boga!
                                                    to nie była uczta, to było dekadenckie obżarstwo!
                                                    to sie nazywa, zdaje sie, zwrot akcji?
                                                    czy taam jest ktoś NORMALNY? apropos idiotów ..6 stóp nie było? Ktoś wie Łaj?
                                                  • scoutek Re: dziwnie wchodzo 07.07.06, 10:49
                                                    6 stop sie skonczylo

aaaaa desperatki bossskie
                                                    najbardziej podobala mi sie Edie po pszczolach:))))) nie zycze jej zle ale
                                                    wygladala tak, ze ... usmialam sie bardzo bardzo
                                                  • queen.of.mean Re: dziwnie wchodzo 07.07.06, 11:16
                                                    > najbardziej podobala mi sie Edie po pszczolach:))))) nie zycze jej zle ale
                                                    A powiesz komu życzysz źle? ;)

Edie faktycznie nieźle spreparowali.

Tak O/T to wydawało mi się,że Edie to ta "spalona". Właśnie uświadomiłam sobie,
                                                    że nie jestem w stanie spamiętać ich imion. Poza Brie i Gabrielą reszta mi się
                                                    nie pamięta :[
                                                    U "tej z dziećmi" - scenarzyści nieźle namieszali.

--
                                                    KONIEC
                                                  • drzejms-buond Re: dziwnie wchodzo 07.07.06, 12:55
                                                    JAK TO SKOŃCZYŁO SIE 6 STÓP!!!!!!!!
                                                    norrrrrrrmalnie aż sprawdzę...no co też pani?
                                                  • drzejms-buond Re: dziwnie wchodzo 07.07.06, 13:08
                                                    ufffff, jeszcze uno sezono...może od września?
                                                  • scoutek Re: dziwnie wchodzo 07.07.06, 13:16
                                                    noooooo
                                                    chcialam powiedziec, ze sezon sie skonczyl....
                                                    sorki, nie chcialam cie przyprawic o jakies palpitacje....
                                                  • monia515 kiedy cały finał?????? 07.07.06, 14:17
                                                    Polsat jak zwykle dał dupy! Przecież finałowy odcinek składa się z 2 części, a
                                                    wyemitowali tylko I część finału. W następnym tygodniu nie ma w programie
                                                    Gotowych... więc co? Nie starczyło czasu antenowego na cały serial, to se
                                                    obcięli najważniejszy odcinek?? Beznadzieja!
                                                    Czy ktoś wie kiedy go wyemitują??
                                                  • drzejms-buond Re: kiedy cały finał?????? 13.07.06, 11:53
                                                    ździś! ździś!!!!
                                                    żegnamy się w oczekiwaniu na więcej...bożżż,żeby tylko burzy nie było, bo trzeba
                                                    bedzie kabelek rozłączyć...
                                                  • moni912 kiedy kolejna seria?????? 14.07.06, 00:30
                                                    po wakacjach??? I hope...
                                                  • scoutek Re: kiedy kolejna seria?????? 14.07.06, 08:35
                                                    o matko!!!, 007, jak mogles????????????????

PRZEGAPILAM!!!!!!!!!

(ale jest szansa, ze uda mi sie jutro)
                                                  • queen.of.mean Re: kiedy kolejna seria?????? 14.07.06, 13:15
                                                    > PRZEGAPILAM!!!!!!!!!

> (ale jest szansa, ze uda mi sie jutro)
                                                    Koniecznie! Lepiej już dziś zaprogramuj video.

Się działo, oj działo!
                                                    Szantaże, wymuszenia, dramatyczne ucieczki i pościgi, trup się ściele,
                                                    rozstania, nowe intrygi, normalnie e-sen-cja.
    • queen.of.mean "wchodzenie" postów ewidentnie zakłócone, mój 14.07.06, 13:17
      powyższy miał być pod Scoutkowym
      • drzejms-buond to chyba... 14.09.06, 10:05
        nie dziś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka